2015 Şubat Anneleri

devlet mi ozel mi bu hastane. Bebegin kilosu nasil. Ben de bekleyeyim bari 40+ lara kadar. Dr a bkmadan. Ama ignem bitiyor yarin

emzik emme gudusu icin iyi birsey. Bebek tokken gazi yokken huzursuzsa emme ihtiyaci olabilir. Emzik kotu birsey degil. Kimi parmagini kimi battaniyesini emer. Kimi ayni battaniye olmadan uyumaz. Normal seyler

Bende dikiş yok yapıştırmışlar sanki ama benim şampuan değiyor bir şey olmadı
Hatta pansuman yap dedi bir kaç gün yaptım bıraktım. İyileşmiştir heralde.

Ablam vicdan yaptırıyor. Yok boş çekiyormuş,yok yazıkmış,dişi yamuk çıkarmış.
Oysa bana emzik vermemişler yıllarca 3 parmağımı emmişim.dişlerimde hiç yamuk değil.

Ne güzel :) uykusu da 15-20 dak bizim. En azından gündüz uyursun sen . Bu arada emzik kullandırıyor musun?
Emzik.bugün bir kez verdim. Çok mutlu emdi.
Bezini falan alırken kıyamet kopuyor ve elim ayağıma dolanıyor.ve uyumuyorsa öylr yatakta yatıp bakmıyor hemen ağlıyor kucak istiyor.
Ondan bezini alırken verdim cok cok emdi çok sevdi ama Kararsızım.
Sen verdin mi?

Şükür sende doğurdun.
Hoş sen çok relakstın biz gibi değildin.
Gözünaydın.

Evet alerjisi var maalesef çoğu şeyi yediremiyorum yiyebildiklerini de o yemek istemiyor öyle takılıyoruz ama anca kontrol altında tutuyoruz, alerji testi yapsalar ben de tam bilcem neye dikkat etmeliyim belki yemek dışında başka şeyler de alerji yapıyor ben acaba dedim her türlü kızarıklığı kaşıntıyı döküntüyü rahatlatır mı? Ama buğday nişastası sonuçta, denesem çocuğa zarar olcak bişey değil gibi, şifa olur belki

Oysa bana emzik vermemişler yıllarca 3 parmağımı emmişim.dişlerimde hiç yamuk değil.
Ben de emzik vermem demistim almamistim. Fazla emmekten fiskirarark kusunca yesil kaka yapip huzursuz hazimsiz olunca verdim.
Ihtiyaci olan agzinda birsey olmasiymis. Yani kimi bebek annesi kac emzik denese almiyor. Aldiysa ihtiyaci vardir. Emzik kullanimi sonrasi icin onemli gece gunduz agzinda olursa cok gec birakirsa sorun olur. Emzikten dolayi konusmayan cocuk oluyor. Ben sadece uykuda kullandim 6 aydan sonra. Memede uyurdu ayrildigi n agardi emzik olmasa beni emzik yapacak. Tmm onun icin en dogrusu olsun da dinlenmis mutlu bir anneye herseyden cok ihtiyaclari var. Kendi vicdanina sor milleti bosver. Anne en dogrusunu bilir

çocuklara ne yedirsem
yeyip yatip uyusalarda bende dinlensem

bu arada yukarda konuus egçmis ben hastanedeyken evriyorum emzigi : ) yaklasik 3 yil emip birakdi ikiside
emziksiz çocuk buyutmesini bilmiyorum ben, keske becerebilsem ama 3 çocukla imkanisz gibi bisey

bide aç olan çocuk emzikle kanmaz evi yikar aglaamsiyla,kurnaz bu bebelerin hepsi hiç bilmezi karninin diyup doymadigini :)

Bence danış kesinlikle, belki bi işe yarar, boşuna danışman olmamışlardır herhalde :/ sağol canım inşş, ben de çok özeniyorum ama sen moralini bozma nette bu konuyu araştırırsan görürsün çoğu bebekte olabiliyormuş bu dönemsel emme huysuzluğu, inş atlatırsınız tez vakitte

devlet mi ozel mi bu hastane. Bebegin kilosu nasil. Ben de bekleyeyim bari 40+ lara kadar. Dr a bkmadan. Ama ignem bitiyor yarin

özel değil canım gata'ya gidiyorum ben.

bu haftalarda artık her hafta ölçüme gerek yok yanılma da olabiliyor ama anneler merak ediyor, biz de bakıyoruz, dedi doktor yanındaki öğrenciye;
3600 kilosu.

Eşim kadına üç ay demiş şimdi iki haftada bırakınca be diyeceğim diye düşünüyorum. Gerçekten acil gereken zamanda geldi ama bir türlü düzene oturtamadı.

bebek istiyorsa bağımlı yapmayacak şekilde ver emzik bir şey olmaz.
biz iki kardeş de almamışız kardeşimi ne uğraşmıştık emzik almıyor diye; kaç tane emzik denedik, bala batırıp veriyorduk bal tadı geçince atıp ağlıyordu.
bize benzerse almaz diye almadım ben ama isterse belli eder zaten alırım veririm de.

özel değil canım gata'ya gidiyorum ben.

bu haftalarda artık her hafta ölçüme gerek yok yanılma da olabiliyor ama anneler merak ediyor, biz de bakıyoruz, dedi doktor yanındaki öğrenciye;
3600 kilosu.
Tsk ederim icim rahatladi. 40 haftanin basinda 3800 olctu bizimkini. Senle oyle bir fark yok. Bekleyeyim ben evet evet

Eşim kadına üç ay demiş şimdi iki haftada bırakınca be diyeceğim diye düşünüyorum. Gerçekten acil gereken zamanda geldi ama bir türlü düzene oturtamadı.
Rahatlik degil de stres sebebi ise hic dusunmem kadina ne dicem diye. Olmadi dersin. Ya da son kez konus istedigini. Olmazsa birak. Paranla rezil olma hic

Gecmis olsn kuzuya.
Stresten oglumu gormez oldm. Kardesim yanimda zaten onunla vakit gcirmekten memnun. Son gunler zor beklemek zor. Hele dr kilolu diye korkuttu kafayi yedim. Ilkini nasil dogurmusum yani su an imkansiz gibi dogum..
Benim de allahtan annemle kardeşim var ama haftaya ctesiye dönüş biletleri dönmeleri lazım kendi işleri var önemli, bi aylığına gelmişlerdi ve ben doğuramadım :'( annem torununu görüp gitse ona şükür şuan :'( ama her şeyde bi hayır vardır yaşayıp görcez, inş her şey güzel olacak hepimiz için

Canim ben kizimda daha hastanedeyken vermistim ben Cok memnun kaldim Iyi oluyo. Simdi ins yine alir diyorum rahatligi oluyo. Tabi Sonra birakmasi zor. Ama aglamadigi sürece vermiyordum.

Tsk ederim icim rahatladi. 40 haftanin basinda 3800 olctu bizimkini. Senle oyle bir fark yok. Bekleyeyim ben evet evet

içini rahatlattıysam ne mutlu bana :)

ben doktora sorduğumda (doçent olan hocaya-vakumu sormuştum istanbul'da pko mu takip eden bir dr vardı özel bir hastanede, gata'ya gittiğimi söyleyince vakuma zorlamasınlar onu konuş demişti)
vakum annenin boyu çok kısaysa zayıfsa güçsüzse ıkınamıyorsa o da çok nadir gerekir;
bizim için kolayı sezaryen, ama anne için öyle değil. çok zorunlu bir durum olmadıkça sezaryen yapmıyoruz, demişti.

Öyle en iyisi Canim uyukuya dalincacikariyodum agzindan Cok rahat oluyo Ama. Tavsiye ediyorum emzigi :))
Benim kizim 2 sene emdi Ama cok dikkatli verdim Hep agzinda degildi. ondan bi eserde birakmadi hani diyolarya damaklari bozuyo filan Bizde olmadi Cok sükür.

ama aç oldugunu bile bile nasıl sabırlı olcam ben eylül memeyi bosaltamiyor diye mecburen sağıyorum sütümu..hadi kasıkla vereyim bari dedim 3 yudum agzina gittiyse 10 yudum çıktı..olan sutum de azalacak diye korkuyorum

Bugün kendimi hic hamile hisetmiyorum. Hicbiryerim agrimiyor Esim diyo yürümen de normallesmis neyin alameti bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…