2015 Şubat Anneleri

Ben bugün çok ümitliydim ama bende de tık yok :)

Uyandırmak nasıl kabus bi iştir iyi bilirim bizim de ilk günden beri sıkıntımız fazla uyku..biz geçirdik sarılık insallah siz gecirmezsiniz..ben de daha 2 Günlükken ah 1 aylık olsa kafama bu kdr takmam diyordum çünkü 2700 dogmustu brz toparlansin rahat rahat emziririm diyordum ama öyle olmuyormus

yok ben her an gelecekmis gibi hissetmiyorum
beynime kazindi su okullarin tatil olma tarihi
rahim dese açilicam dogsun beebek, beynim diycek yok olmaz beklee
sizdede tatil varmi bu ay içinde

Var Canim. Pazartesi basliyo okul tatili, Ama benim kizin Yok kresler Acik.

Keske elimizde Olsa Ama hayirlsii Artik beklicez. Bauende diyom belki Ille agri olmasina Gerek yoktur dogum heran baslayabilir bilemeyiz demi :))

Var Canim. Pazartesi basliyo okul tatili, Ama benim kizin Yok kresler Acik.

Keske elimizde Olsa Ama hayirlsii Artik beklicez. Bauende diyom belki Ille agri olmasina Gerek yoktur dogum heran baslayabilir bilemeyiz demi :))
o zor biraz :) yani agrisiz dogum baslamasi :))

Doktorun onerdigi ozel catlak onleyici badem yagi icerikli krem test etti onaylandi. Ise yaramiyor. Simdiye dogursaydim belki ise yaramisti. Bugun catladim. Saka gibi. Duzenli kullan et. Oooffff

Geçen hafta vardı kontrolümz gündüz biberonu tamamen kesip gece 3 kere veriyordum kilo alımı güzeldi Hatta kilo alimi iyi olduğu için dr biberon verme sonra seni reddeder falan dedi ama bilemiyorum haftaya tekrar kontrolumuz var az kilo alcak yada kilo kaybedecek diye çok korkuyorum..o dedigın aleti okudum eşime söyledim ayarlicak..valla her dk aglamiyor ama heralde dayanılmaz bi noktası mi oluyor ne asla memeyi almıyor kendini geri atıyor ve deli gibi ağlıyor

ha olabilir tabi orasini bilemeyiz
ben hiç hatirlamiyorumki oncekilerde gunduzum geecm nasildi dogumdan once
hafiza sifir bendeee : )

Benim ilk tersdi hic sanci hisetmedim zaten sadece popo üstüne otrudugu icin Son haftalar Cok Agrim vardi durus seklinden. Zaten sezeryan olmustum.

Canim mattikanin dedigi gibi buyume atagi döneminde olabilir hafif bir müzik eşliğinde anne karnini hatrlatan beyaz gürültü diye bir ses cdsi var nette kayit olarak da bulabilirsin onun eşliğinde de olabilir emzirmeyi dene. Once bi soy yagla masaj yaparak gevset kucuk hanimi iyice bi keyiflendir. Ciplak teninde koklasin az sevisin sonra o muzik esliginde sakin los bi ortamda emzirmeyi dene hafif hafif sallayarak ya da ayakta dolanarak ufak titresimler yapar gibi bak bakalim oyle gönlü olacak mi hanimefendinin. Sen relaks ol ki o da olsun. Bi sure az yese bisey olmaz merak etme hemen kilolar kaybededek değil sen inatlas kendinle biberonu verme bisure diret o küçücük akillariyla yonetmeyi inan cok iyi beceriyolar. Dr gozetmnde büyük bir kaybin olmadktan sonra sorun olmaz korkma gayretle mucadeleye devam kuzuk gecicek inşallah

Kizlar allah askina bu dogum sancilarini nasil anliyorsunuz ya

Benim her daim belim sirtim karnim kasiklari agriyor sanci giriyor. Duzenli olmasi onemli diyosunuz ama bu duzenin kistasi ne yani. neye gore anlicaz? Her gece acaip agrilarim oluyo.

Suyum ya da nişan gelmedikce sancilardan hic anlamiycakmisim gibi geliyo :/

Canım bnm ya çok saol inan acayip rahatliyorum msjlarinla..sen bize bu kdr destek ve yardımcısın allah da senin yanında ve yardımcın olsun inşallah gönlünden geçeni versin..Bi çok şeyi denedim beyaz gürültüyu de deneyelim bakalım..parmağında oynatti velet resmen beni :)

duzenli ayni zmanda çokkk siddetli olur, su an burda olmazdin yani hastanede olurdun dogum sancisi olsaa oncekiler :)
hem var daha senin gunun ne bu acele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…