Bnm de yetmiyorSanırım eylül bnm mememi sevmiyoracayip derecede Üzgünüm 5 dk duruyor diye üzülürken şimdi 2-3 dk durup bırakıyor saat 5 de hiç almadı bastı yaygarayi..dün saat 5 de de aynisini yapmisti biberonu tamamen kesmeye yaklasiyordum Oysaki o kdr çok ağladı ki tekrar verdim biberonu ne yapcam ben bu kızla ya kararlı olmam gerek biliyorum ama benden aldığı süt yetmiyor ki cis sayısı miktarı azaldı
1.5 saat emiyor memeyi çekiyorum uyuduktan sonra , iki dakika sonra acı içindeymişcesine ağlıyor , mama veriyorum mis gibi uyuyor. 1 saat emzirdin baktın hala aç, doymuyor demek dedi bebek hemşiresi. Ben de cok bildiğimden değil halinden ole anlıyorumkizlar sutunuzun yetmedigini nerden anliyorsunuz ?
Aynen moralim cok bozul sutum yetmiyor cocuk doymuyor. Annem iki de bir moralimi bozuyor, kocami bile iki yasinda cocukmus gibi azarlayip bagiriyor! Napacam nasil doyuracam bebegi?Bnm de yetmiyorbilemiyorum napıcamı ben de aynı senşn gibi
:)onlarda dengeyi kuramiyolar cok okuyoruz diye biliyoruz saniyolar.krem cok ii geldi bana ilk gunden suruyorum.Sudocrem var da daha hiç sürmedim gerçekten tecrübesiziz annem de bişey sormuyorsun diye biliyosun sandım diyor.
benimde sağda hafif ağrım oluyor ama normalmiş zaten ilk günkü gibi değil daha rahatım sadece yatıp kalkarken yanma oluyor ben 40 ımız çıkınca takmayı düşünüyorum bakalım. dediğin gibi göbek kalmadı ama bari sarkma olmasın yumuşacık şuan . doktora giderken hamileyken giydiğim kazağı giydim rahat olsun diye çuval gibi geldi :)
kv yine geldi
evdr yemek yapmaya üşenmiş çok az vardı onu yesin baban ben zaten burda yiyorum dedi
burda yemekleri annem yapıyor
bide soruyor ne yemek yapacağız akşama diye
annem ben yaptım dedi iyi olmuş diyor
annem gece gündüz herşeye yetişmeye çalışıyor hep ayakta ben tuvalet harici kalkmıyorum
dünya tersine döndü doğuran ben değişen onlar ne iş anlamadım
Bebis cok sessiz olunca gittim nst cektrdim kalp atisi iyiydi de ebe de hareketsiz gibi dedi canimi sıktı. Gerci catlak bir ebeye rast geldim bi sevio bi sövüyor gibiydi sonra durtukledi durdu karnimi biraz hareketlendi gibi dedi. Nst ill açtığında sanci var gibiydi ama sonra onda da tık yok onlarda yirmilerde gezindi deger. Velhasili kafam rahatladi mi hayir ama bi sorun olsa derdi herhalde kendi doktruma gtmedim gerci yakinda biyere gittim. Simdi de suursuzca avm dolaniyom yine artik sinirlerim bozuldu yavv neyi bekliyor bu cadı hala
ateş ölçer aldınızmı kızlar
yada nasıl aldınız
evde dijital vardı teeeeee benim gebelik planları yapıp ateş ölçme çalışmaları yaptığım zamanlardan kalma
temazsız alacağım ama hiç kullanan yok etrafımda
Dünki listeden doğuran var mı ???
Canim dut suyu ic kuru dutu kaynatip artiriyo sutu.biraz bagirsaklari etkiliyo amaAynen moralim cok bozul sutum yetmiyor cocuk doymuyor. Annem iki de bir moralimi bozuyor, kocami bile iki yasinda cocukmus gibi azarlayip bagiriyor! Napacam nasil doyuracam bebegi?
o kadar emdikden sonra mama aliyorsa açtir buyuk ihtiamlle1.5 saat emiyor memeyi çekiyorum uyuduktan sonra , iki dakika sonra acı içindeymişcesine ağlıyor , mama veriyorum mis gibi uyuyor. 1 saat emzirdin baktın hala aç, doymuyor demek dedi bebek hemşiresi. Ben de cok bildiğimden değil halinden ole anlıyorum
Amin hepimizinHakkında hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah :)
Alt silme pamukları almıştım. Ilık suyla onları kullanayım di mi? Islak mendil kolaya geliyor ama yanlış tabiisürekli evde yemek muhabbeti var sanki aç kalmışız gibi. Şu yardımcıyı tutmakla iyi mi yaptık kötü mü bilemedim. Stresliyim di mi? Halbuki rahat olmaya çalışıyorum. Pamukçuk benim suçum olabilir. Doğru düzgün duş banyo yapamıyorum bebişe bakması için eşimi bekliyorum halbuki anneme verebilsem gün içinde düşümü yapabilsem. Evde sürekli bebekle ilgili olmayan abuk sabuk sorular ve sorunlar var. Her gün o gün icin ne yapılacak listesi isteniyor mesela. Yaw ben ne yemek yapacağımı kendim listelesem yemeğimi de yaparım. Annem saat üçe kadar kadına yardımcı oluyor uorgunluktan bitap düşüyor. Sonrasında ona bişey söyleyemiyorum. Bebişin tırnaklarını törpülemem lazım annem tutsun istiyırum ama bugün de kaldı
seni rahatlatmiyorsa yolla kadini. Sadece yemizlige gelsin haftada bir. Makarna pisirir yine yersiniz esinle. Nerde cokluk orda ..luk yani. Gereksiz kalabaliga gerek yok.Canım benim çok sağol. Moralimizi hep yüksek tutalım. Dünya yansa umrumuzda olmamalı bebişlerimiz için inşallah çok iyi anneler oluruz. Temizliğini yaparken alt alma zamanını biraz geciktiriyorum sanırım. Günde beş kez alt açma az mı?
iremguzum yazdi canim dogum yapti
iremguzum yazdi canim dogum yapti
ayrinti bilmiyorum aama
ben 40+6 da dogurmazsam ebeyi ariycam ertesi gune randevu vericek, sonra napiyolar bilmiyorumbugün kontrole gittik; geçen hafta hoca artık polikliniğe git benimle işin bitti rutin takibin yapılacak demişti :)
kızım iyiymiş, nst de iyiydi; uyanıktı bu sefer nst sırasında. 2-3 kere 30 u gördük ilk defa sırt üstü 15-20 lerde seyrediyordu yan yatınca 0-10 arasına düştü.
benim de tansiyonum düştü hem nst de yatarken hem de ultrason anında, sırt üstü yatınca; ikisinde de yan döndüm bir süre sonra soğuk ter atmaya başlamıştım çünkü. nst de olmuştu daha önce de ultrasonda garip oldu yan yatarken olması
40 hafta 20sinde doluyor ama 23.02 yazılmış beklenen doğum tarihine; görünce pek bi sevindim benim doğum günüm çünkü14 şubatta gelsin yoksa 23ünü bekler mi diyordum ama pek şaşırmıyormuş hastane bdt de bakalım ne olacak. doktor da 40+6 ya kadar norma süre dedi bugün.
Canim sen kac gunluk oldun hala sancin var mi birde pamukcuk icin eczanede dut surubu varmis o iyi geliyor diyorlar dene istersenAlt silme pamukları almıştım. Ilık suyla onları kullanayım di mi? Islak mendil kolaya geliyor ama yanlış tabiisürekli evde yemek muhabbeti var sanki aç kalmışız gibi. Şu yardımcıyı tutmakla iyi mi yaptık kötü mü bilemedim. Stresliyim di mi? Halbuki rahat olmaya çalışıyorum. Pamukçuk benim suçum olabilir. Doğru düzgün duş banyo yapamıyorum bebişe bakması için eşimi bekliyorum halbuki anneme verebilsem gün içinde düşümü yapabilsem. Evde sürekli bebekle ilgili olmayan abuk sabuk sorular ve sorunlar var. Her gün o gün icin ne yapılacak listesi isteniyor mesela. Yaw ben ne yemek yapacağımı kendim listelesem yemeğimi de yaparım. Annem saat üçe kadar kadına yardımcı oluyor uorgunluktan bitap düşüyor. Sonrasında ona bişey söyleyemiyorum. Bebişin tırnaklarını törpülemem lazım annem tutsun istiyırum ama bugün de kaldı
ben 40+6 da dogurmazsam ebeyi ariycam ertesi gune randevu vericek, sonra napiyolar bilmiyorum
iki gune bi çagirip takip ediyolar galiba yada suni sanci veriyolardir tecrubem yok
ama 2 mart da once elini surmezler dogumum kendi baslamadigi sureece
insallah ayni gun dogar seninle bebis,en guzel dogum gunu hediyen olur
kocan du$unsun artik her sene iki ayri hediye isini de :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?