2015 Şubat Anneleri

Yolculuk mu? Ne yolculuğu.ağlamadı mı dışarlarda.
Brnim ödüm kopuyor dışarı çıkmaya hastaneye giderken bile korkuyorum

Teşekkür ederim canım benim Allah senin ve mattikanın bebişini bizden sonraya vermiş ki bize her fırsatta yardımcı oluyorsunuz. Allah Razı olsunsizden. Inşallah bebişlerinize sağlıkla kavuşursunuz. Rezene içiyordum gazı çıkarırmış diye ama gaz Bombası oldum sanki. Sürekli gAz çıkarır Moddayım bebiş de Çayı içtiğimdenberi Gazlı sanki. İçmesm mi ki? İçmemi önerir misiniz?

litchi cim senin bebis kaç gunluk oldu ?
20 gunden sonra baslar asil gaz olayi bebisde
ben içmiyordum çay falan, orasini burasini oynatip gazini çikartiyordum
videoyu izleyebildinmi ?

Sen kaç kilo verdin.eski haline mi döndün yoksa.
Ben bir iki gün dikkat etsem göbek falan kalmayacak hiç. O kadar kilo aldığım.halde gitti göbek.
Bacaklarım çok kalın ve simit oluşmuş.
Kırkım çıksın ekmeği falan keseceğim.

Bugün kendimi hic hamile hisetmiyorum. Hicbiryerim agrimiyor Esim diyo yürümen de normallesmis neyin alameti bu.
:) bilmemki :)
bende iyyim valla butun gunde hep oturup kalkdim , hiç bi is yapmadigim gunlere gore çok iyyim hemde : )

K.valide değişmedi bence senin duygular değişti.
Ben Şu kısa sürede anladımki k.valide ve gelin arasında negatif bir şeyler var ve bir gelinin lohusayken k.validesini sevmesi çok zor bir şey.
Kadın o Kadarr koşturdu çabaladı ama her şeyi battı bana

Bugün kendimi hic hamile hisetmiyorum. Hicbiryerim agrimiyor Esim diyo yürümen de normallesmis neyin alameti bu.

Haha o dedigin bende kac gundur var geceleri hatta bebek nerde hamile degil miyim pskoljisine giriyorum

Yolculuk mu? Ne yolculuğu.ağlamadı mı dışarlarda.
Brnim ödüm kopuyor dışarı çıkmaya hastaneye giderken bile korkuyorum

Korkunun ecele faydasi yok bikere cik basar sonrasi sana da iyi gelecek hem fanusta buyutcek halimiz yok ya bu bebeleri onlarin da dis dunyayi tanimya ihtiyaci var nereye kadar eve kapatcaksnz kendinizi sonra alıştırmSi daha zor oluyo hem esas o zaman zorluk cikariyolar

Cumlemizden insallah canim keske daha fazla hayrimiz gecse birbirimize burda birbirimzi en iyi anlyacak insanlar olarak bi aradayiz zaten rabbim ondan bi araya getrmis bizleri
Rezene konusunda azatarak denemeni tavsye ederim miktari ya da sayiyi düş oyle gozlmle. hergun degil gun asiri ic mesela. Belki ummadigin biseyden tetikleniodur gaz rezene tek şüpheli mi degil mi bunu görmen lazm herkese yarayan bize yaramio bazen o da vi ihtimal tabi

Hayirlisi Artik Bide Sen Son günlerindesin, Rabbim yardimcin olsun bacim Valla belki inanamazsin Ama Hep Aklima geliyosun Dua ediyom sana esin gitmeden dogursaydin hayirlisiyi. Bunalmissindir. Hayirlisiyla alalim haberini ins.

Ben aldım kulaktan ölçen. Hiç kullanmadım ama kendimde denedim çok kolaylık.

Ac olduğuna kesin emin.misin baska biseyden ağlıyor olablir. Kg takibine ne diyolar gerilemee mi var? Serum hortumu gibi biseyle akitiyolardi sutu memedeyken emerken bebegi kandrma taktiklernden o da adini unuttum yabancilar.kullaniodu bi arastrsana

Diyomya var bi tuhaflik. :))) Hayirlisi Artik belki bu haftalarda byöle oluyordur.
benim saatim saaatimede uymuyor iyimi
bi iyi oluyorum 5 dk sonra belime agri giriyor
ama simidlik iyyim

bu arada yarin 39. hafta yazicak imzamizda
ciddi ciddi sira bize geliyor
yumurta seye dayandikça biraz tirsmaya basladim galiba ben : ))))))

Hayirlisi Artik Bide Sen Son günlerindesin, Rabbim yardimcin olsun bacim Valla belki inanamazsin Ama Hep Aklima geliyosun Dua ediyom sana esin gitmeden dogursaydin hayirlisiyi. Bunalmissindir. Hayirlisiyla alalim haberini ins.

Allah razi olsun canim ya inşallah rabbim izniyle bixe de nasip olacak illa beklmek sabir zor ama meyvesi tatli olur inşallah

Bende sürekli kötü bir annemiyim diye düşünüp duruyorum.
Poposunu temizlerken bile korkuyorum.
Pişik var mı yok mu anlayamıyorum,canı yanar diye detaylı temizleyemiyorum.
Şimdi ağzı pamukcuk dedin ona bakmaya da korkucam
Olsa bile ben nasıl temizlerim.
Aslında yara bere görmekten korkmam. Ameliyat bile izleyebilirim ama bebek söz konusu olunca çok.korkuyorum her şeyden

Aynen Bende sanki heran gelcekmis gibi Ayin 25 ine Ne kaldi. Bide hastane Bana 22 yazmis. Son 14 gün yaziyo. 10 un altina düsmeye az kaldi.

Pamukçuğu beşinci gün kontrolünde Dr söylemişti olabilir demişti olursa karbonatlı suyla silersin demişti. Bir süredir dili beyaz ben sütten sanmıştım annem GÖRDÜ bugün.

sen korkarsan biz tecrübesizler ne yapalım
başımıza ne gelecek bilmiyoruz
doğum nasıl olacak ne yaşayacağız bilmiyoruz sen az cok biliyorsun

Aynen Bende sanki heran gelcekmis gibi Ayin 25 ine Ne kaldi. Bide hastane Bana 22 yazmis. Son 14 gün yaziyo. 10 un altina düsmeye az kaldi.
yok ben her an gelecekmis gibi hissetmiyorum
beynime kazindi su okullarin tatil olma tarihi
rahim dese açilicam dogsun beebek, beynim diycek yok olmaz beklee
sizdede tatil varmi bu ay içinde

sen korkarsan biz tecrübesizler ne yapalım
başımıza ne gelecek bilmiyoruz
doğum nasıl olacak ne yaşayacağız bilmiyoruz sen az cok biliyorsun
yaws korku demeyelimde iste bi heyecan stres oluyor illakii,ben adinida bulamiyorum atm bu duygunun
hem niyeki n, asil basina ne gelecegini bilince korkarsin :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…