Yolculuk mu? Ne yolculuğu.ağlamadı mı dışarlarda.Canım geçecek sakın kötü düşünme.Kimseye de yük olmuyorsun eşin de annen de bu zamanında sana yardımcı olmayacak da ne zaman olacak?Lütfen moralini yüksek tutmaya çalış, uykunu bebikin uyurken sen de uyuyarak almaya çalış, uykusuzluk da çok morali bozuyor.Ağrıların bir kaç gün içinde daha da azalacak.Yavaş yavaş normale dönüyorsun tatlım benim, bizim bugün 15. Gün oldu oğlumla İstanbula uçak yolculuğu yaptık rahatça.Bol bol dua et canım içini rahatlat.
Allah askina su kadina yol ver biseye yaradigi yok stresi cabasi. Paranla rezil oluyon yerine isbilen birini bulursun belki arastir biyandan nolur ya
Canim kizinin gida alerjisi olabilir kucuk sanirim seninki domates de alerjen gidalardan takip et hangi besinlerden sonra Kizariklik oluyorsa onu kes vucudu tepki veriyordur. Egzama icin denemedim ihtiyac olmadi sukur olmasin da ama egxama daha komplike bisey bilmiyorum iyi gelir Mi denemkte yarar var
Yok ocak kismından eminim saf olmasi lazim zaten yagin avucunda biraz ısıtman yeter gerci zeytinyagini da surekli kullnmamak gerekiyor asidik icerikten oturu. Alt acma sayisi goreceli bisey. Ben sık degstriyordum az cisle dursa kabariyordu o yuzden milletin müsriflik gorecegi kadar cokca sık degsiyordum yeterki totosu acımasın bir de ondan sıkınti cekmesin diye. Bes kez aliyorsan bir iki bez sayisi kadar arttirmayi dene bak bakalim hafifliyor mu o zaman kizarikliklar. Nisastayi hep yapablirsn bi zarari yok koruyuculugu var hem. Onde nokta nokta kizariklik olmasi pisikten de olabilir bezin o kısmı cok sıkıyorsa o cildinde tepki veriyo da olabilir ıslaklık ve sıcaklıktan otürü.
pisik olmaya meyilliyse pisik onleyici krem kullan ara ara illa pismesini beklemek gerekmiyo yani mustela gibi dogal icerikli marklrdan onleyici krem kullanabilirsn gunde bir iki defa alt temizliginden sonra. Bir de biraz acik birakip totoyu havalndrrsan o da iyi geliyor canim.
yok canım istemedi size afiyet olsunayy kiz canin istemedi insallahdemesydim keske
yaptik mantimi, hengelle de kek yeyip çay içtik, hep hamur isinden geçindik yani : ))
litchi cim senin bebis kaç gunluk oldu ?Teşekkür ederim canım benim Allah senin ve mattikanın bebişini bizden sonraya vermiş ki bize her fırsatta yardımcı oluyorsunuz. Allah Razı olsunsizden. Inşallah bebişlerinize sağlıkla kavuşursunuz. Rezene içiyordum gazı çıkarırmış diye ama gaz Bombası oldum sanki. Sürekli gAz çıkarır Moddayım bebiş de Çayı içtiğimdenberi Gazlı sanki. İçmesm mi ki? İçmemi önerir misiniz?
:) bilmemki :)Bugün kendimi hic hamile hisetmiyorum. Hicbiryerim agrimiyor Esim diyo yürümen de normallesmis neyin alameti bu.
Bugün kendimi hic hamile hisetmiyorum. Hicbiryerim agrimiyor Esim diyo yürümen de normallesmis neyin alameti bu.
Yolculuk mu? Ne yolculuğu.ağlamadı mı dışarlarda.
Brnim ödüm kopuyor dışarı çıkmaya hastaneye giderken bile korkuyorum
Teşekkür ederim canım benim Allah senin ve mattikanın bebişini bizden sonraya vermiş ki bize her fırsatta yardımcı oluyorsunuz. Allah Razı olsunsizden. Inşallah bebişlerinize sağlıkla kavuşursunuz. Rezene içiyordum gazı çıkarırmış diye ama gaz Bombası oldum sanki. Sürekli gAz çıkarır Moddayım bebiş de Çayı içtiğimdenberi Gazlı sanki. İçmesm mi ki? İçmemi önerir misiniz?
:) bilmemki :)
bende iyyim valla butun gunde hep oturup kalkdim , hiç bi is yapmadigim gunlere gore çok iyyim hemde : )
Haha o dedigin bende kac gundur var geceleri hatta bebek nerde hamile degil miyim pskoljisine giriyorum
Korkunun ecele faydasi yok bikere cik basar sonrasi sana da iyi gelecek hem fanusta buyutcek halimiz yok ya bu bebeleri onlarin da dis dunyayi tanimya ihtiyaci var nereye kadar eve kapatcaksnz kendinizi sonra alıştırmSi daha zor oluyo hem esas o zaman zorluk cikariyolar
Cumlemizden insallah canim keske daha fazla hayrimiz gecse birbirimize burda birbirimzi en iyi anlyacak insanlar olarak bi aradayiz zaten rabbim ondan bi araya getrmis bizleri
Rezene konusunda azatarak denemeni tavsye ederim miktari ya da sayiyi düş oyle gozlmle. hergun degil gun asiri ic mesela. Belki ummadigin biseyden tetikleniodur gaz rezene tek şüpheli mi degil mi bunu görmen lazm herkese yarayan bize yaramio bazen o da vi ihtimal tabi
Ben aldım kulaktan ölçen. Hiç kullanmadım ama kendimde denedim çok kolaylık.ateş ölçer aldınızmı kızlar
yada nasıl aldınız
evde dijital vardı teeeeee benim gebelik planları yapıp ateş ölçme çalışmaları yaptığım zamanlardan kalma
temazsız alacağım ama hiç kullanan yok etrafımda
ama aç oldugunu bile bile nasıl sabırlı olcam beneylül memeyi bosaltamiyor diye mecburen sağıyorum sütümu..hadi kasıkla vereyim bari dedim 3 yudum agzina gittiyse 10 yudum çıktı..olan sutum de azalacak diye korkuyorum
benim saatim saaatimede uymuyor iyimiDiyomya var bi tuhaflik. :))) Hayirlisi Artik belki bu haftalarda byöle oluyordur.
Hayirlisi Artik Bide Sen Son günlerindesin, Rabbim yardimcin olsun bacim Valla belki inanamazsin Ama Hep Aklima geliyosun Dua ediyom sana esin gitmeden dogursaydin hayirlisiyi. Bunalmissindir. Hayirlisiyla alalim haberini ins.
Bende sürekli kötü bir annemiyim diye düşünüp duruyorum.Bebeği herkesten saklıyorum ama gazı olduğunda ne yapacağımı bilemiyorum ağzında dili beyaz olmuş Pamukçuk dedikleri sanırım. Annem Tesadüfen GÖRDÜ karbonatlı suyla silmeye çalıştım ama geçmedibir haftadır böyle ve ben sütten oluyor sanıyordum. Ayrıca altını hala uni baby Islak havluyla temiLiyoruz. Temizlik nasıl olucak? Annem zeytinyağı getirmiş Ocak'ta biraz kızdırdı fincana koydu bundan sür dedi. Siz de sürüyor musunuz? En son altını açtığımda kızardığını görmüştüm kötü bir anne miyim ben yaaa
benim saatim saaatimede uymuyor iyimi
bi iyi oluyorum 5 dk sonra belime agri giriyor
ama simidlik iyyim
bu arada yarin 39. hafta yazicak imzamizda
ciddi ciddi sira bize geliyor
yumurta seye dayandikça biraz tirsmaya basladim galiba ben : ))))))
Bende sürekli kötü bir annemiyim diye düşünüp duruyorum.
Poposunu temizlerken bile korkuyorum.
Pişik var mı yok mu anlayamıyorum,canı yanar diye detaylı temizleyemiyorum.
Şimdi ağzı pamukcuk dedin ona bakmaya da korkucam
Olsa bile ben nasıl temizlerim.
Aslında yara bere görmekten korkmam. Ameliyat bile izleyebilirim ama bebek söz konusu olunca çok.korkuyorum her şeyden
sen korkarsan biz tecrübesizler ne yapalımbenim saatim saaatimede uymuyor iyimi
bi iyi oluyorum 5 dk sonra belime agri giriyor
ama simidlik iyyim
bu arada yarin 39. hafta yazicak imzamizda
ciddi ciddi sira bize geliyor
yumurta seye dayandikça biraz tirsmaya basladim galiba ben : ))))))
yok ben her an gelecekmis gibi hissetmiyorumAynen Bende sanki heran gelcekmis gibi Ayin 25 ine Ne kaldi. Bide hastane Bana 22 yazmis. Son 14 gün yaziyo. 10 un altina düsmeye az kaldi.
yaws korku demeyelimde iste bi heyecan stres oluyor illakii,ben adinida bulamiyorum atm bu duygununsen korkarsan biz tecrübesizler ne yapalım
başımıza ne gelecek bilmiyoruz
doğum nasıl olacak ne yaşayacağız bilmiyoruz sen az cok biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?