Zaten biliyor ihtiyacım olduğunu ama ilgilenmiyor işte beyefendi evden işe işten eve yemeğini yiyip bilgisayarda vakit geçirsin tamam o zaman çok mutlu ama ben birşey dedim mi istedim mi yok bi bırakıp gideyim diyorum bazen birkaç gün görsün nasıl oluyormuş diye ama gidemiyorsun da iştesürekli verince yaptığını da görmez oluyorlar işte. dediğin gibi sen sürekli onu düşündükçe şımarmış...
doğumla birlikte sen de farklı davran ona ihtiyacın olduğunu iyice hissettir; eşin de merhametlenir inşallah; anlar halinden o zaman.
o bahsettiklerin gibi olabilirsin sadece iste ve eşine ona ihtiyacın olduğunu hissettir, söyle.
çok geçmiş olsun canım kızın iyileşir bir an önce inşallah. fazla sıcak da iyi değil ev için mikrop hızlı yayılır bulunduğu odayı sık sık havalandır.
Ayy sorma ya bende başıma gelecek olanı biliyorum çocuk doğunca hergün bizde olacaklar yemekler bizde yenecek çaylar bizde içilecek sadece kv kp de değil amcaları var birde bunların hepimiz aynı caddede oturuyoruz bir yandan benim ailem gelecek bir yandan onlar işin kötü tarafı bizimkiler annemler ablamlar falan erkeklerle oturmazlar rahat edemeyecekleri gidecekler bu sefer ben ona takacağım kafayı çünkü eşimin ailesi rahat onlar için sorun yok ama bizimkiler duramayacaklar annem zaten rahatsız edemedi mi kaçar gider benim de en ihtiyacım olduğu zaman da canımı sıkarlar keşke bende kv den uzak olabilsem ya şimdi ev alacaklar illa kendi evlerinin karşısında olsun istiyorlar bi kurtulamayacağım anlaşılanBen zaten iş beklemiyorum yeter ki herşeye karışmasınlar. Yoksa benim anne kv genç, saçma sapan konuşmalar beni geriyor. Herkes yakın olsa keşke der bende biraz uzak olsalar diyorum. Şimdi herkes bende oturmaya geldiler.
takviminiz ne zaman doldu. Kaç gün daha beklediniz.Ne sancım var nede kızımın aşağıya inmeye niyetidoktor ptesine kadar süre verdi normal için yoksa ptesi sabah 8de alıcak. Dua edin bana lütfen hayırlısı olsun bu kadar bekledim
rezene attırıyor ama barsakta olanı daha çabuk attırdığından o yapıyor gibi gelebilirmi acaba
bilemedim bende şimdi
yetmese sürekli ağlar huysuzlanır uyumak istemez diye düşünüyorum
benimkide uyandırmasan saatlerce uyuyacak
az önce 3 saat doldu zor uyandırdım
sonrada o inat etti 3 saat uyanık kaldı şimdi anca uyudu
depresyonluk bir durum yok canım sıkma kendini
sen kaç haftalık doğurdun
daha onlar yeni dünyaya anca alışmaya çalışıyorlar
geceleri gündüzleri yok bizim gibi
anca anca düzene girecek
ama sen yinede 2 saatte bir zorla da olsa uyandırmaya çalış
bizimde sürekli kucakta bugün vermedim kimseye
anneme tembihledim almaya kalkma ben vermedikçe diye
kv de çekiniyor yaklaşamıyor pek
ona kalsa alacak kucağına kırlent gibi akşama kadar kucakta tutacak
yatırdım yanıma koltuğa gayet güzel duruyor
doğuma kalmış 2 gün avm diyor hala oradamı doğuracaksın kız
ayyy hadi gözün aydın
yarın senin doğum varmış hala kıpırtı yokmu
korkma canım hayırlısı neyse o olsun de
bak ben son güne kadar inat ettim normal doğuracağım son güne kadar bekleyeceğim diye
sezeryandan çok korkuyordum ve asla düşünmüyordum
ama korktuğu başına geliyor insanın
sezeryan oldum hala inanamıyorum
Cnm zaten uyumuyor onu demek istedim keske uyusa ben 38 haftalık doğum yaptım sancım oldu ama bebek gelmeyince seryan oldum son anda mama icinde hemen uyuyor
Beni de doktor Çarşamba günü NST ye çağırdı . Salı günü 40 haftama giriyorum doğmazsa Çarşamba gel dediBizim bir tanıdığada hamileliğin başından beri düşük tehliken var erken doğum riskin var diye diye 40 haftayı doldurttular şimdide suyun fazla bebek kilolu diye normal yaptırmıyorlar. İnsan neye inanacağını şaşırıyor. Allahtan hayırlısı hepimiz hakkında :) bende nst geldim bakalım sancı çıkar mı acil doğuma alırlar mı
Takvim bugün doldu 4 gün bekleyeceğim.takviminiz ne zaman doldu. Kaç gün daha beklediniz.
40' gün mü? Amanın çokmuş.bende akşam yaptırayım baRi.bendede dikiş yok yapıştırma var akşam streç film kapattım yine. bişey olur diye korktum eskiye göre çok daha iyiyim daha hızlı hareket edebiliyorum zarar vermekten korkuyorum
bana pansumanı sadece sonda yeri için verdi 40 gün devam edilecek yazmış taburcu raporuma. 40 gün sıkılırım bende bikaç güne bırakacağım
Hayırlısı olsun önceki nst sancın varmıydıBeni de doktor Çarşamba günü NST ye çağırdı . Salı günü 40 haftama giriyorum doğmazsa Çarşamba gel dedi
hiçbir kıpırtı yok önceden sancılarım oluyordu şimdi onlarda geçti . gayet rahatım yani:) bir 10 gün daha beklerim gibi bu gidişle mart annesi olacağım :)bana kalsa sez olsun dicem yarın ama dr sorun yoksa bekleyelim dicek kesin.. hayırlısı deyip gideceğim dr bakalım ne olacakyarın senin doğum varmış hala kıpırtı yokmu
korkma canım hayırlısı neyse o olsun de
bak ben son güne kadar inat ettim normal doğuracağım son güne kadar bekleyeceğim diye
sezeryandan çok korkuyordum ve asla düşünmüyordum
ama korktuğu başına geliyor insanın
sezeryan oldum hala inanamıyorum
Henüz NST ye hiç gitmedim kiHay
Hayırlısı olsun önceki nst sancın varmıydı
Yok cnm bide bir aylık olunca veriliyormuş en erken diye vermedim ama vermek gerekecek heralde oyalamak için en azındanEmzik.bugün bir kez verdim. Çok mutlu emdi.
Bezini falan alırken kıyamet kopuyor ve elim ayağıma dolanıyor.ve uyumuyorsa öylr yatakta yatıp bakmıyor hemen ağlıyor kucak istiyor.
Ondan bezini alırken verdim cok cok emdi çok sevdi ama Kararsızım.
Sen verdin mi?
bacım hayırlı olsun nasıl oldu doğum serüvenin merak ediyorum kız nerede yazdıysanda ben görmedim bana bi daha anlat :)He bu arada şuan eşim ben ve kızım üç Kişilik Çekirdek ailemiz evimizde yanlızız demiştim kimse kalmaz diye 8 de geldik eve bu gece ilk gecemiz bakalım bizi neler bekliyor :)
Yok cnm bide bir aylık olunca veriliyormuş en erken diye vermedim ama vermek gerekecek heralde oyalamak için en azından
hastanedeyim canim nst takili. Aciklik.cok.degil ama yumusak dedi ebe. Cabuk ilerleyebilir dedi. Evde takiliyodum aslinda da biraz su geldi o yuzden geldikmattika naptin canim nedi son durum gittin mi kontrole hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?