2015 Şubat Anneleri

Zaten biliyor ihtiyacım olduğunu ama ilgilenmiyor işte beyefendi evden işe işten eve yemeğini yiyip bilgisayarda vakit geçirsin tamam o zaman çok mutlu ama ben birşey dedim mi istedim mi yok bi bırakıp gideyim diyorum bazen birkaç gün görsün nasıl oluyormuş diye ama gidemiyorsun da işte

Ayy sorma ya bende başıma gelecek olanı biliyorum çocuk doğunca hergün bizde olacaklar yemekler bizde yenecek çaylar bizde içilecek sadece kv kp de değil amcaları var birde bunların hepimiz aynı caddede oturuyoruz bir yandan benim ailem gelecek bir yandan onlar işin kötü tarafı bizimkiler annemler ablamlar falan erkeklerle oturmazlar rahat edemeyecekleri gidecekler bu sefer ben ona takacağım kafayı çünkü eşimin ailesi rahat onlar için sorun yok ama bizimkiler duramayacaklar annem zaten rahatsız edemedi mi kaçar gider benim de en ihtiyacım olduğu zaman da canımı sıkarlar keşke bende kv den uzak olabilsem ya şimdi ev alacaklar illa kendi evlerinin karşısında olsun istiyorlar bi kurtulamayacağım anlaşılan

Ne sancım var nede kızımın aşağıya inmeye niyeti doktor ptesine kadar süre verdi normal için yoksa ptesi sabah 8de alıcak. Dua edin bana lütfen hayırlısı olsun bu kadar bekledim

kızlar beni vücudum şişti yaa ellerim ayaklarım davul gibi çokda su içiyorum aslında
hamilelikte hiç şişmemiştim şimdi acısı mı çıkıyor acaba

Ne sancım var nede kızımın aşağıya inmeye niyeti doktor ptesine kadar süre verdi normal için yoksa ptesi sabah 8de alıcak. Dua edin bana lütfen hayırlısı olsun bu kadar bekledim
takviminiz ne zaman doldu. Kaç gün daha beklediniz.

Cnm zaten uyumuyor onu demek istedim keske uyusa ben 38 haftalık doğum yaptım sancım oldu ama bebek gelmeyince seryan oldum son anda mama icinde hemen uyuyor

Cnm zaten uyumuyor onu demek istedim keske uyusa ben 38 haftalık doğum yaptım sancım oldu ama bebek gelmeyince seryan oldum son anda mama icinde hemen uyuyor

o zaman doymuyordur canım ben anlamadım kusura bakma
doktora götürdünmü peki
sütün varsa süt arttırıcıları kullan

Beni de doktor Çarşamba günü NST ye çağırdı . Salı günü 40 haftama giriyorum doğmazsa Çarşamba gel dedi

40' gün mü? Amanın çokmuş.bende akşam yaptırayım baRi.
Ben Göremiyorum başkasına yaptırıyorum.

hiçbir kıpırtı yok önceden sancılarım oluyordu şimdi onlarda geçti . gayet rahatım yani:) bir 10 gün daha beklerim gibi bu gidişle mart annesi olacağım :)bana kalsa sez olsun dicem yarın ama dr sorun yoksa bekleyelim dicek kesin.. hayırlısı deyip gideceğim dr bakalım ne olacak

Yok cnm bide bir aylık olunca veriliyormuş en erken diye vermedim ama vermek gerekecek heralde oyalamak için en azından

cimcimesultan kiz doğurayım diye gezip duruyorum ya ben zaten deli danalara döndüm yeminle. Sen kendi evinde iki uc gunde girdin bunalima duzenini ozelini ozledin huzur ariyon. Benm bir ay gecti arti deplasmandayim tavirlar titizlikler beklentiler gırla gidiyor.. kendi duzenin değil çocukla eşle olmuyor kimse rahat degil hep bi gerginlik bi diken ustunde olma herseyin herkese batmasi durumlari var ahh öyle özledim ki evimi sokaklarda gezmkten baska care yok bize bebem ordan cikana kadar

Anammm ben grip oluyorum galiba yine Emzirirken olmayaydım iyidi. Bugün sağlıkocağına gittik 2. Topuk kanı için. İçim gitti yahu

He bu arada şuan eşim ben ve kızım üç Kişilik Çekirdek ailemiz evimizde yanlızız demiştim kimse kalmaz diye 8 de geldik eve bu gece ilk gecemiz bakalım bizi neler bekliyor :)
bacım hayırlı olsun nasıl oldu doğum serüvenin merak ediyorum kız nerede yazdıysanda ben görmedim bana bi daha anlat :)

Yok cnm bide bir aylık olunca veriliyormuş en erken diye vermedim ama vermek gerekecek heralde oyalamak için en azından

Ben verdim canım emzik vallahi altını açarken deli gibi ağlıyor birde doysada emmek istiyor memelerimin uçu bitik durumda memelerim isynda o yüzden ağzına veriyorum uykuyada dalsın die. Pek isteyerek vermedim ama oyalanması için mecbur kaldım denebilir. Ama bnm oğluş açsa fln yada çok ağladıysa inatlaşıyor almıyor keyfine gelirse alıyor yani onu bile.

humana çayını ve rezene çayını içenler var mı kızlar süt için ne zmn içiyorsnz bunları bnde bugün aldırdım eşime.
tecrübelilerden tavsiye bekliyorum süt arrtırmk için neler yapmalıyız. tariflerinz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…