hastanedeyim canim nst takili. Aciklik.cok.degil ama yumusak dedi ebe. Cabuk ilerleyebilir dedi. Evde takiliyodum aslinda da biraz su geldi o yuzden geldik
çok sevindim canim yaaahastanedeyim canim nst takili. Aciklik.cok.degil ama yumusak dedi ebe. Cabuk ilerleyebilir dedi. Evde takiliyodum aslinda da biraz su geldi o yuzden geldik
Yok cnm bide bir aylık olunca veriliyormuş en erken diye vermedim ama vermek gerekecek heralde oyalamak için en azından
hastanedeyim canim nst takili. Aciklik.cok.degil ama yumusak dedi ebe. Cabuk ilerleyebilir dedi. Evde takiliyodum aslinda da biraz su geldi o yuzden geldik
Bugün taburcu olduk.. Dr banyoyu yarin yap dedi. Ama nasil yapacagim hakkında bisey demedi..
Sezeryan olanlar nasil yaptiniz
Anammm ben grip oluyorum galiba yineEmzirirken olmayaydım iyidi. Bugün sağlıkocağına gittik 2. Topuk kanı için. İçim gitti yahu
humana çayını ve rezene çayını içenler var mı kızlar süt için ne zmn içiyorsnz bunları bnde bugün aldırdım eşime.
tecrübelilerden tavsiye bekliyorum süt arrtırmk için neler yapmalıyız. tariflerinz var mı ?
Haydi hayırlısı olsun canım hakkınızda kolay bir doğum nasip etsin RAbbim inş.
çok sevindim canim yaaa
nisan su açiklik yumusaklik az az da olsa hepsinden varmi$ i$te :)))))))
sabahi bulmaz hayirliisyla dogurrursun insallahhhh
gelmesek n. yapacakti bilmiyorum simdi pek farkinda degil :)Barış nerde heyecanlı mi kardeşi geliyor diye
Sancilar en fazla 60-65 cikti. Aciklik 1,5 cm. Yumusama var ama cok degilmis. Gelen su degilmis. Geri donduk eve.HAdi bakalim su gibi ilerlesin dogumun inşallah sagsalim kolayca kavusun. Sezeryan için bisey demedi dimi doktorun hersey istedgn gibi olsun destek olsunlar inşallah
ne kazikmi$ mubarek sokulmuyordaa : ))Benimki kazık caktı iceri adini Naz olarak degistircem bu gidisle
olsun canim fazla gitmez bence boyle , dr un dedigi kiloya gelmeden de dogar insalllah, su senin dr odleklik yapmsa kilooda onemli dilde enyseeeSancilar en fazla 60-65 cikti. Aciklik 1,5 cm. Yumusama var ama cok degilmis. Gelen su degilmis. Geri donduk eve.
Simdi suni sanci verse gece vakti dogar diye sanirim sabah erken gel dediler. Bakalim sabah ola hayrola.
Dogum hakkaten uzun bir surec oyle pit diye dogmuyor
ay heveslendim yarin gidip yurusemmiiki :))))))))))Dışarda gezdim durdum sürekli lekelenmem oldu ağrım arada oldu az önce dr a gittik veee bebişim doğum kanalına inmiş hazırmış geliyormuş. Eve git ılık duş al uzan yat müzik dinle film izle, sancı 3 dk bir gelmeye başlayınca hastaneye gel dedi. Normal doğumdan konuştu 1 saat ne kadar güzel olduğundan cayacaksan alayım sezeryana dedi.Normal doğum için verdi gazı rusları doğurtuyormuş 5 kilo. Bebek hazır sen hazırsın doğur bebişi hocam dedi :/ hey heyyyy dedim eve geldim uzanıyorum,kasılıyorum arada :/
gelmesek n. yapacakti orum simdi pek farkinda degil :)
Sancilar en fazla 60-65 cikti. Aciklik 1,5 cm. Yumusama var ama cok degilmis. Gelen su degilmis. Geri donduk eve.
Simdi suni sanci verse gece vakti dogar diye sanirim sabah erken gel dediler. Bakalim sabah ola hayrola.
Dogum hakkaten uzun bir surec oyle pit diye dogmuyor
bu aksamustu çocuklarala markeet gitttik
park ararken sagimdaki arabayi son anda gorup ani bi frene bastim , abstigim gibi kasigima sanci girdi : ( sizlama seklindeydi
hani bebek goebkden duser falan derler ya tamda hatirlamiyorum adini koca kari isi zaten ama neyse iste ondan kokrdum
heee emzikden dusmeydi adi : ((((
biseyim yokdu butun gun, o andan beri karnimda sanci var : (((
karnin burnunda senin neyine gezmek otur oturdugun yerdeeee
Dışarda gezdim durdum sürekli lekelenmem oldu ağrım arada oldu az önce dr a gittik veee bebişim doğum kanalına inmiş hazırmış geliyormuş. Eve git ılık duş al uzan yat müzik dinle film izle, sancı 3 dk bir gelmeye başlayınca hastaneye gel dedi. Normal doğumdan konuştu 1 saat ne kadar güzel olduğundan cayacaksan alayım sezeryana dedi.Normal doğum için verdi gazı rusları doğurtuyormuş 5 kilo. Bebek hazır sen hazırsın doğur bebişi hocam dedi :/ hey heyyyy dedim eve geldim uzanıyorum,kasılıyorum arada :/
ay heveslendim yarin gidip yurusemmiiki :))))))))))
Alalh kolayliklar versin canim, bi avazda kurtulursun insallah, yarina senden ve mattikadan iyi habe rgelicek o kesin, bakalim baska kim var sirada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?