heheh valla oyle gibi oldu sanki : )))Ya ben ya bensen de umidi kestin dimi benden
okula giden kaynım var. kv geçen gün gelmiş sancıların başlayınca okuldan alıp geleceğiz hep beraber başında bekleyeceğiz diye yok artık dedim sancı çekerken kaynımın ne işi var. zaten sürekli karnımı elliyor hoşlanmıyorum dedim hala devam ediyor artık birşey demiyorum. bugün gelmiş sürekli bebeğin odasına giriyor çocuğum burada yatıyor halası diyor garip bir hayal dünyaları var zaten babaannesini soruyormu slm söylüyormu el salladı mı babaannesini anlatın filan diyor. ters birşey söylesem eşimi arayıp şikayet ediyorAyy sorma ya bende başıma gelecek olanı biliyorum çocuk doğunca hergün bizde olacaklar yemekler bizde yenecek çaylar bizde içilecek sadece kv kp de değil amcaları var birde bunların hepimiz aynı caddede oturuyoruz bir yandan benim ailem gelecek bir yandan onlar işin kötü tarafı bizimkiler annemler ablamlar falan erkeklerle oturmazlar rahat edemeyecekleri gidecekler bu sefer ben ona takacağım kafayı çünkü eşimin ailesi rahat onlar için sorun yok ama bizimkiler duramayacaklar annem zaten rahatsız edemedi mi kaçar gider benim de en ihtiyacım olduğu zaman da canımı sıkarlar keşke bende kv den uzak olabilsem ya şimdi ev alacaklar illa kendi evlerinin karşısında olsun istiyorlar bi kurtulamayacağım anlaşılan
Vardir bunda da bi hayir hadi insallah evinde daha rahat gider süreç
Gecmis olsun kuxum bisey yoktur korkma
aa hadi senin de gozun aydin olsun cok sevindim canim bunlari soyleyip motive eden gecen canıni sıkan doktorun mu
az kaldı artık gönlüne göre bir doğum olur inşallah darısı başımagelmesek n. yapacakti bilmiyorum simdi pek farkinda degil :)
Sancilar en fazla 60-65 cikti. Aciklik 1,5 cm. Yumusama var ama cok degilmis. Gelen su degilmis. Geri donduk eve.
Simdi suni sanci verse gece vakti dogar diye sanirim sabah erken gel dediler. Bakalim sabah ola hayrola.
Dogum hakkaten uzun bir surec oyle pit diye dogmuyor
ay heveslendim yarin gidip yurusemmiiki :))))))))))
Alalh kolayliklar versin canim, bi avazda kurtulursun insallah, yarina senden ve mattikadan iyi habe rgelicek o kesin, bakalim baska kim var sirada
sabaha kuzuna kavuşacaksın ne güzel :) iyi doktor bulduğuna da ayrıca sevindimYok o dr a gitmem artık bu prof olan doğal doğumcu 1 saat bi güzel konuştu motive etti bol bol eve gönderdi :/ Arada kasılıyorum ama iyiyim ağrım yok sayılır. Heyecan var :/
canım bbebeğin hareketleri nasıl azalma var mıTeşekkür ederim hadi inşallah dua et bize ...
erkek çocuk senin başında ne yapacaksa gerçi kız olsada ne alaka boş kalabalık yapmanın anlamı neyseokula giden kaynım var. kv geçen gün gelmiş sancıların başlayınca okuldan alıp geleceğiz hep beraber başında bekleyeceğiz diye yok artık dedim sancı çekerken kaynımın ne işi var. zaten sürekli karnımı elliyor hoşlanmıyorum dedim hala devam ediyor artık birşey demiyorum. bugün gelmiş sürekli bebeğin odasına giriyor çocuğum burada yatıyor halası diyor garip bir hayal dünyaları var zaten babaannesini soruyormu slm söylüyormu el salladı mı babaannesini anlatın filan diyor. ters birşey söylesem eşimi arayıp şikayet ediyor
çok düşkünüz heyecanlıyız ya o yüzden illa ki herşeyi abartacağız. bulantılarımın olduğu dönemlerde kv çok rahatsızım midem bulanıyor yemek yapamıyorum mutfağa giremiyorum açım dedim. yapacak birşey yok hamilelik bu böyle geçecek sende çok acayip bir hamilesin diyordu şimdi rüyalarında görüyormuş evdeki tabağın bardağın adını kızımın adını koymuşerkek çocuk senin başında ne yapacaksa gerçi kız olsada ne alaka boş kalabalık yapmanın anlamı neyse
çok sinir bozucu umarım doğumdan sonra doğru düzgün biri olurçok düşkünüz heyecanlıyız ya o yüzden illa ki herşeyi abartacağız. bulantılarımın olduğu dönemlerde kv çok rahatsızım midem bulanıyor yemek yapamıyorum mutfağa giremiyorum açım dedim. yapacak birşey yok hamilelik bu böyle geçecek sende çok acayip bir hamilesin diyordu şimdi rüyalarında görüyormuş evdeki tabağın bardağın adını kızımın adını koymuş
sabaha kuzuna kavuşacaksın ne güzel :) iyi doktor bulduğuna da ayrıca sevindim
canım bbebeğin hareketleri nasıl azalma var mı
annem doğum olacağı zaman bebek hareket etmez azalır diyorda
inşallah biraz olgun davranırlar idare etmekten yoruldum artık.çok sinir bozucu umarım doğumdan sonra doğru düzgün biri olur
olabilir canımYok ben tam tersi çok gerildi bugün hareketi de iyiydi.bilemedim kişiden kişiye değişiyor olabilir.
bebek bitiryodur canim sutunu : )Benim göğüslerim çoook doluydu
Emzirirdim Ardından pompayla iki biberon süt çekerdim sonra
Şimdi öyle sert taş gibi değil
Sıktığımda yine süt geliyor ama pompaya gerek kalmadı
Sütüm mü azaldı
Yoksa bebeğimin sürekli emmesiyle alakası olabilir mi
Çok sık ve uzun süre emiyor
5-10 gün arasında alıyorlar canım. Bende bugün oldum grip. Belkide banada sağlık ocağında oldu.Aman amam gecmis olsun ne zAman saglik ocagina gitsem pesine grip oldum mikrop ordan bulasiyor resmen. Ikinci topuk kani kac gunlukken aliniyordu unutmusum
rezeneyi sabahtan ic humanayi istedigin vakitlerde iki uc fincan iceblirsn canim
Önceden bebeğin bitiremiyordu sütünü şimdi demek ki iyi içiyor o Yumuşama sütünün azaldığı anlamına gelmez bebeğinin artık emmeyi iyice öğrendiği ve seni de Çukur Çukur emdiği anlamına gelir canım Rabbim daim eylesin bebeğinin rızkını da bol versin inşallah bizim bebeklerimiz de emer :)Benim göğüslerim çoook doluydu
Emzirirdim Ardından pompayla iki biberon süt çekerdim sonra
Şimdi öyle sert taş gibi değil
Sıktığımda yine süt geliyor ama pompaya gerek kalmadı
Sütüm mü azaldı
Yoksa bebeğimin sürekli emmesiyle alakası olabilir mi
Çok sık ve uzun süre emiyor
bebek bitiryodur canim sutunu : )
daah iyi iste sagmayla ugrasmamis olursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?