2015 Şubat Anneleri

Ya ben ya ben sen de umidi kestin dimi benden
heheh valla oyle gibi oldu sanki : )))
umidi kesme deilde doguracagin sirayi unutttum :))))
baksana gelen gecen onune egçiyor, ama mattikayla uvercin kaaa senle ayni onune geçmis sayilmaz

seni mattikayi iremguzumu bekliyordum ben
irem guzumu çikdi siradan mattikada çikdi sayilir ben onu dogurdu nsayyorum artik : )
bi sen kaldin : ))

okula giden kaynım var. kv geçen gün gelmiş sancıların başlayınca okuldan alıp geleceğiz hep beraber başında bekleyeceğiz diye yok artık dedim sancı çekerken kaynımın ne işi var. zaten sürekli karnımı elliyor hoşlanmıyorum dedim hala devam ediyor artık birşey demiyorum. bugün gelmiş sürekli bebeğin odasına giriyor çocuğum burada yatıyor halası diyor garip bir hayal dünyaları var zaten babaannesini soruyormu slm söylüyormu el salladı mı babaannesini anlatın filan diyor. ters birşey söylesem eşimi arayıp şikayet ediyor

Vardir bunda da bi hayir hadi insallah evinde daha rahat gider süreç

Gecmis olsun kuxum bisey yoktur korkma

aa hadi senin de gozun aydin olsun cok sevindim canim bunlari soyleyip motive eden gecen canıni sıkan doktorun mu

Yok o dr a gitmem artık bu prof olan doğal doğumcu 1 saat bi güzel konuştu motive etti bol bol eve gönderdi :/ Arada kasılıyorum ama iyiyim ağrım yok sayılır. Heyecan var :/

az kaldı artık gönlüne göre bir doğum olur inşallah darısı başıma

ay heveslendim yarin gidip yurusemmiiki :))))))))))
Alalh kolayliklar versin canim, bi avazda kurtulursun insallah, yarina senden ve mattikadan iyi habe rgelicek o kesin, bakalim baska kim var sirada

Teşekkür ederim hadi inşallah dua et bize ...

erkek çocuk senin başında ne yapacaksa gerçi kız olsada ne alaka boş kalabalık yapmanın anlamı neyse

erkek çocuk senin başında ne yapacaksa gerçi kız olsada ne alaka boş kalabalık yapmanın anlamı neyse
çok düşkünüz heyecanlıyız ya o yüzden illa ki herşeyi abartacağız. bulantılarımın olduğu dönemlerde kv çok rahatsızım midem bulanıyor yemek yapamıyorum mutfağa giremiyorum açım dedim. yapacak birşey yok hamilelik bu böyle geçecek sende çok acayip bir hamilesin diyordu şimdi rüyalarında görüyormuş evdeki tabağın bardağın adını kızımın adını koymuş

çok sinir bozucu umarım doğumdan sonra doğru düzgün biri olur

Hepinize merhaba
Keyfi olmayanlar var
Tez zaman da moraller düzelir inşallah
Vakti gelen ve Geçmekte olan bütün herkes biran önce yavrularına kavuşur inşallah

Bende durumlar epey Karışık
Evi taşıyoruz , kayınvalideme geldik 3üncü gecemiz bu gece
Evimi istiyorum
Tamam çok anlayışlı ama kendi düzenimi arıyorum ben
Sıkıldım iyice.

Ayrıca bir sorum olucak

Benim göğüslerim çoook doluydu
Emzirirdim Ardından pompayla iki biberon süt çekerdim sonra
Şimdi öyle sert taş gibi değil
Sıktığımda yine süt geliyor ama pompaya gerek kalmadı
Sütüm mü azaldı
Yoksa bebeğimin sürekli emmesiyle alakası olabilir mi
Çok sık ve uzun süre emiyor

bebek bitiryodur canim sutunu : )
daah iyi iste sagmayla ugrasmamis olursun :)

Aman amam gecmis olsun ne zAman saglik ocagina gitsem pesine grip oldum mikrop ordan bulasiyor resmen. Ikinci topuk kani kac gunlukken aliniyordu unutmusum

rezeneyi sabahtan ic humanayi istedigin vakitlerde iki uc fincan iceblirsn canim
5-10 gün arasında alıyorlar canım. Bende bugün oldum grip. Belkide banada sağlık ocağında oldu.
Eşime rezene aldırdım bugün. 1 çay kaşığı 1 sb olacakmış.

Önceden bebeğin bitiremiyordu sütünü şimdi demek ki iyi içiyor o Yumuşama sütünün azaldığı anlamına gelmez bebeğinin artık emmeyi iyice öğrendiği ve seni de Çukur Çukur emdiği anlamına gelir canım Rabbim daim eylesin bebeğinin rızkını da bol versin inşallah bizim bebeklerimiz de emer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…