2015 Şubat Anneleri

Teşekkür ederim , paranoyak oldum iyice . Annem en başta diyordu ama şimdi kesin moralim bozulmasın diye öyle dedi diye düşündüm :)
Amin amin inşallahhhhhhhh :)
Ah bide iyileşseydi yaralar ne güzel olurdu

Kimsedee bi hareket yok galiba bu gece bende gayet iyi geçiriyorum hatta sekerpare bile yaptım yarın misafirim var. Ha bide bişey sorcam suyun gelmesi için açılmamı olması gerekiyor yada su hangi şartlarda geliyor

Cok canım sıkılıyor iyice hareketsiz yine benim kız. Iki saattr orami burami durtmekten bihal oldum. Ablasinin sesine tepki verrdi durtunce rahatsiz olurdu falan iki uc gundur zaten sesszlesti de bu aksam hepten durgun. Demin değdi degmedi kivaminda dirsek hissettim bir o kadar zaman geçtikçe gerginlik korku endise artiyor hareket isine cok takmazdim ama canimi sıkıyor bu kadar sakin olusu dua edin hersey yolunda olsun. Bu arada gogus uclarim acayip sızliyor bugun bebek emerken yara olmus gibi

Yoruldum sancilardan. Uyuyabilsem bu gece iyi olur. Oglumu uyuttum farketti bir durum oldugunu. Yatinca sanci siddetli gezinince az. Ama cok uykum var. Dua edin bana. Kizim cok tosun degildir ins kolayca dogar.

Dus al gevse öyle dene uyumayi off kendi evinde olmayinca istediğin an dusa girip gevseme lüksün de olmuyor anasını satayım belki bi sıcak banyo bana da iyi gelirdi ferahlardm ama babam uyumus banyo da yatak odasnda

Dus al gevse öyle dene uyumayi off kendi evinde olmayinca istediğin an dusa girip gevseme lüksün de olmuyor anasını satayım belki bi sıcak banyo bana da iyi gelirdi ferahlardm ama babam uyumus banyo da yatak odasnda

Allah kurtarsın canım ya. Insallah beben biran once saglıkla gelir de sen de evine kavusursun...

Doğum zamanı yaklaşınca hareketleri azalır ya ondandır büyük ihtimalle. İnşaAllah biran önce hayırlısıyla doğum yaparsında evine gidersin canım ya. Çok stres oldun sende

He he dicen öyle geçiştireceksin bende hiç hoşlanmıyorum o durumdan görümcem birkaç kez karnımı görmek istedi yahu ben doktora çekine çekine açıyorum niye açayım ki bana kızdı birde neymiş yeğenini görmesini engleliyormuşum yahu dedim ne alakası var benim göbeğimde resmi var sanki çocuğun tövbe yarabbim ya ayrıca sen şimdiden söyle dığumhaneye kimseyi almıyorlar de yoksa kaynın o halini mi görecek ya ayıp denen birşey var saçmalamasınlar dığumhaneye almıyorlar kimseyi de yada başka bir bahane üret neymiş canım öyle

yarın sabah tekrar dr kontrolüm var. nst, çatı muayenesi ve muayene. 2 günde bir kontrole gideceğim artık, çarşambaya kadar gelmezse benim ufaklık sunni sancı verilecek .

Kimsedee bi hareket yok galiba bu gece bende gayet iyi geçiriyorum hatta sekerpare bile yaptım yarın misafirim var. Ha bide bişey sorcam suyun gelmesi için açılmamı olması gerekiyor yada su hangi şartlarda geliyor
su her sartda gelebiliyor galiba
Yoruldum sancilardan. Uyuyabilsem bu gece iyi olur. Oglumu uyuttum farketti bir durum oldugunu. Yatinca sanci siddetli gezinince az. Ama cok uykum var. Dua edin bana. Kizim cok tosun degildir ins kolayca dogar.
e yat o zaman sanci ne kadar siddetlenirse açilma o kadar artarr : )

Canım korkma panik yapma bildiğim kadarıyla doğuma yakın bebek hareketleri azalırmış fırtına öncesi sessizlik mi derler artık bilemem doğumun yaklaşmıştır inşallah yarında hareket hissedemezsen sağlık ocağına git dinlesinler bir bebişi

Kizlar sezeryan sonrasi ayak bileklerinde sisme olan oldumu benimki davul gibi...ne zaman gecer acaba Ilkte yaşama mistim bunda oldu....

benim de azdi birkac gundur hareketler sonra sanci basladi. Ondandir ins senin de.

Herkes uyudu aciktim sanci cekmekten. Su geldi bu defa kesin su. Suyun gelirse gel demislerdi. Ama sanmiyorum acilmanin cok ilerledigini. Su gelmese iyiydi sancilar cekilmez oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…