Önceden bebeğin bitiremiyordu sütünü şimdi demek ki iyi içiyor o Yumuşama sütünün azaldığı anlamına gelmez bebeğinin artık emmeyi iyice öğrendiği ve seni de Çukur Çukur emdiği anlamına gelir canım Rabbim daim eylesin bebeğinin rızkını da bol versin inşallah bizim bebeklerimiz de emer :)
Yoruldum sancilardan. Uyuyabilsem bu gece iyi olur. Oglumu uyuttum farketti bir durum oldugunu. Yatinca sanci siddetli gezinince az. Ama cok uykum var. Dua edin bana. Kizim cok tosun degildir ins kolayca dogar.
Dus al gevse öyle dene uyumayi off kendi evinde olmayinca istediğin an dusa girip gevseme lüksün de olmuyor anasını satayım belki bi sıcak banyo bana da iyi gelirdi ferahlardm ama babam uyumus banyo da yatak odasnda
Doğum zamanı yaklaşınca hareketleri azalır ya ondandır büyük ihtimalle. İnşaAllah biran önce hayırlısıyla doğum yaparsında evine gidersin canım ya. Çok stres oldun sendeCok canım sıkılıyor iyice hareketsiz yine benim kız. Iki saattr orami burami durtmekten bihal oldum. Ablasinin sesine tepki verrdi durtunce rahatsiz olurdu falan iki uc gundur zaten sesszlesti de bu aksam hepten durgun. Demin değdi degmedi kivaminda dirsek hissettim bir o kadarzaman geçtikçe gerginlik korku endise artiyor hareket isine cok takmazdim ama canimi sıkıyor bu kadar sakin olusu dua edin hersey yolunda olsun. Bu arada gogus uclarim acayip sızliyor bugun bebek emerken yara olmus gibi
Allah kurtarsın canım ya. Insallah beben biran once saglıkla gelir de sen de evine kavusursun...
Doğum zamanı yaklaşınca hareketleri azalır ya ondandır büyük ihtimalle. İnşaAllah biran önce hayırlısıyla doğum yaparsında evine gidersin canım ya. Çok stres oldun sende
He he dicen öyle geçiştireceksin bende hiç hoşlanmıyorum o durumdan görümcem birkaç kez karnımı görmek istedi yahu ben doktora çekine çekine açıyorum niye açayım ki bana kızdı birde neymiş yeğenini görmesini engleliyormuşum yahu dedim ne alakası var benim göbeğimde resmi var sanki çocuğun tövbe yarabbim ya ayrıca sen şimdiden söyle dığumhaneye kimseyi almıyorlar de yoksa kaynın o halini mi görecek ya ayıp denen birşey var saçmalamasınlar dığumhaneye almıyorlar kimseyi de yada başka bir bahane üret neymiş canım öyleokula giden kaynım var. kv geçen gün gelmiş sancıların başlayınca okuldan alıp geleceğiz hep beraber başında bekleyeceğiz diye yok artık dedim sancı çekerken kaynımın ne işi var. zaten sürekli karnımı elliyor hoşlanmıyorum dedim hala devam ediyor artık birşey demiyorum. bugün gelmiş sürekli bebeğin odasına giriyor çocuğum burada yatıyor halası diyor garip bir hayal dünyaları var zaten babaannesini soruyormu slm söylüyormu el salladı mı babaannesini anlatın filan diyor. ters birşey söylesem eşimi arayıp şikayet ediyor
su her sartda gelebiliyor galibaKimsedee bi hareket yok galiba bu gece bende gayet iyi geçiriyorum hatta sekerpare bile yaptım yarın misafirim var. Ha bide bişey sorcam suyun gelmesi için açılmamı olması gerekiyor yada su hangi şartlarda geliyor
e yat o zaman sanci ne kadar siddetlenirse açilma o kadar artarr : )Yoruldum sancilardan. Uyuyabilsem bu gece iyi olur. Oglumu uyuttum farketti bir durum oldugunu. Yatinca sanci siddetli gezinince az. Ama cok uykum var. Dua edin bana. Kizim cok tosun degildir ins kolayca dogar.
Canım korkma panik yapma bildiğim kadarıyla doğuma yakın bebek hareketleri azalırmış fırtına öncesi sessizlik mi derler artık bilemem doğumun yaklaşmıştır inşallah yarında hareket hissedemezsen sağlık ocağına git dinlesinler bir bebişiCok canım sıkılıyor iyice hareketsiz yine benim kız. Iki saattr orami burami durtmekten bihal oldum. Ablasinin sesine tepki verrdi durtunce rahatsiz olurdu falan iki uc gundur zaten sesszlesti de bu aksam hepten durgun. Demin değdi degmedi kivaminda dirsek hissettim bir o kadarzaman geçtikçe gerginlik korku endise artiyor hareket isine cok takmazdim ama canimi sıkıyor bu kadar sakin olusu dua edin hersey yolunda olsun. Bu arada gogus uclarim acayip sızliyor bugun bebek emerken yara olmus gibi
Benim bir hafta sinunda hemen hemen gectuKizlar sezeryan sonrasi ayak bileklerinde sisme olan oldumu benimki davul gibi...ne zaman gecer acaba Ilkte yaşama mistim bunda oldu....
benim de azdi birkac gundur hareketler sonra sanci basladi. Ondandir ins senin de.Cok canım sıkılıyor iyice hareketsiz yine benim kız. Iki saattr orami burami durtmekten bihal oldum. Ablasinin sesine tepki verrdi durtunce rahatsiz olurdu falan iki uc gundur zaten sesszlesti de bu aksam hepten durgun. Demin değdi degmedi kivaminda dirsek hissettim bir o kadarzaman geçtikçe gerginlik korku endise artiyor hareket isine cok takmazdim ama canimi sıkıyor bu kadar sakin olusu dua edin hersey yolunda olsun. Bu arada gogus uclarim acayip sızliyor bugun bebek emerken yara olmus gibi
allah yardımcın olsun hurma ye canım doğumu kolaylaştırırHerkes uyudu aciktim sanci cekmekten. Su geldi bu defa kesin su. Suyun gelirse gel demislerdi. Ama sanmiyorum acilmanin cok ilerledigini. Su gelmese iyiydi sancilar cekilmez oldu
oyy ki ne oyyyyyyyNaklen yayin yapiyorum dogumdan :))
Oy oy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?