kiz onun içi disi hurma olmustur, hurma agaci çikacak yakinda içinden :)))allah yardımcın olsun hurma ye canım doğumu kolaylaştırır
kaça aldın kilosunu canımbugunbende 1 kg aldim geldim
gidip gelip yiycem de yeyince dilim aciyor, sanki kesikde vvarda oraya tuz limon basiyormu$un gibi : (
gecen gun 24 saat e bitirmistim yarim kg hurmayi bisey olmamisti
bu niye boyle yapiyor bilmiyorumki
Bende de oldu canım. Hala hafif var.Kizlar sezeryan sonrasi ayak bileklerinde sisme olan oldumu benimki davul gibi...ne zaman gecer acaba Ilkte yaşama mistim bunda oldu....
Ayyy hadi canım Rabbim yardımcın olsun.Herkes uyudu aciktim sanci cekmekten. Su geldi bu defa kesin su. Suyun gelirse gel demislerdi. Ama sanmiyorum acilmanin cok ilerledigini. Su gelmese iyiydi sancilar cekilmez oldu
Herkes uyudu aciktim sanci cekmekten. Su geldi bu defa kesin su. Suyun gelirse gel demislerdi. Ama sanmiyorum acilmanin cok ilerledigini. Su gelmese iyiydi sancilar cekilmez oldu
Kilolu doğan bebeklerde fazla sarılık olmuyormuş. Bende az uyusa dertleniyorum,çok uyusa dertleniyorum.hep emzirip sağmaya çalışıyorum. biberonla veriyorum çay kaşığı filan içmez bizimki çok atarlı2 3 saat normal yani acıkmadan uyuması tamam bende doymuyorsa filan diye düşünüyordum acaba unutuyormu acıktığını filan diye saçma düşüncelere kapılmaya başladım sarılık muhabbeti yüzünden panik oldum doktorlar iyice besleyin filan demişlerdi. şükür sarılık kalmadı mamayı da çok az vermeye başladım artık hatta hiç vermiyor sayılırım artık
Canım korkma panik yapma bildiğim kadarıyla doğuma yakın bebek hareketleri azalırmış fırtına öncesi sessizlik mi derler artık bilemem doğumun yaklaşmıştır inşallah yarında hareket hissedemezsen sağlık ocağına git dinlesinler bir bebişi
benim de azdi birkac gundur hareketler sonra sanci basladi. Ondandir ins senin de.
Herkes uyudu aciktim sanci cekmekten. Su geldi bu defa kesin su. Suyun gelirse gel demislerdi. Ama sanmiyorum acilmanin cok ilerledigini. Su gelmese iyiydi sancilar cekilmez oldu
Canım medelanın Göğüs ucu koruyucuları çok işe yarıyo hem Göğüs ucun düz ise çıkıyo hem de hava aldırdığı için yaraları iyileştiriyorTeşekkür ederim , paranoyak oldum iyice . Annem en başta diyordu ama şimdi kesin moralim bozulmasın diye öyle dedi diye düşündüm :)
Amin amin inşallahhhhhhhh :)
Ah bide iyileşseydi yaralar ne güzel olurdu
Dogru soylemissin:))Kontrolden olsa akıntınız az birazcık kan gelirdi bence senin gelen Nişanın
Öyle mi geldi mi bebiş ????Dogru soylemissin:))
Ben neresindeyim o sıranın sonunda mı ???heheh valla oyle gibi oldu sanki : )))
umidi kesme deilde doguracagin sirayi unutttum :))))
baksana gelen gecen onune egçiyor, ama mattikayla uvercin kaaa senle ayni onune geçmis sayilmaz
seni mattikayi iremguzumu bekliyordum ben
irem guzumu çikdi siradan mattikada çikdi sayilir ben onu dogurdu nsayyorum artik : )
bi sen kaldin : ))
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :) inşallah benim kız da emer sütüm de yeter inşallah oğlum da kardeşine alışır :)Kizlar,ben dogum yaptim.cok tatli oglum geldi.Carsamba gunu gelen kan ve sanci icin tekrar hastaneye gittim sabahtan ve yatis verildi.saat 12.04 itibariyle bebegim dunyaya geldi.cok sukur emiyor,sutumde geldi.sezaryen olmasina ragmen zamanina kendi karar verdigi icin sanirim sorun olmadi.
Sagol canim,insallah seninki de hayirlisiyla dogar.benim ilk bebek.cok tatli bir duyguymus bu.allah isteyen herkese nasip etsin..insan koklamaya kiyamiyorAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :) inşallah benim kız da emer sütüm de yeter inşallah oğlum da kardeşine alışır :)
Gozun aydin allah anali babali buyutsun :)Çabuk sabah olsun kimse yok burda csnım sıkılıyor
Sakinnn nasilsa doğacakannesi birak hayirlisiyla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?