2015 Şubat Anneleri

bugunbende 1 kg aldim geldim
gidip gelip yiycem de yeyince dilim aciyor, sanki kesikde vvarda oraya tuz limon basiyormu$un gibi : (

gecen gun 24 saat e bitirmistim yarim kg hurmayi bisey olmamisti
bu niye boyle yapiyor bilmiyorumki

bugunbende 1 kg aldim geldim
gidip gelip yiycem de yeyince dilim aciyor, sanki kesikde vvarda oraya tuz limon basiyormu$un gibi : (

gecen gun 24 saat e bitirmistim yarim kg hurmayi bisey olmamisti
bu niye boyle yapiyor bilmiyorumki
kaça aldın kilosunu canım

Kizlar sezeryan sonrasi ayak bileklerinde sisme olan oldumu benimki davul gibi...ne zaman gecer acaba Ilkte yaşama mistim bunda oldu....
Bende de oldu canım. Hala hafif var.
Herkes uyudu aciktim sanci cekmekten. Su geldi bu defa kesin su. Suyun gelirse gel demislerdi. Ama sanmiyorum acilmanin cok ilerledigini. Su gelmese iyiydi sancilar cekilmez oldu
Ayyy hadi canım Rabbim yardımcın olsun.

Herkes uyudu aciktim sanci cekmekten. Su geldi bu defa kesin su. Suyun gelirse gel demislerdi. Ama sanmiyorum acilmanin cok ilerledigini. Su gelmese iyiydi sancilar cekilmez oldu

Benim de ilk suyum geldi. Su gelince sancılar artıyo ama açılma da oldukça hızlanıyo. Bi avazda inşallah....

Kilolu doğan bebeklerde fazla sarılık olmuyormuş. Bende az uyusa dertleniyorum,çok uyusa dertleniyorum.
Gündüz bütün gün uyudu mesela. İki üç kez uyandı emdI.
Ona üzüldüm mesela neden az uyandı diye.
Şimdide akşam 10:30 da uyandı ve saat 1:30 hala cebelleşiyoruz.
Memede duruyor. Doymadı diye mama vereyim dedim sonra baktım süt fışkırıyor.
Neden uyumuyor anlamıyorum.
GözLerim kapanıyor.

Cok şükür sonunda hareketlendi hatta karate yapiyor bi saattir icimde canima okudu sıpa

benim de azdi birkac gundur hareketler sonra sanci basladi. Ondandir ins senin de.

Hadi insallah öyledir diyelim

oy oy az kaldı sanki sabaha bitcek bu is hadi masallah

Neyse ki kizanim hareketlendi de keyfim yerine geldi ciddi ciddi gerildim bi ara onca sarsmaya çıt cikarmayinca binlerce şükür rabbime

yarin dr kontrolü var sabah duscez yollara yine sonuncu gunumuze de girdik hayırlısı ile kavustursun inşallah rabbim

az once babam bile dayanamayip sordu artik ne zaman dogurcan sen dokuz doğurdk artik hepimiz diye gel bi de bana sor dedim

Teşekkür ederim , paranoyak oldum iyice . Annem en başta diyordu ama şimdi kesin moralim bozulmasın diye öyle dedi diye düşündüm :)
Amin amin inşallahhhhhhhh :)
Ah bide iyileşseydi yaralar ne güzel olurdu
Canım medelanın Göğüs ucu koruyucuları çok işe yarıyo hem Göğüs ucun düz ise çıkıyo hem de hava aldırdığı için yaraları iyileştiriyor

Ben neresindeyim o sıranın sonunda mı ??? bir yandan heyecanla gelsin hep beraber alışalım diyorum oğlum Alışsın uykular düzene girsin bir yandan da korkuyorum artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak diye Rabbim yardım eder demi Maral senin başka çocuklarında vardı yanlış hatırlamıyorsam Ergeç alışacaklar birbirlerine demi ???

Kizlar,ben dogum yaptim.cok tatli oglum geldi.Carsamba gunu gelen kan ve sanci icin tekrar hastaneye gittim sabahtan ve yatis verildi.saat 12.04 itibariyle bebegim dunyaya geldi.cok sukur emiyor,sutumde geldi.sezaryen olmasina ragmen zamanina kendi karar verdigi icin sanirim sorun olmadi.

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :) inşallah benim kız da emer sütüm de yeter inşallah oğlum da kardeşine alışır :)

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :) inşallah benim kız da emer sütüm de yeter inşallah oğlum da kardeşine alışır :)
Sagol canim,insallah seninki de hayirlisiyla dogar.benim ilk bebek.cok tatli bir duyguymus bu.allah isteyen herkese nasip etsin..insan koklamaya kiyamiyor

Bikaç saat önce kontrolüm vardı, doğumum yavaş yavaş başlamış şuan sancılar farklılaşıyor zaten hissedebiliyorum, dua edin inş kavuşayım oğluşuma sağlık sıhhatle :)) darısı başına mattika ve S serefraz85 :) bu arada kesinlikle dayanabildiğiniz en yüksek sıcaklıkta küvete girip oturmanızı tavsiye ederim en az bi saat falan. İşe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…