2015 Şubat Anneleri

Kizlar yine moralim bozuk Dogumum zor oldu biliyorsunuz yarim saatlik normal doğumun ustune sezeryan! Esimin is yerinden arkadasi bebek dogumda oksijensiz kalmistir ilerde cekersiniz demis! Denecek laf mi simdi bu? Gozume uyku gitmiyor korkudan, bugun ilk kontrolumuze gidecez soracam dr.una dogumda bi problem oldu mu diye?

Ay insanlar ne boşboğaz saçmalamasınlar, oksijensiz kalmak çok ciddi birşey öyle bi durum olsa doktorun söylerdi hiçbi doktor öyle bi sorumluluk alamaz ileride dava açmanız korkusundan

Sadece takipte olan Bir subat annesiyim .sabah 10:30 epidural sezeryan oldum Cok şükür hrsey yolunda fakat Bana annelik Cok zor geldi .sanirim lohusalik depresyonuna gircem.aglamak istiyorum.basaramamaktan korkuyorum

Hadi saglicakla bi avazda kavusun insallah

Ya ne densiz ne capsiz insanlar var yarabbim biseyi yoktur kuzunun korkma

Günaydın..bugun kontrol var 2de inşallah dr "aaa doğum başlamış sen nasıl hissetmedin " der :) dun geceden beri kasılmam var ama
sancım yok bir hareketlenme vardır inşallah..

ah ah herkes ayni umutta..ben de simdi doktora gidiyorum yola ciktim bakalim ya nasip.gerci yine uyuduk tık yok bizimkinde ya hayirlisi mubarek cuma gunu hurmetine

Bugün taburcu olduk.. Dr banyoyu yarin yap dedi. Ama nasil yapacagim hakkında bisey demedi..

Sezeryan olanlar nasil yaptiniz
Benim ameliyat yerimi çıkmadan once acmıstı zaten oraya ozel olarak su ve sabun degdırme dedi uzerınden aksın cıkıncada oranın dogal olarak kurumasını sagla dediler

Eşinin arkadaşı nereden biliyormuş Allah aşkına?Ne gerizekalı insanlar var ya, hiç ciddiye alma böylelerini.Herkes uzman kesiliyor her konuda.

@esoba rüyamda seni ve kızını gördüm. Sen acayip fittin ve hala kilom çok diye sızlaniyordun. Kuzunu görelim artik dedim gösterdin cok guzel bir kızdı ama kızın uc dort yaslarindaydi o zamana kadar gostermiycen mi kız

Kuzucum çok çok geçmişler olsun, çok üzüldüm inşallah hemen iyileşir kuzun.Burnu için Otri Bebe aspiratör kullanmanı söyledi mi doktor?Bizimki de arada aksırıyor bakıyorum burnu dolduysa çekiyorum yoksa huysuzlanıyor bir de serum fizyolojik diye bir şey yazdı onu da damlatabilirsin demişti.Tekrar çok geçmiş olsun canım.

senin gunun dolmamis kiz daaha ama sen siraninin ortasindasin onceligi olanlara yer evrin yawss :)
evet canim benim iki çocugum daha var, aralari 19 ay seninkiler gibi kuçuk yani, seninki daha kuçuk
alismak zorundalar hatta aralari az olunca kardessiz zamani hatirlamadiklari için olmazsa olmaz bisey haline geliyor lardes, oteki olmadan oynamasini bilmiyor,tek basina cani SIKILIR BENimkilerin oflayip poflayip dururlar :))

aman canim arkadasi halt etmi$ eîyin
her kafadan bi ses çikar siz bakmayin onlara
sor dr a için rahat etsin ama oyle bisey olsa soylerdi dr , kuveze falan alinirdi

benimde karnim agriyor bugun halsizim
bi gunum bi gunumu tutmuyorki hiç

ama umitlenmiycem doguruyom diye sonr abide hayal kirikligi yasamk var sizde gordugum kadariyla
sancidan gebrene kadar doguruyom demiycem :) nisan ve su hariç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…