Ay insanlar ne boşboğaz saçmalamasınlar, oksijensiz kalmak çok ciddi birşey öyle bi durum olsa doktorun söylerdi hiçbi doktor öyle bi sorumluluk alamaz ileride dava açmanız korkusundanKizlar yine moralim bozukDogumum zor oldu biliyorsunuz yarim saatlik normal doğumun ustune sezeryan! Esimin is yerinden arkadasi bebek dogumda oksijensiz kalmistir ilerde cekersiniz demis! Denecek laf mi simdi bu? Gozume uyku gitmiyor korkudan, bugun ilk kontrolumuze gidecez soracam dr.una dogumda bi problem oldu mu diye?
Bikaç saat önce kontrolüm vardı, doğumum yavaş yavaş başlamış şuan sancılar farklılaşıyor zaten hissedebiliyorum, dua edin inş kavuşayım oğluşuma sağlık sıhhatle :)) darısı başınamattika ve S serefraz85 :) bu arada kesinlikle dayanabildiğiniz en yüksek sıcaklıkta küvete girip oturmanızı tavsiye ederim en az bi saat falan. İşe yarıyor
Kizlar yine moralim bozukDogumum zor oldu biliyorsunuz yarim saatlik normal doğumun ustune sezeryan! Esimin is yerinden arkadasi bebek dogumda oksijensiz kalmistir ilerde cekersiniz demis! Denecek laf mi simdi bu? Gozume uyku gitmiyor korkudan, bugun ilk kontrolumuze gidecez soracam dr.una dogumda bi problem oldu mu diye?
Günaydın..bugun kontrol var 2de inşallah dr "aaa doğum başlamış sen nasıl hissetmedin " der :) dun geceden beri kasılmam var ama
sancım yok bir hareketlenme vardır inşallah..
Benim ameliyat yerimi çıkmadan once acmıstı zaten oraya ozel olarak su ve sabun degdırme dedi uzerınden aksın cıkıncada oranın dogal olarak kurumasını sagla dedilerBugün taburcu olduk.. Dr banyoyu yarin yap dedi. Ama nasil yapacagim hakkında bisey demedi..
Sezeryan olanlar nasil yaptiniz
Eşinin arkadaşı nereden biliyormuş Allah aşkına?Ne gerizekalı insanlar var ya, hiç ciddiye alma böylelerini.Herkes uzman kesiliyor her konuda.Kizlar yine moralim bozukDogumum zor oldu biliyorsunuz yarim saatlik normal doğumun ustune sezeryan! Esimin is yerinden arkadasi bebek dogumda oksijensiz kalmistir ilerde cekersiniz demis! Denecek laf mi simdi bu? Gozume uyku gitmiyor korkudan, bugun ilk kontrolumuze gidecez soracam dr.una dogumda bi problem oldu mu diye?
hadi inşallah :)ah ah herkes ayni umutta..ben de simdi doktora gidiyorum yola ciktim bakalim ya nasip.gerci yine uyuduk tık yok bizimkinde ya hayirlisi mubarek cuma gunu hurmetine
Kuzucum çok çok geçmişler olsun, çok üzüldüm inşallah hemen iyileşir kuzun.Burnu için Otri Bebe aspiratör kullanmanı söyledi mi doktor?Bizimki de arada aksırıyor bakıyorum burnu dolduysa çekiyorum yoksa huysuzlanıyor bir de serum fizyolojik diye bir şey yazdı onu da damlatabilirsin demişti.Tekrar çok geçmiş olsun canım.Selam kızlar.. Geçmişi okumayip buraya yazıp çıkanlara kiziyordum simdi ben de onlardan oldum sanki kusuruma bakmayın..ama basimdan gecen bi olayı paylaşmak istedim sizle lütfen dikkatli olun siz de diye.. Kızımın burnu akmaya başlamıştı abisi de gripti zaten,geceleri bazen tukurugunu köpük gibi yapıp nefes alamadığı oluyordu sağlık ocağındaki doktora sordum bebekler köpük yapabilir dedi,eğlence için yapıyorlar gerçekten ama daha ilerleyen zamanlarda diye biliyorum ben,doktor normal diyince sesimi cikarmadim pek de evhamlı görünmek istemiyorum açıkçası.bugün kizim uyuyordu emzirmek için yanina gittim uyandirayim dedim burnu hep sümük olmuş akmis .. Temizleyim dedim uyandı bu sefer yine tükürüğünü köpük yaptı ağlıyordu agladikca nefes alamamaya başladı nefes alamayınca da morarmaya başladı.. Burnunu temizledim tükürükleri çıktıkça sildim gazını almaya çalıştım sakinlesin diye meme vermeye çalıştım ama yok..kizim mosmor oldu..hemen eşimi aradım bebek nefes alamıyor cabuk gel dedim Nasil bir hızla çıkmış gelmiş telaşla eli ayağı titriyordu ben de agliyordum mosmor oldu resmen nefes alamıyordu bebeğim hemen sağlık ocağına gotuduk oraya gidesiye zar zor da olsa nefes almaya başladı kesik kesik .. Sağlık ocağındaki doktor ciğerlerinden Bisey gözükmüyor ama siz yine de çocuk.doktoruna gösterin dedi gittik çocuk doktoruna oradan.. Çocuk doktoru kızımın grip olduğunu söyledi bu dönemde bebekler ağzından nefes almayı bilmedikleri için burundan almaya çalışırlarmış,burundan nefes almaya çalıştıkça da genzindeki burnundaki bütün akıntılar nefesini tikiyormus,emmesi Nasil dedi doktor iyi dedim bende ilaç yazdı onları kullanacağız ama eğer emmesi kötüleşirse hastanede yatması gerekiyor dedi.. Dua edin kızlar annelerin duaları kabul olur. Sabahtan beri ayrilamiyorum kuzumun başından sürekli nefes alıyor mu diye kontrol.ediyorum çok stres oldum..çok şükür ciddi Bisey yok ama burnu genzi gerçekten çok dolu boyle sıcak evde Nasil grip oldu anlamadım.. Abisi grip ama.çocuk zarar verebilirim diye hic yanaşmıyor kardeşine.. Diğer çocuklarım yazın doğdukları için hic boyle nezle grip filan bilmedim kisa zaten büyümüş oluyorlardı ele geliyorlardı en azından..kış bebeği bakmak zormus cidden birkaç gündür hava çok soğuk buraya bile kar yağdıktan sonra.. İlaçları düzgün kullanalım düzelecek inş. Kizim.. Siz de dikkatli olun e mi.
canim ben yurt disindayim ayni deildir fiyatikaça aldın kilosunu canım
senin gunun dolmamis kiz daaha ama sen siraninin ortasindasin onceligi olanlara yer evrin yawss :)Ben neresindeyim o sıranın sonunda mı ???bir yandan heyecanla gelsin hep beraber alışalım diyorum oğlum Alışsın uykular düzene girsin bir yandan da korkuyorum artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak diye Rabbim yardım eder demi Maral senin başka çocuklarında vardı yanlış hatırlamıyorsam Ergeç alışacaklar birbirlerine demi ???
aman canim arkadasi halt etmi$ eîyinKizlar yine moralim bozukDogumum zor oldu biliyorsunuz yarim saatlik normal doğumun ustune sezeryan! Esimin is yerinden arkadasi bebek dogumda oksijensiz kalmistir ilerde cekersiniz demis! Denecek laf mi simdi bu? Gozume uyku gitmiyor korkudan, bugun ilk kontrolumuze gidecez soracam dr.una dogumda bi problem oldu mu diye?
senin daha en az 1 haftan nvar sekerimBendede hiç bi belirti yok mattikayi merak ettim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?