2015 Şubat Anneleri

Avent göğüs Kalkan'ı aldım
Ama mantığı anlamadım
Max 45 dk dursun diyor , durduğu sürecede hep oturmam lazım. İçine süt doluyor çünkü , Eğilip kalktıkça dökülüyor
Canım Kalkan'ı tak üstüne de Göğüs pedi yapıştır hiç birşey olmaz benim g ucum oladığı için kullanıyordum 7 24 takıyordum arada unutup döküldüğü de oluyordu ama alışmıştım ve çok işime yaradı :)

ilk bebeğimde 11 le taburcu olmuştuk demek ki normal.emiyorsa bu seviyeden sonra düşüyor.en son yüzündeki geçiyor.önce gögsünde varsa oraya bak azaldığını en önce oradan anlarsın.sonra bcaklar.en son yüz

bel geldim
dünkü gelen kahve akıntı neydi bilmiyorum ama doktor nst gir bi bakalım dedi gittik
sancı çıkmadı bebekte hareketli
suyu pelesanta falan iyi dedi
tam iyimiş bişey yokmuş derken doktor alttanda bakayım dedi
meşhur catı muayenesinide oldum acımadı desem yalan olmaz
kanama ve açıklık yok doktorda şaşırdı o gelen şeyin ne olduguna falan
muayeneden sonra kanama olabilir norml dedi hafif belim ağrıdı o kadar
doğumla ilgili bi belirtim yok olmasında zaten haftasonu yapılacak işlerim var
pazartesiyi beklesin

biraz daha yurumeye çalis canim
hareketle çikacak gaz daha iyi olacaksin
kuvezde yken hortum falan baglimi niye çikarmiyolar

valla maaşllh sizi bu gezip tozmalarınıza pek gıpta ettim.doğum öncesi balayı yaptınız kız resmen.ben hamileliklerimde hiç yürüyemiyorum.bacaklarım ayrılıyor resmen.inşaallah meyvesini alırsın bu kadar yürümenin.tekrar maaşallah

İns pazar gunu kirkimiz cikiyor ins ondan sonra duzelir biraz bebisim simdi kakasini su gibi yapiyor neden kaynaklandi anlamadim gunde iki kez mama vermeye baslamistim acaba ondan mi oldu bilemedim kv soylemedim zaten sabahtan beri sen tutmasini beceremiyon bu cocuk benim kucagimda aglamiyi sen nie aglaytin gene bu bebegi sanki kendi kucaginda agladiginda al emzir die kucagima tutusturan baskasi susmus sakin gazi cikmis cocuga hetkes bakar gitsinler artik :/

Yuru valla iyi geliyor benim buyuk kiz da yorgun dustu bizle gelmek istemiyo yoruluyomus siz gidin gelirken bisey getrrsiniz bana diyor :) hava burda da kotu hep de evde dyramiyom napim soguk daha iyi

Hepsi gecicek yarina biseyiniz kalmiycak insallah canim rabbm yardimcin olsun bol bol harejet et sen rahatla

Hadi bakalim gonlunce olsun hakkinda hayirlisi canim

Yalan yok valla oyle oldu esimle bidaha bu kadar basbasa kalamayiz herhalde cadılardan.Bu arada normlde ben de yurumkte zorlaniyordum ama bi heves hirs derken alisti bunye iyi geliyor bilhassa odemim cok onun agrisini yururken unutuyom resmen insallah dogumda da faydasni gorurum bakalim

hey allahim yarabbim ne cins insanlar var ya bi huzur verin sacma sapan yorum yapmayin dimi tez gitsinler insallah

arkadaslar cok sukur kızımı pazartesi kucagıma aldım spinalle ama sutum yok meme uclarım paramparca oldu kızımı emziremiyorum yardım edin napabilirim kremler işe yaramyo

Bak o sıvı alımından kimse bana bahsetmedi s

çocuklara parka gidelim diye kandirdim simdi çikiyoz ama 15 dk anca yururum usumesinler
oglen olsa daha gunesliydio hava
yurumek çok iyi gelir biliyorumda imkanim yok

bi daaha dunyaya gelirde çocuk yaparsam son aylarimi yaza denk getirmeye çalisicam, kis bebegei hamileligi çok zormus : -(

canım azcık rahatlamaya çalış herşey olması gerektiği gibidir anlıyorum yaşadıklarımızdan sonra güven problemi yaşıyoruz ama azcık sabır ve güven lazım az kaldı iki bebeğinde yanında olacak seni sevindirecekler kızdıracaklar koklaşacaksınız az kaldı

Az kalmış baksana :) hadi gözün Aydın

merhaba arkadaşlar
geçen hafta cuma günü lkızım doğdu. normal doğum oldu ve kızım biraz zorlafı beni oğlumda çok kolay olmuştu ama kızım aşağı inmedi sunni sancıyla 45 dakkida doğd şimdi çok iyi 2. gün gözleri şiişti pansumanla geçti çok korktum ama şimdi çok iyi sütüm var emiyo ama göüüs uçlarım yarıldı fenalardayım

o zaman kayınvalideye alkış.... töbe est neden yeni anne olmuş insanları mutlu edecek şeyler söylemiyor bu kadınlar

1 hafta olmuş kızına kavuşalı ne güzel :) hayırlı ömrü olsun kuzunun

Canım çok sağol otribebe kurtaricimiz oldu zaten o olmasadi Nasil olurdu hiç bilmiyorum.. Su an için iyi çok şükür ama bugün sağlık ocağı doktoru aradı sağolsun Nasil bebegin diye morarmisti ya bebegim eko istediler mi diye sordu benim de kafama takıldı simdi hamileyken zaten bebeğin kalbinde parlaklık görülmüştü sonra düzeldi dedi doktorumuz hatta perinatologa gittik sonra dediler doğumdan sonra onlem amaçlı yine gitmemiz gerektiğini söylemişti kadın dogumcum. Acaba o parlaklıkla alakası var miydi yoksa nefes alamadığı için mi morardi öyle aksam eşimle Konuşayım randevusunu alayim kuzunun..
Ee yagmurcum sizler nasılsınız oğlun Nasil babasıyla arası Nasil bu arada siz nerde oturuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…