- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Canım Kalkan'ı tak üstüne de Göğüs pedi yapıştır hiç birşey olmaz benim g ucum oladığı için kullanıyordum 7 24 takıyordum arada unutup döküldüğü de oluyordu ama alışmıştım ve çok işime yaradı :)Avent göğüs Kalkan'ı aldım
Ama mantığı anlamadım
Max 45 dk dursun diyor , durduğu sürecede hep oturmam lazım. İçine süt doluyor çünkü , Eğilip kalktıkça dökülüyor
ilk bebeğimde 11 le taburcu olmuştuk demek ki normal.emiyorsa bu seviyeden sonra düşüyor.en son yüzündeki geçiyor.önce gögsünde varsa oraya bak azaldığını en önce oradan anlarsın.sonra bcaklar.en son yüz4. Günümüz bugün doktor en yoğun olduğu zaman dedi pazartesi bi daha götürmem bakacak gerekirse tekrar baktırırız ama geçer dedi emiyor çok şükür sürekli de uyandırıp emzirmeye çalışıyorum cahilim yani bu konuda
biraz daha yurumeye çalis canimBebegimi gordum kuvozde. Cigerinde su kalmis midesi su dolmus. Bakalim yarina cikar ins.
Kuvoze gerek yok bence kavga ettm hastaneyle ama risk alamayiz dediler cikarmadilar.
Sezeryan da zormus. Paranoya oldum bebek karistiysa diye. Kalktim biraz yurudum ama gaZ cikmiyor. Omzuma vuran gaz sancisi var.
Kizim yanimda olsaydi.. Oglumu da ozledim bebek yok diye getirmedik hastaneye. Of of
Hepinize tsk ederim yanimda oldugunuz icin
valla maaşllh sizi bu gezip tozmalarınıza pek gıpta ettim.doğum öncesi balayı yaptınız kız resmen.ben hamileliklerimde hiç yürüyemiyorum.bacaklarım ayrılıyor resmen.inşaallah meyvesini alırsın bu kadar yürümenin.tekrar maaşallahMerak ettiniz diymi dogurmadim hala ama karnımı öyle bir doyurdum ki sindireyim diye yürüyorum esimle yine istanbul kazan biz kepce
Muayene bulgusu rahim agzi oldukca yumusamis bir cm kadar kucuk de olsa bi acilma var gibi. Nstde uc kere orta halli sanci gorundu yeterli degil ama hazirlik anlaminda iyiymis ritmi araligi. Bebikimin kafasi kapiya yakin bekliyo bebek basini bastikca acilcakmis rahim bakalim hayirlisiyla insallah. Doktorcum yuruyusun cok fayda ettigini soyledi aynen devam et dedi hatta agrilarimi net hissetmedigimi dusunuyor bi aksilik olmazsa rabbim izin verrse sayet kolay bir dogum yapabilirmisim oyle dedi elhamdulillahmoralim biraz daha iyi bugun kocacigimla yiyoz iciyoz gezip tozuyoz bakalim nerde bitecek bu maraton
nefes icin olan hortum cikmus ama beslenme icun olani duruyor. Sut sagiyorum orda veriyorlarbiraz daha yurumeye çalis canim
hareketle çikacak gaz daha iyi olacaksin
kuvezde yken hortum falan baglimi niye çikarmiyolar
ayyyy fena kiskandim valla serfraz seni :))))
pazartesi çocuklari okula koyunca yuruycem ahanda buraya yaziyorum
hafta sonu yuruyemem benim oglan mizildanir durur hiç sevmiyor yurumeyi : (((
oglen yemegimi e"rken yapip okula diye çikarim yolu uzatirim dunyanin yuruyusu olur bana c :) butun haftayi yuruyebilsem $ahane olurduu
in,sallah hava guzel olur bugunku gibii
Bebegimi gordum kuvozde. Cigerinde su kalmis midesi su dolmus. Bakalim yarina cikar ins.
Kuvoze gerek yok bence kavga ettm hastaneyle ama risk alamayiz dediler cikarmadilar.
Sezeryan da zormus. Paranoya oldum bebek karistiysa diye. Kalktim biraz yurudum ama gaZ cikmiyor. Omzuma vuran gaz sancisi var.
Kizim yanimda olsaydi.. Oglumu da ozledim bebek yok diye getirmedik hastaneye. Of of
bel geldim
dünkü gelen kahve akıntı neydi bilmiyorum ama doktor nst gir bi bakalım dedi gittik
sancı çıkmadı bebekte hareketli
suyu pelesanta falan iyi dedi
tam iyimiş bişey yokmuş derken doktor alttanda bakayım dedi
meşhur catı muayenesinide oldum acımadı desem yalan olmaz
kanama ve açıklık yok doktorda şaşırdı o gelen şeyin ne olduguna falan
muayeneden sonra kanama olabilir norml dedi hafif belim ağrıdı o kadar
doğumla ilgili bi belirtim yok olmasında zaten haftasonu yapılacak işlerim var
pazartesiyi beklesin
valla maaşllh sizi bu gezip tozmalarınıza pek gıpta ettim.doğum öncesi balayı yaptınız kız resmen.ben hamileliklerimde hiç yürüyemiyorum.bacaklarım ayrılıyor resmen.inşaallah meyvesini alırsın bu kadar yürümenin.tekrar maaşallah
İns pazar gunu kirkimiz cikiyor ins ondan sonra duzelir biraz bebisim simdi kakasini su gibi yapiyor neden kaynaklandi anlamadim gunde iki kez mama vermeye baslamistim acaba ondan mi oldu bilemedim kv soylemedim zaten sabahtan beri sen tutmasini beceremiyon bu cocuk benim kucagimda aglamiyi sen nie aglaytin gene bu bebegi sanki kendi kucaginda agladiginda al emzir die kucagima tutusturan baskasi susmus sakin gazi cikmis cocuga hetkes bakar gitsinler artik :/
canım allah analı babalı büyütsün dediğin gibi insanın korktuğu başına geliyor bende normal istemiştim sezeryandan korkuyordum ama sezeryan oldum
rabbim bebişlerimizd sağlık versin gerisi boş.
ben epidural oldum 2 saat sonra sıvı alımına başladım
ne kadar çok sıvı alırsan o kadar iyi çünkü sıvı alımın ve çıkışı yeterli seviyeye gelince ayağa kalkmana izin veriyorlar
kendi kendine enfes problemi yok o zaman çok guzel bunefes icin olan hortum cikmus ama beslenme icun olani duruyor. Sut sagiyorum orda veriyorlar
çocuklara parka gidelim diye kandirdim simdi çikiyoz ama 15 dk anca yururum usumesinlerYuru valla iyi geliyor benim buyuk kiz da yorgun dustu bizle gelmek istemiyo yoruluyomus siz gidin gelirken bisey getrrsiniz bana diyor :) hava burda da kotu hep de evde dyramiyom napim soguk daha iyi
Hepsi gecicek yarina biseyiniz kalmiycak insallah canim rabbm yardimcin olsun bol bol harejet et sen rahatla
Hadi bakalim gonlunce olsun hakkinda hayirlisi canim
Yalan yok valla oyle oldu esimle bidaha bu kadar basbasa kalamayiz herhalde cadılardan.Bu arada normlde ben de yurumkte zorlaniyordum ama bi heves hirs derken alisti bunye iyi geliyor bilhassa odemim cok onun agrisini yururken unutuyom resmen insallah dogumda da faydasni gorurum bakalim
hey allahim yarabbim ne cins insanlar var ya bi huzur verin sacma sapan yorum yapmayin dimi tez gitsinler insallah
canım azcık rahatlamaya çalış herşey olması gerektiği gibidir anlıyorum yaşadıklarımızdan sonra güven problemi yaşıyoruz ama azcık sabır ve güven lazım az kaldı iki bebeğinde yanında olacak seni sevindirecekler kızdıracaklar koklaşacaksınız az kaldıBebegimi gordum kuvozde. Cigerinde su kalmis midesi su dolmus. Bakalim yarina cikar ins.
Canm gecmis olsun,hayirli olsun.insallah bi an evvel kucaklardin kuzuyu.zorlayabildigin kdr yurumeye calus o gaz baska turlu cikmaznefes icin olan hortum cikmus ama beslenme icun olani duruyor. Sut sagiyorum orda veriyorlar
Az kalmış baksana :) hadi gözün AydınMerak ettiniz diymi dogurmadim hala ama karnımı öyle bir doyurdum ki sindireyim diye yürüyorum esimle yine istanbul kazan biz kepce
Muayene bulgusu rahim agzi oldukca yumusamis bir cm kadar kucuk de olsa bi acilma var gibi. Nstde uc kere orta halli sanci gorundu yeterli degil ama hazirlik anlaminda iyiymis ritmi araligi. Bebikimin kafasi kapiya yakin bekliyo bebek basini bastikca acilcakmis rahim bakalim hayirlisiyla insallah. Doktorcum yuruyusun cok fayda ettigini soyledi aynen devam et dedi hatta agrilarimi net hissetmedigimi dusunuyor bi aksilik olmazsa rabbim izin verrse sayet kolay bir dogum yapabilirmisim oyle dedi elhamdulillahmoralim biraz daha iyi bugun kocacigimla yiyoz iciyoz gezip tozuyoz bakalim nerde bitecek bu maraton
o zaman kayınvalideye alkış.... töbe est neden yeni anne olmuş insanları mutlu edecek şeyler söylemiyor bu kadınlarİns pazar gunu kirkimiz cikiyor ins ondan sonra duzelir biraz bebisim simdi kakasini su gibi yapiyor neden kaynaklandi anlamadim gunde iki kez mama vermeye baslamistim acaba ondan mi oldu bilemedim kv soylemedim zaten sabahtan beri sen tutmasini beceremiyon bu cocuk benim kucagimda aglamiyi sen nie aglaytin gene bu bebegi sanki kendi kucaginda agladiginda al emzir die kucagima tutusturan baskasi susmus sakin gazi cikmis cocuga hetkes bakar gitsinler artik :/
1 hafta olmuş kızına kavuşalı ne güzel :) hayırlı ömrü olsun kuzununmerhaba arkadaşlar
geçen hafta cuma günü lkızım doğdu. normal doğum oldu ve kızım biraz zorlafı beni oğlumda çok kolay olmuştu ama kızım aşağı inmedi sunni sancıyla 45 dakkida doğd şimdi çok iyi 2. gün gözleri şiişti pansumanla geçti çok korktum ama şimdi çok iyi sütüm var emiyo ama göüüs uçlarım yarıldı fenalardayım
Kuzucum çok çok geçmişler olsun, çok üzüldüm inşallah hemen iyileşir kuzun.Burnu için Otri Bebe aspiratör kullanmanı söyledi mi doktor?Bizimki de arada aksırıyor bakıyorum burnu dolduysa çekiyorum yoksa huysuzlanıyor bir de serum fizyolojik diye bir şey yazdı onu da damlatabilirsin demişti.Tekrar çok geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?