geçmiş gitmiş olsun inşallah kalbinde birşey yoktur bebeğinin ama elbette gidip göstermekte fayda varCanım çok sağol otribebe kurtaricimiz oldu zaten o olmasadi Nasil olurdu hiç bilmiyorum.. Su an için iyi çok şükür ama bugün sağlık ocağı doktoru aradı sağolsun Nasil bebegin diye morarmisti ya bebegim eko istediler mi diye sordu benim de kafama takıldı simdi hamileyken zaten bebeğin kalbinde parlaklık görülmüştü sonra düzeldi dedi doktorumuz hatta perinatologa gittik sonra dediler doğumdan sonra onlem amaçlı yine gitmemiz gerektiğini söylemişti kadın dogumcum. Acaba o parlaklıkla alakası var miydi yoksa nefes alamadığı için mi morardi öyle aksam eşimle Konuşayım randevusunu alayim kuzunun..
Ee yagmurcum sizler nasılsınız oğlun Nasil babasıyla arası Nasilbu arada siz nerde oturuyorsunuz?
Sagolun kizlar. Hic beklemedigim bir dogum oldu. Netten baktim yuzuyle gelmesi fena brseymis. Oglum kafasi uzun yumurta gibi dogmustu kanaldan gecerken olmustu hemen gecmisti. Bu bebek sikisip kalmis oraya of off
Cok sagol canım benim sen doğum yaptın ki bu aradageçmiş gitmiş olsun inşallah kalbinde birşey yoktur bebeğinin ama elbette gidip göstermekte fayda var
insallah onemli biseyi yokdur canim yavrununCanım çok sağol otribebe kurtaricimiz oldu zaten o olmasadi Nasil olurdu hiç bilmiyorum.. Su an için iyi çok şükür ama bugün sağlık ocağı doktoru aradı sağolsun Nasil bebegin diye morarmisti ya bebegim eko istediler mi diye sordu benim de kafama takıldı simdi hamileyken zaten bebeğin kalbinde parlaklık görülmüştü sonra düzeldi dedi doktorumuz hatta perinatologa gittik sonra dediler doğumdan sonra onlem amaçlı yine gitmemiz gerektiğini söylemişti kadın dogumcum. Acaba o parlaklıkla alakası var miydi yoksa nefes alamadığı için mi morardi öyle aksam eşimle Konuşayım randevusunu alayim kuzunun..
Ee yagmurcum sizler nasılsınız oğlun Nasil babasıyla arası Nasilbu arada siz nerde oturuyorsunuz?
9 şubatta öğlne kadar suni sancı aldım hiç bişey hissetmedim ne sancı oldu ne açılma. Başı aşağıya inmediği için işe yaramazmış zaten suni sancı ama doktor şandını denemiş. Öğlen sezeryana alındım 14.05 te oğlum dünyaya gelmiş 15.00 da odamdaydım. Genel anestezi oldum doğumdan sonra hiç dikiş acısı çekmedim doktorumdan Allah razı olsun çok rahat ettim onun profesyonelliği sayesinde. 12 saat geçmeden yürümeye bşldım hamd olsun. Bebğim 4010 gram doğdu 50 cm boyu var. Doktorum bana iri bebek diye hiç bahsetmemişti. Deekki benim için hayırlısı buymuş diyorum. Herşey çok güzel ilerledi fakat meme uçlarım yara kan akıyo. Ağlayarak çığlık çığlığa emziriyorum. Çok muzdaribim çok üzgünmmalesf. Artık emzirmekten soğudum sanki. Bebek ne kadar uyusa kar diye bakıyorum. Krem kullanıyorum henüz faydası olmadı. İnş. Çabuk atlatırım bugünleri. Rabbim geride kalanlara sağlıklakolaylıkla evlatlarını kucaklamayı nasip etsin.pirelideve haberi olan varmi dogum oldu mu acaba?
Cnm çok geçmiş olsun bebisin iyi olsun da gerisi önemli değilevet dogabilirdi ama dr boynu takilirsa sorumluluk almam.dedi. Bu tip sartlarinda ben de alamadim oyke bir riski. Yoksa acilma tamdi 1-2 ikinmaya cikmasi kalmisti. Hem normali hem sezeryani yasadim.
Bebek tam iyi nefes alamiyormus kanalda burun onde sıkistgindan sanirim. Of off
Allah anali babali buyutsun canim9 şubatta öğlne kadar suni sancı aldım hiç bişey hissetmedim ne sancı oldu ne açılma. Başı aşağıya inmediği için işe yaramazmış zaten suni sancı ama doktor şandını denemiş. Öğlen sezeryana alındım 14.05 te oğlum dünyaya gelmiş 15.00 da odamdaydım. Genel anestezi oldum doğumdan sonra hiç dikiş acısı çekmedim doktorumdan Allah razı olsun çok rahat ettim onun profesyonelliği sayesinde. 12 saat geçmeden yürümeye bşldım hamd olsun. Bebğim 4010 gram doğdu 50 cm boyu var. Doktorum bana iri bebek diye hiç bahsetmemişti. Deekki benim için hayırlısı buymuş diyorum. Herşey çok güzel ilerledi fakat meme uçlarım yara kan akıyo. Ağlayarak çığlık çığlığa emziriyorum. Çok muzdaribim çok üzgünmmalesf. Artık emzirmekten soğudum sanki. Bebek ne kadar uyusa kar diye bakıyorum. Krem kullanıyorum henüz faydası olmadı. İnş. Çabuk atlatırım bugünleri. Rabbim geride kalanlara sağlıklakolaylıkla evlatlarını kucaklamayı nasip etsin.
siz nasilsiniz cnaim ? emzirme isini suresini naptinCnm çok geçmiş olsun bebisin iyi olsun da gerisi önemli değil
Canım hemen al randevu tedbir amaçlı sonuçta.Hayırlı güzel haberler verirsin inşallah.Allahım bebelerimizi korusun hastalıklardan kazalardan belalardan hep yanlarında olsun.Canım çok sağol otribebe kurtaricimiz oldu zaten o olmasadi Nasil olurdu hiç bilmiyorum.. Su an için iyi çok şükür ama bugün sağlık ocağı doktoru aradı sağolsun Nasil bebegin diye morarmisti ya bebegim eko istediler mi diye sordu benim de kafama takıldı simdi hamileyken zaten bebeğin kalbinde parlaklık görülmüştü sonra düzeldi dedi doktorumuz hatta perinatologa gittik sonra dediler doğumdan sonra onlem amaçlı yine gitmemiz gerektiğini söylemişti kadın dogumcum. Acaba o parlaklıkla alakası var miydi yoksa nefes alamadığı için mi morardi öyle aksam eşimle Konuşayım randevusunu alayim kuzunun..
Daha iyi gibiyiz canım saol :) süre değişiyor bZn 7-8 dk emdigi oluyor bzn 3 dk :) anladimki memede keyif yapmıyor bnmki ama orda uyuyup kalmaya alıştı heralde yatağına koyunca uyaniveriyor :) süre giderek uzucak gibi hissediyorum :) bi de bi emzirme danismani ile görüştüm emmese bile her 2 göğüste de 15 er dk tut dedi :) uyku da büyümek için çok önemli uyumasini dert etme dedi..3 gün sabredersen basaracagina inanıyorum dedi :) gaza geldim :)siz nasilsiniz cnaim ? emzirme isini suresini naptin
Sütun gelmesi normalle sezeryan arasında fark oldu mu.hemen geldi mimattika oncelikle tebrik ederim.Rabbim su anki durumu biran önce mutluluktan uctugunuz bir ana cevirsin dilerim.
Hic hesapta olmayan birseyi yasamissin.inanamaya inanamaya da olsa ameliyathaneye girişimi animsadim okurken Yazdiklarini. İnsanin psikolojisi inanilmaz bozuluyor ilk olarak normali bilince .ama geçiyor canim. İnşaallah sizinkide biran evvel duzelicek dua edelim hemen kavuşum inşaallah. Bebekte olan sorunlarda hemen duzelsin ve normal hayata geçin dilerim. Bu ameliyati tadinca bir daha çocuk sahibi olmay ihayallere kaldirdim ..ne kadar iyi şartlarda geçerse geçsin acisida psikolojisi de sonrasida cokk farkliymis cok
Ben de haftaya doncem inşallah ist e :) bizde de başlıcak bu sıkıntılar :) uykusuz babalar kervanına 1 kişi daha eklenecek :)fyz35 aynı durumdayız canm , perişanları oynuyoruz eşimle. Dikişlerden Eğilip kalkamıyodum cok daha zordu , neyse şimdi biraz ayaklandım ama gerçekten uykusuzluk cok zor . Akşama kdr bende akşam ortaklaşa , gece 4 e kdr eşimde sonra ben devralıyorum adam uykusuz uykusuz işte. Uykumun içinde zıplıyorum Sürekli bebek yatakta sanıyorum kucağımda uyuyakalmaktan korkmusum habire yorgan içinde bebek arıyorum Allah m delirmeden loğusalık terk etse bünyemi
Sen de atlatmissin.hadi geçmiş olsun.Allah bebeğini sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsinBana sonda takılmadı lavmanda yapılmadı. Çok korkuyordum ama doktorum gerek görmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?