- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Canım bizim çok fazla değildi sadece kontrol Altın'da tutuyorlar büyüyor yada küçülüyor mu diye ???Ya kizlar birşey sorcam bebeğinin böbreğinde büyüme olanlar doğum sonrasında birşey yapildi mi tedavi uyguladilar mi lütfen cvp verin..
memede uyumayi çogu bebek yapar : ) iyi guzel ho$ta sana bagimli hale geliyor boyle çocukDaha iyi gibiyiz canım saol :) süre değişiyor bZn 7-8 dk emdigi oluyor bzn 3 dk :) anladimki memede keyif yapmıyor bnmki ama orda uyuyup kalmaya alıştı heralde yatağına koyunca uyaniveriyor :) süre giderek uzucak gibi hissediyorum :) bi de bi emzirme danismani ile görüştüm emmese bile her 2 göğüste de 15 er dk tut dedi :) uyku da büyümek için çok önemli uyumasini dert etme dedi..3 gün sabredersen basaracagina inanıyorum dedi :) gaza geldim :)
1 saat önce dedim sen uyu, gece işbaşı yapacaksınBen de haftaya doncem inşallah ist e :) bizde de başlıcak bu sıkıntılar :) uykusuz babalar kervanına 1 kişi daha eklenecek :)
Ya bnm bebegimdede var sünnet dediler de size soruyum bi dedim.Canım bizim çok fazla değildi sadece kontrol Altın'da tutuyorlar büyüyor yada küçülüyor mu diye ???
Ilk gün kusmuştu sesine uyandım o Yüzden şimdi korkuyorum ruh gibiyim eşimin gelmesini dört gözle bekliyorum İkimiz de tecrübesiz içimiz gidiyo hadi diyorum o uyusun bütün gün araba kullanıyo seslenmiyorum gece sadece sabah işe gitmeden kaldırıp biraz baktırıyorum yarım saat ANCA oda akşam kayınpeder geliyo yatamıyorum çok kötüyüm yaniOy Kıyamam sana bes dk dusa girebilirsn aslinda bebis uyurken illa biri olması gerekmio ki kuzum. Yan yatir kusma riskine karsi destekle onden arkadan kapaklnmasin diye Allaha emanet bisey olmaz. O uyurken uyuycan sen de ki dinlenesin
canim sakin aç bırakma mama takviyesi yap benimki sarılık oldu yüksek derecede 3.gün sütüm gelmeye başladı ama olan oldu meme ucun içinde varsa kantaron yağı sur ben krem falan kullanmadım daha bişey olmadı bi hafta oldu doğum yapalıarkadaslar cok sukur kızımı pazartesi kucagıma aldım spinalle ama sutum yok meme uclarım paramparca oldu kızımı emziremiyorum yardım edin napabilirim kremler işe yaramyo
Yuz gelis nasil dogdu ki. Boynunu arkaya kivirmis sirtina yapistirmis oyle girmis kanala. Cenesi kanalin.bir tarafinda alni bir tarafinda. Dr telasla.sezeryana aldi sakin ikinma dedi. Yoksa.aciklik.bir anda.ilerledi masaya almislardi coktan. Belki seninki alniyla fln gelmistir. Bir de.benim.dr daha az cesur olabilir risk almak.konusunda. Ama takili kalinca ya vakum ya sezeryandi yine. Ve dr.un soyledigi takilmisti.Mattika canim doğum yapmışsin sanırım geçmişi özellikle senin için bakicam benim bebeğim de yüz gelisli doğdu seninkini neden normal almadılar anlayamadım? Zor bir dogumdu gerçi kolay olmadı ama çok şükür sorunsuz atlatmıştık..
Simdi nasılsınız iyisiniz inşallah? Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah canim
nasil yalvardim.beni cabuk uyutun diye ameliyathanede. Sancilarin en son en.siddetli oldugu an tek istedigim pozisyon alip ikinmakti. Dr cigiriyor sakin ikinma diye. Sezeryan geldi gecti iyiyim simdi ama bebek yanimda degil. Yarina cikar ins. Dua edin bizemattika oncelikle tebrik ederim.Rabbim su anki durumu biran önce mutluluktan uctugunuz bir ana cevirsin dilerim.
Hic hesapta olmayan birseyi yasamissin.inanamaya inanamaya da olsa ameliyathaneye girişimi animsadim okurken Yazdiklarini. İnsanin psikolojisi inanilmaz bozuluyor ilk olarak normali bilince .ama geçiyor canim. İnşaallah sizinkide biran evvel duzelicek dua edelim hemen kavuşum inşaallah. Bebekte olan sorunlarda hemen duzelsin ve normal hayata geçin dilerim. Bu ameliyati tadinca bir daha çocuk sahibi olmay ihayallere kaldirdim ..ne kadar iyi şartlarda geçerse geçsin acisida psikolojisi de sonrasida cokk farkliymis cok
Uyur kalır duymazsam diye korkuyorumçocuk uyudugunda niye bakiyorsun canim, sende uyusana
e uyaninca aglar zaten, kalkip ayaklanicak hali yok ki annesiUyur kalır duymazsam diye korkuyorum
ilk gunden kotu bi tecrube olmus canim sanaIlk gün kusmuştu sesine uyandım o Yüzden şimdi korkuyorum ruh gibiyim eşimin gelmesini dört gözle bekliyorum İkimiz de tecrübesiz içimiz gidiyo hadi diyorum o uyusun bütün gün araba kullanıyo seslenmiyorum gece sadece sabah işe gitmeden kaldırıp biraz baktırıyorum yarım saat ANCA oda akşam kayınpeder geliyo yatamıyorum çok kötüyüm yani
Emiyor canım çok şükür Canım bir saatte bir 20 dk falan alıyor memeyi sık sık emzirmeye çalışıyorum pazartesi tekrar gitcezilk bebeğimde 11 le taburcu olmuştuk demek ki normal.emiyorsa bu seviyeden sonra düşüyor.en son yüzündeki geçiyor.önce gögsünde varsa oraya bak azaldığını en önce oradan anlarsın.sonra bcaklar.en son yüz
İnanmıyorum bir an ben mi yazdım dedim.Annemle uyurken ben de aniden kalkıp yatağın içinde bebek arıyordum anneme soruyormuşum bebek kollarımda mı yatağında mı?diye.Şu an geçti o hallerim, aynen şu lohusalık halleri bir kafayı sıyırmadan bitse gitse çok iyi olacak.Allah güç kuvvet versin hepimize.fyz35 aynı durumdayız canm , perişanları oynuyoruz eşimle. Dikişlerden Eğilip kalkamıyodum cok daha zordu , neyse şimdi biraz ayaklandım ama gerçekten uykusuzluk cok zor . Akşama kdr bende akşam ortaklaşa , gece 4 e kdr eşimde sonra ben devralıyorum adam uykusuz uykusuz işte. Uykumun içinde zıplıyorum Sürekli bebek yatakta sanıyorum kucağımda uyuyakalmaktan korkmusum habire yorgan içinde bebek arıyorum Allah m delirmeden loğusalık terk etse bünyemi
Canım benim ne yap et uyu.Uyumazsan hem zorlanırsın çok hem de lohusalığın da daha perişan geçer.Annen biraz uyumayıversin gündüzleri sen lohusasın şu an en çok ihtiyacın olan şey uyku.Gözünü seveyim uyumaya çalış.Bütün gece yanlız kalıyorum bebeğime bişey olacak diye bi gram uyuyamıyorum kimse gelip kalmıyor sabah annem geliyor oda gündüz Yanımda uyuyor ben gene uyuyamıyorum çocuk uyuduğunda bakan biri olsa bi saat uyusam kendime gelcem ayrıca duşa girmek istiyorum ama bebeğimin yanında duracak kimse yokakşam eşim gelince yapcam artık göğüslerim yanıyor sanki çok dolu gibi sağcam birazdan Gözümden uyku akıyor Allah'ım sen yardım et
Meme ağzında uyusa bari :) işi bitince onu da itiveriyor diliyle nankör kedi :) öyle burnunu dayayip yatıyor :) yastık niyetine kullanıyor bnm memeleri :) şimdi bnm derdim memede uzun süre tutmak olduğu için varsın uyusun burda diyorum ama dediğinde haklisin alışkanlık haline gelmemesi lzm :) o günler gelsin bize akıl verirsin sen yine :))memede uyumayi çogu bebek yapar : ) iyi guzel ho$ta sana bagimli hale geliyor boyle çocuk
soyle dusunelim
sen yatagina yattin uyudun, gece uyaniyorsun bakiyorsunki banyoda kuvettesin : )
hemen kalkip bakarsin noluyor ben ne ariyorum burada diye . yoksa gece çok kez uyanip geri dalarmisiz yani daliyoruz
çocuklarda bi uyuma sekline alistimi gece uyanip bakiyor o yok basiyor yaygarayi ..
kendi kendine uyyan çocugun memeye abgli uyyanla arasinda çok farki var
simdi erken biraz buiyusun uyutma yontemlerinide konusuruz
ama yinede çok alistirmamay abk, memeyi agizdan her çekdiginde aglar çunku sabaha kaadr bu boyle gider her gece:)
ay bende istiyorum oyle yastik olmak :)))))Meme ağzında uyusa bari :) işi bitince onu da itiveriyor diliyle nankör kedi :) öyle burnunu dayayip yatıyor :) yastık niyetine kullanıyor bnm memeleri :) şimdi bnm derdim memede uzun süre tutmak olduğu için varsın uyusun burda diyorum ama dediğinde haklisin alışkanlık haline gelmemesi lzm :) o günler gelsin bize akıl verirsin sen yine :))
Valla bnmki ank a geldiğinde gündüzleri çok iyi ilgileniyor ama geceki performansindan pek memnun değilim :) yol yorgunudur falan diyip içimi rahatlatiyorum ama ist e dondugumde de böyle olursa isim var :) bebis gazdan deliye dönüyor ağlıyor bnmki done done uyuyor :)1 saat önce dedim sen uyu, gece işbaşı yapacaksın
Diğer odalar soğuk üşütmeyim diye çıkamıyorum ben hasta oldum mu çocukta oluyoilk gunden kotu bi tecrube olmus canim sana
madem annen geldi ama dusunmuyor sen onu uyutma, anne bebegi tut ben dus alicam de
kp de otursun ogluyla git yat sen
:))) durt arada uyansin :)))))))))Valla bnmki ank a geldiğinde gündüzleri çok iyi ilgileniyor ama geceki performansindan pek memnun değilim :) yol yorgunudur falan diyip içimi rahatlatiyorum ama ist e dondugumde de böyle olursa isim var :) bebis gazdan deliye dönüyor ağlıyor bnmki done done uyuyor :)
Dualarımız Senle canım içini ferah tut yrn kavusacaksin inşallah kuzunaYuz gelis nasil dogdu ki. Boynunu arkaya kivirmis sirtina yapistirmis oyle girmis kanala. Cenesi kanalin.bir tarafinda alni bir tarafinda. Dr telasla.sezeryana aldi sakin ikinma dedi. Yoksa.aciklik.bir anda.ilerledi masaya almislardi coktan. Belki seninki alniyla fln gelmistir. Bir de.benim.dr daha az cesur olabilir risk almak.konusunda. Ama takili kalinca ya vakum ya sezeryandi yine. Ve dr.un soyledigi takilmisti.
nasil yalvardim.beni cabuk uyutun diye ameliyathanede. Sancilarin en son en.siddetli oldugu an tek istedigim pozisyon alip ikinmakti. Dr cigiriyor sakin ikinma diye. Sezeryan geldi gecti iyiyim simdi ama bebek yanimda degil. Yarina cikar ins. Dua edin bize
bol bol esne o zaman , anlar belki adamDiğer odalar soğuk üşütmeyim diye çıkamıyorum ben hasta oldum mu çocukta oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?