2015 Şubat Anneleri

Şuan bile başımdalar duş aldım göğüslerim yumuşadı iyi oldu biraz eşim baksın bu aksam uyumadın dayanamıcam yoksa

ay bende istiyorum oyle yastik olmak :)))))
bana emzirme bebek kokusu demeyin avuda kakasim geliyor dogsun diyee
simdi guzeldir tabi ama inan zamanla çok zor oluyor uyumak için sana bagimli olan bi çocuk
Senin şu emzirme aşkınin hastasıyım :)) şimdi bile bzn zor geliyor gözümden uyku akarken yatagina kapalı halde konmuş bir çift gözü birden açık görünce aklım çıkıyor resmen :)

Ya kizlar birşey sorcam bebeğinin böbreğinde büyüme olanlar doğum sonrasında birşey yapildi mi tedavi uyguladilar mi lütfen cvp verin..
Damarda Genişleme vardı 4.5 mmdi snrm en son ölçümünde , doğumdan sonra çiş yapabildi mi die takip edildi , yaptı cıktık canm

Ya hep ordan burdan duyduğum hikayeler yüzünden saykoya bağlamışım. Iyi bak sende geçmiş inş bende de geçer

Yok zaten 3 dakika fln uyandırma Sürüyor :) duymuyor ki , ben uyanıyorum kalk diyorum anca

Senin şu emzirme aşkınin hastasıyım :)) şimdi bile bzn zor geliyor gözümden uyku akarken yatagina kapalı halde konmuş bir çift gözü birden açık görünce aklım çıkıyor resmen :)
:))) ama emerken kapiyor gozunu geri :)))
ben çok anaç bi karaktermisim , bi psikolog demisti bunu bana , bu kadarida fazladir belki ne biliyim ama elimde deil :)

Durtunce de öyle bi bakıyor ki hani az önce dedin ya kuvette uyansak nasıl hissederiz diye :) aynen öyle bi bakış :)
:))))
valla ben simdiden soyluyorum kapidan girince bebegi verrim kucagina diye : ) yapicamda
benim esim gece 12 de geliyor i$ten, ben o saaate kadar kafayi yediysem onada sabaha kadar yedirrim ayni kafayi hiç acimam valla .. bastan uykuya geçemeyince durtme sorunumda olmaz hem : )

esim geecn diyor bebek dogunca yandik, zilede basamam çocugu uyandirdin diye kavga edersin benle diyor : )
dedim yok niye kavga ediyim uyandirirsan alir ugrasirsin benim problemim deil
oncekilerde kiziyodurum herhalde uyandirdin diye :)))))

vahide1gelmiştit: 39422088 .!.:
Sütun gelmesi normalle sezeryan arasında fark oldu mu.hemen geldi mi
Ben hamileyken gelmisti.. Sadece normalde olduğu kadar çok değildi birde hemen banyo yapamadigim için ilkine nazaran daha az di sut. Sonra cogaldi yine

Gerizekalı olurda insan bu kadarı da fazla.
Bu felaket senaryolarından zevk mi alıyoRlar, insan söylediği lafa bir bakarda öyle söyler.
Çok sinirlendim.
Dert etme doğumdan sonra beyne giden oksijene bakıyorlar öyle bir şüpheleri olsa bakarkardı. Yani solunumla ilgili bir problem olursa kan gazına bakıyorlar.

Canım benim hayrolsun.
Seni bekliyorum doğum yap sen beraber koyalım.
Senin büyük kız sarı ama.siz sarışın değilsiniz
O kime çekti?

Kizlar gogus yarasi olmasin diye tahin yagi sürüyormusunuz hamileligin son günlerinde

İyi yine şanslısın maşallah. Nrrdeyse annen alıp emzirecek

Kadın sütü çıksa emzirecek valla.
Benim annem hastanede görmüştü 20 gün olacak gelmedi görmeye
Ben sizin eve çıkamam diyor ev 3. Kat kendi evleri de 2. Kat. Yani çok evden çıkmıyor ama geçen pazara gitmiş
İnsan iki eli kanda olsa gelirdi
ÇoK üzülüyorum hergün bir kaç posta ağlıyorum
Üzüntüden süt gider diyorlarya, gitmiyor merak etmeyin.
Gitse benim.giderdi.

Damarda Genişleme vardı 4.5 mmdi snrm en son ölçümünde , doğumdan sonra çiş yapabildi mi die takip edildi , yaptı cıktık canm
Bnm ki 10 mm olmuş eğer sünnet olmasaydi takipe alacaklardi ama sünnet ettirin dediler ondan sonra tekrar bakilacak

Kız bir şey olmaz. Bende her gece yalnızım
Bebek uyuyunca uyuyorum.hatta gündüz evi falan süpürüyorum
Bebek odasında uyuyor Ben salonda çalışıyorum.

Canım benim hayrolsun.
Seni bekliyorum doğum yap sen beraber koyalım.
Senin büyük kız sarı ama.siz sarışın değilsiniz
O kime çekti?

Biz de oyle sapsariydik kucukken simdi acik kumraliz beyaz tenliyiz. Esim de aslinda beyaz tenli de isi hep arazide olunca akdenizin gunesi de bi hayli yakicidir yüzünden esmer gibi duruyor aslinda ailecek pambuk gibi beyaziz yani sarilik biraz ordan biraz göçmenlik var serde ondan bi dogsun da cimcimem koyarim inşallah merakla bekliyorum nasil bi tip cikicak bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…