Şuan bile başımdalar duş aldım göğüslerim yumuşadı iyi oldu biraz eşim baksın bu aksam uyumadın dayanamıcam yoksaCanım benim ne yap et uyu.Uyumazsan hem zorlanırsın çok hem de lohusalığın da daha perişan geçer.Annen biraz uyumayıversin gündüzleri sen lohusasın şu an en çok ihtiyacın olan şey uyku.Gözünü seveyim uyumaya çalış.
İşte sözde gelinin yanındayız Hesabı kaynanamda anlamıyor ki Kalkıp götürsünbol bol esne o zaman , anlar belki adam
bebegi gormeyemi geliyor her aksam kp
Senin şu emzirme aşkınin hastasıyım :)) şimdi bile bzn zor geliyor gözümden uyku akarken yatagina kapalı halde konmuş bir çift gözü birden açık görünce aklım çıkıyor resmen :)ay bende istiyorum oyle yastik olmak :)))))
bana emzirme bebek kokusu demeyin avuda kakasim geliyor dogsun diyee
simdi guzeldir tabi ama inan zamanla çok zor oluyor uyumak için sana bagimli olan bi çocuk
Durtunce de öyle bi bakıyor ki hani az önce dedin ya kuvette uyansak nasıl hissederiz diye :) aynen öyle bi bakış :):))) durt arada uyansin :)))))))))
Damarda Genişleme vardı 4.5 mmdi snrm en son ölçümünde , doğumdan sonra çiş yapabildi mi die takip edildi , yaptı cıktık canmYa kizlar birşey sorcam bebeğinin böbreğinde büyüme olanlar doğum sonrasında birşey yapildi mi tedavi uyguladilar mi lütfen cvp verin..
Ya hep ordan burdan duyduğum hikayeler yüzünden saykoya bağlamışım. Iyi bak sende geçmiş inş bende de geçerİnanmıyorum bir an ben mi yazdım dedim.Annemle uyurken ben de aniden kalkıp yatağın içinde bebek arıyordum anneme soruyormuşum bebek kollarımda mı yatağında mı?diye.Şu an geçti o hallerim, aynen şu lohusalık halleri bir kafayı sıyırmadan bitse gitse çok iyi olacak.Allah güç kuvvet versin hepimize.
Yok zaten 3 dakika fln uyandırma Sürüyor :) duymuyor ki , ben uyanıyorum kalk diyorum ancaValla bnmki ank a geldiğinde gündüzleri çok iyi ilgileniyor ama geceki performansindan pek memnun değilim :) yol yorgunudur falan diyip içimi rahatlatiyorum ama ist e dondugumde de böyle olursa isim var :) bebis gazdan deliye dönüyor ağlıyor bnmki done done uyuyor :)
:))) ama emerken kapiyor gozunu geri :)))Senin şu emzirme aşkınin hastasıyım :)) şimdi bile bzn zor geliyor gözümden uyku akarken yatagina kapalı halde konmuş bir çift gözü birden açık görünce aklım çıkıyor resmen :)
:))))Durtunce de öyle bi bakıyor ki hani az önce dedin ya kuvette uyansak nasıl hissederiz diye :) aynen öyle bi bakış :)
Hayır o ciyaklamalara rağmen nasıl uyuyor anlamıyorum :) ben nerdeyse ağlamak için agzini açtığında uyanıyorumYok zaten 3 dakika fln uyandırma Sürüyor :) duymuyor ki , ben uyanıyorum kalk diyorum anca
Ben hamileyken gelmisti.. Sadece normalde olduğu kadar çok değildi birde hemen banyo yapamadigim için ilkine nazaran daha az di sut. Sonra cogaldi yinevahide1gelmiştit: 39422088 .!.:Sütun gelmesi normalle sezeryan arasında fark oldu mu.hemen geldi mi
Gerizekalı olurda insan bu kadarı da fazla.Kizlar yine moralim bozukDogumum zor oldu biliyorsunuz yarim saatlik normal doğumun ustune sezeryan! Esimin is yerinden arkadasi bebek dogumda oksijensiz kalmistir ilerde cekersiniz demis! Denecek laf mi simdi bu? Gozume uyku gitmiyor korkudan, bugun ilk kontrolumuze gidecez soracam dr.una dogumda bi problem oldu mu diye?
hahaha dmi mıkır mıkıra uyanıyoruz :) şükür uyanıyoruz yani :)Hayır o ciyaklamalara rağmen nasıl uyuyor anlamıyorum :) ben nerdeyse ağlamak için agzini açtığında uyanıyorum
Canım benim hayrolsun.
İyi yine şanslısın maşallah. Nrrdeyse annen alıp emzirecekallaha şükür evet sarılık yükselmedi hep aynı kaldı. şimdi yeni yeni bizimki bayrakları çıkarmaya başladı gece çok mızırdanıyor nedense gündüz uyuyor. bizimde memede güzel duruyor bakıyorum yutuyor gayet güzel. ayrıca sağıpta veriyorum ama nedense hep mızır mızır mızırdanıyor.sütüm yetmiyor desem sağdığımda güzel çıkıyor emdiğinde de güzel yutuyor bilemedim ki neden böyle oluyor. annemler filan 40ı çıkana kadar düzene girmez demişlerdi doğru galiba zaten hala eve gitmediğimden annem bakıyor geceleri çoğu zaman ben uyuyorum. ama emzirme sağma merasimimiz yeterince uykusuz bırakıyor :)
Bnm ki 10 mm olmuş eğer sünnet olmasaydi takipe alacaklardi ama sünnet ettirin dediler ondan sonra tekrar bakilacakDamarda Genişleme vardı 4.5 mmdi snrm en son ölçümünde , doğumdan sonra çiş yapabildi mi die takip edildi , yaptı cıktık canm
Kız bir şey olmaz. Bende her gece yalnızımBütün gece yanlız kalıyorum bebeğime bişey olacak diye bi gram uyuyamıyorum kimse gelip kalmıyor sabah annem geliyor oda gündüz Yanımda uyuyor ben gene uyuyamıyorum çocuk uyuduğunda bakan biri olsa bi saat uyusam kendime gelcem ayrıca duşa girmek istiyorum ama bebeğimin yanında duracak kimse yokakşam eşim gelince yapcam artık göğüslerim yanıyor sanki çok dolu gibi sağcam birazdan Gözümden uyku akıyor Allah'ım sen yardım et
Canım benim hayrolsun.
Seni bekliyorum doğum yap sen beraber koyalım.
Senin büyük kız sarı ama.siz sarışın değilsiniz
O kime çekti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?