Kız bir şey olmaz. Bende her gece yalnızım
Bebek uyuyunca uyuyorum.hatta gündüz evi falan süpürüyorum
Bebek odasında uyuyor Ben salonda çalışıyorum.
Bebegimi gordum kuvozde. Cigerinde su kalmis midesi su dolmus. Bakalim yarina cikar ins.
Kuvoze gerek yok bence kavga ettm hastaneyle ama risk alamayiz dediler cikarmadilar.
Sezeryan da zormus. Paranoya oldum bebek karistiysa diye. Kalktim biraz yurudum ama gaZ cikmiyor. Omzuma vuran gaz sancisi var.
Kizim yanimda olsaydi.. Oglumu da ozledim bebek yok diye getirmedik hastaneye. Of of
Hepinize tsk ederim yanimda oldugunuz icin
9 şubatta öğlne kadar suni sancı aldım hiç bişey hissetmedim ne sancı oldu ne açılma. Başı aşağıya inmediği için işe yaramazmış zaten suni sancı ama doktor şandını denemiş. Öğlen sezeryana alındım 14.05 te oğlum dünyaya gelmiş 15.00 da odamdaydım. Genel anestezi oldum doğumdan sonra hiç dikiş acısı çekmedim doktorumdan Allah razı olsun çok rahat ettim onun profesyonelliği sayesinde. 12 saat geçmeden yürümeye bşldım hamd olsun. Bebğim 4010 gram doğdu 50 cm boyu var. Doktorum bana iri bebek diye hiç bahsetmemişti. Deekki benim için hayırlısı buymuş diyorum. Herşey çok güzel ilerledi fakat meme uçlarım yara kan akıyo. Ağlayarak çığlık çığlığa emziriyorum. Çok muzdaribim çok üzgünmmalesf. Artık emzirmekten soğudum sanki. Bebek ne kadar uyusa kar diye bakıyorum. Krem kullanıyorum henüz faydası olmadı. İnş. Çabuk atlatırım bugünleri. Rabbim geride kalanlara sağlıklakolaylıkla evlatlarını kucaklamayı nasip etsin.
yanlış hatırlamıyorsam 28 Şubat'ta kontrolümüz var Yaşından bir ay sonra çağırmıştı doktorumuzYa bnm bebegimdede var sünnet dediler de size soruyum bi dedim.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım olsun hayırlısı böyle imiş Allah kolaylık versin bebeğin de eminim çok yorulmuşturSunni sancı verildi. 7 saat çektim açılma olmadı malesef. Spinal anestezi ile sezeryan oldum. Kızım 3430 gr, boyu 51 cm uyuyor şimdi çok tembel.
Gözünuz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinSunni sancı verildi. 7 saat çektim açılma olmadı malesef. Spinal anestezi ile sezeryan oldum. Kızım 3430 gr, boyu 51 cm uyuyor şimdi çok tembel.
Gece ustune dusup uyuycam diye korkuyorum bende.kucagimda uyuyo yataga koyunca mik mik:)Senin şu emzirme aşkınin hastasıyım :)) şimdi bile bzn zor geliyor gözümden uyku akarken yatagina kapalı halde konmuş bir çift gözü birden açık görünce aklım çıkıyor resmen :)
iyi akşamlar arkadaşlar çok fazla yazamıyorum ama takip ediyorum sürekli ben yarın sabah 9 da doğuma giriyorum sezeryan olacak ama çok korkuyorum heyecanımı bastırıyor
9 şubatta öğlne kadar suni sancı aldım hiç bişey hissetmedim ne sancı oldu ne açılma. Başı aşağıya inmediği için işe yaramazmış zaten suni sancı ama doktor şandını denemiş. Öğlen sezeryana alındım 14.05 te oğlum dünyaya gelmiş 15.00 da odamdaydım. Genel anestezi oldum doğumdan sonra hiç dikiş acısı çekmedim doktorumdan Allah razı olsun çok rahat ettim onun profesyonelliği sayesinde. 12 saat geçmeden yürümeye bşldım hamd olsun. Bebğim 4010 gram doğdu 50 cm boyu var. Doktorum bana iri bebek diye hiç bahsetmemişti. Deekki benim için hayırlısı buymuş diyorum. Herşey çok güzel ilerledi fakat meme uçlarım yara kan akıyo. Ağlayarak çığlık çığlığa emziriyorum. Çok muzdaribim çok üzgünmmalesf. Artık emzirmekten soğudum sanki. Bebek ne kadar uyusa kar diye bakıyorum. Krem kullanıyorum henüz faydası olmadı. İnş. Çabuk atlatırım bugünleri. Rabbim geride kalanlara sağlıklakolaylıkla evlatlarını kucaklamayı nasip etsin.
Cok sukur dr.umuz acikladi bir problem olmadigini ve senin dedigin gibi gerizekalinin baska isi yok heralde dedi :)Gerizekalı olurda insan bu kadarı da fazla.
Bu felaket senaryolarından zevk mi alıyoRlar, insan söylediği lafa bir bakarda öyle söyler.
Çok sinirlendim.
Dert etme doğumdan sonra beyne giden oksijene bakıyorlar öyle bir şüpheleri olsa bakarkardı. Yani solunumla ilgili bir problem olursa kan gazına bakıyorlar.
Geldiginde bi daha hayirlarimYanlış oldu galiba benim bebiş beklemede
Canım merak etme sağlıkla çıkar inş tez vakitte kuvezden bebişinde kavuşursun ona dualarımzdasınız inşAllah
Vayy en taze anne adayımızda doğurmuş maşallah bebeğine canım sende sezo olanlar kervanındasın desene hakkımızda hayırlısı olsun. Aynen meme ucu yaraları bnde de vardı canım iltihaplandı bnmkiler birde, ağzına ilk alışta benimde gözümden yaşlar aka aka kndimi sıka sıka emziriyordum. Dr.u aradık CORESATİN die bir ilaç ismi verdi mor renkli olanı al kullan dedi. Daha doğrusu o muanedeymiş asistanı aracılığı ile aldık bu bilgiyi gitti aldı eşim 2 gündür şükür biraz daha iyi ağzına ilk verdiğimde ağlayacak kadar acımıyor yine acıyor ama iyi gelecek gibi bu ilaç kullanmaya devam ediyorum. ilacı kullanınca emzirilir mi die bilgi almadığımız için ben emzirmeden uçlarını yıkıyorum ilaçlı kalmasın die,
Ayrıca bnm küçük bey 15-16 dan snra uyuyor 3 saat fln uyanıyor snra 20- gibi başlıyor uykuya uyandırmazsak öle uyuyor uyandırıyorum 23 gibi fln o aralarda memeler çok sertleşirse sağıyoruz ama elle sağılan makina almıştık siz bir memeden bir sağışta kaç ml sağıyorsnz sağan anneler bilgi verebilir mi ? Gecede 01.30 da uyuyor 3-4 gibi uyanıyor snrada eğer ki knbdi beşiğine koyarsak 30dk da bir uyanıyor beşikte uyumuyor çok, benim gögsüme yüz üstü yatınca ise deliksiz 2-3 bıraksak 4-5 saat uyuyacak sizce napmalıyız bu bebik beşikte nie uyumuyor kızlar. İlk doğduğunda da hastanede o kuvez gibi olan şeyde yatmıyordu koyuyorduk uyurken 20 dk fln uyanıyordu ben alıyordum emziriyordum öle uyuyordu snra öle koynumda durursa uyuyor o kuvez gibi beşik gibi şeye koyunca uyanıyordu eve geldik evde de beşik için aynı şeyi yapıyor napcam alıyorum yanıma yoksa 10 dk 20 dk bir uyanınca kalk al uyut koy uyanınca al uyut koy ben uykusz kalıyorum uykusz olunca sütte etkileniyor bundan ben uyuyunca çabuk doluyor gögüslerim.
Sunni sancı verildi. 7 saat çektim açılma olmadı malesef. Spinal anestezi ile sezeryan oldum. Kızım 3430 gr, boyu 51 cm uyuyor şimdi çok tembel.
Geçen gece emzirmisim sonra annem yatağına koymus uyumusuz falan sonra ben uyanip anneme eylulu alsana kucağımdan dıyorum ama kucağımda eylül falan yok annem saskin şaşkın bakıyor :) kafa bi milyon dedikleri bu olsa gerek :) bgn de kettle a su koyduktan sonra ocağa koyuyordum su isinsin diye :)Gece ustune dusup uyuycam diye korkuyorum bende.kucagimda uyuyo yataga koyunca mik mik:)
HAHHAH ben bi tane kettle yakdim oyle : ))Geçen gece emzirmisim sonra annem yatağına koymus uyumusuz falan sonra ben uyanip anneme eylulu alsana kucağımdan dıyorum ama kucağımda eylül falan yok annem saskin şaşkın bakıyor :) kafa bi milyon dedikleri bu olsa gerek :) bgn de kettle a su koyduktan sonra ocağa koyuyordum su isinsin diye :)
Ay valla çok tuhaf şeyler yapar oldum :) ben çocuk defterini kapasam iyi olacak :) 2 çocuklu olsam evi falan yakarım kesin :)HAHHAH ben bi tane kettle yakdim oyle : ))
çaydanliga gitti kafam :))))))
ama benim iki çocugum vardi manzaretim var
Geçen gece emzirmisim sonra annem yatağına koymus uyumusuz falan sonra ben uyanip anneme eylulu alsana kucağımdan dıyorum ama kucağımda eylül falan yok annem saskin şaşkın bakıyor :) kafa bi milyon dedikleri bu olsa gerek :) bgn de kettle a su koyduktan sonra ocağa koyuyordum su isinsin diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?