2015 Şubat Anneleri

Kız bir şey olmaz. Bende her gece yalnızım
Bebek uyuyunca uyuyorum.hatta gündüz evi falan süpürüyorum
Bebek odasında uyuyor Ben salonda çalışıyorum.

Yani.olmasi gereken bu zaten insan ilk gunler acemilik panik oluyor korkuyor da sürekli oyle gözleri dikip beklmkle olmaz evham evhami dogurur korktuğunu cekersin. Biyerden sonra gevsemek normal hayat rutinine donmek lazim nereye kadar böyle dayanablir ki insan. Benm.kız fiskirtarak kusuyordu 7/24 hem de gerekli tedbirleri alip bakiyordum isime gucume yine bisey opmuyor rabbm.koruyor onlari

bu arada çalışma tempona da basladin demek ikisi bir zordur allah yardimcn olsun canım

Canım merak etme sağlıkla çıkar inş tez vakitte kuvezden bebişinde kavuşursun ona dualarımzdasınız inşAllah

Vayy en taze anne adayımızda doğurmuş maşallah bebeğine canım sende sezo olanlar kervanındasın desene hakkımızda hayırlısı olsun. Aynen meme ucu yaraları bnde de vardı canım iltihaplandı bnmkiler birde, ağzına ilk alışta benimde gözümden yaşlar aka aka kndimi sıka sıka emziriyordum. Dr.u aradık CORESATİN die bir ilaç ismi verdi mor renkli olanı al kullan dedi. Daha doğrusu o muanedeymiş asistanı aracılığı ile aldık bu bilgiyi gitti aldı eşim 2 gündür şükür biraz daha iyi ağzına ilk verdiğimde ağlayacak kadar acımıyor yine acıyor ama iyi gelecek gibi bu ilaç kullanmaya devam ediyorum. ilacı kullanınca emzirilir mi die bilgi almadığımız için ben emzirmeden uçlarını yıkıyorum ilaçlı kalmasın die,

Ayrıca bnm küçük bey 15-16 dan snra uyuyor 3 saat fln uyanıyor snra 20- gibi başlıyor uykuya uyandırmazsak öle uyuyor uyandırıyorum 23 gibi fln o aralarda memeler çok sertleşirse sağıyoruz ama elle sağılan makina almıştık siz bir memeden bir sağışta kaç ml sağıyorsnz sağan anneler bilgi verebilir mi ? Gecede 01.30 da uyuyor 3-4 gibi uyanıyor snrada eğer ki knbdi beşiğine koyarsak 30dk da bir uyanıyor beşikte uyumuyor çok, benim gögsüme yüz üstü yatınca ise deliksiz 2-3 bıraksak 4-5 saat uyuyacak sizce napmalıyız bu bebik beşikte nie uyumuyor kızlar. İlk doğduğunda da hastanede o kuvez gibi olan şeyde yatmıyordu koyuyorduk uyurken 20 dk fln uyanıyordu ben alıyordum emziriyordum öle uyuyordu snra öle koynumda durursa uyuyor o kuvez gibi beşik gibi şeye koyunca uyanıyordu eve geldik evde de beşik için aynı şeyi yapıyor napcam alıyorum yanıma yoksa 10 dk 20 dk bir uyanınca kalk al uyut koy uyanınca al uyut koy ben uykusz kalıyorum uykusz olunca sütte etkileniyor bundan ben uyuyunca çabuk doluyor gögüslerim.

Sunni sancı verildi. 7 saat çektim açılma olmadı malesef. Spinal anestezi ile sezeryan oldum. Kızım 3430 gr, boyu 51 cm uyuyor şimdi çok tembel.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım olsun hayırlısı böyle imiş Allah kolaylık versin bebeğin de eminim çok yorulmuştur o yüzden bırak dinlensin annesi :)

Senin şu emzirme aşkınin hastasıyım :)) şimdi bile bzn zor geliyor gözümden uyku akarken yatagina kapalı halde konmuş bir çift gözü birden açık görünce aklım çıkıyor resmen :)
Gece ustune dusup uyuycam diye korkuyorum bende.kucagimda uyuyo yataga koyunca mik mik:)

iyi akşamlar arkadaşlar çok fazla yazamıyorum ama takip ediyorum sürekli ben yarın sabah 9 da doğuma giriyorum sezeryan olacak ama çok korkuyorum heyecanımı bastırıyor

Rabbim saglicakla kavustursun inşallah

canim tekrar hayırlı olsun bebisin gogus ucu icin her yolu denemen lazim. Ayva çekirdeği jolesini yap, tahin yagi sur, kantoron yagi, evicap e vitamini kapsülü, Lansinoh krem veya garmastan krem dönüşümlü, gogus kalkani kullanimi, ucunu acik birakip hava aldirma, kendi sütünü sürme, arada karbonatlı suyla silip temiz tutma, bazi emzrmelerde silikon uc kullanma, tüm kahve bölgeyi verme benim bildigim bunlar yardimci sifa olcak yöntemler yaralar icin. Bana kalkan ve ayva çekirdeği iyi gelmisti bitek dilerim gecer hemencecik

Cok sukur dr.umuz acikladi bir problem olmadigini ve senin dedigin gibi gerizekalinin baska isi yok heralde dedi :)

Yenidoğan çok uyur diye kim demiş? Bizim kızı görmemiş olsa gerek kocişle imanimi gevredi bu hala gözümüzün içine bakıyor şebek

Bi sure kendi yatağınizda yatirabilirsin uykun derin değilse tabi diger turlu tehlike arz eder allah korusun. Besiginde uyusun istiyorsan kendi giydigin atletini ser uyudugu yere Kokuna alismis olup onu istiyo oolabilir güvende hissetmk icin

Sunni sancı verildi. 7 saat çektim açılma olmadı malesef. Spinal anestezi ile sezeryan oldum. Kızım 3430 gr, boyu 51 cm uyuyor şimdi çok tembel.

gozun aydin canim saglikla buyut

Gece ustune dusup uyuycam diye korkuyorum bende.kucagimda uyuyo yataga koyunca mik mik:)
Geçen gece emzirmisim sonra annem yatağına koymus uyumusuz falan sonra ben uyanip anneme eylulu alsana kucağımdan dıyorum ama kucağımda eylül falan yok annem saskin şaşkın bakıyor :) kafa bi milyon dedikleri bu olsa gerek :) bgn de kettle a su koyduktan sonra ocağa koyuyordum su isinsin diye :)

HAHHAH ben bi tane kettle yakdim oyle : ))
çaydanliga gitti kafam :))))))
ama benim iki çocugum vardi manzaretim var

kizlar bende birsuru et beni gibi kuçuk seyler çikdi boynumda
arada kazaga falan takilip aciyordu ama az once gordum birsuru ((
kaybolurmuki,zarari varmi hiç bilen varmi ((

ya et beni diye bakdim google dan anlamadim bendeki ne
ten renginde ve çok minik toplu igne basindan daha kuçuk neki tam adi acaaba

o kafa karmasasi zaman algısını yitirme ilkinde cok oluyor. Ben de bi heyecan korku ile ziplar yatakta yorgan icinde deliler gibi kizimi arardim yerlere bakardim dusurdum mu diye besige bakmak aklıma gelmezdi bir Isin kotusu esim de benimle bir panik aaranırdi cok komikti ama hep uykusuzluktan iste bisure sonra geçiyor

Doğum yapan hanımlar hayırlı ugurlu olsun bebisleriniz oncelikle.
Benimde Dogumum yaklaştı inşallah.evlerinize döndügunuzde ne durumdaydiniz toparlanabildiniz mi hemen.
Benim ilk dogumum olacak insallah.Dogumdan sonra yalniz olucam. evi cekip cevirebilecek miyim diye dusunuyorum.
Simdiden yemek icin biraz idare edicek biseyler hazirlayip buzluga falan attim gerci ama ne zaman ayaklanabilirim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…