- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Yuz gelis nasil dogdu ki. Boynunu arkaya kivirmis sirtina yapistirmis oyle girmis kanala. Cenesi kanalin.bir tarafinda alni bir tarafinda. Dr telasla.sezeryana aldi sakin ikinma dedi. Yoksa.aciklik.bir anda.ilerledi masaya almislardi coktan. Belki seninki alniyla fln gelmistir. Bir de.benim.dr daha az cesur olabilir risk almak.konusunda. Ama takili kalinca ya vakum ya sezeryandi yine. Ve dr.un soyledigi takilmisti.
...
ben 3. ye hamileyim canimDoğum yapan hanımlar hayırlı ugurlu olsun bebisleriniz oncelikle.
Benimde Dogumum yaklaştı inşallah.evlerinize döndügunuzde ne durumdaydiniz toparlanabildiniz mi hemen.
Benim ilk dogumum olacak insallah.Dogumdan sonra yalniz olucam. evi cekip cevirebilecek miyim diye dusunuyorum.
Simdiden yemek icin biraz idare edicek biseyler hazirlayip buzluga falan attim gerci ama ne zaman ayaklanabilirim diye düşünüyorum
Canım hemen al randevu tedbir amaçlı sonuçta.Hayırlı güzel haberler verirsin inşallah.Allahım bebelerimizi korusun hastalıklardan kazalardan belalardan hep yanlarında olsun.
Valla canım oğluşu da aldım annemlere geldim eşim 1 ay yok hep seyahatlerde olacak diye.Eşim çok özlüyor çok alışmıştı ama yapacak bir şey yok işte ekmek parası /: Biz İzmirde yaşıyoruz canım, siz nerede oturuyorsunuz?
insallah onemli biseyi yokdur canim yavrunun
çok geçmis olsun
bende tek sayiya duusyorum pazar gunu hem anasini hem babasini valllaa vay ki ne vay :)))))))))))Yarın takviimim olmayacak mi şimdi benim vay anasını
kiz ben iki çocukla okuyamiyordum zaten :)))Sağol canım benim.. Yazisamiyoruz ne zamandır.geçmişi okuyamayinca muhabbetin ucundan başından girmek istemiyorum.3 cocuka geçmiş de okunmuyor zatenaz kaldı sen de 3 çocuklu hayata geçiş yapacaksın sonunda
Supermis:)bendaha o kivama gelmedim beninde esim hep yanimizda sniyo gece tuhf sorular soruyo flnGeçen gece emzirmisim sonra annem yatağına koymus uyumusuz falan sonra ben uyanip anneme eylulu alsana kucağımdan dıyorum ama kucağımda eylül falan yok annem saskin şaşkın bakıyor :) kafa bi milyon dedikleri bu olsa gerek :) bgn de kettle a su koyduktan sonra ocağa koyuyordum su isinsin diye :)
kizlar bende birsuru et beni gibi kuçuk seyler çikdi boynumda
arada kazaga falan takilip aciyordu ama az once gordum birsuru((
kaybolurmuki,zarari varmi hiç bilen varmi((
hadi ya dr aliyormu bunlariCanim benim ilkinde cikmisti ayni kaldi Sonra gecen sene aldirdim cilt doktorunda. Cikmadi Bidaha Ama Simdi hamileligim 6. ayindan Sonra yine cikti ayni Öyle ufak ufak renksiz.
hadi ya dr aliyormu bunlari
bir suru ama kuçuk kuçuk, saymadim ama 10 kadar var galiba
kiyafetine falan takilinca aciyormuydu seninki ?
yani ufak bi aci ama çok rahatsiz edici : ((
aa iyiymis opeerasyon sandim bende :)Evet Canim ayni böyle soguk bu Spray var onu s.kiyo üstüne tek tek onlar iki Üc güne düsüyo. Kolay Yani. Ama rahatsiz edici Bende Artik dogumdan Sonra aldircam ins.
aa iyiymis opeerasyon sandim bende :)
doguruyum bi solugu dermatologda alicam
saol canim yardimin için
hadi ya dr aliyormu bunlari
bir suru ama kuçuk kuçuk, saymadim ama 10 kadar var galiba
kiyafetine falan takilinca aciyormuydu seninki ?
yani ufak bi aci ama çok rahatsiz edici : ((
Evet çok.zor.Yani.olmasi gereken bu zaten insan ilk gunler acemilik panik oluyor korkuyor da sürekli oyle gözleri dikip beklmkle olmaz evham evhami dogurur korktuğunu cekersin. Biyerden sonra gevsemek normal hayat rutinine donmek lazim nereye kadar böyle dayanablir ki insan. Benm.kız fiskirtarak kusuyordu 7/24 hem de gerekli tedbirleri alip bakiyordum isime gucume yine bisey opmuyor rabbm.koruyor onlari
bu arada çalışma tempona da basladin demek ikisi bir zordur allah yardimcn olsun canım
masallah canim ne guzel bir dogum olmus. Tadini cikar. Bol sutlu gunler dilerim :)Kızlar selam en dogalindan normal doğumla kizim dünyaya geldi hoşgeldin defa getirdi.gündüz 4 te gittim Dr 3 cm açılan var eve git gece 9 gibi gel dedi.eve gittim yoga Pilates topu ne varsa hepsiyle sancı karsiladim gayet rahat muz kahve eşliğinde 8 de gittim aksam 8 cm olmuştum lavman odayı hazırlama derken 11 de doğuma girdim 11 04 te doğdu minnak kızım kendi sancimla evde kolayca gecen Doğumum oldu şükür dua edenlere teşekkür ederim daha güzel. Doğumlar sizlerin olsun.çok güzel yaaa kızım dünyaya hosgeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?