2015 Şubat Anneleri

Benim de 2. derece mitral yetmezliğim var.. Ne gebelik öncesinde ne gebelikte ilaç kullandım ne de şimdi kullanıyorum,trombosit değerimde de pek düşme olmadı..

Canim gozun aydın cok sevindim senin için gönlünce olmus ne mutlu saglikla buyut inşallah darısı bana olsun tum isteyenler nasip olsun

Diş ağrısından ölüyorum ben ya ayni anda sağlı sollu 5 dis birden agrir mi el insafparol da kesmiyo artik agliyom resmen acidan yaa

Kizlar dünden beri adet agrim var sürekli agriyan.belimde agriyo.ama dk tutacak gibi degil sürekli.kasiklarim çok agirlasti.şimdide ishal oldum.bu gün nst de 60 lardaydi sancim.doğum başlıyor olabilirmi?

Selam kizlar.
Çarşamba günü 10:13'te kizimizi kucagimiza aldik. 4 kg 51 cm. Cok sukur her sey yolunda. 1 gece hastanede kaldik artik evimizdeyiz.
Birbirimize alismaya calisiyoruz. Emziriyorum. Arada mama takviyesi de yapiyoruz. Insallah gazsiz, uyuyan ve emen bi bebek olur. Bekleyen herkesi allah kurtarsın. Isteyen herkese versin inşallah. Tarifsiz bi mutluluk.

Maşallah.
Hayırlı uğurlu olsun.
Güle.güle büyüt.
Sabahlığı giydin mi,?

kizlar bende birsuru et beni gibi kuçuk seyler çikdi boynumda
arada kazaga falan takilip aciyordu ama az once gordum birsuru ((
kaybolurmuki,zarari varmi hiç bilen varmi ((
Bende decikti gebelikte. Bildigim kadarıyla zararı yk cildiye dr.u alır onları

Sunni sancı verildi. 7 saat çektim açılma olmadı malesef. Spinal anestezi ile sezeryan oldum. Kızım 3430 gr, boyu 51 cm uyuyor şimdi çok tembel.

gözünüz aydın kızlar.Allah Anali babalı sağlıklı buyutsun

günaydın kızlar herkese hayırlı günler dün topuk kanı aldırdık kızım bütün gün hiç uyumadı gece 1 de zor uyudu uyku sıktı gerildi o ağladıkça bende ağladım memede uyuyor beşiğe geçiriyorum hemen uyanıyor kucağımda sakin ayrılınca huzursuz en sonunda beşiğe yatırıp üzerine kendi tişörtümü örttüm kokumu aldı diye heralde uyudu çok hırpalanmış sabaha kadar 1 defa uyandı bende hiç ellemedim emzirmeye uyandırmadım
annemin kıymetini çok iyi anladım

Ne guzelz Allah banada böylesini nasip etsin. Hayırlı evladın olsun annesi seni uzmesin inşallah. Peki bu arada evde suyun grlmismiydi ve doğumda dikiş yaptılar mi

Hayırlı olsun canım sağlıkla buyut bebisini inşallah

hoşgelmiş annesini yormadan gelmiş maşallah kuzuna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…