Benim de 2. derece mitral yetmezliğim var.. Ne gebelik öncesinde ne gebelikte ilaç kullandım ne de şimdi kullanıyorum,trombosit değerimde de pek düşme olmadı..Arkadaslar emziren annelerde Aspirin icmek zorunda olan varmi?ya kalp kapak problemim vr hergun 75mg lik almak zorundayim hamilelikte biraktirdi dr'lar cunku tormbositlerim cok dusuktu tehlikeliydi velhasili simdide burdakiler ic diyor Trdeki dr'um emzirirken olmaz diyor kime inanacagimi bilemedim kullanan ya da bilgisi olan varmi?
Kızlar selam en dogalindan normal doğumla kizim dünyaya geldi hoşgeldin defa getirdi.gündüz 4 te gittim Dr 3 cm açılan var eve git gece 9 gibi gel dedi.eve gittim yoga Pilates topu ne varsa hepsiyle sancı karsiladim gayet rahat muz kahve eşliğinde 8 de gittim aksam 8 cm olmuştum lavman odayı hazırlama derken 11 de doğuma girdim 11 04 te doğdu minnak kızım kendi sancimla evde kolayca gecen Doğumum oldu şükür dua edenlere teşekkür ederim daha güzel. Doğumlar sizlerin olsun.çok güzel yaaa kızım dünyaya hosgeldi.
Kesintisini boşver biz uyumayı unuttuk.Ahh uyku ahhh... Kesintisiz uyumak nasildi, resmen unuttum :/
Maşallah.Selam kizlar.
Çarşamba günü 10:13'te kizimizi kucagimiza aldik. 4 kg 51 cm. Cok sukur her sey yolunda. 1 gece hastanede kaldik artik evimizdeyiz.
Birbirimize alismaya calisiyoruz. Emziriyorum. Arada mama takviyesi de yapiyoruz. Insallah gazsiz, uyuyan ve emen bi bebek olur. Bekleyen herkesi allah kurtarsın. Isteyen herkese versin inşallah. Tarifsiz bi mutluluk.
Bende decikti gebelikte. Bildigim kadarıyla zararı yk cildiye dr.u alır onlarıkizlar bende birsuru et beni gibi kuçuk seyler çikdi boynumda
arada kazaga falan takilip aciyordu ama az once gordum birsuru((
kaybolurmuki,zarari varmi hiç bilen varmi((
Sunni sancı verildi. 7 saat çektim açılma olmadı malesef. Spinal anestezi ile sezeryan oldum. Kızım 3430 gr, boyu 51 cm uyuyor şimdi çok tembel.
Kızlar selam en dogalindan normal doğumla kizim dünyaya geldi hoşgeldin defa getirdi.gündüz 4 te gittim Dr 3 cm açılan var eve git gece 9 gibi gel dedi.eve gittim yoga Pilates topu ne varsa hepsiyle sancı karsiladim gayet rahat muz kahve eşliğinde 8 de gittim aksam 8 cm olmuştum lavman odayı hazırlama derken 11 de doğuma girdim 11 04 te doğdu minnak kızım kendi sancimla evde kolayca gecen Doğumum oldu şükür dua edenlere teşekkür ederim daha güzel. Doğumlar sizlerin olsun.çok güzel yaaa kızım dünyaya hosgeldi.
Selam kizlar.
Çarşamba günü 10:13'te kizimizi kucagimiza aldik. 4 kg 51 cm. Cok sukur her sey yolunda. 1 gece hastanede kaldik artik evimizdeyiz.
Birbirimize alismaya calisiyoruz. Emziriyorum. Arada mama takviyesi de yapiyoruz. Insallah gazsiz, uyuyan ve emen bi bebek olur. Bekleyen herkesi allah kurtarsın. Isteyen herkese versin inşallah. Tarifsiz bi mutluluk.
Amin canım inşallahgözünüz aydın kızlar.Allah Anali babalı sağlıklı buyutsun
Ne guzelz Allah banada böylesini nasip etsin. Hayırlı evladın olsun annesi seni uzmesin inşallah. Peki bu arada evde suyun grlmismiydi ve doğumda dikiş yaptılar miKızlar selam en dogalindan normal doğumla kizim dünyaya geldi hoşgeldin defa getirdi.gündüz 4 te gittim Dr 3 cm açılan var eve git gece 9 gibi gel dedi.eve gittim yoga Pilates topu ne varsa hepsiyle sancı karsiladim gayet rahat muz kahve eşliğinde 8 de gittim aksam 8 cm olmuştum lavman odayı hazırlama derken 11 de doğuma girdim 11 04 te doğdu minnak kızım kendi sancimla evde kolayca gecen Doğumum oldu şükür dua edenlere teşekkür ederim daha güzel. Doğumlar sizlerin olsun.çok güzel yaaa kızım dünyaya hosgeldi.
yok canım beklemedeyim 40+2Cok sagol canım benim sen doğum yaptın ki bu arada
Giydim vallaMaşallah.
Hayırlı uğurlu olsun.
Güle.güle büyüt.
Sabahlığı giydin mi,?
bende de oldukizlar bende birsuru et beni gibi kuçuk seyler çikdi boynumda
arada kazaga falan takilip aciyordu ama az once gordum birsuru((
kaybolurmuki,zarari varmi hiç bilen varmi((
Hayırlı olsun canım sağlıkla buyut bebisini inşallahKızlar selam en dogalindan normal doğumla kizim dünyaya geldi hoşgeldin defa getirdi.gündüz 4 te gittim Dr 3 cm açılan var eve git gece 9 gibi gel dedi.eve gittim yoga Pilates topu ne varsa hepsiyle sancı karsiladim gayet rahat muz kahve eşliğinde 8 de gittim aksam 8 cm olmuştum lavman odayı hazırlama derken 11 de doğuma girdim 11 04 te doğdu minnak kızım kendi sancimla evde kolayca gecen Doğumum oldu şükür dua edenlere teşekkür ederim daha güzel. Doğumlar sizlerin olsun.çok güzel yaaa kızım dünyaya hosgeldi.
Bende de oldu benlerim arttı ve var olanlar koyulasti bu arada tüylerim hep döküldü sanırım çok çok az cikiyo umarım doğumdan sonrada hep böyle kalirbende de oldu
hoşgelmiş annesini yormadan gelmiş maşallah kuzuna :)Kızlar selam en dogalindan normal doğumla kizim dünyaya geldi hoşgeldin defa getirdi.gündüz 4 te gittim Dr 3 cm açılan var eve git gece 9 gibi gel dedi.eve gittim yoga Pilates topu ne varsa hepsiyle sancı karsiladim gayet rahat muz kahve eşliğinde 8 de gittim aksam 8 cm olmuştum lavman odayı hazırlama derken 11 de doğuma girdim 11 04 te doğdu minnak kızım kendi sancimla evde kolayca gecen Doğumum oldu şükür dua edenlere teşekkür ederim daha güzel. Doğumlar sizlerin olsun.çok güzel yaaa kızım dünyaya hosgeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?