2015 Şubat Anneleri

gözün aydın :) hayırlı bir ömrü olur inşallah kuzunun

Çk teşekkür edeim canım. Doktor papatya çayı önerdi. İşe yarıyo gbi yavaştan. Umarım ile yarar yoksa tahin yağını deniycem. Göğüs kalkanı mikrobu üretir ddi bıraktırdı doktor. Onun dışında emzirme bitince silip papatya çayı sürüyorum kuruyunca kalkıp memeyi yıkıyorum ılık suyla sonra lansinoh sürüp streçliyorum. Yumuşak kalması lazımmış kuruyup kabuk bağlayınca daha çok acıyo zaten. Anne sütün memede kaldığı için cildin hassas olduğu için yara oldu dedi bana. Emzirmeye başlamadan önce anne sütü sür yumuşat mikrop kırıcı özelliği var o ilk sütünddi. Koskoca 9 ay geçirdik ne zorluklarla bunuda aşcaz inşaAllah.

Teşekkür edeiz canım bu ialcın ismini kaydediyorum eşime aldırayım bunuda yedekte kalsın. Hakkımızda hayırlısı buyöuş diyelim canım üzmeyelim kendimizi. İnşaAllah ikinciler ssvd olur Allah izin verirse.

Sağol Allah razı olsun. Sudocrem bendede var hastanenin verdiği bebek bakım paketinden çıktı. Nasıl kullancam onu yıkaanması gerekirmi ?

Kizlar dünden beri adet agrim var sürekli agriyan.belimde agriyo.ama dk tutacak gibi degil sürekli.kasiklarim çok agirlasti.şimdide ishal oldum.bu gün nst de 60 lardaydi sancim.doğum başlıyor olabilirmi?

Benziyor gibi hadi saglikla bi avazda insallah

Tebrikler canim saglikla buyut

Kızlar merhaba. Persembe gunu spinal anestezi ile kızımı kucagıma aldım.3300 gram 50 cm doğdu. Emişiyoruz bol bol. Cok guzel bir duygu . Darısı doguramayanların başına

Saglikla buyut insallah gozunuz aydin

Oyy öluyom agridan bütün dişlerimi kırıp sokesim var yerinden o derece fenalardayim hic uyuyamadim hee tarafim acı cekiyor kizanımsa fosur fosur uyuyo icerde hic totoyu kaldırıp gelesi yok mubarek. Takvim de bitti bugün hadi bakalım daha ne kadar bekliycez bilmem

Kızlar merhaba. Persembe gunu spinal anestezi ile kızımı kucagıma aldım.3300 gram 50 cm doğdu. Emişiyoruz bol bol. Cok guzel bir duygu . Darısı doguramayanların başına
oo gözünaydın.Allah analı babalı büyütsün.verimli bi hafta olmuş.güzel haberler yağıyor.amin inşallah sıra bize geliyor

tüm doğuramayanlar doğurdu.sıra sana da gelir canım merak etme.gezecek yerler bittiyse gelecektir.geçmiş olsun bu arada.

doktora gittiğimde açılmam olmuştu hemen doğum gerçekleşti diye okuyunca acayip gaza geliyorum :) sonra kızımı merak ediyorum acaba kime benziyecek ayyyyyy bu sabah babamızda hediyeyle uyandırdı bizi ne güzel ne güzel bir gün..... hiç ağrı sancı yok ama bugün gelir mi acaba kızım :) :) bebeğim annen ve baban tabi sülalelerimizle birlikte seni bekliyoruz :) :)
geç evlenmiş ve geç hamile kalmış biri olarak son 1 haftam telefonda geçiyor ayyyyy acayip mutlu ediyor bu akrabalarım beni... sevgi pıtırcığı oldum bugün

geçmiş olsun canım ya tezzzz vakitte alalım kuzularımız kucağımıza sağlıcakla

2 gün önce yazmışsın canım ama cevap vereyim istedim. Hastanede humana anne sütü aetırıcı içirdiler bana iki gün fazla sütten taş kesildi göğüslerim. Ağrısı çok fazlaydı sıcak kompresle kendine Getirebildik. Sütüm normalmiş ve humana içince mahvoldum. Sütü az olanlara fayda sağlayacağını düşünüyorum.

hayat ve senin doğumunu geyecanla bekliyorum.
İki normal doğumu çok isteyen kişi.
Son günleriniz hayırlısı ile gelseler artık.

Humana çayını günde 4 defa dedi bebek doktru bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…