Bende de oldu , operasyon olmadan kurulabilir bi durum oldgna çok sevindim şimdi bakaa iyiymis opeerasyon sandim bende :)
doguruyum bi solugu dermatologda alicam
saol canim yardimin için
gözün aydın :) hayırlı bir ömrü olur inşallah kuzununSelam kizlar.
Çarşamba günü 10:13'te kizimizi kucagimiza aldik. 4 kg 51 cm. Cok sukur her sey yolunda. 1 gece hastanede kaldik artik evimizdeyiz.
Birbirimize alismaya calisiyoruz. Emziriyorum. Arada mama takviyesi de yapiyoruz. Insallah gazsiz, uyuyan ve emen bi bebek olur. Bekleyen herkesi allah kurtarsın. Isteyen herkese versin inşallah. Tarifsiz bi mutluluk.
ayyy ne güzel haberler arka arkaya maşallah annesi gözün aydın :)Kızlar merhaba. Persembe gunu spinal anestezi ile kızımı kucagıma aldım.3300 gram 50 cm doğdu. Emişiyoruz bol bol. Cok guzel bir duygu . Darısı doguramayanların başına
Ben de henüz yüzüstü yatamadim =) co özledimKesintisini boşver biz uyumayı unuttuk.
Eskiden yüzüstü.yatsam bir derdim şimdide göğüsler taş gibi ne mümkün yatmak
Çk teşekkür edeim canım. Doktor papatya çayı önerdi. İşe yarıyo gbi yavaştan. Umarım ile yarar yoksa tahin yağını deniycem. Göğüs kalkanı mikrobu üretir ddi bıraktırdı doktor. Onun dışında emzirme bitince silip papatya çayı sürüyorum kuruyunca kalkıp memeyi yıkıyorum ılık suyla sonra lansinoh sürüp streçliyorum. Yumuşak kalması lazımmış kuruyup kabuk bağlayınca daha çok acıyo zaten. Anne sütün memede kaldığı için cildin hassas olduğu için yara oldu dedi bana. Emzirmeye başlamadan önce anne sütü sür yumuşat mikrop kırıcı özelliği var o ilk sütünddi. Koskoca 9 ay geçirdik ne zorluklarla bunuda aşcaz inşaAllah.Rabbim saglicakla kavustursun inşallah
canim tekrar hayırlı olsun bebisin gogus ucu icin her yolu denemen lazim. Ayva çekirdeği jolesini yap, tahin yagi sur, kantoron yagi, evicap e vitamini kapsülü, Lansinoh krem veya garmastan krem dönüşümlü, gogus kalkani kullanimi, ucunu acik birakip hava aldirma, kendi sütünü sürme, arada karbonatlı suyla silip temiz tutma, bazi emzrmelerde silikon uc kullanma, tüm kahve bölgeyi verme benim bildigim bunlar yardimci sifa olcak yöntemler yaralar icin. Bana kalkan ve ayva çekirdeği iyi gelmisti bitek dilerim gecer hemencecik
Teşekkür edeiz canım bu ialcın ismini kaydediyorum eşime aldırayım bunuda yedekte kalsın. Hakkımızda hayırlısı buyöuş diyelim canım üzmeyelim kendimizi. İnşaAllah ikinciler ssvd olur Allah izin verirse.Canım merak etme sağlıkla çıkar inş tez vakitte kuvezden bebişinde kavuşursun ona dualarımzdasınız inşAllah
Vayy en taze anne adayımızda doğurmuş maşallah bebeğine canım sende sezo olanlar kervanındasın desene hakkımızda hayırlısı olsun. Aynen meme ucu yaraları bnde de vardı canım iltihaplandı bnmkiler birde, ağzına ilk alışta benimde gözümden yaşlar aka aka kndimi sıka sıka emziriyordum. Dr.u aradık CORESATİN die bir ilaç ismi verdi mor renkli olanı al kullan dedi. Daha doğrusu o muanedeymiş asistanı aracılığı ile aldık bu bilgiyi gitti aldı eşim 2 gündür şükür biraz daha iyi ağzına ilk verdiğimde ağlayacak kadar acımıyor yine acıyor ama iyi gelecek gibi bu ilaç kullanmaya devam ediyorum. ilacı kullanınca emzirilir mi die bilgi almadığımız için ben emzirmeden uçlarını yıkıyorum ilaçlı kalmasın die,
Ayrıca bnm küçük bey 15-16 dan snra uyuyor 3 saat fln uyanıyor snra 20- gibi başlıyor uykuya uyandırmazsak öle uyuyor uyandırıyorum 23 gibi fln o aralarda memeler çok sertleşirse sağıyoruz ama elle sağılan makina almıştık siz bir memeden bir sağışta kaç ml sağıyorsnz sağan anneler bilgi verebilir mi ? Gecede 01.30 da uyuyor 3-4 gibi uyanıyor snrada eğer ki knbdi beşiğine koyarsak 30dk da bir uyanıyor beşikte uyumuyor çok, benim gögsüme yüz üstü yatınca ise deliksiz 2-3 bıraksak 4-5 saat uyuyacak sizce napmalıyız bu bebik beşikte nie uyumuyor kızlar. İlk doğduğunda da hastanede o kuvez gibi olan şeyde yatmıyordu koyuyorduk uyurken 20 dk fln uyanıyordu ben alıyordum emziriyordum öle uyuyordu snra öle koynumda durursa uyuyor o kuvez gibi beşik gibi şeye koyunca uyanıyordu eve geldik evde de beşik için aynı şeyi yapıyor napcam alıyorum yanıma yoksa 10 dk 20 dk bir uyanınca kalk al uyut koy uyanınca al uyut koy ben uykusz kalıyorum uykusz olunca sütte etkileniyor bundan ben uyuyunca çabuk doluyor gögüslerim.
Allah razı olsun iyi dileklerniçin çok teşekkü ederim. Darısı tüm bekleenlere.Sen de atlatmissin.hadi geçmiş olsun.Allah bebeğini sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin
Sağol Allah razı olsun. Sudocrem bendede var hastanenin verdiği bebek bakım paketinden çıktı. Nasıl kullancam onu yıkaanması gerekirmi ?Allah anali babali buyutsun canim
gogus uçlari için çok geçmis olsun, bilirim ne acidir, çocuk uyaninca moralim bozulurdu emecek aciycak diye
çok erken baslamis ama sanki, memeyi dogru almiyor galiba agzina, kahverengi kismin hepsini ver agzina
bi kaç emzirme seansini sagdigin sutle geçirmeye açlis, krem sur ve gogus kalkani koy bu surede,kizimda bu sekilde bi gun içinde kurtulmustum ben mucize gibiydi
oglanda ise yaramadim ayni seyler ondada degisik kremler denedim, en son sudocrem derdime derman olmustu
bi iyilestirebilirsen bi daha bu sekil olmaz kolay kolay ama iste iyilesmesi için her yolu denemen lazim, dinlendirmen sart goguslerini
ben makineyle sagincada acirdi elimle sagrdim
Kizlar dünden beri adet agrim var sürekli agriyan.belimde agriyo.ama dk tutacak gibi degil sürekli.kasiklarim çok agirlasti.şimdide ishal oldum.bu gün nst de 60 lardaydi sancim.doğum başlıyor olabilirmi?
Selam kizlar.
Çarşamba günü 10:13'te kizimizi kucagimiza aldik. 4 kg 51 cm. Cok sukur her sey yolunda. 1 gece hastanede kaldik artik evimizdeyiz.
Birbirimize alismaya calisiyoruz. Emziriyorum. Arada mama takviyesi de yapiyoruz. Insallah gazsiz, uyuyan ve emen bi bebek olur. Bekleyen herkesi allah kurtarsın. Isteyen herkese versin inşallah. Tarifsiz bi mutluluk.
Kızlar merhaba. Persembe gunu spinal anestezi ile kızımı kucagıma aldım.3300 gram 50 cm doğdu. Emişiyoruz bol bol. Cok guzel bir duygu . Darısı doguramayanların başına
oo gözünaydın.Allah analı babalı büyütsün.verimli bi hafta olmuş.güzel haberler yağıyor.amin inşallah sıra bize geliyorKızlar merhaba. Persembe gunu spinal anestezi ile kızımı kucagıma aldım.3300 gram 50 cm doğdu. Emişiyoruz bol bol. Cok guzel bir duygu . Darısı doguramayanların başına
tüm doğuramayanlar doğurdu.sıra sana da gelir canım merak etme.gezecek yerler bittiyse gelecektir.geçmiş olsun bu arada.Oyy öluyom agridan bütün dişlerimi kırıp sokesim var yerinden o derece fenalardayimhic uyuyamadim hee tarafim acı cekiyor kizanımsa fosur fosur uyuyo icerde hic totoyu kaldırıp gelesi yok mubarek. Takvim de bitti bugün hadi bakalım daha ne kadar bekliycez bilmem
geçmiş olsun canım yaOyy öluyom agridan bütün dişlerimi kırıp sokesim var yerinden o derece fenalardayimhic uyuyamadim hee tarafim acı cekiyor kizanımsa fosur fosur uyuyo icerde hic totoyu kaldırıp gelesi yok mubarek. Takvim de bitti bugün hadi bakalım daha ne kadar bekliycez bilmem
2 gün önce yazmışsın canım ama cevap vereyim istedim. Hastanede humana anne sütü aetırıcı içirdiler bana iki gün fazla sütten taş kesildi göğüslerim. Ağrısı çok fazlaydı sıcak kompresle kendine Getirebildik. Sütüm normalmiş ve humana içince mahvoldum. Sütü az olanlara fayda sağlayacağını düşünüyorum.Humana denemedim canım Malt aldırmıştım Humana da aldırayım süt yapıyor mu o da? Yaw eşim Düne kadar iyiydi ben çok Gazlı oldum bebişe de geçti ağladıkça emzirmeye çalışıyodum eşim de çok bilmişlik tasladı işte. Zaten ben de bebişi rahatlatamadım diye üzülüyordum iyice Üstüme geldi gibi oldu. Bir de Ağlaya ağlaya perişan oldum o yuzden kendime de kızıyorum.
Neleri özledik neleri...Ben de henüz yüzüstü yatamadim =) co özledim
hayat ve senin doğumunu geyecanla bekliyorum.Oyy öluyom agridan bütün dişlerimi kırıp sokesim var yerinden o derece fenalardayimhic uyuyamadim hee tarafim acı cekiyor kizanımsa fosur fosur uyuyo icerde hic totoyu kaldırıp gelesi yok mubarek. Takvim de bitti bugün hadi bakalım daha ne kadar bekliycez bilmem
Humana çayını günde 4 defa dedi bebek doktru bana.humana çayını ve rezene çayını içenler var mı kızlar süt için ne zmn içiyorsnz bunları bnde bugün aldırdım eşime.
tecrübelilerden tavsiye bekliyorum süt arrtırmk için neler yapmalıyız. tariflerinz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?