2015 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım ya tezzzz vakitte alalım kuzularımız kucağımıza sağlıcakla

Ah senle Ben kaldik diymi hadi insallah bize de saglikla bi avazda arzu ettgimiz ddogumlar Nasip olsun tezz zamanda

hayat ve senin doğumunu geyecanla bekliyorum.
İki normal doğumu çok isteyen kişi.
Son günleriniz hayırlısı ile gelseler artık.

Allah razi olsun canim insallah bu kadar istege bekleyise bize de kismet olur biz de heyecanla bekliyoruz rabbim buyuk

Sağol Allah razı olsun. Sudocrem bendede var hastanenin verdiği bebek bakım paketinden çıktı. Nasıl kullancam onu yıkaanması gerekirmi ?
hatirlamiyorumki canim yikiyormuydum
ama yikanir herhalde herseye kullanilan bi krem lansinoh gibi gogus ucu çatlagina ozel deil

Bende de cikti . boynumda minik minik. bazen kasiniyo benimkiler. doktora da hic sormadim. Ama normalde de cok benvar bende. et beni harici benler de cikti. Gecmez heralde dogumdan sonra.
kendiliginden geçmez ama dr biseyler yapar insallah cnaim
rahatsoiz oluyorsan bi sor dr a sende

oy ne guzel kolay dogumun olmus cnaim , tebrikler
Allah anali babali buyutsun insallah ..
darisi basimiza boyle kolay dogumun :)

bi bilgim yok canim, senin için bi dr a sorabilirim sitersen ?

geçmis olsun canim
dogurunca geçermiki birden
emziriyon diye mudahale ederlemriki

geçmis olsun canim
dogurunca geçermiki birden
emziriyon diye mudahale ederlemriki

Gecer mi nerde dort disimin ici oyuldu resmenn delik ortalari ve hep azı disi bunlar. Iki tane yirmilik dislerde kirik ve iltihap var. Buyuk kizimda da dis agrisiyla dogum yapmistm haftasina gittim disciye yapilcak ilk müdahale icin daha bekleyecek derman klmamisti bunda da öyle olcak muhtemelen bilmem nasıl basarcaz

Benimde 20lik curumus.dogumu yaptim igneye dvm ettigim icin dr cekmediofff off

oy kiyamam cnaim yaa
çok geçmis olsun, dogur bi an oncede basksinlar çaresine artik

Valla canım bebeği emzirirken yada 2 numarayı sallarken filan görüyorum, telefon da olmasa bilgisayarı açıp giremem zaten telefondan kolayca giriyorum
3. Doğumlar aniden baslayabiliyormus o yüzden hic belli olmaz hayirlisiyla gelsin bebis..
Kızlar bugün 14 şubat ne planlar yaptınız bakiyim

Kesintisini boşver biz uyumayı unuttuk.
Eskiden yüzüstü.yatsam bir derdim şimdide göğüsler taş gibi ne mümkün yatmak

Benim sutum turlu turlu ugrasla anca geliyo, taslik bi durum yok :/ olsun da sutun biraz daha yuzustu uyuma bi se olmaz...

Kizlar bebisin karni surekli garil gurul ediyo. Annem usutuyosun sen bu covugu ondan oluyo diyo.. Kakasi da su gibi olmaya basladi. Ev 25-26 derece ustunde de alttan kisa kollucitcitli ustten tulum ve ince battaniyesi var uyanikken uyurken ustune kalin battaniye ortuyorum. Usuyo mudur ki? Yelek giydireyim mi?

canım onun üşütmesi kadar senin üşütmende önemli sütten geçer sende ayağına terlik çorap sırtına hırka giy sen anlamasanda üşütürsün farkında olmadan
ayrıca bebeğe o kadar yeterli
benimkide öyle çıtçıtlı badi üzerine önden çıtçıtlı hastane çıkışının üstü altına bir kilotlu çorap ve patikli alt giydiriyorum
tek patikli alt giydirdim ayakları buz gibi oldu çorap da durmuyor daha bakla kadarcık kızımın ayacıkları
ama üstüne ince battaniye örtüyorum
doktorumuz oda sıcaklığı 25 i geçmesin siz üşümüyorsanız o da üşümez ideal sıcaklık 25 demişti bana
şimdi 25 i geçirmemeye çalışıyoruz bizde

kızlar doğuranlar varsa hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün girdiğimde geçmişe bakamıyorum artık

kafama huni takmama az kaldı
şu 10 gün daha geçsede yalnız kalsam diye bakar oldum

Çoluk çocuğa karıştık plan ancak evde olur ama ben yemek bile yiyemiyorum doğru düzgün. Yemeğe oturduğumuz.anda uyanıyor.
Eşim.çiçek göndermiş ama 14 şbt nedeniyle sanırım çiçek kıtlığı var çünkü çiçekleri sanki çöpten toplamışlar.
Sen ne plan yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…