geçmiş olsun canım yatezzzz vakitte alalım kuzularımız kucağımıza sağlıcakla
hayat ve senin doğumunu geyecanla bekliyorum.
İki normal doğumu çok isteyen kişi.
Son günleriniz hayırlısı ile gelseler artık.
hatirlamiyorumki canim yikiyormuydumSağol Allah razı olsun. Sudocrem bendede var hastanenin verdiği bebek bakım paketinden çıktı. Nasıl kullancam onu yıkaanması gerekirmi ?
valla hiç sevmedim ebn bu isiBende de oldu , operasyon olmadan kurulabilir bi durum oldgna çok sevindim şimdi bak
Anladım canım.teşekkür ederim.hatirlamiyorumki canim yikiyormuydum
ama yikanir herhalde herseye kullanilan bi krem lansinoh gibi gogus ucu çatlagina ozel deil
kendiliginden geçmez ama dr biseyler yapar insallah cnaimBende de cikti . boynumda minik minik. bazen kasiniyo benimkiler. doktora da hic sormadim. Ama normalde de cok benvar bende. et beni harici benler de cikti. Gecmez heralde dogumdan sonra.
oy ne guzel kolay dogumun olmus cnaim , tebriklerKızlar selam en dogalindan normal doğumla kizim dünyaya geldi hoşgeldin defa getirdi.gündüz 4 te gittim Dr 3 cm açılan var eve git gece 9 gibi gel dedi.eve gittim yoga Pilates topu ne varsa hepsiyle sancı karsiladim gayet rahat muz kahve eşliğinde 8 de gittim aksam 8 cm olmuştum lavman odayı hazırlama derken 11 de doğuma girdim 11 04 te doğdu minnak kızım kendi sancimla evde kolayca gecen Doğumum oldu şükür dua edenlere teşekkür ederim daha güzel. Doğumlar sizlerin olsun.çok güzel yaaa kızım dünyaya hosgeldi.
bi bilgim yok canim, senin için bi dr a sorabilirim sitersen ?Arkadaslar emziren annelerde Aspirin icmek zorunda olan varmi?ya kalp kapak problemim vr hergun 75mg lik almak zorundayim hamilelikte biraktirdi dr'lar cunku tormbositlerim cok dusuktu tehlikeliydi velhasili simdide burdakiler ic diyor Trdeki dr'um emzirirken olmaz diyor kime inanacagimi bilemedim kullanan ya da bilgisi olan varmi?
tebrikelr canim Allah anali babali buyutsunKızlar merhaba. Persembe gunu spinal anestezi ile kızımı kucagıma aldım.3300 gram 50 cm doğdu. Emişiyoruz bol bol. Cok guzel bir duygu . Darısı doguramayanların başına
geçmis olsun canimOyy öluyom agridan bütün dişlerimi kırıp sokesim var yerinden o derece fenalardayimhic uyuyamadim hee tarafim acı cekiyor kizanımsa fosur fosur uyuyo icerde hic totoyu kaldırıp gelesi yok mubarek. Takvim de bitti bugün hadi bakalım daha ne kadar bekliycez bilmem
geçmis olsun canim
dogurunca geçermiki birden
emziriyon diye mudahale ederlemriki
Benimde 20lik curumus.dogumu yaptim igneye dvm ettigim icin dr cekmediGecer mi nerde dort disimin ici oyuldu resmenn delik ortalari ve hep azı disi bunlar. Iki tane yirmilik dislerde kirik ve iltihap var. Buyuk kizimda da dis agrisiyla dogum yapmistm haftasina gittim disciye yapilcak ilk müdahale icin daha bekleyecek derman klmamisti bunda da öyle olcak muhtemelen bilmem nasıl basarcaz
oy kiyamam cnaim yaaGecer mi nerde dort disimin ici oyuldu resmenn delik ortalari ve hep azı disi bunlar. Iki tane yirmilik dislerde kirik ve iltihap var. Buyuk kizimda da dis agrisiyla dogum yapmistm haftasina gittim disciye yapilcak ilk müdahale icin daha bekleyecek derman klmamisti bunda da öyle olcak muhtemelen bilmem nasıl basarcaz
kiz ben iki çocukla okuyamiyordum zaten :)))
3 çocukla benim tozumu bulamazsin buralrda belki : ) yinede iyi geliyorsun valla kuçuk seninkiler annesi
muhabbetin neresinden tuttturursan ordan gir canim ya, yoksa hiç giremiycen bu gidisle çocuklar evlenene kaadr :)))))
benim 2 haftam var galiba, hiç doguracak gibi bi halim yok, sancim oluyor ama sertlesmeler azaldi sanki , geeçen randevuda 1 cm açiklik var dedi dr , ne zaman gelir bilmiyorum dedi bende bilmiyorum Allaha emanetiz iste nasip kismet artik ..
Kesintisini boşver biz uyumayı unuttuk.
Eskiden yüzüstü.yatsam bir derdim şimdide göğüsler taş gibi ne mümkün yatmak
Dumanlı "" dağlar diyorsun :)Neleri özledik neleri...
Kizlar bebisin karni surekli garil gurul ediyo. Annem usutuyosun sen bu covugu ondan oluyo diyo.. Kakasi da su gibi olmaya basladi. Ev 25-26 derece ustunde de alttan kisa kollucitcitli ustten tulum ve ince battaniyesi var uyanikken uyurken ustune kalin battaniye ortuyorum. Usuyo mudur ki? Yelek giydireyim mi?
Çoluk çocuğa karıştık plan ancak evde olur ama ben yemek bile yiyemiyorum doğru düzgün. Yemeğe oturduğumuz.anda uyanıyor.Valla canım bebeği emzirirken yada 2 numarayı sallarken filan görüyorum, telefon da olmasa bilgisayarı açıp giremem zaten telefondan kolayca giriyorum
3. Doğumlar aniden baslayabiliyormus o yüzden hic belli olmaz hayirlisiyla gelsin bebis..
Kızlar bugün 14 şubat ne planlar yaptınız bakiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?