Senin kaç.gün oldu?Benim sutum turlu turlu ugrasla anca geliyo, taslik bi durum yok :/ olsun da sutun biraz daha yuzustu uyuma bi se olmaz...
kızlar doğuranlar varsa hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün girdiğimde geçmişe bakamıyorum artık
kafama huni takmama az kaldı
şu 10 gün daha geçsede yalnız kalsam diye bakar oldum
Benimde 20lik curumus.dogumu yaptim igneye dvm ettigim icin dr cekmediofff off
Senin kaç.gün oldu?
Benimde 7-8 gün gelmedi süt
Türlü uğraşlardan sonra geeldi.
Bol sütün olsun inşallah.
benim de benim deBenim 14 şubat planim doğurabilmek ama sanırım yine basaramiycam tık yok
cikti canim evimizdeyiz sukur. Sezeryan diye solunumu sorunlu gubi diye koymuslar kuvoze bugun aldik sukur. Oglum biz yokken garipsememis pek de su an bebegi inceliyor mme mi emiyor babam bebegin babasi mi cesitlu sorulari var.mattika kuzucun çıktı mi kuvezden sen ne durumdasin daha iyi misin canim. Barış napti gorebldi mi kardesni ne tepki vermiş ayri kalınca gece siz
Güzelim ben yazayım sana.Litchi yine içine gömüldü iki uc gundur sesi çıkmıyor hersey yolundadir insallah
iremguzum naptin pipili gaz bombasi olmaktan caydi mi sonunda
fyz35 minnosun nasil oldu dogurdun unuttun kiz beni burda yalniz
ya doguranlar hic ayrntili anlatmiyonuz lphusa sendromu kv incisi kocis dedikodusu bişeyler yazin cizin de okuyalim böyle bekle bekle catladik sıkıntıdan zaten
Sıcak su torbası koy.Gaz cikaramiyorum. Senfoni orkestrasi gibi sesler geliyor karnimdan ama cikmiyor. Baya da hareketliyim ama cikmiyor. Sirtim omzum agriyor cok fena. Ne yapsam ki
hoşgelmiş :) hayırlı ömrü olsun inşallahmerhabalar tatlı annişler :) nihayet 41+0 da normal doğumla bu Perşembe gecesi 1 de oğluşumuz dünyaya geldi beklemenin en güzel haliymiş Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin :)
gözün aydın kuzuna kavuşmuşsun :) tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olurlar korkmaKızlar 10 şubatta kızımı saglikla aldım kucağıma :) benim kızım sabahları uyuyor aksamlari ağlıyor dünden beri sütüm baya geliyo sağma makinesiyle bakıyorum o ilk süt dedikleri geliyo ama genede mama takviyesi yaptırıyor büyükler doymuyor diye sizler napiyosunuz sonuçta doymasa gündüzleri de uyumaz dimi psikolojim bozuldu resmen ağlayıp duruyorum bide 2 gündür kakasini da yapamıyor anca yazabildim sizlere
Hala ayni terelelli mi durumlar kuzum
sen konuşup lafini gecireblion aslında esim de destek karşına alip usturupluca konusup izah etmeyi denesen
Litchi yine içine gömüldü iki uc gundur sesi çıkmıyor hersey yolundadir insallah
iremguzum naptin pipili gaz bombasi olmaktan caydi mi sonunda
fyz35 minnosun nasil oldu dogurdun unuttun kiz beni burda yalniz
ya doguranlar hic ayrntili anlatmiyonuz lphusa sendromu kv incisi kocis dedikodusu bişeyler yazin cizin de okuyalim böyle bekle bekle catladik sıkıntıdan zaten
Gaz cikaramiyorum. Senfoni orkestrasi gibi sesler geliyor karnimdan ama cikmiyor. Baya da hareketliyim ama cikmiyor. Sirtim omzum agriyor cok fena. Ne yapsam ki
Güzelim ben yazayım sana.
K.valide bir hafta kaldı gitti.
Bütün klasik k.valide cümlelerini kurdu o sırada.
Bebeği üşüttün,sıcak tuttun isilik oldu,bu bebek doymuyor,midesini üşüttün,burnu tıkalı nefes alamıyor,bu çocuk garip nefes alıyor kalbinde bir şey mi var?
Neyseki dr gayet sağlıklı dedi de beni aşırı bunalıma sürükleyemedi.
İyi tarafı hergün kalkıp bütün örtüleri silkeliyordu,evi silip süpürüyordu,yemek yapıyordu,gece sen uyu ben bakarım diyordu.
Sonra gündüz ablam kalıyordu üşüttü bir haftadır gelmiyor
Benim kız gece ayakta gündüz bütün gün uyuyor
Kalktım evimi süpürdüm,sildim,çamaşır yıkadım,ağız bezlerini kaynattım şimdi oturdum.
Derin biz hüzün var içimde,geleceği düşünüyorum hep
Sonra diyorum artık ömür boyu sürecek bir sorumluluğum var ve o beni biraz korkutuyor
Alışıcaz sanırım
Hemen büyüsün beni tanısın tepki versin istiyorum.
Kızlar 10 şubatta kızımı saglikla aldım kucağıma :) benim kızım sabahları uyuyor aksamlari ağlıyor dünden beri sütüm baya geliyo sağma makinesiyle bakıyorum o ilk süt dedikleri geliyo ama genede mama takviyesi yaptırıyor büyükler doymuyor diye sizler napiyosunuz sonuçta doymasa gündüzleri de uyumaz dimi psikolojim bozuldu resmen ağlayıp duruyorum bide 2 gündür kakasini da yapamıyor anca yazabildim sizlere
merhabalar tatlı annişler :) nihayet 41+0 da normal doğumla bu Perşembe gecesi 1 de oğluşumuz dünyaya geldi beklemenin en güzel haliymiş Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin :)
hoşgelmiş :) hayırlı ömrü olsun inşallah
hey maşallah biraz daha beklese 40 ını çıkarıp gelecekmiş
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?