2015 Şubat Anneleri

Benim sutum turlu turlu ugrasla anca geliyo, taslik bi durum yok :/ olsun da sutun biraz daha yuzustu uyuma bi se olmaz...
Senin kaç.gün oldu?
Benimde 7-8 gün gelmedi süt
Türlü uğraşlardan sonra geeldi.
Bol sütün olsun inşallah.

kızlar doğuranlar varsa hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün girdiğimde geçmişe bakamıyorum artık

kafama huni takmama az kaldı
şu 10 gün daha geçsede yalnız kalsam diye bakar oldum

Hala ayni terelelli mi durumlar kuzum
sen konuşup lafini gecireblion aslında esim de destek karşına alip usturupluca konusup izah etmeyi denesen

Litchi yine içine gömüldü iki uc gundur sesi çıkmıyor hersey yolundadir insallah

iremguzum naptin pipili gaz bombasi olmaktan caydi mi sonunda

fyz35 minnosun nasil oldu dogurdun unuttun kiz beni burda yalniz

ya doguranlar hic ayrntili anlatmiyonuz lphusa sendromu kv incisi kocis dedikodusu bişeyler yazin cizin de okuyalim böyle bekle bekle catladik sıkıntıdan zaten

Senin kaç.gün oldu?
Benimde 7-8 gün gelmedi süt
Türlü uğraşlardan sonra geeldi.
Bol sütün olsun inşallah.

13. Gun bugun. Bi ara moral bozuklugindan sifirlNdi sutum. Simdi bebege yetiyo sanirim ama taslasma disari akma falan olmuyo. Cumlemizin bol bol sutu olsun insallah :)

kizlar napiyor sunuz kızım olunca sizi unutum vallaha bilgisayardan girmek imkansiz gibi birşey oldu doğum yapamayanlara hayırlı doğumlar yapanlarada hayırlı uğurlu olusun

mattika kuzucun çıktı mi kuvezden sen ne durumdasin daha iyi misin canim. Barış napti gorebldi mi kardesni ne tepki vermiş ayri kalınca gece siz
cikti canim evimizdeyiz sukur. Sezeryan diye solunumu sorunlu gubi diye koymuslar kuvoze bugun aldik sukur. Oglum biz yokken garipsememis pek de su an bebegi inceliyor mme mi emiyor babam bebegin babasi mi cesitlu sorulari var.
Bebek sapkasiyla mi cikmis annenin gobusunden, pantolonunu nasil giymis :))
Darisi senin basina kuzum. Surprizsiz sorunsuz bir dogumun olsn ins

Gaz cikaramiyorum. Senfoni orkestrasi gibi sesler geliyor karnimdan ama cikmiyor. Baya da hareketliyim ama cikmiyor. Sirtim omzum agriyor cok fena. Ne yapsam ki

Güzelim ben yazayım sana.
K.valide bir hafta kaldı gitti.
Bütün klasik k.valide cümlelerini kurdu o sırada.
Bebeği üşüttün,sıcak tuttun isilik oldu,bu bebek doymuyor,midesini üşüttün,burnu tıkalı nefes alamıyor,bu çocuk garip nefes alıyor kalbinde bir şey mi var?
Neyseki dr gayet sağlıklı dedi de beni aşırı bunalıma sürükleyemedi.
İyi tarafı hergün kalkıp bütün örtüleri silkeliyordu,evi silip süpürüyordu,yemek yapıyordu,gece sen uyu ben bakarım diyordu.
Sonra gündüz ablam kalıyordu üşüttü bir haftadır gelmiyor
Benim kız gece ayakta gündüz bütün gün uyuyor
Kalktım evimi süpürdüm,sildim,çamaşır yıkadım,ağız bezlerini kaynattım şimdi oturdum.
Derin biz hüzün var içimde,geleceği düşünüyorum hep
Sonra diyorum artık ömür boyu sürecek bir sorumluluğum var ve o beni biraz korkutuyor
Alışıcaz sanırım
Hemen büyüsün beni tanısın tepki versin istiyorum.

Kızlar 10 şubatta kızımı saglikla aldım kucağıma :) benim kızım sabahları uyuyor aksamlari ağlıyor dünden beri sütüm baya geliyo sağma makinesiyle bakıyorum o ilk süt dedikleri geliyo ama genede mama takviyesi yaptırıyor büyükler doymuyor diye sizler napiyosunuz sonuçta doymasa gündüzleri de uyumaz dimi psikolojim bozuldu resmen ağlayıp duruyorum bide 2 gündür kakasini da yapamıyor anca yazabildim sizlere

gözün aydın kuzuna kavuşmuşsun :) tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olurlar korkma

Hala ayni terelelli mi durumlar kuzum
sen konuşup lafini gecireblion aslında esim de destek karşına alip usturupluca konusup izah etmeyi denesen

aynı valla delirdi iyice gelene sarmaya başladı
akşam eşimle girdiler birbirlerine eşim sonunda kalk giyin götüreyim ben seni artık eve dedi

ben anlatayım kuzum
kocamın maşallahı var dilimi ısırıyorum babalık moduna giremez diyordum ama benden çabuk girdi
annem herşeyey yetişmeye çalışıyor çok iyi bakıyor kv nin gelmeyeceğini bilsem 40 gün yanımda kalmasını isteyeceğim
kv tam bir sürahi nine oldu
atarlı ergen herşeye karışıyor
bebek bakmaktan anlamıyor altını alamıyor işi gücü kucağa almak
bebek bakamıyorsun bari kabul et çekil kenara yemeği yap bi işe yara
oda yok
öğlen 12 de geliyor akşam 9-10 a kadar oturuyor tv seyrediyor kp evde aç adama yemek yapmıyor bak başının çaresine diyormuş
nede olsa burda annem var hazır yemek yapan kendi karnı tok adam evde hasır kemirsin kimin umrunda
ya tamam gelsin ama akşam vakti gitsin kp ye acıyorum valla
çok titizlenirdi ama ne temizlikten anlıyor ne bulaşıktan yemekten
bana zorla kuru fasulye yedirmeye kalkıyor dün akşam turp yedirmeye kalktı
ya sen eminmisin 2 tane çocuk doğurduğuna dedim artık
ikra ağlıyor sancısı var diyor oysaki yok gazını atıyor sütümü içiyor uykusunu alıyor altını pisletiyor can sıkıntısından ağlıyor bizimki bunun sancısı var diyor beni daha çok strese sokuyor
her akşam tam yemek saatine denk geliyor emzirmem
o da her seferinde emen çocuğu almaya kalkıyor bana ver ben tutayım sen ye yemeğini diyor
anne sen ye emen çocuğu nasıl ayırayım diyorum olsun ver bana diyor
ya git ye sen diyorum yok anlamıyor
eşim kızıyor ne kadar çok seviyorsun inatlaşmayı ye işte sen diye
dün öğlen uyuyan çocuğu uyandırdı aldı kucağına tabi ikranında uykusu dağıldı ağlamaya başladı bizimki yine tutturdu sancısı var diye neymiş salınamamış sıkıyormuş kendini
en sonunda anne bişeyi yoktu onun uykusundan uyandırdın ondan huzursuz oldu dedim
akşam yemekten sonra duşa girdim ben
o yine lamış çocuğu daha 1 haftalık bebeği oturtmuş kucağına
annem boynu yamuldu destek yap elinle daha çok küçük canı yanar demiş
iyi onun rahatı diyormuş ama bebek ağlamaktan kendinden geçmiş
en sonunda eşim almış sen bebek bakmaktan anlamıyorsun deyip
2 dk yatırdı kucağına sonra bana verdi bende utandım kendi annesine vermedi diyor annem
eşim yemekten sonra çekirdek yer hep
akşam eşime kızıyor yemesene hemen şimdi yemek yedin hiç haline bakmıyomusun ne oldun iyice kilo aldın diye
eşim güldü Allahım sen bana sabır ver dedi
ne var anne biz her akşam yeriz yesin adam akşama kadar çalışıyor ben ne yedirsem diye bakıyorum dedim
o arada eşim evi havalandırıyormusunuz diye sordu annemde evet ben bugün temizlik yaparken havalandırdım dedi
e yemeği sen yapıyorsun temizliği sen yapıyorsun anne sen ne yapıyorsun burda dedi tabi kv bişey diyemedi
sonra eşim hadi hazırlan bırakayım ben seni evine dedi bu sefer inatlaşıyor ben yürümek istiyorum diye
hayır benim evle onun evinin arası 5 km rahat var saat olmuş 10 o saatte yürümek istiyormuş
o inat eşim inat en sonunda kalk hazırlan götürcem dedi eşim zorla
giderken merdivenlerde bağırıştılar duydum
eşim kızdı heralde yada laf söyledi bu sabah 11 de geldi hemen
temizlik yapıyordu annem ona yardm etti ama arkasından bende toplamak zorunda kaldım allahtan vileda yaptı hortumla yıkasa o kadar su olmaz heryer curul curul su.
bir banyoyu 35 dk da sildi
sadece kalebodurlar viledalanmış gerisi hep toz aldım elime bezi ben sildim artık

Gaz cikaramiyorum. Senfoni orkestrasi gibi sesler geliyor karnimdan ama cikmiyor. Baya da hareketliyim ama cikmiyor. Sirtim omzum agriyor cok fena. Ne yapsam ki

rezene içiyormusun canım birde kendini sıcak tut
bu arada geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün şimdi gördüm doğum yapmışsın sende

bende nefes alıyormu diye kontrol ediyorum sürekli
sonra ömür boyu sorumlu olduğum bir nefes var diyorum gelecek kaygısı sardı bile
eşim geçen akşam anneme ne zaman yürür diye soruyormuş annem yaşını karşılar yada yaşına girince yürür belli olmaz demiş
ne yani 1 sene beklicekmiyiz diyormuş
çok acelemiz var hemen yürüsün konuşsun koşsun oynasın istiyoruz

canım hayırlı olsun öncelikle Allah analı babalı büyütsün
ben hiç mama vermedim benimkilerede kalsa ağlayınca ağzına şerbet akıtacaklar
ama ben hep emzirmeye çalıştım ağladıkça soktum ağzına memeyi
doymasa hep ağlar huzursuzlanır ve uyumaz ama gündüz uyuyor diyorsun
daha dünyaya alışamadı ondan gece ağlayıp gündüz uyuyor zaman kavramı yok yavaş yavaş düzene girecek oda
sen muhakkak 2 saatte bir emzirmeye çalış emdikçe sütün artacak
mama kolay gelir yakında emmeyi bırakır sen üzülürsün sonra
sütün varsa emzirmeye bak derim
kaka işi 4 güne kadar yapamazsa normalmiş barsakları düzene giremediği için ama 4 günü bulursa doktora götürürsün

merhabalar tatlı annişler :) nihayet 41+0 da normal doğumla bu Perşembe gecesi 1 de oğluşumuz dünyaya geldi beklemenin en güzel haliymiş Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin :)

hey maşallah biraz daha beklese 40 ını çıkarıp gelecekmiş
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…