Gaz cikaramiyorum. Senfoni orkestrasi gibi sesler geliyor karnimdan ama cikmiyor. Baya da hareketliyim ama cikmiyor. Sirtim omzum agriyor cok fena. Ne yapsam ki
Sıcak su torbası koy.
Gaz cikaramiyorum. Senfoni orkestrasi gibi sesler geliyor karnimdan ama cikmiyor. Baya da hareketliyim ama cikmiyor. Sirtim omzum agriyor cok fena. Ne yapsam ki
2 gün önce yazmışsın canım ama cevap vereyim istedim. Hastanede humana anne sütü aetırıcı içirdiler bana iki gün fazla sütten taş kesildi göğüslerim. Ağrısı çok fazlaydı sıcak kompresle kendine Getirebildik. Sütüm normalmiş ve humana içince mahvoldum. Sütü az olanlara fayda sağlayacağını düşünüyorum.
Neleri özledik neleri...
sezeryan olanlar kanamanız devam ediyormu
benim 8. gün günlük ped koyuyorum çamaşırıma kdar çıkıyor normal ped koyuyorum bir damla bile gelmiyor
kafa buluyor benimle
pişik oldum resmen
bi üşüyorum bi terliyorum menopozlular gibiyim
meğer 9 ay rahatmışız insan rahata çabuk alışıyor adet olmak sıkıcıymış
yahu benim hiç iştahım yok
sabah 8 de kahvaltı ettim hala acıkmadım
sizde durumlar ne
acıksamda yiyesim gelmiyo
sinirden galiba benimki
Ay içim acıdı gülmekten yaÇoluk çocuğa karıştık plan ancak evde olur ama ben yemek bile yiyemiyorum doğru düzgün. Yemeğe oturduğumuz.anda uyanıyor.
Eşim.çiçek göndermiş ama 14 şbt nedeniyle sanırım çiçek kıtlığı var çünkü çiçekleri sanki çöpten toplamışlar.
Sen ne plan yaptın?
baska bi seyi varmi canim?
emmesi , kakasi , uyku duzeni nasil ?
Aynen hiçbişey yemek istemiyorum ama süt olması için yemem lazım süt olsun diye kasmaktan da sinir oluyorum.
Devam ediyor canım bazen çok az oluyor bazen artıyor. Hep ped kullanıyorum. Üşüme terleme bende de var. Bir de birden sinir oluyorum bağırıyorum falan. Hiç ben ben gibi değilim yani.
Sabah ve öğlen emiyor uyuyor ama akşam saatlerce emziriyorum aç mı kalıyor bilemedim. Bir de ben rezeneyi öğleden sonra içiyordum acaba o mu rahatsız ediyor bebişi. Altını gunde beş kere falan alıyorum normal yapıyor gibi. Sanki gazını çıkarırken biraz hızurduzlaşıyor o kadar. Ama niye Ağlayarak Kalkıyor bilmiyırum
senin mercimek çorbası maceranı dün bende yaşadım kv mercimek çorbası içirmeye çalışır önceki gün de kuru fasulye ve turp yedirmek istemişti
onun bu hareketleri iştahımı kaçırıyor
anneme diyorum tarhana çorbası yap içeyim diye
ona bile karışıyor sütlü yapmışlar oda gaz yaptı dedim bana sormadan benim yemeğimi yapmayın
resmen canavar çıktı içinden
pişik oldum ben pıtır pıtır olmuş popom
annem diyor ikranın pişik kreminden sende sür
Litchi bende bebekle ilgili olan seylerde cok sinirleniyorum . Banyo yaptırdık eşimle, adam dedi en sonunda annen beni evden atacak sus Evladım
bol bol oku üzerine canım
tıbbi bir sebebi olduğu gibi manevide vardır
benimkide bazen yapıyor onu
tamam annecim burdayım ben diyorum yanağımı ona değdiriyorum o zaman sakinliyor biraz
gülüyorlar o zaman diyoruzya melekler bişey gösteriyor diye
ağladıklarında da onlara annen öldü diyorlarmış
ondan ağlıyorlarmış durup dururken
dudaklarını büzüyor hiç kıyamıyorum
6 gun hala sutum damla damla geliyo bebegımde gelmedigi için emmeyı bıraktı urasıyorum ama almıyo inş sutum arttıgında tutarcanim sakin aç bırakma mama takviyesi yap benimki sarılık oldu yüksek derecede 3.gün sütüm gelmeye başladı ama olan oldu meme ucun içinde varsa kantaron yağı sur ben krem falan kullanmadım daha bişey olmadı bi hafta oldu doğum yapalı
EvetKan sulandirici diymi onu kullanirken cekmiyolar evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?