2015 Şubat Anneleri

Gaz cikaramiyorum. Senfoni orkestrasi gibi sesler geliyor karnimdan ama cikmiyor. Baya da hareketliyim ama cikmiyor. Sirtim omzum agriyor cok fena. Ne yapsam ki

Sırtın omzun sezeryan olduğun için ağrıyor canım iğne vururlarsa geçiyor kas gevşetici sanırım voltaren. Yoksa onun ağrısı çok canını yakıyor Dr un iğne verdiyse vurdur canım. Gaz ve tuvalet olayı psikolojik. Bulunduğun odaya kimse gelmesin sıcak olsun oda. Ağrıların yüzünden kendini de sıkıyor olabilirsin. Eve çıkacağın zaman Dr ağrı kesici de versin brufen 400 mg kullanıyorum ben. Omuzda Başlayan ağrı gün geçtikçe sırta göğse iniyor. O ağrıyı Çekmemek lazım iğne ve yapı kullanmalı.

sezeryan olanlar kanamanız devam ediyormu
benim 8. gün günlük ped koyuyorum çamaşırıma kdar çıkıyor normal ped koyuyorum bir damla bile gelmiyor
kafa buluyor benimle
pişik oldum resmen
bi üşüyorum bi terliyorum menopozlular gibiyim
meğer 9 ay rahatmışız insan rahata çabuk alışıyor adet olmak sıkıcıymış

Gaz cikaramiyorum. Senfoni orkestrasi gibi sesler geliyor karnimdan ama cikmiyor. Baya da hareketliyim ama cikmiyor. Sirtim omzum agriyor cok fena. Ne yapsam ki

Esoba sıcak su torbası koy demiş ya bak hastanede ben omzuma sıcak su torbası koyduruyordum. O da ağrıyı azaltıyor. Gaz için mutlaka rahat bir ortamda olmalısın kimse durmasın başında.

Hemen aldırayım canım. Bebişi özellikle akşama doğru doyuramıyorum sanırım. Hem öğle yemeğiyle akşam yemeği arasında uzunca birsüre birşey de yemiyorum ondan da mı oluyor ki diyorum.

yahu benim hiç iştahım yok
sabah 8 de kahvaltı ettim hala acıkmadım
sizde durumlar ne
acıksamda yiyesim gelmiyo
sinirden galiba benimki

Devam ediyor canım bazen çok az oluyor bazen artıyor. Hep ped kullanıyorum. Üşüme terleme bende de var. Bir de birden sinir oluyorum bağırıyorum falan. Hiç ben ben gibi değilim yani.

Ay içim acıdı gülmekten ya

baska bi seyi varmi canim?
emmesi , kakasi , uyku duzeni nasil ?

Sabah ve öğlen emiyor uyuyor ama akşam saatlerce emziriyorum aç mı kalıyor bilemedim. Bir de ben rezeneyi öğleden sonra içiyordum acaba o mu rahatsız ediyor bebişi. Altını gunde beş kere falan alıyorum normal yapıyor gibi. Sanki gazını çıkarırken biraz hızurduzlaşıyor o kadar. Ama niye Ağlayarak Kalkıyor bilmiyırum

Aynen hiçbişey yemek istemiyorum ama süt olması için yemem lazım süt olsun diye kasmaktan da sinir oluyorum.

senin mercimek çorbası maceranı dün bende yaşadım kv mercimek çorbası içirmeye çalışır önceki gün de kuru fasulye ve turp yedirmek istemişti
onun bu hareketleri iştahımı kaçırıyor
anneme diyorum tarhana çorbası yap içeyim diye
ona bile karışıyor sütlü yapmışlar oda gaz yaptı dedim bana sormadan benim yemeğimi yapmayın
resmen canavar çıktı içinden

Devam ediyor canım bazen çok az oluyor bazen artıyor. Hep ped kullanıyorum. Üşüme terleme bende de var. Bir de birden sinir oluyorum bağırıyorum falan. Hiç ben ben gibi değilim yani.

pişik oldum ben pıtır pıtır olmuş popom
annem diyor ikranın pişik kreminden sende sür

bol bol oku üzerine canım
tıbbi bir sebebi olduğu gibi manevide vardır
benimkide bazen yapıyor onu
tamam annecim burdayım ben diyorum yanağımı ona değdiriyorum o zaman sakinliyor biraz
gülüyorlar o zaman diyoruzya melekler bişey gösteriyor diye
ağladıklarında da onlara annen öldü diyorlarmış
ondan ağlıyorlarmış durup dururken
dudaklarını büzüyor hiç kıyamıyorum

Ben de pişik olmuş olabilirim habire terliyorum pedi değiştirmeye Zaman'ım olmuyor. Benim salatama da turp koymuşlar gaz Bombası olduk yaw. Eve aldığım yardımcı da ben size birsürü yemekler yaparım ama gaz sorununuz var dedi. Sadece ben değil doğum yapmış herkes kırk gün Gazlı bişey yememeli dedim ama anlamıyor ki. Fasulye haşlamış annem litchi yiyemez bunu demiş o da olsun eşi yer demiş. Garip yani.

Ah yawrum içim acıdı bir anda annem de yanındayım de demişti demek ondanmış. Okurum tabii hep okuyayım.

6 gun hala sutum damla damla geliyo bebegımde gelmedigi için emmeyı bıraktı urasıyorum ama almıyo inş sutum arttıgında tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…