Beni.ki erkek ama kitapta okumustum normal anneden geln hormonlardan dolayiKiz bebegi olan annelere bi sorum var vajinasindan kanli akinti gelen var mi bebegin
Sen en fazla normal " tepki veriyorsundur:)Sesimi bile yükseltmeye başladım kızıyorum yine de kendime.
Canım benim 12. Günüm ve hala yoğun kanamam var anlamadım. Banada bu durum garip geliyor. Çocuk emdikçe rahim kendini sıkıp toplar ve içerdeki kanı atarmış. Benim tamda öyle oluyo, emzirdiktn sonra wc ye gidiyorum baa bi kanamam oluyo.sezeryan olanlar kanamanız devam ediyormu
benim 8. gün günlük ped koyuyorum çamaşırıma kdar çıkıyor normal ped koyuyorum bir damla bile gelmiyor
kafa buluyor benimle
pişik oldum resmen
bi üşüyorum bi terliyorum menopozlular gibiyim
meğer 9 ay rahatmışız insan rahata çabuk alışıyor adet olmak sıkıcıymış
Cnm çok teşekkür ederim içimi rahatlattıncanım hayırlı olsun öncelikle Allah analı babalı büyütsün
ben hiç mama vermedim benimkilerede kalsa ağlayınca ağzına şerbet akıtacaklar
ama ben hep emzirmeye çalıştım ağladıkça soktum ağzına memeyi
doymasa hep ağlar huzursuzlanır ve uyumaz ama gündüz uyuyor diyorsun
daha dünyaya alışamadı ondan gece ağlayıp gündüz uyuyor zaman kavramı yok yavaş yavaş düzene girecek oda
sen muhakkak 2 saatte bir emzirmeye çalış emdikçe sütün artacak
mama kolay gelir yakında emmeyi bırakır sen üzülürsün sonra
sütün varsa emzirmeye bak derim
kaka işi 4 güne kadar yapamazsa normalmiş barsakları düzene giremediği için ama 4 günü bulursa doktora götürürsün
18.gun hala dvm.arada iki gun durdu simdi yine bi az bi cok dvm.pedlerden pisik oldum ben desezeryan olanlar kanamanız devam ediyormu
benim 8. gün günlük ped koyuyorum çamaşırıma kdar çıkıyor normal ped koyuyorum bir damla bile gelmiyor
kafa buluyor benimle
pişik oldum resmen
benim de benim de
cikti canim evimizdeyiz sukur. Sezeryan diye solunumu sorunlu gubi diye koymuslar kuvoze bugun aldik sukur. Oglum biz yokken garipsememis pek de su an bebegi inceliyor mme mi emiyor babam bebegin babasi mi cesitlu sorulari var.
Bebek sapkasiyla mi cikmis annenin gobusunden, pantolonunu nasil giymis :))
Darisi senin basina kuzum. Surprizsiz sorunsuz bir dogumun olsn ins
Güzelim ben yazayım sana.
K.valide bir hafta kaldı gitti.
Bütün klasik k.valide cümlelerini kurdu o sırada.
Bebeği üşüttün,sıcak tuttun isilik oldu,bu bebek doymuyor,midesini üşüttün,burnu tıkalı nefes alamıyor,bu çocuk garip nefes alıyor kalbinde bir şey mi var?
Neyseki dr gayet sağlıklı dedi de beni aşırı bunalıma sürükleyemedi.
İyi tarafı hergün kalkıp bütün örtüleri silkeliyordu,evi silip süpürüyordu,yemek yapıyordu,gece sen uyu ben bakarım diyordu.
Sonra gündüz ablam kalıyordu üşüttü bir haftadır gelmiyor
Benim kız gece ayakta gündüz bütün gün uyuyor
Kalktım evimi süpürdüm,sildim,çamaşır yıkadım,ağız bezlerini kaynattım şimdi oturdum.
Derin biz hüzün var içimde,geleceği düşünüyorum hep
Sonra diyorum artık ömür boyu sürecek bir sorumluluğum var ve o beni biraz korkutuyor
Alışıcaz sanırım
Hemen büyüsün beni tanısın tepki versin istiyorum.
merhabalar tatlı annişler :) nihayet 41+0 da normal doğumla bu Perşembe gecesi 1 de oğluşumuz dünyaya geldi beklemenin en güzel haliymiş Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin :)
Ben tencerede kaynatıyorum makineye atmıyorum ama sonuçta deterjan kimyasal değil makinede de yıkanabilir.Ağız bezini kaynattım demişsin canım ben makinada yıkamıştım kaynatıyor muyuz ayrıca?
Doğrayıp komposto gibi yaptıkInciri süt artırsın diye nasıl pişiriyoruz? Bu arada Bir ara emzik vereyim dedim bebişe almadı.
Yemektense sıvı daha çok etkiliyo sanki canım. Bizim düzenimizde henüz gündüz uyuyo emmeye zor uyandırıyorum gece 10 dan sabah 4-5 e kadar hep emmek istiyo hiç doymuyo sanki. Ama düzeni olmadığı için nöyle diye düşünüyorum.Hemen aldırayım canım. Bebişi özellikle akşama doğru doyuramıyorum sanırım. Hem öğle yemeğiyle akşam yemeği arasında uzunca birsüre birşey de yemiyorum ondan da mı oluyor ki diyorum.
Kızlar 10 şubatta kızımı saglikla aldım kucağıma :) benim kızım sabahları uyuyor aksamlari ağlıyor dünden beri sütüm baya geliyo sağma makinesiyle bakıyorum o ilk süt dedikleri geliyo ama genede mama takviyesi yaptırıyor büyükler doymuyor diye sizler napiyosunuz sonuçta doymasa gündüzleri de uyumaz dimi psikolojim bozuldu resmen ağlayıp duruyorum bide 2 gündür kakasini da yapamıyor anca yazabildim sizlere
merhabalar tatlı annişler :) nihayet 41+0 da normal doğumla bu Perşembe gecesi 1 de oğluşumuz dünyaya geldi beklemenin en güzel haliymiş Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin :)
Lohusa iken bazı kişilerin iştahı kesiliyormuş.Aynen hiçbişey yemek istemiyorum ama süt olması için yemem lazım süt olsun diye kasmaktan da sinir oluyorum.
yok canım biz kızımla pek mutluyuz :) eşimle dün 40 dk yürüdük bugünde biraz yürüyelim dedim ama çok çabuk yoruldum hemen eve geldim artık yarına Allah kerimVar mi bişeyler
Dogum bu bir anda baslayip bitiyor. Persembe gunu birseyim yoktu. Simdi evde bebekleyim. Hurma ise yariyor sanirim o aksam.yarim kilo hurma yemistim bir oturustayok canım biz kızımla pek mutluyuz :) eşimle dün 40 dk yürüdük bugünde biraz yürüyelim dedim ama çok çabuk yoruldum hemen eve geldim artık yarına Allah kerim
Normal doğumum olsaydı çok detaylı yazardım canım ama sezeryan benimki yinede özetleyebilirim. Pazartesi günü sabah erkenden evi hazorladım çünkü ya normal ya sezerysn gelcekti o gün oğlumuz. Yola çıktık yolda bi takım dualarımı okudum kolay olsun sağlıkla alayım yavrumu kucağıma diye. Hastaneye vardık yatışımız yapıldı damar yolu açıldı ve suni sancı almaya başladım 3 saat suni sancı aldım nst bağlı bi şekilde 3.4 çıktı hep sancılar. Doktorum muayeneye geldi alttan baktı kafası çok yukarda hala onun için suni sancı işe yaramamış hiç açıklık yok umudum yoktu ama denemek istedim ddi. Ameliyathane hazırlandın sezeryana alacağız dedi. Bu arada ben hep rabbi yessir duasını okudum bolbol. Var olan heyecanım çok daha fazlalaştı yavruma kavuşmama çok az kalmıştı son tekmelerini hareketlerini hissedişimdi çok duygu korku endişe yüklüydüm. Doktorum o gün için sabah 8 de yarım bardak şekerli çay içmemi söylemişti sezeryan oluşuna karar verincede seni alacakları zaman lavobaya gir mesaneyi bışalt dedi. Veee geldi bebek hemşiresi ve hasta bakıcısı hadi gidiyoruz dediler sedyeye yattım asansöre kadar ailem uğurladı beni asansöre bindik tam yukarı çıktık bebek hemşiresi çantasını unutmuş indi onu aldı tekrar çıktık. Çıkarken rica ettim hemşireye be baygn olacam ama ten tene temas istiyorum dedim sen hiç merak etme sen iste ben yaparım dedi sağolsun. Ameliyathaneye girdik etrafa bakmaamya çalıştım açıkçası çok korktum neşteri falan görürde paniklerim diye. Sadece yukarı baktım ve rabbi yessir duamı okudum bolbol. Doktorum geldi nasılsın ddi heyecanlıyım ddm. Yanındaki doktora ben sonda kullanmayı düşünmüyorum ne dersiniz ddi siz bilirsiniz hocam deyince bana bi rahatlık geldi. Çünkü burda okuduğum için korkuyordum biraz. Narkozu nerden vereceksiniz dedim damar yolundan dediler ondada rahatladım çünkü bana eline bişey batıracaklar denilmişti. Doktoruma siz işin ehlisiniz ama rica etsem besmeleyle alırmısınız bebeğimi dedim her işin başı besmele çekicem merak etme ddi ezanınıda okuyacağım daha bırdayken dedi. Sonra kilomu sordular hadi başlıyoruz dediler ben duamı okumaya devam ettim 10 saniye olmamıştır ki gitmişim . Kendime geldiğimde sesim kısık gibiydi zaten üşütmüştüm bi gün önce. Bebeğimi sordum hemen gayet yakışıklı bi oğlun var hadi onunla buluşacaksın dediler yine gitmişim. Asansörde gözüm açıldı tekrar eşim ailem karşıladılar beni. Odama geçer geçmez yavrumu getirdiler yanımatekrar tentene temas ettik ilk buluşmamızdı bizim ama çok bambaşkaydı içime sevgi dolmuştu ağlayamadım ama çok değişiktim hemen emzirmeliyiz iri bebek olduğu için şekeri düşer dediler ve hemen emzirdim. Süt geliyormuydu bilmiyorum ama en sorunsuz huzurlu emzirmemdi. Bizden böyle.. Korktuğum şeyler başıma gelmedi hamd olsun çok rahat geçirdim ameliyat sonrasını. Nefes alamayacaksın demişlerdi uyanırken ama öyle bişey yaşamadım.en büyük nimet evlatmış. Rabbime sonsu şükürler olsun onuda tattırdı bana. Bu arada hastanenin en güzel ve en genç annesi ilan etti beni hemşireler... Bizden hikaye bu kadar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.@Litchi yine içine gömüldü iki uc gundur sesi çıkmıyor hersey yolundadir insallah
@iremguzum naptin pipili gaz bombasi olmaktan caydi mi sonunda
@fyz35 minnosun nasil oldu dogurdun unuttun kiz beni burda yalniz
ya doguranlar hic ayrntili anlatmiyonuz lphusa sendromu kv incisi kocis dedikodusu bişeyler yazin cizin de okuyalim böyle bekle bekle catladik sıkıntıdan zaten
Benim ikinci gün biraz fazlaydı eve çıktığımdan beri günlük ped kullanıyorum.sezeryan olanlar kanamanız devam ediyormu
kafa buluyor benimle
pişik oldum resmen
Seninki bugün yarın gelir bana öle geliyoValla billa sen bile benden once doguracan kiz .. Yoksa pipili hep icimde ki kalacak
Kızlar bende 40. Haftadayım hala tık yok Dr 23 Şubat'ta gel suni sancı Yada sezeryan yaparız dedi ben normal doğum istiyordum ama suni sancı ile alakalı yorumları okuyunca korktum sezeryanı da eşim kesinlikle istemiyor ilk doğumum olacak hem korkuyorum hem düşünüyorum nolur bana güzel telkinler verin[/QUOTE]Seninki bugün yarın gelir bana öle geliyozaten bizimkiler gelmezse kesecekler ellam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?