gazi iyi çikmiyorsa o rahatsiz ediyodur canim buyuk ihtimalleSabah ve öğlen emiyor uyuyor ama akşam saatlerce emziriyorum aç mı kalıyor bilemedim. Bir de ben rezeneyi öğleden sonra içiyordum acaba o mu rahatsız ediyor bebişi. Altını gunde beş kere falan alıyorum normal yapıyor gibi. Sanki gazını çıkarırken biraz hızurduzlaşıyor o kadar. Ama niye Ağlayarak Kalkıyor bilmiyırum
hadi yaa pc açilmiyormuuu, kiz ama wifi zararli diyolar, hatta burda 0-3 yas kreslerinde wifi yasaklanmisValla canım bebeği emzirirken yada 2 numarayı sallarken filan görüyorum, telefon da olmasa bilgisayarı açıp giremem zaten telefondan kolayca giriyorum
3. Doğumlar aniden baslayabiliyormus o yüzden hic belli olmaz hayirlisiyla gelsin bebis..
Kızlar bugün 14 şubat ne planlar yaptınız bakiyim
40. Haftada değilsin ki canım sen 39 daha aramızda birgün var doktorun aceleci gibi geldi bana nedense ben Mart başına kadar bekleyeceğim bir aksilik olmazsa olursa hakkımızda hayrlısı ne diyelim[/QUOTE]Kızlar bende 40. Haftadayım hala tık yok Dr 23 Şubat'ta gel suni sancı Yada sezeryan yaparız dedi ben normal doğum istiyordum ama suni sancı ile alakalı yorumları okuyunca korktum sezeryanı da eşim kesinlikle istemiyor ilk doğumum olacak hem korkuyorum hem düşünüyorum nolur bana güzel telkinler verin
ayyyy kuzun yanında demi çok şükür ben geçen hafta hurma paris hareket herşey yaptım :) ama bu hafta birşey yokDogum bu bir anda baslayip bitiyor. Persembe gunu birseyim yoktu. Simdi evde bebekleyim. Hurma ise yariyor sanirim o aksam.yarim kilo hurma yemistim bir oturusta
kiz bnen bu hurmayi yiyeli olan kasilmalrda gitti : )))Dogum bu bir anda baslayip bitiyor. Persembe gunu birseyim yoktu. Simdi evde bebekleyim. Hurma ise yariyor sanirim o aksam.yarim kilo hurma yemistim bir oturusta
Kızlar bende 40. Haftadayım hala tık yok Dr 23 Şubat'ta gel suni sancı Yada sezeryan yaparız dedi ben normal doğum istiyordum ama suni sancı ile alakalı yorumları okuyunca korktum sezeryanı da eşim kesinlikle istemiyor ilk doğumum olacak hem korkuyorum hem düşünüyorum nolur bana güzel telkinler verin[/QUOTE]Seninki bugün yarın gelir bana öle geliyozaten bizimkiler gelmezse kesecekler ellam
ultrasonda yanilma payi var, sen daha yeni 39+0 oldun 40 haftaada falan deilsin, senin dr sezeryana yol açiyorKızlar bende 40. Haftadayım hala tık yok Dr 23 Şubat'ta gel suni sancı Yada sezeryan yaparız dedi ben normal doğum istiyordum ama suni sancı ile alakalı yorumları okuyunca korktum sezeryanı da eşim kesinlikle istemiyor ilk doğumum olacak hem korkuyorum hem düşünüyorum nolur bana güzel telkinler verin
senin dr ne yapmaya çalisiyor anlaamdimki :)Muhtemel doğum tarihim 20 Şubat çıkıyor Dr da 23 Şubat'ta çağırıyor öyle hesap yaparsak 40 artı 3 de almış olmuyor mu? Ilk doğumum yanlış mı hesap yapıyorum?
Kızlar yazamasam da sürekli takipteyim dogum yapanlar allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah benim gibi dogumu bekleyenlerede allahım sabır versin bir avazda dogurmak nasip etsin benim çok sancım ve 1 cm açılmam var yazmıştım 3 gün den beri eser kalmadı sancım geri gitti bakalım ne zaman dögurcamşuan 38 +0 olduk
yok canım biz kızımla pek mutluyuz :) eşimle dün 40 dk yürüdük bugünde biraz yürüyelim dedim ama çok çabuk yoruldum hemen eve geldim artık yarına Allah kerim
Dogum bu bir anda baslayip bitiyor. Persembe gunu birseyim yoktu. Simdi evde bebekleyim. Hurma ise yariyor sanirim o aksam.yarim kilo hurma yemistim bir oturusta
Benimki de öyle iki üç kere de değil bazen dakikalarca devam ediyor :) içinde bulunduğu suyu tuttuğu zaman hıçkırık oluşuyo zaten amniyon sıvısının devamlılığı da böyle devam ediyor yutup Çiş yaparak :) sıkıntı yok eğer karnını sıvazladığjn zaman geçiyorsa dene derim bende bazen işe yarıyor :)Kızlar benim bebiş çok hıçkırıyor ya neden acaba günde 2-3 kere oluyor bazen karnımda pıt pıt pıt habire hıçkırık neden böyle ki acaba
Dr da 40 haftayı geçtikten sonra almak istiyor son ana kadar bekletiyor yani brn öyle anladım da diğer arkadaşla aramda 1 gün var o Mart başına kadar bekleyeceğini söylüyor bende ısrar edip bekletsem mi acaba?senin dr ne yapmaya çalisiyor anlaamdimki :)
o gune kadar dogumun baslar insallah ..
evet imzandaki sat tarihine gore dedigin tarih 40+2 yada3 oluyor
e ultrasonla imzan aarsinda 1 gun var zaten
senin dr ne istiyor anlamdim ben valla
Normal doğumum olsaydı çok detaylı yazardım canım ama sezeryan benimki yinede özetleyebilirim. Pazartesi günü sabah erkenden evi hazorladım çünkü ya normal ya sezerysn gelcekti o gün oğlumuz. Yola çıktık yolda bi takım dualarımı okudum kolay olsun sağlıkla alayım yavrumu kucağıma diye. Hastaneye vardık yatışımız yapıldı damar yolu açıldı ve suni sancı almaya başladım 3 saat suni sancı aldım nst bağlı bi şekilde 3.4 çıktı hep sancılar. Doktorum muayeneye geldi alttan baktı kafası çok yukarda hala onun için suni sancı işe yaramamış hiç açıklık yok umudum yoktu ama denemek istedim ddi. Ameliyathane hazırlandın sezeryana alacağız dedi. Bu arada ben hep rabbi yessir duasını okudum bolbol. Var olan heyecanım çok daha fazlalaştı yavruma kavuşmama çok az kalmıştı son tekmelerini hareketlerini hissedişimdi çok duygu korku endişe yüklüydüm. Doktorum o gün için sabah 8 de yarım bardak şekerli çay içmemi söylemişti sezeryan oluşuna karar verincede seni alacakları zaman lavobaya gir mesaneyi bışalt dedi. Veee geldi bebek hemşiresi ve hasta bakıcısı hadi gidiyoruz dediler sedyeye yattım asansöre kadar ailem uğurladı beni asansöre bindik tam yukarı çıktık bebek hemşiresi çantasını unutmuş indi onu aldı tekrar çıktık. Çıkarken rica ettim hemşireye be baygn olacam ama ten tene temas istiyorum dedim sen hiç merak etme sen iste ben yaparım dedi sağolsun. Ameliyathaneye girdik etrafa bakmaamya çalıştım açıkçası çok korktum neşteri falan görürde paniklerim diye. Sadece yukarı baktım ve rabbi yessir duamı okudum bolbol. Doktorum geldi nasılsın ddi heyecanlıyım ddm. Yanındaki doktora ben sonda kullanmayı düşünmüyorum ne dersiniz ddi siz bilirsiniz hocam deyince bana bi rahatlık geldi. Çünkü burda okuduğum için korkuyordum biraz. Narkozu nerden vereceksiniz dedim damar yolundan dediler ondada rahatladım çünkü bana eline bişey batıracaklar denilmişti. Doktoruma siz işin ehlisiniz ama rica etsem besmeleyle alırmısınız bebeğimi dedim her işin başı besmele çekicem merak etme ddi ezanınıda okuyacağım daha bırdayken dedi. Sonra kilomu sordular hadi başlıyoruz dediler ben duamı okumaya devam ettim 10 saniye olmamıştır ki gitmişim . Kendime geldiğimde sesim kısık gibiydi zaten üşütmüştüm bi gün önce. Bebeğimi sordum hemen gayet yakışıklı bi oğlun var hadi onunla buluşacaksın dediler yine gitmişim. Asansörde gözüm açıldı tekrar eşim ailem karşıladılar beni. Odama geçer geçmez yavrumu getirdiler yanımatekrar tentene temas ettik ilk buluşmamızdı bizim ama çok bambaşkaydı içime sevgi dolmuştu ağlayamadım ama çok değişiktim hemen emzirmeliyiz iri bebek olduğu için şekeri düşer dediler ve hemen emzirdim. Süt geliyormuydu bilmiyorum ama en sorunsuz huzurlu emzirmemdi. Bizden böyle.. Korktuğum şeyler başıma gelmedi hamd olsun çok rahat geçirdim ameliyat sonrasını. Nefes alamayacaksın demişlerdi uyanırken ama öyle bişey yaşamadım.en büyük nimet evlatmış. Rabbime sonsu şükürler olsun onuda tattırdı bana. Bu arada hastanenin en güzel ve en genç annesi ilan etti beni hemşireler... Bizden hikaye bu kadar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
ben yurt disindayimDr da 40 haftayı geçtikten sonra almak istiyor son ana kadar bekletiyor yani brn öyle anladım da diğer arkadaşla aramda 1 gün var o Mart başına kadar bekleyeceğini söylüyor bende ısrar edip bekletsem mi acaba?
Canım sürekli takip ediliyorsan bekle derim ama bebeğin kaka yapma ihtimali de var onu da düşünmek lazım ! Ama sen bugün doğuracaksın gibime geliyo :)Dr da 40 haftayı geçtikten sonra almak istiyor son ana kadar bekletiyor yani brn öyle anladım da diğer arkadaşla aramda 1 gün var o Mart başına kadar bekleyeceğini söylüyor bende ısrar edip bekletsem mi acaba?
Kızlar bende 40. Haftadayım hala tık yok Dr 23 Şubat'ta gel suni sancı Yada sezeryan yaparız dedi ben normal doğum istiyordum ama suni sancı ile alakalı yorumları okuyunca korktum sezeryanı da eşim kesinlikle istemiyor ilk doğumum olacak hem korkuyorum hem düşünüyorum nolur bana güzel telkinler verin[/QUOTE]Seninki bugün yarın gelir bana öle geliyozaten bizimkiler gelmezse kesecekler ellam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?