2015 Şubat Anneleri

Kızlar benim bebiş çok hıçkırıyor ya neden acaba günde 2-3 kere oluyor bazen karnımda pıt pıt pıt habire hıçkırık neden böyle ki acaba

S.a arkadaşlar :) benim rombılak oğluşumla 11 günümüz çok şükür büyük bi sıkıntı yok ama kakamızı yaparken zorlanıyo baya bi ıkınıyo kızarıyo...sizlerde de oldu mu...kakası katı da deil..çok şükür sütüm de yetiyo..anlamadım ki neden

gazi iyi çikmiyorsa o rahatsiz ediyodur canim buyuk ihtimalle
bide aksam daah çok goruluyor bu gaz olayi, hatta saati bile vardi galiba 20-22 arasi ydi galiab kolik dedikleri

hadi yaa pc açilmiyormuuu, kiz ama wifi zararli diyolar, hatta burda 0-3 yas kreslerinde wifi yasaklanmis
esim bana telefonu kullandirtmiyor zararliymis diye : (

gun geçtikçe sikayetlerim azaliyor ebnim sertlesmeler falan hepden kayboldu
içerde kalacak galiba benimki çikmayacak :)

40. Haftada değilsin ki canım sen 39 daha aramızda birgün var doktorun aceleci gibi geldi bana nedense ben Mart başına kadar bekleyeceğim bir aksilik olmazsa olursa hakkımızda hayrlısı ne diyelim[/QUOTE]
Benim bebiş 1 hafta önden gidiyordu kilosu da fazlaydı Dr onun için almak istiyor

Dogum bu bir anda baslayip bitiyor. Persembe gunu birseyim yoktu. Simdi evde bebekleyim. Hurma ise yariyor sanirim o aksam.yarim kilo hurma yemistim bir oturusta
ayyyy kuzun yanında demi çok şükür ben geçen hafta hurma paris hareket herşey yaptım :) ama bu hafta birşey yok

Dogum bu bir anda baslayip bitiyor. Persembe gunu birseyim yoktu. Simdi evde bebekleyim. Hurma ise yariyor sanirim o aksam.yarim kilo hurma yemistim bir oturusta
kiz bnen bu hurmayi yiyeli olan kasilmalrda gitti : )))
bende ters etkimi aypti
ikinci yarim kiloluk paketi açtim yarim oldu oda ama kocada benle beraber yiyor , sanki o doguracak
bitince isin yoksa git marketden hurma al bideee

Seninki bugün yarın gelir bana öle geliyo zaten bizimkiler gelmezse kesecekler ellam
Kızlar bende 40. Haftadayım hala tık yok Dr 23 Şubat'ta gel suni sancı Yada sezeryan yaparız dedi ben normal doğum istiyordum ama suni sancı ile alakalı yorumları okuyunca korktum sezeryanı da eşim kesinlikle istemiyor ilk doğumum olacak hem korkuyorum hem düşünüyorum nolur bana güzel telkinler verin[/QUOTE]
ultrasonda yanilma payi var, sen daha yeni 39+0 oldun 40 haftaada falan deilsin, senin dr sezeryana yol açiyor
durup duurken suniyi dayyacak sonrada açilmadi diye hop sezeryana alacak ..

bence itiraz et , dr degistir yap biseyler
haftan sat a gore belirlenir , çocugun kilosuna gore deil

ultrasonda yanilma payi var, sen daha yeni 39+0 oldun 40 haftaada falan deilsin, senin dr sezeryana yol açiyor
durup duurken suniyi dayyacak sonrada açilmadi diye hop sezeryana alacak ..

bence itiraz et , dr degistir yap biseyler
haftan sat a gore belirlenir , çocugun kilosuna gore deil[/QUOTE]
Muhtemel doğum tarihim 20 Şubat çıkıyor Dr da 23 Şubat'ta çağırıyor öyle hesap yaparsak 40 artı 3 de almış olmuyor mu? Ilk doğumum yanlış mı hesap yapıyorum?

Muhtemel doğum tarihim 20 Şubat çıkıyor Dr da 23 Şubat'ta çağırıyor öyle hesap yaparsak 40 artı 3 de almış olmuyor mu? Ilk doğumum yanlış mı hesap yapıyorum?
senin dr ne yapmaya çalisiyor anlaamdimki :)
o gune kadar dogumun baslar insallah ..
evet imzandaki sat tarihine gore dedigin tarih 40+2 yada3 oluyor
e ultrasonla imzan aarsinda 1 gun var zaten

senin dr ne istiyor anlamdim ben valla

Rabbim saglikla kurtarsin

yok canım biz kızımla pek mutluyuz :) eşimle dün 40 dk yürüdük bugünde biraz yürüyelim dedim ama çok çabuk yoruldum hemen eve geldim artık yarına Allah kerim

Ben yuruye yuruye acildim iyice tempolu da yuruyorum baya yormuyor atletizm musabakalarina katilabilirim bu gidisle :)

ooo kac kg hurma yedim kimbilir hem ben kilo aldim hem.minyon beklenilen bebisim:) dogumun bi anda baslamasi guzel geliyo kulagima

Kızlar benim bebiş çok hıçkırıyor ya neden acaba günde 2-3 kere oluyor bazen karnımda pıt pıt pıt habire hıçkırık neden böyle ki acaba
Benimki de öyle iki üç kere de değil bazen dakikalarca devam ediyor :) içinde bulunduğu suyu tuttuğu zaman hıçkırık oluşuyo zaten amniyon sıvısının devamlılığı da böyle devam ediyor yutup Çiş yaparak :) sıkıntı yok eğer karnını sıvazladığjn zaman geçiyorsa dene derim bende bazen işe yarıyor :)

senin dr ne yapmaya çalisiyor anlaamdimki :)
o gune kadar dogumun baslar insallah ..
evet imzandaki sat tarihine gore dedigin tarih 40+2 yada3 oluyor
e ultrasonla imzan aarsinda 1 gun var zaten

senin dr ne istiyor anlamdim ben valla
Dr da 40 haftayı geçtikten sonra almak istiyor son ana kadar bekletiyor yani brn öyle anladım da diğer arkadaşla aramda 1 gün var o Mart başına kadar bekleyeceğini söylüyor bende ısrar edip bekletsem mi acaba?

ne güzel anlar yaşadınız ne güzel duygular bunlar kıskanmıyorum kesinlikle sizin adınıza mutlu oluyorum ve kendiminkini daha da merak ediyorum Allahım bebeğini ve genç annesini hep mutlu etsin

Yaaa ben daha kocişime sevgililer günü hediyesi alacağım çıkıp gideceğim yer biraz uzak ama olsun yapacak birşey yok :) çok heveslendim çünkü istediği bir saat vardı onu alacağım :) ama belki de minik kızım hediye olur bugün bize :)

Dr da 40 haftayı geçtikten sonra almak istiyor son ana kadar bekletiyor yani brn öyle anladım da diğer arkadaşla aramda 1 gün var o Mart başına kadar bekleyeceğini söylüyor bende ısrar edip bekletsem mi acaba?
ben yurt disindayim
hastanedeki dr um 2 marta kadar dogurmamis olursan gel hastanye dedi .. yani 40+6 yi bekliyolar burda
sancin kasilman varmi bilmiyorumda dogabilir o gune kadar, 23 une kadar durdukdan sonra 1 marta kadarda durabilirisn, subat zaten 28 çekiyor ..

Canım sürekli takip ediliyorsan bekle derim ama bebeğin kaka yapma ihtimali de var onu da düşünmek lazım ! Ama sen bugün doğuracaksın gibime geliyo :)

Seninki bugün yarın gelir bana öle geliyo zaten bizimkiler gelmezse kesecekler ellam
Kızlar bende 40. Haftadayım hala tık yok Dr 23 Şubat'ta gel suni sancı Yada sezeryan yaparız dedi ben normal doğum istiyordum ama suni sancı ile alakalı yorumları okuyunca korktum sezeryanı da eşim kesinlikle istemiyor ilk doğumum olacak hem korkuyorum hem düşünüyorum nolur bana güzel telkinler verin[/QUOTE]
ben 12 şubatta 40. haftamı bitirdim 41. haftamı yaşıyorum perşembe son günüm ve hiç suni sancı yada sezeryanı düşünmüyorum kızım perşembe olmadan hayırlı bir vakitte sağlıklı bir şekilde kucağıma alacağım bunu düşünüyorum hiç olumsuzluklarla yoramam kafamı sende yorma kendini bizim vaktimiz daha gelmemiş demekki dua ederken hep hayırlı vakit dedim onu bekliyorum

Bugün 7.günümüz kızımla ,3 gündür emzirebiliyorum ve mama takviyemiz var.. Sezeryanın 3 ve 4.günlerinde göğüslerimde şişme,ağrı ve ateş olmuştu,hastaneye gittim pompayla sağdık ama süt gelmedi.. Evde sıcak suyla yıkadık,sıcak havlularla kompres yaptık,manuel pompamla sağdık yine de pek süt gelmedi,çok şiştiği için kızım da ememedi,tutamadı göğüs uçlarımı.. 2 gündür pörsümüş durumda memelerim,sertlikten eser kalmadı ve ben korkuyorum daha gelmeden gitti mi sütüm diye.. Emerken 2-3 çekişte bir yutkunma sesi geliyo kızımdan ama bugün sağıp bakayım dedim ne kadar süt geliyo diye..3-4 saatlik emzirme arasının ardından manuel pompamla her iki göğsümü 10 ar dk olmak üzere sağdım ve sadece 15 cc kadar süt geldi ve ben çok üzüldüm.. Annem de kızıyo anca gelir emzirdikçe çoğalır diye.. Göğüsler yumuşayınca süt gitmez dimi,emzirdikçe çoğalır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…