2015 Şubat Anneleri

Canım sürekli takip ediliyorsan bekle derim ama bebeğin kaka yapma ihtimali de var onu da düşünmek lazım ! Ama sen bugün doğuracaksın gibime geliyo :)
Beni bebişin kaka yapma olayı korkutuyor bu arada benim içime de hep 15 Şubat doğuyordu işin kötü tarafı drum pazar günleri şehir dışında olduğunu daha önce söylemişti gerçi hiç ağrım sancım lekelenmem de yok gerçi bu işler bir anda oluyormuş ya hayırlısı bakalım...

Kızlar ben de 41+0 da doğum yaptım az öncede dediğim gibi evet beklemek zor ama sancı gelmiyorsa bir kaç gün bebeği takiple gebeliğe devam etmek en iyisi tabi normal doğum isteniyorsa. Ssuni sancı içinde şartlar uygunsa bence deneyin

ben 12 şubatta 40. haftamı bitirdim 41. haftamı yaşıyorum perşembe son günüm ve hiç suni sancı yada sezeryanı düşünmüyorum kızım perşembe olmadan hayırlı bir vakitte sağlıklı bir şekilde kucağıma alacağım bunu düşünüyorum hiç olumsuzluklarla yoramam kafamı sende yorma kendini bizim vaktimiz daha gelmemiş demekki dua ederken hep hayırlı vakit dedim onu bekliyorum[/QUOTE]
Bende hep hayırlısı oldun dedim ama bilmiyorum Rabbim kimseyi bu yolda bırakmasın...

sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün bu sene Türkiyeyi sen temsil et :)

eşim bana kolye almış ben birşey alamadım felan yaptım o da sen bana hediyeni sonra vereceksin galiba dedi ayyyyy romantikiz biz :)

Canım aynen Dediğin gibi o işler hiç belli olmuyo ve zamanını sadece Allah biliyo . Geçen sene oğlumda son kontrole gittim 27 Ocak pazartesi günüydü doktor açılman 2 cm ama pazartesiye kadar beklersin dedi açılman çok ağır ilerliyor diye oradan çıktık aynı günün Akşamı saat 6:25 ben alışverişe gitmeye hazırlanıyorum kocişle ayakkabımı giyerken suyum geldi 28 Ocak 12:32 dede tosuncuğuma kavuştum normal doğumla :)

eşim bana kolye almış ben birşey alamadım felan yaptım o da sen bana hediyeni sonra vereceksin galiba dedi ayyyyy romantikiz biz :)
Ya benimki de çok istediğim Michael kors un çantasını almış bir de yatağı yapıp altına saklamış :) oğlumu Öğlen uykusuna yatırmaya çıkmıştım odaya bir baktım yatak yapılı Allah allah dedim işe geç kalacak niye yaptı ki yatağı aşağı indim mutfağı toparlarken ya yatağın içine birşey koyduysa dedim bu hâlimle koşa koşa yukarı çıktım sürpriz aylardır istediğim Çanta :) şimdi ben de ona çok istediği ama imkan ve zamsnsızlıktsn alamadığı saati almak istiyorum :)

gazi iyi çikmiyorsa o rahatsiz ediyodur canim buyuk ihtimalle
bide aksam daah çok goruluyor bu gaz olayi, hatta saati bile vardi galiba 20-22 arasi ydi galiab kolik dedikleri

Ben de kolikten korkuyorum. Allahım korusun inşallah öyle bişey değildir.

Habire su içiyorum bakalım. Bir de senin humana çayını aldırıcam yarın. Bugün lactamil içtim bir de onu deneyeyim.

Doğrayıp komposto gibi yaptık
Su ve şeker.
Emzik benimkide zorla alıyor. Altını alırken çok ağlarsa o sırada veriyorum yoksa atıyor nedense.

Ben hiç şeker koydurmuyorum ne incire ne kompostoya atta incir zaten bal gibi tatlı oluyor diye düşünüyodum. Acaba şekerlisi mi süt yapıyor ki?

aaa bak benim karnım kayboldu çok sık emziriyorum ondan heralde. karnım gitti ama kulak memesi kıvamında hamur gibi bıngıl bıngıl 1 hafta daha geçsin korse takacağım

18.gun hala dvm.arada iki gun durdu simdi yine bi az bi cok dvm.pedlerden pisik oldum ben de

Benim ikinci gün biraz fazlaydı eve çıktığımdan beri günlük ped kullanıyorum.

adet olmaya olmaya unutmuşuz bu işleri

Kızlar benim bebiş çok hıçkırıyor ya neden acaba günde 2-3 kere oluyor bazen karnımda pıt pıt pıt habire hıçkırık neden böyle ki acaba
canım bebeğin hıçkırması midesinin genişlediğine işaretmiş korkulacak bişey değilmiş eğer kesmek istersen emzir ben öyle yapıyorum 2 dk sonra kesiliyor hıçkırık.

ya ben lactamil almadım ama yemek yiyemiyorum acaba alsammı gıda takviyesi olsun

Al istersen içinde birsürü vitamin mineral var. Yalnız süt yapımı için değil sanırım sadece destek için. Benim süt takan şeylere ihtiyacım var dut kurusu bulayım onu da daha denemedim.

Benim karnım da indi ama hissiz hala uyuşuk. Miyom operasyonu yüzünden mi acaba. Dr altı ay uyuşuk olur dedi.

Yemeden yine de sütleri olmuştur herhalde. Süt olsun diye yapmadığım şey kalmadı
uyku dinlenme isini naptin canim
denediysen gormusundur zaten sutunun farketiigini uyudugun zaamn
ben sut olsun diye yemezdim hiç acikdigim için yerdim :)
çocuklarimda oyle tombul tombalak olmuyoalrdi ama 1 kg aliyolardi ortalama aylik ben hiç mama veremdim

ocak annelerine goz atiyim dedim , mama vermeyen yok gibi hepsi berbaer goturuyor
sut varsa niye mama veriyolarki, her agladiiginda acikdigi için agliyor diye bisey yok
kilo takibi falan yapilir almiyorsa o zaamn mama ya basvurulur, olan sutleride gidiyor bu sekilde bebegi az emzirdikelri için, çocuklar adina uzuldum gerçekden ..

Al istersen içinde birsürü vitamin mineral var. Yalnız süt yapımı için değil sanırım sadece destek için. Benim süt takan şeylere ihtiyacım var dut kurusu bulayım onu da daha denemedim.
Kuru incir,kuru dut,kuru erik,gün kurusu,hurma..hepsinden eşit miktarda koyuyosun kaynatıyosun ve blenderdan geçiyosun,hem süt hem bağırsaklar için..

Ben de mama vermek istemiyorum o yüzden süt olsun çok olsun diye uğraşıyorum ya. Dort beş saat emzirmiş ağlayınca çok üzülüyorum. Mama verince onu da alıyor demek ki süt yeterli değil

Uyumuyorum sanırım ondan canım. Gün içinde askere dönüyoruz evde kadın var güya yardımcı ama habire bişiler Konuşuyor soruyor annem bana soruyor falan. Kadın üçte gidiyor ondan sonra dermanım kalmıyor bebiş de ondan etkileniyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…