- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
hadi yaa pc açilmiyormuuu, kiz ama wifi zararli diyolar, hatta burda 0-3 yas kreslerinde wifi yasaklanmis
esim bana telefonu kullandirtmiyor zararliymis diye : (
gun geçtikçe sikayetlerim azaliyor ebnim sertlesmeler falan hepden kayboldu
içerde kalacak galiba benimki çikmayacak :)
ben hiç hatirlamiyorum onceki hamileliklerimi iyimiievet benim de baya azaldı şikayetlerim.ama ben bekliyordum.diğerlerinde de 38 den sonra rahatlıyordum.
Boş işlere bakmıyor demk ki :) çekiyor süt yok diodurDoğrayıp komposto gibi yaptık
Su ve şeker.
Emzik benimkide zorla alıyor. Altını alırken çok ağlarsa o sırada veriyorum yoksa atıyor nedense.
sezeryan acilarin hafiflediyse o yardimci kadindan basla herkesi gonder senUyumuyorum sanırım ondan canım. Gün içinde askere dönüyoruz evde kadın var güya yardımcı ama habire bişiler Konuşuyor soruyor annem bana soruyor falan. Kadın üçte gidiyor ondan sonra dermanım kalmıyor bebiş de ondan etkileniyor sanırım
Ne dubası kız.Yürüyüşümü yaptim yine bi 3-4km yürüdük herhalde. Acik hava iyi geldi genç tıfıllar sevgililer günü kutlamaya gelmiş parka hep biz de cocuk dogurcaz diye cırmala durgunluk rutinimi yapip eve gecmeden tatlimi da yiyeyim nolur nolmaz dogurursam bi umit güc kuvvet olsun bu gidisle duba gibi olcam zaten
Benimde 7-8' günde arttı. Az gelse bile sürekli emzirBugün 7.günümüz kızımla ,3 gündür emzirebiliyorum ve mama takviyemiz var.. Sezeryanın 3 ve 4.günlerinde göğüslerimde şişme,ağrı ve ateş olmuştu,hastaneye gittim pompayla sağdık ama süt gelmedi.. Evde sıcak suyla yıkadık,sıcak havlularla kompres yaptık,manuel pompamla sağdık yine de pek süt gelmedi,çok şiştiği için kızım da ememedi,tutamadı göğüs uçlarımı.. 2 gündür pörsümüş durumda memelerim,sertlikten eser kalmadı ve ben korkuyorum daha gelmeden gitti mi sütüm diye.. Emerken 2-3 çekişte bir yutkunma sesi geliyo kızımdan ama bugün sağıp bakayım dedim ne kadar süt geliyo diye..3-4 saatlik emzirme arasının ardından manuel pompamla her iki göğsümü 10 ar dk olmak üzere sağdım ve sadece 15 cc kadar süt geldi ve ben çok üzüldüm.. Annem de kızıyo anca gelir emzirdikçe çoğalır diye.. Göğüsler yumuşayınca süt gitmez dimi,emzirdikçe çoğalır ?
sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün bu sene Türkiyeyi sen temsil et :)
Ne dubası kız.
Hamile demeye bin şahit gerek
Gayet fitsin.
Serbest koşucu Olcan bu gidişle
Brn inciri öyle de yedim çok ama şekerli şeyler çok süt yapıyormuş.en etkili ısırgan çayı dedi hemşireBen hiç şeker koydurmuyorum ne incire ne kompostoya atta incir zaten bal gibi tatlı oluyor diye düşünüyodum. Acaba şekerlisi mi süt yapıyor ki?
Brn inciri öyle de yedim çok ama şekerli şeyler çok süt yapıyormuş.en etkili ısırgan çayı dedi hemşire
Çok.sinir.bir şey o Uyuşukluk. Ablamın 8 yıl oldu orası hala hissiz diyor.Benim karnım da indi ama hissiz hala uyuşuk. Miyom operasyonu yüzünden mi acaba. Dr altı ay uyuşuk olur dedi.
Yok acı değilIsırgan cayi tadi nasil acimtirak değil mi. Un helvası cok duyardm kizimda ben de sut yapio diye
hadi yaa pc açilmiyormuuu, kiz ama wifi zararli diyolar, hatta burda 0-3 yas kreslerinde wifi yasaklanmis
esim bana telefonu kullandirtmiyor zararliymis diye : (
gun geçtikçe sikayetlerim azaliyor ebnim sertlesmeler falan hepden kayboldu
içerde kalacak galiba benimki çikmayacak :)
Çoluk çocuğa karıştık plan ancak evde olur ama ben yemek bile yiyemiyorum doğru düzgün. Yemeğe oturduğumuz.anda uyanıyor.
Eşim.çiçek göndermiş ama 14 şbt nedeniyle sanırım çiçek kıtlığı var çünkü çiçekleri sanki çöpten toplamışlar.
Sen ne plan yaptın?
Olabilir valla bebemi de baglarim sirtima
Bu ay cok kilo almisim ben sok oldum tartida az az gidiyor derken toplmda 14 kg etmis aldigimsanirim dogumdan sonra da kosup yurumem gerekecek
Ne 14u kiz senden daha kısa sure hamilelik yaşadım ama 21 kilo aldım naber
Slm kızlar. Ben hala kızımı emziremedim hiç sütüm yok. Herkes banyo yapınca gelir birkaç günü bulur diyorlar. Sanki hiç gelmeyecek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?