2015 Şubat Anneleri

evet benim de baya azaldı şikayetlerim.ama ben bekliyordum.diğerlerinde de 38 den sonra rahatlıyordum.

sezeryan acilarin hafiflediyse o yardimci kadindan basla herkesi gonder sen
onlarin varligi bile yeter senin sutuyun azalmasina bu ne stres yaaa

Ne dubası kız.
Hamile demeye bin şahit gerek
Gayet fitsin.
Serbest koşucu Olcan bu gidişle

Benimde 7-8' günde arttı. Az gelse bile sürekli emzir

sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün bu sene Türkiyeyi sen temsil et :)

Olabilir valla bebemi de baglarim sirtima

Ne dubası kız.
Hamile demeye bin şahit gerek
Gayet fitsin.
Serbest koşucu Olcan bu gidişle

Bu ay cok kilo almisim ben sok oldum tartida az az gidiyor derken toplmda 14 kg etmis aldigim sanirim dogumdan sonra da kosup yurumem gerekecek

Ben hiç şeker koydurmuyorum ne incire ne kompostoya atta incir zaten bal gibi tatlı oluyor diye düşünüyodum. Acaba şekerlisi mi süt yapıyor ki?
Brn inciri öyle de yedim çok ama şekerli şeyler çok süt yapıyormuş.en etkili ısırgan çayı dedi hemşire

Ya bu benm bebe cok cins yururken ayaktayken kasılıyo hafiften sinyal veriyor tam ohh diyorum hadi inşallah biraz uzanip dinlnmey geçiyorum tık yok ses kesiliyor hersey sakinlesiyor bildigin uyku moduna alıyo kendini. Yatıp uyumaya korkar oldum yahu dogmasi icin hep hareket mi edecez napcaz anlmadim ki ne istiyo cadiii

Litchi arada bi Melisa cayi icsen mi ki sakinlesmye ihtiyacin var sanki seni en cok ortam ve acabalarin geriyor cokca endise edip dusununce de ters gider isler bu kadar hirpalama kendini.melisa cayini doktora daniss bir bebise xazararı yoksa teskim eder gevsetir

Her tarafımız Wi-Fi. Telefonu özellikle sar değeri düşük telefonlardan kullanmaya çalışın.radyasyon için de evde kaktüs bulundurun. Daha da yapacak Bisey yok. Telefon insanin eli ayağı gibi bence..

Ben hic o zamanları goremedigim için hamileliğin ilerleyen zamanlarda Nasil oluyor insan bilemiyorum canim.Allah yardim etsin saglicakla alin hepiniz bebislerinizi kucağınıza..

Öğleye kadar evi sildim supurdum temizledim,öğleden su saate kadar da mutfaktan cikmadim.simdi eşimi bekliyorum yemek için çocukların karnını doyurdum. Sabahtan eşime hediyesini verdim. Nedense içimde acayip bi sıkıntı var. Giyindim suslendim ama boşuna gibi sanki. Eşimle de aramızda garip bi mesafe bi ilgisizlik var ama o kendine çok bakıyor hatta hic bakmadığı kadar dağılan benim sanırım..

Ne güzel esin düşünmüş çiçek yollamış.cicekcilerin ayıbı elinde kıyıda köşede kalani mi verdiler naptilar yemek konusuna gelince benim de pek istahim yok uykusuzum kizim geceleri uyanmasa bile hareketli oluyor ıkıl ıkıl sürekli fıkırdıyor ama gündüzleri hic hareketsiz bayilmiscasina yatıyor sen de geceleri ayaktasin sanırım gözlerim agriyor artik zaten gözlerim hassastır miyobum gözlük kullanıyorum bi de üzerine yorgunluk eklenince hic cekilmiyor..
Sen yine de yemene dikkat et sütünü etkilemesin

Olabilir valla bebemi de baglarim sirtima

Bu ay cok kilo almisim ben sok oldum tartida az az gidiyor derken toplmda 14 kg etmis aldigim sanirim dogumdan sonra da kosup yurumem gerekecek

Ne 14u kiz senden daha kısa sure hamilelik yaşadım ama 21 kilo aldım naber

Slm kızlar. Ben hala kızımı emziremedim hiç sütüm yok. Herkes banyo yapınca gelir birkaç günü bulur diyorlar. Sanki hiç gelmeyecek gibi .

Merhaba hepinize iyi aksamlar birsey sorucaktim . benim bebegim 11 gunluk oldu ve bu son 2 gun surekli uyuyo cok az emzirebiliyorum uyanmiyor ne yapmam gerekiyo bilmiyorum ayni bi fikri olan var mi ?

Ne 14u kiz senden daha kısa sure hamilelik yaşadım ama 21 kilo aldım naber

Canim benim.ilkim 6 kg ile doguma gitmistim bunda da Bi ay oncesine kadar 9 10 kg idi almiyordum cok. Istanbulda gezip tozarken ye babam ye son ay 4 kg almisim ondan cok demem

Slm kızlar. Ben hala kızımı emziremedim hiç sütüm yok. Herkes banyo yapınca gelir birkaç günü bulur diyorlar. Sanki hiç gelmeyecek gibi .

tez gelir sutun insallah moralini yuksek.tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…