banada aynisini dediler canim 8 mart pazartesiye kadar ebkliyceklerdoktora gittim
10 güne kadar bekleyebiliriz dedi
kiz var boyle bi sey :) çocuklarin çizgi filminde çikiuyor unuttum simdi hangisydiAnne olmak bilmesende. Ninni uydurmakmış.
Pazara gidelim
Bir kiraz alalım
Pazara gidip bir kiraz alıp ne yapalım
Kulağımıza asalım
Tamamı uydurma.
Bir.insan bebeğe söyleyecek bir şarkı dahi hatırlamaz mı?
saol canimAz kaldi hadi yakindir insallah beklmek cok zor rabbim kurtarsin hepinizi
Haftaya gitmek istiyoz da bu toto duzelmeden 13 saat yol gidilmez ki oyy oyy
senin son gunun ne zaman canim ? sen bizdende ondesin demi?Bennde varım doğuramayann
Kaşık biberon mu dediğin, biz de aldık ama kullanamadık normal biberon kullanıyorum bu sefer de memede zorlanıyorMedela calma biberon sen mi almıştın canım? Ben dün sipariş verdim,kızımın memeyi bırakmasını istemiyorum..
OLABILIR TABI ama bu nadir gorulen bisey olmali :)Valla benimde hep o aklıma geldi.hiç çıkmaz inşallah
Varda benim yazdığım uydurma.kiz var boyle bi sey :) çocuklarin çizgi filminde çikiuyor unuttum simdi hangisydi
benim çcouklar ezbere biliuor bunu :)))
pazardan hersey aliyolar , sonrada hapur hupur yiyolar
Hahaha benim iki kere ustume kakaladı bir kere de çişini bıraktıBızımkı de genede ciş yapıyo bi kere de kaka yaptı :) alt açılırken bacakları hareket ediyo rahatlıyolar galiba ondan yapıyolar bence :)
hee kirazlari kulaga takma uydurmadir tabi :))Varda benim yazdığım uydurma.
ne zaman dogum yaptin canim ?Günaydın anneler.. kizim emmiyor mememi aliyor ama iki sefer cekip birakiyorsutumde sagip veriyorum iki ogun anca yetiyor
. dun doktordaydik kilo kaybediyormus kizim nasil kilo aldircam bir akil verin kixlar
Canım büyüdü senin çocuklar.OLABILIR TABI ama bu nadir gorulen bisey olmali :)
benim kizin atesi hiç çikmazzz, 6.5 yasinda haturladigim 3 kere atesi çikdi, ikisi birer gece çikdi sabaha biseyi yokdu
birindede angin olmus bi iki gun surdu atesi
ama onun disinda çikmiyor
hafif bi ates olsa hemen basi agrir, oglanin abonmanligi var sanki her firsatda atesi çikar bi kaç gun surer ama bas agrisi falan olmaz :)
keske bunlr kadar buyuk olsa :)Canım büyüdü senin çocuklar.
Diğer minikde bu gidişle büyük doğacsk bu gidişle
Geçmiş olsun cnm çıktınız mi evinizedün bebeğimizi hastaneye yatırdık sarılığı ilerlemiş
yoğunbakım oldugu için beni almadılar 3 saatte bir emzirmek icin gidiyorum mahvolduk iki gün içinde
ağlamaktan onu o halde grmekten içim dışıma cıktı
her emzirdiğimde iç çekiyor yavrum
annelik nasıl bişey böyle bütün herşeyim o oldu
dua edin teyzeleri kuzucum iyileşsin
senin son gunun ne zaman canim ? sen bizdende ondesin demi?
Mattika emzirme süresi ne kadar olmalı? Biryerde onbeş dakika diye okudum. Onbeş dakikada bir meme mi Değiştiriyoruz? Benim bir saati buluyor yanlış mı yapıyorum?
gaz cikarma kaka temizleme kusma vs derken bizim de bir saat oluyor. Ama emmesi toplam 25 dk falandir bunlarin icinde. Memede uyuklamasina cok izin verme. Uyuyunca cikar memeyi ozman daha iyi anlarsin belki doydugunu lnMattika emzirme süresi ne kadar olmalı? Biryerde onbeş dakika diye okudum. Onbeş dakikada bir meme mi Değiştiriyoruz? Benim bir saati buluyor yanlış mı yapıyorum?
Evet canım bebekler için o zaten yok doğduğu andan itibaren verilebiliyo canım5. Gün
bebeğe mi vericez nasıl olacak? 6. Aya verilmiyor bişey diye biliyorum
ben bu defa terlemedim surekli tuvalete gittim. Ilk dogumda senin gibi terlemistim. Bir sekilde odemi atiyor vucut. Yuzum insana benzediayy vallaha sırılsıklam oluyorum emzirmek icin yataktan çıkamıyorum donuyorum ı garip hallerdeyim demek normalmiş ama geçer umarım bi An önce gerçi çok terleyince hızlı Kilo veriyorum sanki eski kilom döndüm on günde
hmm hayirlisi canim ya yarin doguruver insmerhaba hnaiumlar geçmisi biraz okudum cevap veremedim kusura abkmayin
gittim oglen hastaneye .. onlara gore 40+2 ymisim nasil oluyor artik bilmiyorum ama neyse
suyuna bakildi, tansiyon nst hersey normal, bi tanecik kasilma çikdi nst de giick oldum.. açikliga abakmadi ebe, sanci yok açikligin bi anlami yokmus ..
pazartesi ye kedar gelmezse onlari ariycam, salidan itibaren iki gunde bir olmak uzere hastaneye gidip kontrol olucam, bugunku kontrolu yapicaklar , bebegin suyu, kalp atisi vs bakacaklar, veeeeeee ebe 1hafta da kontrol altindayken bekelriz dedi ,su da kalp atisinda vs sorun olmazsa mudahele etmeyecekler
yani eger gelmezse daha 10 gun bekliycem en azsuni sanci için ...
Medela calma diye baksana netten. Bebek emmeyince sut gelmeyen bir mekanizmasi var. Sadece diger biberonlara gore ucu sert. O yuzden sevmeyebiliyor bebeklerKaşık biberon mu dediğin, biz de aldık ama kullanamadık normal biberon kullanıyorum bu sefer de memede zorlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?