2015 Şubat Anneleri

merhaba hnaiumlar geçmisi biraz okudum cevap veremedim kusura abkmayin

gittim oglen hastaneye .. onlara gore 40+2 ymisim nasil oluyor artik bilmiyorum ama neyse

suyuna bakildi, tansiyon nst hersey normal, bi tanecik kasilma çikdi nst de giick oldum.. açikliga abakmadi ebe, sanci yok açikligin bi anlami yokmus ..

pazartesi ye kedar gelmezse onlari ariycam, salidan itibaren iki gunde bir olmak uzere hastaneye gidip kontrol olucam, bugunku kontrolu yapicaklar , bebegin suyu, kalp atisi vs bakacaklar, veeeeeee ebe 1hafta da kontrol altindayken bekelriz dedi ,su da kalp atisinda vs sorun olmazsa mudahele etmeyecekler
yani eger gelmezse daha 10 gun bekliycem en az suni sanci için ...

Anne olmak bilmesende. Ninni uydurmakmış.

Pazara gidelim
Bir kiraz alalım
Pazara gidip bir kiraz alıp ne yapalım
Kulağımıza asalım

Tamamı uydurma.
Bir.insan bebeğe söyleyecek bir şarkı dahi hatırlamaz mı?

kiz var boyle bi sey :) çocuklarin çizgi filminde çikiuyor unuttum simdi hangisydi
benim çcouklar ezbere biliuor bunu :)))
pazardan hersey aliyolar , sonrada hapur hupur yiyolar

Az kaldi hadi yakindir insallah beklmek cok zor rabbim kurtarsin hepinizi

Haftaya gitmek istiyoz da bu toto duzelmeden 13 saat yol gidilmez ki oyy oyy
saol canim
bugun nst de sanci bile çikmadi dusunebiliyormsun
artik napacagimi sasirdim kafam allak bullak oldu : (
aslinda ben onceki dogumlara gore daha geç kalmis sayilmam ama bu sefer niyeyse takdim iste dogmuyor diye : (((

Valla benimde hep o aklıma geldi.hiç çıkmaz inşallah
OLABILIR TABI ama bu nadir gorulen bisey olmali :)
benim kizin atesi hiç çikmazzz, 6.5 yasinda haturladigim 3 kere atesi çikdi, ikisi birer gece çikdi sabaha biseyi yokdu
birindede angin olmus bi iki gun surdu atesi
ama onun disinda çikmiyor
hafif bi ates olsa hemen basi agrir, oglanin abonmanligi var sanki her firsatda atesi çikar bi kaç gun surer ama bas agrisi falan olmaz :)

Günaydın anneler.. kizim emmiyor mememi aliyor ama iki sefer cekip birakiyor sutumde sagip veriyorum iki ogun anca yetiyor
. dun doktordaydik kilo kaybediyormus kizim nasil kilo aldircam bir akil verin kixlar
ne zaman dogum yaptin canim ?
kaç kg kizin ?

Canım büyüdü senin çocuklar.
Diğer minikde bu gidişle büyük doğacsk bu gidişle

Canım büyüdü senin çocuklar.
Diğer minikde bu gidişle büyük doğacsk bu gidişle
keske bunlr kadar buyuk olsa :)
ama kuçukken zor oluyor gerçekten,su an benimkilerin bagisikligi super ama bebekken dr dan çikmazdik biz
hele oglan kilo alir di hasta olurdu verirdi geri alirdi ondan hala kilosu geriden geliyor
ilk seneleri çok zor oluyor

Geçmiş olsun cnm çıktınız mi evinize

senin son gunun ne zaman canim ? sen bizdende ondesin demi?

20 şubattı canım 40+5 im bugün.
2-3 cm açıklıgım varmış ama sancım yokk...
eve gittim duş aldım karnımı doyurdum hadtaneye gidiyorum yatışım yapılacak :)
Bu gece suno verilmeye başlayacakmış sabaha doğum olurmuş.

gelişmeleri bildirmeye çalışacağım

Dua edin bana

Mattika emzirme süresi ne kadar olmalı? Biryerde onbeş dakika diye okudum. Onbeş dakikada bir meme mi Değiştiriyoruz? Benim bir saati buluyor yanlış mı yapıyorum?
Mattika emzirme süresi ne kadar olmalı? Biryerde onbeş dakika diye okudum. Onbeş dakikada bir meme mi Değiştiriyoruz? Benim bir saati buluyor yanlış mı yapıyorum?
gaz cikarma kaka temizleme kusma vs derken bizim de bir saat oluyor. Ama emmesi toplam 25 dk falandir bunlarin icinde. Memede uyuklamasina cok izin verme. Uyuyunca cikar memeyi ozman daha iyi anlarsin belki doydugunu ln

ben bu defa terlemedim surekli tuvalete gittim. Ilk dogumda senin gibi terlemistim. Bir sekilde odemi atiyor vucut. Yuzum insana benzedi

hmm hayirlisi canim ya yarin doguruver ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…