Deme öyle zaten çok korkuyorum.keske bunlr kadar buyuk olsa :)
ama kuçukken zor oluyor gerçekten,su an benimkilerin bagisikligi super ama bebekken dr dan çikmazdik biz
hele oglan kilo alir di hasta olurdu verirdi geri alirdi ondan hala kilosu geriden geliyor
ilk seneleri çok zor oluyor
Hadi allah yardimcin olsun canim. Kolay bir dogumun olur ins20 şubattı canım 40+5 im bugün.
2-3 cm açıklıgım varmış ama sancım yokk...
eve gittim duş aldım karnımı doyurdum hadtaneye gidiyorum yatışım yapılacak :)
Bu gece suno verilmeye başlayacakmış sabaha doğum olurmuş.
gelişmeleri bildirmeye çalışacağım
Dua edin bana
Hadi allah yardimcin olsun canim. Kolay bir dogumun olur ins
Ben de söylüyorum bu şarkıyı :))) ben armut alıyorum ama kiraz yerine :)) bi de kulağıma asmiyorum da happur happur happur huppur yiyelim diyorum :)))Anne olmak bilmesende. Ninni uydurmakmış.
Pazara gidelim
Bir kiraz alalım
Pazara gidip bir kiraz alıp ne yapalım
Kulağımıza asalım
Tamamı uydurma.
Bir.insan bebeğe söyleyecek bir şarkı dahi hatırlamaz mı?
Gerçeğinde inek dana bir şeyler alıyorlar sankiBen de söylüyorum bu şarkıyı :))) ben armut alıyorum ama kiraz yerine :)) bi de kulağıma asmiyorum da happur happur happur huppur yiyelim diyorum :)))
Eşim de bici bici yapalım dalinle mis gibi kokalim ipek gibi saçlarım dalinle mis gibi saçlarım diyerek uyutuyor bebisi :)))Gerçeğinde inek dana bir şeyler alıyorlar sanki
O şekli biraz vahşi geldi.
Bir kaç ninni öğrenmek gerek.
çıktık canımGeçmiş olsun cnm çıktınız mi evinize
Gözünüz aydın cnm allah yaşatmasin bi daha böyle dertler inşallahçıktık canım
yavrum sürekli iç çekiyor epey ağlamış
sağlığı için diyorum ama insan dayanamıyor nedense annelik başka bişeymiş
banada aynisini dediler canim 8 mart pazartesiye kadar ebkliycekler
yaws o gun okullar açiliyor delircem yeminleeeeeee
Çocukların tatili için endişe ediyorsun ondan.saol canim
bugun nst de sanci bile çikmadi dusunebiliyormsun
artik napacagimi sasirdim kafam allak bullak oldu : (
aslinda ben onceki dogumlara gore daha geç kalmis sayilmam ama bu sefer niyeyse takdim iste dogmuyor diye : (((
AA gidiyor musun.Allah yardımcın olsun.hadi halay başı sen ol biz de arkandan gelelim20 şubattı canım 40+5 im bugün.
Dua edin bana
Allah yardımcınız olsun canm bi avazda doğur inşallah20 şubattı canım 40+5 im bugün.
Dua edin bana
Gecmis olsun canim. Ilk gunler cok zor oluyor acil sifa versin allah.Hayrlı akşamlar kızlar yorgun bitkin bil halde girebildim anca Pazartesi kontrole geldim hastaneye suyum azaldığı için direk yatırdı beni doktor suni sancı verdiler 8-10 saat kadar sancı çektim ama 1 cm den fazla açılmam olmadı dün sabah tekrar kontrol ettiler ama açılma hiç olmadı malesef ve sezeryana aldılar 10.30 da kızım dünyaya geldi çok şükür sağlıklı bir şekilde ama ben bittim desem yeridir spinal anestezi yaptılar fenalaştım üç defa kusmaya kalktım kusamadım hele ameliyattan sonra ki zamanları yazmak bile istemiyorum o derece ağır bir süreç geçirdim yarın inşallah çıkacağız ama tabi gazım çıkarsayürüyorum ama hiçbir faydası yok zerre gaz gelmedi zaten pazartesi sabahından beri açım lokma yemek yok sadece çorba hoşaf başım öyle ağrıyor ki dayanamıyorum artık
canm cok geçmiş olsunçıktık canım
yavrum sürekli iç çekiyor epey ağlamış
sağlığı için diyorum ama insan dayanamıyor nedense annelik başka bişeymiş
Spinal sonrasi bas ve boyun agrisi gibi seyleri ben de yasadim, Allah kolaylik ve saglik versin canim. Bebis hayirli olsun ayrica :)Hayrlı akşamlar kızlar yorgun bitkin bil halde girebildim anca Pazartesi kontrole geldim hastaneye suyum azaldığı için direk yatırdı beni doktor suni sancı verdiler 8-10 saat kadar sancı çektim ama 1 cm den fazla açılmam olmadı dün sabah tekrar kontrol ettiler ama açılma hiç olmadı malesef ve sezeryana aldılar 10.30 da kızım dünyaya geldi çok şükür sağlıklı bir şekilde ama ben bittim desem yeridir spinal anestezi yaptılar fenalaştım üç defa kusmaya kalktım kusamadım hele ameliyattan sonra ki zamanları yazmak bile istemiyorum o derece ağır bir süreç geçirdim yarın inşallah çıkacağız ama tabi gazım çıkarsayürüyorum ama hiçbir faydası yok zerre gaz gelmedi zaten pazartesi sabahından beri açım lokma yemek yok sadece çorba hoşaf başım öyle ağrıyor ki dayanamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?