2015 Şubat Anneleri

Kizlar Selamun aleykum zorlu Gecen maratondan Maaalesef asezeryanla kurtuldum bunada Hamd olsun. Sü an ikimiZ de iyiyiz memeui hemen tuttu güzel emiyor maaşallah . Normal doğum için Sanırım 30saT sancı çektim açılmadı kafa aşağı gelmedi yavrunun kafasi şekil degisti resmen oda çok mucadele etti ama yapamadık zaten çatimda darmis. Maral seherabdul kirmisi beyaz başka kimdi ddogurdumu

42 diyolar ona
bende bugun 40+0 im 41 im yani :)

Allah kurtarsin kolaylikla canim insallah
41+1 yani 42 nin dolmasına 6 gün varken bu sabah 6 12 de aldım cimcimeyi kucağıma inat edip 3 buçuk saat boşu boşuna suni sancı çekmeseydim epidurali zamanında alsaydım eminim daha erken doğardı prenses :)
Emiyo Allah'a şükür bir göğsümü beğenmese de pek emiyor
Çok moralli bir gün etraftakiler moral saçıyor resmen
Yok çok küçük yok erkeğe benziyo yok karnında bir tane daha var gibi gözüküyor
Neden benim lohusalığında üstüne titrediğim insandan duymak zorundayım bunları ?????
Neyse kızım 25/02/2015 Çarşamba saat 6:12 de 3.515 kg olarak geldi Dünya'ya 52 cm de boyumuz var

Bende doğurdum canım Allah analı babalı büyütsün inşallah :)
Benim de suni sancı ile başlattılar 3 buçuk saat sırf inattan sancı çektim açılmam artmadı epidurali alır almaz 1 buçuk saatte 8 cm oldum boşu bosuna Çekmişim o sancıları da benim bebiş sağ göğsümü pek beğenmedi ucu biraz ufak diye ama emdikçe düzelir

Sancıdan hiçbir şey hissetmiyorum su an açıcı ilaç koymuslardi rahim yumusamis diye cikardilar nst de sanci 70 leri gordu kivraniyorum sabahi bulur dogum diyorlar hayirlisi
Allah Yüzleri aştığında yardımcın olsun canım çeken bilir resmen inşirah okumadan nefes almadım saatlerce

En zoru da bu hem onu çek hem onu.normalin öncesini sezonun sonrasını.Allah Şafi ismiyle bir an evvel şifa versin inşallah
İkinize de.neyse ki sağlıkla almissiniz kucağınıza.Allah huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Gözün aydın.sende dogurmussun.Allah analı babalı buyutsun

Canım öncelikle artık sıkma canını. Benimde bi ara sütüm kesilir gibi oldu ama kızım emmedipi için. İnat ettim 1 gün boyunca sürekli menemi verdim düzene otutturduk. Gece yatmadan nama veriyorum hem o daha rahat ediyo hemde ben dinlenmiş oluyorum biraz. Ben bebelac kullanıyorum. Benim çocuk dr diğer kızımdada onu tavsiye etmişti. Hem eşim matbaacı ya bu mamaların kutuları onların han da basılıyomuş. Bebelac ile aptamilin içeriği aynı kutuları farklı diyo. Fiyatta baya farkediyo. Ama ben çok memnunum mamadan. Mamaya alışır diye korkma, hem süt hem mama ver.

Üzülme artar yine sütün rahat ol biraz.
Gerçi böyle diyorum ama olamıyor insan.
Benim k.valide gece bebek ağladığında kapıdan bakıp ne oldu diye sorunca bile cinler tepeme çıkardı.
Senin ne zamandır yanında.
Aslında kalabalık çekilmiyor annen varken de gereksizmiz
Sen yinede bol sıvı al.
Ben deli gibi vişne suyu içiyorum. Canım çekiyor. Aç değilim diyip yememezlik yapma.
Mama da bizim eczacı sma öner di.en iyisi bu dedi
İnşallah gerek kalmaz

Bu arada kızlar bebeğimin dilinin ucu ilgimi çekiyordu. Ama kimseye bişey demedim. Bugün eşime dedim çatallık var sanki diye. Biliyorum dedi. Oda farketmiş ve araştırmış bile. Dil bağı deniliyormuş. Dilinin altında bağ var. Ama uzunluğuna göre müdahale ediliyormuş. Pazartesi kontrol var bakalım dr ne dicek. Aranızda yakınlarında böyle bişey olup müdahale edilen varmı?

Valla ayni anda dogurcağımiz için birlikte görüp ögrencez Allahın izniyle

birisi burda demişti ki kimdi hatırlayamadım
12. haftada çekilen usg de yazan beklenen doğum tarihim çıktı benim diye
dün baktım benim 12. haftadaki 1 mart görünüyor bari o doğru çıksa
Evet okumuştum.yarin ben de dokustureyim usgleri.ben de ne yazıyo ki acaba bi bakim

Senin kızla benim ki yasıttı.benim kiininde huyu suyu daha bebek gelmeden değişti.gece uyuyamiyo.sıksık uyaniyo dalda da.bi mızmız.beni kimse sevmiyooo tiplerinde.daha bebe yok ortada.sadece adi var.olunca nolcak bilmiyorum.3.5 yas tribi mi yoksa kardeş gelecek stresimi bilemedim.

Ben de hiç dikiş olmadı ama yine de idrarımı yaptığım yer ve kasıklarımda aynen yırtılmış gibi acı var senin de öyle mi? Bugün eşime demiştim sanki içte bi yer yırtık gibi inş geçer diye, eğer aynı acıysa iyileşmesi noktasında ben de ümitlencem de. Bu yırtıkla alakası var mı bilmiyorum ama doğumdan sonra ebeye "sanki idrar bölgem yırtıldı doğururken acayip acıdı" dedim o da kegel egzersizi yap her gün gücünün yettiği kadar, 6 haftalık kontrolünden sonra da hala şikayetin olursa o bölgede, inceleyelim dedi. Yapıyor muyum yapmıyorum tabi

vvalla bu topicden 10 bebekden 8 i emzik almiyor, bende korkuyorum almazsa diye : (((
Benimki alıyor ama zorla.
Karnı aç olmalı ve uykudan uyanırken yarı uykulu haliyle alıyor iki çekip atıyor.
Ne işime yaralı

Maasallah size:) allah saglikli uzun omur versin....
O laflari duymazdan gel canim,naapalim bazen soyluyorlar iste,bana da annem ve kv dedi ( sanki kendileri dogurunca 32 bedendiler de,neyse bisii demedim ben
Halbuki dogumdan 1hafta sonra gebe kaldigim kilonun 1 ustundeydim, sezaryen gobegim var sadece...

Bi tanidigimizda varmis bana dogumdan sonra bak diye anlatti.kucukkemn fark edilmis hemen mudahale etmis dr basitce buyuyunce ise yaramiyomus

Memis ve bez degisimi saatimizi yaptik kiz uyuyor koca hep uyuyor zaten neyse ben fenayım uyku haram koturum kaldım resmen sezodan beter cekiyom bu dikislerden
En distaki dikis siskigi odemi agriyor deerken kazigi iceriye dogru olandan yedim iyi mi vajene doğru olan dikisim atmis orada bi aciklik var ve kaniyor dehset aci agri duyuyorum. Yetmiyor gibi fissur mu henoraid mi ikisi de degil de başka bir şey mi bilmiyom makatta bi baskı var bisey batar gibi bi de o zonkluyor. Yarabbm iyileşip ayaklnayim dedikce basa sarıyor delircem. Kontrolm cumaydi ama bugun gidicem artik. Cok korkuyorum yine dikis atacak diye dikis acısını yine yaşamak istemiyorum ben ya
gunduz kuzuyu kontrole goturnustuk site kapisina kadar zor yurudum surudum kendimi resmen. Normal dogum sonrasi insanlar daha cabuk toparlanir benm sansim bu boyle izdraplsi bize dustu sifa vee yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…