2015 Şubat Anneleri

Sakin uyanditma boyle uyudugunda. Birkac uyandirirsan uyanmayi duzen beller. Artik uyuyabilirler 5-6 saat. Uyumak beslenmek kadar buyutucu bolme uykusunu. Sanslisin her bebek uyumaz o kadar

Dogum yapanlar gozunuzaydin. Herkes bir an once iyilessin artik kaka sut muhabbetine vuralim kendimizi.
Benim normal dogumda dikisler baya acidi. Acilma vs olmadi ama gec iyilestim. Sezeryanda da oyle hemen misafir agirlayan olamadim. Olmayayim da zaten. Ben dikis acisi karnimin icinin acisi ne zaman gececek onu merak ediyorum

Hızlı kilo alıp vermekten olmuştu beyaz çatlaklardı. Günde 3 defa sürüyordum. Çok kullanmadım belki 2 ay olmuştur. İşe yarayacağını düşünüyorum.
Bakalim suruyorum catlaklara da. Bu hamilelikte catladilar sona dogru ise yarar ins

Hayırlı olsun canım gulegule büyüt bebisini

Gözünüz aydın cnm kimsenin lafına kulak asma bebegine odaklan sen allah analı babalı büyutmeyi nasip etsin inşallah

Bnm arkadaşımın bebeginde vardı cnm ama onunki emmesini falan etkilemisti sizde öyle bi durum yok heralde emiyor senin bebis di mi

Sabah 5 ten beri ayaktayız, memeye geri döndü ama her yediğni kustu, Sağlık ocağındaki dr.a gittik gazı çok çocuğun dedi, metsil diye damla verdi. Kusmalarini sordum kakasini yapıyorsa kilo alıyorsa sorun değil dedi. Kilo almis kakasini da masallah duzenli yapıyor. Tabiki yine uyumuyoruz, gözler faltaşı

Bikaç gün kendini yormasan, yatakta dinlenerek belki daha çabuk geçer. Bebeğin uyuduğu zamanlarda büyük kızını da yanına al koklaşa koklaşa uyuyun belki ona da iyi gelir?

Ah onu bi basarabilsem iyi olcaktim da olmuyor iste malesef hic yatamadim ki ben ondan boyle oldum belki de. Kız nerde yatacak goz o cadida kok soktruyo :)

Gece ne guzel uyudu yavrum bende 4 gibi yine emzirdim onu bu sefer bende uyuyup dinlenince sutum oyle artmiski kalanini sagdim.

Ya bu kalani sagma isi nasil ve nniye? Benmki de emiuor guzelce sukur uyuyunca hala sut var gibi geliyor sagsam mi ki ben de ama sagma lafini duyasm yok ilkinden o kadar nefrer etmism ki bir de sebebim de yok su an ya gerek var mi ki illa fazla olani almaya

o pamukvuk degil silmiyoruz o yuzden dun dr da aynini dedi normal o bisey yapma dedi

ya benmki dinlnememkten oldu kizin pesinde gerginlikten gonlumce yatamadim ki bir

Rota virus asisi yaptiranlara soruyorum, igneyi kaca aldiniz?
3 aylikken degil miydi o. Unutmusum bak. Oglumda iki doz yapilmisti tanesi 150 ydi. Simdi kac olmus

kusmasi icin emzirdikten sonra 10-15 dk dik tut dedi bizim dr ise yariyor. Dik tutmadan yatirinca illa kusuyor ama tutarsam kusmuyor masallah diyeyim

Ben sagmiyorum. Hatta gogsumun biri sertlesir gibi oldu sagayim dedim. O ara hep o memeyi verdim gecti sertlik de. Her mizladiginda emziriyorsan gerek yok bence sagmaya. Bosver icinden gelmeyen isi yapma

Sari puturlu kaka doyuyordur demek ya miktarı önemli mi bizimki gunde iki uc defa yapiyor maşallah da miktar az az oluyo o muhim mi bilemedim

ilk kızımdan kaka deneyimim de yok ne tuhaf dimi tam 4 yil kabizlik savasi verdik nalet alerji yüzünden nerde böyle sari kaka gormek bi damla mok görünce sevincten ağlardim hey gidi hey. O kadar çok sukrediyorum ki rabbime simdi anne olmanin huzurunu sevincini hic yaşayamamisim o mücadeleler icinde büyük kizimda. Simdi dillendrmeye korkuyorum emzirirken çoğunlukla basimi aksi istikamete cevrmis buluyorum farkinda olmadan kendimi nasil işlemisse bilinçaltma korkusu nazar olucak diye bakmaya cekiniyorum rabbim daim etsin cok guzel bi duyguymus herkese nasip etsin

8 almıştım 4ü kaldı walla ama süt olsun die Yedim baya ondan oldu snrm :) maltlar fln derken . Bi aya yakın oldu , dikkat etmeye başladım daha almamak adına
É az almışsin sende ben çokmu aldın diye veremedn diye düşünmüştüm bende on Kilo almıştım tamamen Verdim 20 günde ama inşallah almam bundan Son
ra

Kızlar gazlı bebeğiniz kendini sıkıyorsa kıp kırmızı oluyorsa elini ayağını kendine doğru çekiyorsa gazlı bir bebeğiniz var demektir onun içinde sap simplex gaz ilacı kullanın ama düzenli olarak günde 4 defa 8 damla bide milupa nın rezene çayını 24 saatte 100 suya 1 tatlı kaşığı koyun bunların etkisi bir haftada olacak doktor tavsiyesi benimki öyleydi

Cidden bizim normal doğumlular pkasss hariç pert çıktılar.
Ben hatırlıyorum ablam normal doğum yapmıştı güldürünce kızardı güldürmeyin dikişler acıyor diye.
15 yıl önceydi onzamandan içimr işlemiş.
Bende hiç yatmadım.agrım sızım oldu tabii ama 3.günden kendi işimi kendim yaptım
Maşallah diyelim

Çoğu kişi girmiyor artık. Ecicansu,Litchi alan yoklar mesela fırsat bulamıyor arkadaşlar heralde.
Herkesin bebeği uslu değil sanırım.

Benim kizimda vardi
bazi harfleri konusurken soylemiyordu
sadece zar gibi olan bolgeyi kesiyorlar
biz yasini biraz gecirdik buyuyunce durmaz diye de hep erteledik sonra geniz eti ameliyati olunca dr soyledik kesiverdi sagolsun...
sana tavsiyem dr sor jucukken yapilmasini oneriyorlar yoksa kucucuk bisey icin narkoz gerekebilir
bide bu dil baginin da seviyesi var bizimki cok degildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…