Hayırlı olsun inşallah . Alır ya ben Bole tam ağzının açılmasını bekliyorum sonra veriyorum hemen emmiyo tabi bekliyorum sabırla çenesini oynatıyor um falan ama çok yorgun tabi uyumaya ihtiyacı var benim bebegimde "adnan salih" 3360 ve 50 cm subhanallahBende doğurdum canım Allah analı babalı büyütsün inşallah :)
Benim de suni sancı ile başlattılar 3 buçuk saat sırf inattan sancı çektim açılmam artmadı epidurali alır almaz 1 buçuk saatte 8 cm oldum boşu bosuna Çekmişim o sancıları dabenim bebiş sağ göğsümü pek beğenmedi ucu biraz ufak diye ama emdikçe düzelir
Aminn ama su an öyle güzel duygular icindeyimki bakmaya doyemiyorum. Evet bebek cuktiktansonra su dikiş. Aşaması cansıkıcı bnde dayanamadım kustum ilaç almama rağmen .En zoru da bu hem onu çek hem onu.normalin öncesini sezonun sonrasını.Allah Şafi ismiyle bir an evvel şifa versin inşallah
İkinize de.neyse ki sağlıkla almissiniz kucağınıza.Allah huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Suan 2500 kilo canim 2750dogdu 10 gunlukbenim pediatrim yeni dogan 20. gununde dogum kilosuna gelebilir diyor
su an bebegin kilosu ne kadar canim?
Memis ve bez degisimi saatimizi yaptik kiz uyuyor koca hep uyuyor zaten neyse ben fenayım uyku haram koturum kaldım resmen sezodan beter cekiyom bu dikislerden
En distaki dikis siskigi odemi agriyor deerken kazigi iceriye dogru olandan yedim iyi mi vajene doğru olan dikisim atmis orada bi aciklik var ve kaniyor dehset aci agri duyuyorum. Yetmiyor gibi fissur mu henoraid mi ikisi de degil de başka bir şey mi bilmiyom makatta bi baskı var bisey batar gibi bi de o zonkluyor. Yarabbm iyileşip ayaklnayim dedikce basa sarıyor delircem. Kontrolm cumaydi ama bugun gidicem artik. Cok korkuyorum yine dikis atacak diye dikis acısını yine yaşamak istemiyorum ben ya
gunduz kuzuyu kontrole goturnustuk site kapisina kadar zor yurudum surudum kendimi resmen. Normal dogum sonrasi insanlar daha cabuk toparlanir benm sansim bu boyle izdraplsi bize dustu sifa vee yarabbim
Sabah ve akşam olmak üzere iki kere veriyorum, hem bebeğim doyuyor rahatlıyor hem sütüm çoğalıyor hemde ben işimi falan hallediyorum yada geceleri 3-4 saat derin uykudayım.. Daima versen alışır, yarım saat önce emzirdim akabinde devam sütü verdim şimdi uyumasını bekliyorum hemen Yatacam.
Dik tutarak emsirmeyi dene canim yatar seklinde değil.. Genzine kactigi yetmez gibi kulak enf. Nu da sık olur yatarak emdigindeAynen bende veriyorum çokta güzel emiyor valla benide emiyor işte tek sıkıntımız genzine kaçırma olayı
ana saglikta kalmamis ecz sen alin demişti ebe topuk kani na gittiğimiz de ama hala almadik 15. Gün baslayin demişti.sizler devit3 lere daha yenimi başlıyorsunuz bana doğduğu ilk gün doktor alın dedi aldık ve 3 damla hergün doğduğundan beri veriyoruz. şaşırdım şimdi 15. gün kullanmaya başlandığını okuyunca niye böyle farklı farklı işler yapıyor bu doktorlar kafam karıştı şimdi :S daha kilosu ne kadar oldu bilmiyoruz henüz doktora götürmedik sarılık yüzünden yavrum ilk zamanlar çok acı çekti ellerini ayaklarını hiç elletmedi halbuki 6 dan fazla yükselmedi sarılığı bol bol emzirip mama verince düzeldi.4 martta aşımız var o zaman hemşire kilosunu ölçsün ondan sonra bir çocuk doktoruna götüreceğiz. kakası çişi maşallah sürekli yapıyor sanırım doyuyor doymuyor endişesi insanı çok tuhaf bir hale sokuyor yahu .göğsümü koruyucu sayesinde artık emziriyorum sağdığımda çok fazla çıkmıyor demek ki içiyor baya.
Kizim inqnilmqz söz dinleyen agir basli bor çocuktu simdi asi hircin asla soz dinlemeyen kapilqti çarpan siz beni sevmiyosunuz tipleriyle dolasan biri oldu.. Herkes onu teselli peşinde ve bu durum onun çok hoşuna gidiyor farkindayim.. Annemlerden de yüz buldu.. Haftaya annemler gitsin sıkılama programına alaçam ben onuSenin kızla benim ki yasıttı.benim kiininde huyu suyu daha bebek gelmeden değişti.gece uyuyamiyo.sıksık uyaniyo dalda da.bi mızmız.beni kimse sevmiyooo tiplerinde.daha bebe yok ortada.sadece adi var.olunca nolcak bilmiyorum.3.5 yas tribi mi yoksa kardeş gelecek stresimi bilemedim.
Niye bu kadar cektiniz wiz bu dikiwlerden yaa.. Normal dogurup cok iyiyim diyeni gormedim burda daha.. Ben im de bir dikisim atmistu ama boyle aci agri falan hossetmedim allah yardim etsin hemen iui ol evine don bacimMemis ve bez degisimi saatimizi yaptik kiz uyuyor koca hep uyuyor zaten neyse ben fenayım uyku haram koturum kaldım resmen sezodan beter cekiyom bu dikislerden
En distaki dikis siskigi odemi agriyor deerken kazigi iceriye dogru olandan yedim iyi mi vajene doğru olan dikisim atmis orada bi aciklik var ve kaniyor dehset aci agri duyuyorum. Yetmiyor gibi fissur mu henoraid mi ikisi de degil de başka bir şey mi bilmiyom makatta bi baskı var bisey batar gibi bi de o zonkluyor. Yarabbm iyileşip ayaklnayim dedikce basa sarıyor delircem. Kontrolm cumaydi ama bugun gidicem artik. Cok korkuyorum yine dikis atacak diye dikis acısını yine yaşamak istemiyorum ben ya
gunduz kuzuyu kontrole goturnustuk site kapisina kadar zor yurudum surudum kendimi resmen. Normal dogum sonrasi insanlar daha cabuk toparlanir benm sansim bu boyle izdraplsi bize dustu sifa vee yarabbim
5 saat ac kalmamis kiz 2 de emdigi 2 3 saat tok tutar normalde ama iyi emmis demekki 5 saat acikmamisBenim kızan ilk defa aralıksız uyudu bu gece. Gece 2de uyuttum sabah 7de uyandı. Nasılsa uyanıyor diye alarm da kurmamıştım 5 saat aç kaldı yavrum
Kızlar bebeğinizin ağzının içini düzenli olarak temizliyor musunuz yoksa sadece pamukçuk olduğunda mı temizleniyor? Internette hergün kaynamış suyla silin diyor ama ablam sadecepamukçuk çıktığında karbonatlı suyla silersin dedi bende hiç silmedim daha ama içim rahat değil. Siz nasıl yapıyorsunuz???
Bir öğünde bilmiyorum ama günlük ihtiyacı olan süt miktarı kilosu çarpı 150 imiş.. Benim kız 4500 civarı yani günlük 650-700 ml civarı süt lazım ki benden o kadar süt çıkacağını sanmıyorum.. Sen nasıl pompayla sağdın,manuel mi elektrikli mi bir de ne kadar süre sağdın? Ben her bi göğsümü 5 er dk manuel pompayla sağdım 40 ml süt çıktı.. Dün akşam huysuzdu mama verdim biberonu yutacaktı,demekki sütüm yetmiyor,gündüz emziriyorum hep.. O yüzden de kasmamak lazım mama vermicem diye,aç kalmasın bebem :)Fazla fazla emiyor demekki senin fındık. Inşallah düzene biner beslenmeleri böyle onlarda huzursuz bizde
Bende öyle dedim zatenKendi babamın yanında da emzirememki dedim.
Bu bankalar niye böyle yapıyor yaa
Bizim doktorda sprey verdi de ben burnunda basınç olur mu diye korkuyorum kullanmadım daha. Damla şeklinde serum fizyolojik kullanıyorum o da yeterli gelmiyor sanki.
Ağız temizliğini düzenli yapıyor musun peki, yapıyorsan nasıl yapıyorsun?
Sağolasın :)
Benim kızda öyle ya, aynı şikayetler.
Kakası sarı bide günde 3-4 kez çiş yapıyor sütüm yetiyor diye düşünüyorum doğru mu düşünüyorumbilmem.
Siparişini verdiğim pompa geldi bugün bir göğsümden 50 ml süt çıktı( kvnin sütün yok diye sinirimi bozması olmasa daha çok çıkabilirdi belki), sonrasında da emzirdim pompanın sağamadığını kızım çekti. Bugün iki haftalık oldu.Bu haftada bir öğünde kaç ml ihtiyacı var acaba?
Canım ilk 40 günde meme bebeğin ihtiyacına göre kendini programlıyormuş ona göre süt üretiyormuş. Eğer fazla süt,meme ucu yarası vs yoksa sağmayın diyolar ama benbugün sağmaya başladım.
Kız o kendini aç bırakır mı hiç,yıkar ortalığı demekki keyfi yerindeymiş :)Benim kızan ilk defa aralıksız uyudu bu gece. Gece 2de uyuttum sabah 7de uyandı. Nasılsa uyanıyor diye alarm da kurmamıştım 5 saat aç kaldı yavrum
Kızlar bebeğinizin ağzının içini düzenli olarak temizliyor musunuz yoksa sadece pamukçuk olduğunda mı temizleniyor? Internette hergün kaynamış suyla silin diyor ama ablam sadecepamukçuk çıktığında karbonatlı suyla silersin dedi bende hiç silmedim daha ama içim rahat değil. Siz nasıl yapıyorsunuz???
Dik tutarak emsirmeyi dene canim yatar seklinde değil.. Genzine kactigi yetmez gibi kulak enf. Nu da sık olur yatarak emdiginde
ana saglikta kalmamis ecz sen alin demişti ebe topuk kani na gittiğimiz de ama hala almadik 15. Gün baslayin demişti.
Kizim inqnilmqz söz dinleyen agir basli bor çocuktu simdi asi hircin asla soz dinlemeyen kapilqti çarpan siz beni sevmiyosunuz tipleriyle dolasan biri oldu.. Herkes onu teselli peşinde ve bu durum onun çok hoşuna gidiyor farkindayim.. Annemlerden de yüz buldu.. Haftaya annemler gitsin sıkılama programına alaçam ben onu
Niye bu kadar cektiniz wiz bu dikiwlerden yaa.. Normal dogurup cok iyiyim diyeni gormedim burda daha.. Ben im de bir dikisim atmistu ama boyle aci agri falan hossetmedim allah yardim etsin hemen iui ol evine don bacim
m
Benim kızan ilk defa aralıksız uyudu bu gece. Gece 2de uyuttum sabah 7de uyandı. Nasılsa uyanıyor diye alarm da kurmamıştım 5 saat aç kaldı yavrum
Hadi bakalıSancıdan hiçbir şey hissetmiyorum su an açıcı ilaç koymuslardi rahim yumusamis diye cikardilar nst de sanci 70 leri gordu kivraniyorum sabahi bulur dogum diyorlar hayirlisi
bende pamukçuğu burda duydum dili biraz beyazdı kafaya taktımBenim kızan ilk defa aralıksız uyudu bu gece. Gece 2de uyuttum sabah 7de uyandı. Nasılsa uyanıyor diye alarm da kurmamıştım 5 saat aç kaldı yavrum
Erkek kadin bir arada olmaz canim.. Ayni evde birbirine uzak odalar da ayri oturabilorler.. Erkek hoca okur ondada okunacak kurani edilecek sohbeti ..
Ben sadece kadinlari davet edicem biraz kuran okunacak biraz dua edilecek birazda sohbet hepsi 1 saat ancak sürer sonra ikram bu kadar
once emzir canim mutlaka, sonra içiyorsa ver mamayi
mamayi ögün olarak vermezsen anne sutu yerini aldirmazsan sutune etkisi olmaz normalde
Hızlı kilo alıp vermekten olmuştu beyaz çatlaklardı. Günde 3 defa sürüyordum. Çok kullanmadım belki 2 ay olmuştur. İşe yarayacağını düşünüyorum.evet canim. Nasil kullandin catlaklara gunde kac kere surdun. Kac ay kullandin ve catlaklarin yeni miydi eskilerde de ise yariyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?