2015 Şubat Anneleri

once emzir canim mutlaka, sonra içiyorsa ver mamayi
mamayi ögün olarak vermezsen anne sutu yerini aldirmazsan sutune etkisi olmaz normalde

Emzirdim canim ondan sonra verdim. Gunduz sorun olmuyo gece mi azaliyo sut anlamadim. Birde gecen hafta baya uzuntuler yasadim ondanmi azaldi acaba.

göğüs uçlarım mahvoldu hiçbir krem işe yaramadı her emzirm zulüm gibi varmı bunun çaresi
Bana doktor garmastan diye bi ilaç vermişti. Emzirdikten sonra 5-10 dk kurusun diye açık bırakıyorum sonra garmastan sürüp göğüs kalkanlarını takıyorum. Biraz düzelme var gibi

Palavra bence canım ne alaka
Ben sağmasam patlardı göğüslerim sanırım
3üncü gün sağmaya başladım
Zaten şu 40 muhabbeti iyice bunalttı bu ara beni
Bende sağıcam valla yoksa memede uyuyor tam doymadan yarım saat sonra tekrar uyanıyor yine meme. Zombiye döndüm resmen
Beni de kızım ve kocam dışında herkes ve herşey bunalttı. Niye herkes herşeye yorum yapma ihtiyacı duyuyor anlamıyorum. Bebeklerimizin 40ı çıksada topyekün rahatlasak

Emzirdim canim ondan sonra verdim. Gunduz sorun olmuyo gece mi azaliyo sut anlamadim. Birde gecen hafta baya uzuntuler yasadim ondanmi azaldi acaba.
bu kadar dusunup kafa yorma
butun gun yoruluyorsun emziriyorsun ugrasiyorsun
gun sonunda enerjin bitiyor sutde azalma olabilir
dedigim gibi bi meme ögünü kesip yerine koca biberon mama vermezsen olumsuz etkisi olmaz arada maam vermenin

ben hiç mama vermedim ama anne sutunun salgilanma mantigi soyle
bebek ne kadar çok emerse senden o kaadr çok sut gelicek , NE kadar sut gelirsede o kadar artacak senin sut salgilama olayi

bi ögün meme vermedin diyelim, o ögün emmedigi için sut gelmiycek ve sutuyun azalmasina sebep olaabilir bu
ama once meme sonra mama da biberona alisma disinda bi risk yok :)

biberona alisma olayi ni hiç bilmiyorum ama oraya girmeyim :)

sen moralini yuksek tut sut artar yine.

yirtigi dikmemis mi. Benim de dikis vardi soyledigin yerde ama acimamisti

benim de seninki gibiydi. son anda birden ilerledi aciklik

Sabah ve akşam olmak üzere iki kere veriyorum, hem bebeğim doyuyor rahatlıyor hem sütüm çoğalıyor hemde ben işimi falan hallediyorum yada geceleri 3-4 saat derin uykudayım.. Daima versen alışır, yarım saat önce emzirdim akabinde devam sütü verdim şimdi uyumasını bekliyorum hemen Yatacam.

mutlu dinlenmis anneye ihtiyaci var kendin dinlenecek kadar mama ver olmazsa. Yerinde olsam ben de senin gibi vermemek icin uhrasirdim ama. Belki baska derdi var belki kokuna alisti.

1 aylik bebek içindemi devam sutu var kiz?
6 ay dan baslamiyormu o sutler

4-6 haftada tamamen gögüs Kanalları açılıp bolca süt geliyormuş bir yerde okumuştum, evet ne kadar çok emerse o kadar süt geliyormuş doğru bunu yeni fark ettim şu an saat 11'e geliyor bu saatte yatsa 2-3 gibi kalkıyor ondan sonra sabaha 8:30 kadar emiyoruz her yarım saatte bir yada 1 saat deyim oda yanımda olursa göğüslerim felaket doluyor ben bile şaşırdım...

heceleri gazi olabilir. Aksam huzursuzlugu diye birsey var ondan olabilir. Mama bayiltir uyutur ama derdi aclik olmayabilir. Ben olsam gunduz yetiyorsa gece de yeter derdim vermezdim. Elli tane sebep var uyumamasi icin hemen mama ver diyor insanlar. Annemle bile kavga etmistim ben bu yuzden

1 aylik bebek içindemi devam sutu var kiz?
6 ay dan baslamiyormu o sutler
Normal toz mamanın sütü ismini yanlış mı yazdım yoksa :-( ama nedense sinir oluyorum ben toz istiyorum herif getiriyor süt, oğlumda sıkıntılı günler geçirmiştim 4 ay idare ettim yarı emzir yarı mama ver oğlum mamayı seçti şükür bunda iyim bazen süt vermediğim günde oluyor.. Humana kullanıyorum tavsiye ederim..

kiz mattika hakkatten herkes maama verince hemen uyuduugnu soyluyor çocugun, ne var acaba bu mamanin içinde merak etttimmm
uyumasi için degisik biseymi koyyoalr acaba
anneler çok yorgun dusuyor , ben kiyamiyorum maama verme diye kestirip atmaya
ha ben vermedim o ayri mesele : )))

kizim her ay 1 kg alirdi ama oglum 4. aydan itibaren 400-500 gr almaya basladi artik 300 gr a dusmustu 6. ayda ama yinede vermedim maama..

Emzik niye vermiyorsunuz derken bizim kiz emzige oguruyor almiyor. Uykuya dalmak icin meme istiyor. Emzirdim doydu uyutsun diye anneme verdim oglani yatirmaya gittim. Bir geldim ki uyumamis kucuk hanim benim meme olmadan uykuya dalamazmis.
Kaucuk emzik yumusak da. Emzik markasi modeli soyleyin de deneyeyim.
Hangi konuda bilmislik yapsam basima geliyor mama verme konusunda yorum yaptim. Korktum simdi sut azalip gitmesin de aman aman

ben pek anlamam ki ama kuçuklere sadece mama var saniyordum, uzerinde ya$ yaziyormu 0 ay diye ?
ILK DEFA duydum sut seklinde yeni dogan mamasini

Sırt dikeni diye bişey varmış kızlar yeni doğan bebeklerde olurmuş gözle görülmüyor banyoda çıkıyormuş ağlama nedeni oluyormuş nette bakarsanız.. Ben geçen denedim ama bişey çıkmadı

vvalla bu topicden 10 bebekden 8 i emzik almiyor, bende korkuyorum almazsa diye : (((

Sırt dikeni diye bişey varmış kızlar yeni doğan bebeklerde olurmuş gözle görülmüyor banyoda çıkıyormuş ağlama nedeni oluyormuş nette bakarsanız.. Ben geçen denedim ama bişey çıkmadı
benim oglumda vardi ondan, netde okuuyp denemistim hatirliyorum çikmsiti, ama yapma amacim neydi onu unutttum :)

Oglana ben de vermedim. Buyume ataklarinda bile vermedim. Birden daha cok sut istiyor cocuk ac kaliyor iki gece memeden inmiyor. Ama sonra ona yetecek sut geliyor.
Kizda basima ne gelecek bilemiyorum vermem ins yine. Emzik almiyor ne guzel almisti soktayim su an

ben pek anlamam ki ama kuçuklere sadece mama var saniyordum, uzerinde ya$ yaziyormu 0 ay diye ?
ILK DEFA duydum sut seklinde yeni dogan mamasini
3 numaraya kadar gidiyor 6 aya kadar 1 numara sonra 2 ve devam etmek istersen toz veya süte 3 de kullanıyorsun ben büyük oğlana 1 yaşına kadar devam ettim, sonra normal süte geçtim tabi katı Gıdada yediğimiz için sorun olmadı normal süte Geçmek ama 2 yaşında hastalandı sütten tiksindi şimdi bile Ağzına sürmüyor boş sütü

benim oglumda vardi ondan, netde okuuyp denemistim hatirliyorum çikmsiti, ama yapma amacim neydi onu unutttum :)
Uygulaması nasıldı hatırlıyorsan yaz lütfen :) ya ben mi beceremedim anlamadım yapanlar çok şaşırmış görünce merak ediyorum :)))

nasil yani once aliyordu simdi almiyormu ?
Allah allahh o nasil bi i$ oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…