2015 Şubat Anneleri

Uygulaması nasıldı hatırlıyorsan yaz lütfen :) ya ben mi beceremedim anlamadım yapanlar çok şaşırmış görünce merak ediyorum :)))
banyodayken elimizle belinden kafasina dogru elimizle kese mi yapiyordukki
tam sirtinda deil poposunun ustunde belindeydi sanki ?
5 yil oldu inan tam hatirlamiyorum

Benim ilk başta sütüm çok azdı eşim eczaneden evolvia almış birkaç kere ondan verdik. Bi arkadaşım sürekli mamayla besliyor o da sma kullanıyor.
Kv sıkıntısı bende de var, takmamaya çalışıyorum ama olmuyor tabii. Neyseki eşin sana hak vermiş. Bundan sonra rahatlarsın. Bakarsın sütün tekrar gelir

Aynı sıkıntı bende de var canım. Memeden kaldırınca uyanıyor sonra yine meme. Ee memelerde dinlenemediği için sütüm çoğalmıyor süt çoğalmayınca bebek doymuyor böyle bir kısır döngü. Bende birkaç gece mama verdim birde ilk başlarda sütüm çok azdı yine vermiştim. Bugün süt sağma makinem geldi, sağdım tek memeden 50 ml çıktı dolaba koydum. Gece uyandığında önce emzirip sonra sağdığım sütü vermeyi planlıyorum. Böylece hem o huzurla uyur hemde ben dinlenmiş olurum. Psikolojim bozuldu uykusuzluktan

gelisimi nasil ogluyun ?
kizim sut içmeyi yari yariya birakdi, gunde 1 br sutu zor içiyor, çok uzuluyorum yeterli gelisemeyeeck diye boy açisindan : (

Kızlar delirecem, kiz aksamdan beri memeyi emmiyor iki dk duruyor sonrada birakiyor

Şöyle uyumak istiyorum sadece bir gece olsa bile, sabah 8:30 kadar zaten 2-3 saat anca uyuyorum sonra kalk oğlanı giydir karnını doyur okula götür gel... Saat 9:30 bebişi emzir kalk kahvaltı hazırla otur karnını doyur saat 11 koca kalkar işe gider bebeği emzir evi topla sil süpür saat 12, çamaşırlar wc varsa Bulaşık onları hallet yemek yap ooooo bazen neyi nereye koyduğumu unutuyorum..

Dün bebeğe pasaport kimlik için konsolosluğa gittik emzirmeyim giderken hava yutuyor gaz yapar ben yokken durmaz diye süt verdim ısıttım ısısına bakıyım derken uyku sersemi biberonu kafama diker dikmez şok geçirdim kapağını örtmemişin ne üstüm başım süt oldu :))) hele hele göğüsler firarda unutuyorum bazen tövbe tövbe

gelisimi nasil ogluyun ?
kizim sut içmeyi yari yariya birakdi, gunde 1 br sutu zor içiyor, çok uzuluyorum yeterli gelisemeyeeck diye boy açisindan : (
Valla Anacım Gelişimi anasının karnında belliymiş maşallah hala Gelişimi çok güzel, bende senin gibi süt içmiyor diye nasıl üzülüyordum ama doktor yogurt ayran da sütten daha faydalı dediler bende mayalıyorum yediriyorum ayranda çok seviyor.. Ya aslında çok şükür bebeklik döneminde ne ağladını duydum nede beni yorduğunun farkına vardım çok rahattı hiçbir şeye zorlamadı beni inşallah bebişte öyle olur..

:)))
sana guldum ama benim halim nice olurrr kiii
2 çocukla bu haldeyseniz siz 3 çocukla ne haltt edicem bennnn
Allah yardimcin olsun canim
madem kocan evde 11 e kadar çocuklari o goturse olmazmi okula ?
BEN simdiden soyluyorum 40 im çikana kaadr çocuklar sende diye
o zamanada nisan tatilleri gelir,mayisdan sonra giderima rtik, eni sonunda gidicem kaçari yok ama ne kaadr geç o kadar iyi
buyuk için okula giderken kuçugu napiyon ?

maasallah ogluna
yogurt peynir de ayni da e onuda hergun yemezki iste
kizimin gelisimi su an en sut seviyede uzun boylu olucak diye sveiniyorudm , ama sutu birakdigi gibi sanki bana yavasladi gibi geliyor boy uzamasi
yoksa sinifinda yasitlarinda hep uzun ..

herkese iyi geceler
bol sutlu uykulu geceler insallah

ben gidip uyyum
bugun koca tersindne kalkmis gibi beni hep tersledi durdu
gidip yatayimda yuzunu gormeyim çatip kavga çikarcam olan yine bana olucak basim agriycak sabaha kadar

Kendimi salmak istemiyorum salarsam alışırız yatmak istiyorum eşim işe gidene kadar sonra diyorum ki aman yatınca ne olacak :) valide ilaç alıyor mecbur bişeyler yemesi lazım e haliyle bende açım akşama kadar emişiyoruz :) eşim çocugu okula götürecek herhalde ben ölünce olur :) iş yeri 11'de Açılıyor restorant olduğu için şu aralar pek dinlenmeye Fırsatı olmuyor yoğun çalışıyor yazık Acıdım valla :) valide bakıyor zaten beraber yaşıyoruz bir tek öğlede almak sorun oluyor onuda hallediyoruz

Zaten aileden gelen bişey ana baba kısa boyluysa e çocuk uzun olur mu hiç :) bende eşimde uzunuz oğlum 4 yaşında ama yaşıtlarını boşver kendinden büyük olanlardan da boylu poslu duruyor bebekken kimse inanmazdı ayını veya yaşını söylediğim zaman... Maşallah senin kızda iyi.. Kız demişken dün rüyamda bu sene kız senesine girdik seninde kızın olacak diyorlardı hahahaha :))

valide kim oluyor :)

benim esimde restoranda çaliisyor,tahmin ettim sen 11 deyince :)
hemde tek basina çalisiypr yardimcisi yok, su an hala gelmedi
ne aciycam ona, aciyan bana acisinn

ben normalimde esim uzun :)
kizim uzun oglum kisa :))))))
oglanin içtigi sutle çiftlik kurarim ama yavasdan gidiyor, amca uzun dyailar uzun çeke çeke banami çekcek bu çocuk bilmiyorumki :)
bende 1.63 um ortayim iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…