iki gün sarılıktan hastanede yattı orda mamaya biberona alışmış göğsümü emiyor ama biberon gibi aksın istiyor emdikten sonra haala aranıyor bi ölçek mama veriyorum kıtlıktan cıkmış gibi yiyor ya sütüm yetmiyor yada mama tadına alıştı bende çözemedim bi düzene girseydiksut problemim yok ama benimkide memeyi reddetti simdi avent gogus ucu koruyucusu ile emziriyorum malesef.umarim birqz buyuyunce normal gogsume doner benim derdim anne sutu alsinda nasil aliyorsa alsin modundayim takmiyorum artik kafaya 1 aylik olduk artik
Cok gecmis olsun canim..Kızlar herkes doğurmuştur inşallah,herkes doğursunda yazayım diye bekledim,ben sezeryanı olduktan sonra gaz çıkardım ama büyük abdeste çıkamamıştım,ağrılardan duramıyordum,kan sulandırıcı iğne kullanıyordum,sezeryandan 1 gün önce kesmiştik, iğneyi kesince kalın bağırsağıma pıhtı atmış ve o bölgede kangren oluşmuş,sezeryandan 2 gün sonra çok ciddi bi ameliyata daha girdim,1000 kişide 1 inde oluyormuş,beni buldu,ölüm tehlikem bile vardı,Allah bebişime sevdiklerime bağışladı beni,çok şükür ki en hafifi buymuş,beyne de atabiliyormuş,akciğerlere de,ince baüırsaklarda onlarda hiç şans yokmuş,sezeryan dikişinden başka karnımın ortasında kocaman dikey dikişlerim vardı dün alındı çok şükür :) Kimse korkmasın diye yazamadım da....
Çocuğa ilerde anlatırsın.hahhaha benim ayarlar duzensiz alarm napsin :)
buraya yazmayim diyorum dayanamayip yaziyorum
sonrada boyle yalanci çoban oluyorum
1 hafta daha dogurmazsam kimse inanmayacak benim hamile olduguma :)
alllah korumus canim bende kullandim biliyprsun ki ben kesmemistim igneyi . ne olursa olsun 9 ay kullaninca vucut alisiyor birden kesince.olabiliyor.demekki .yinede rabbim dahakotusunu yasatmamis alllah herkesi yavrusuna bagislasin insallah tekrardan cok gecmis olsunKızlar herkes doğurmuştur inşallah,herkes doğursunda yazayım diye bekledim,ben sezeryanı olduktan sonra gaz çıkardım ama büyük abdeste çıkamamıştım,ağrılardan duramıyordum,kan sulandırıcı iğne kullanıyordum,sezeryandan 1 gün önce kesmiştik, iğneyi kesince kalın bağırsağıma pıhtı atmış ve o bölgede kangren oluşmuş,sezeryandan 2 gün sonra çok ciddi bi ameliyata daha girdim,1000 kişide 1 inde oluyormuş,beni buldu,ölüm tehlikem bile vardı,Allah bebişime sevdiklerime bağışladı beni,çok şükür ki en hafifi buymuş,beyne de atabiliyormuş,akciğerlere de,ince baüırsaklarda onlarda hiç şans yokmuş,sezeryan dikişinden başka karnımın ortasında kocaman dikey dikişlerim vardı dün alındı çok şükür :) Kimse korkmasın diye yazamadım da....
Canim annem kardesime biberon vermek zorunda kalmisti yeniden memeye donsun diye ac birakmis mecbur kalip emsin diye.bide mamayi siringaya al meme ver ustten damlat yani memeden mama geliuo sansin ise yariuomussütüm bugün daha iyi geliyor ama emerkenn çok daha fazla gelsin istiyor huysuzlanıyor biberon gibi olsun istiyor memeyi unutacak reddedecek diye korkuyorum
5-8-12-19-26-37 diye gidiyor cnm :) şans topu oynamis gibi hissettim bi an kendimi :)
benimde 3 gun sutum gelmedi o sirada sarilik oldu surekli mama verdik emsede sutum yetmeddi ondan biberona alisti bu arada mamayi vermedim unuttu ama seninde kesmen lazim ben sutumu sagip verdim hep o yuzden aramiyor simdi duzene soktum emziriyorum 1 saate yqkin sonra sagiyprum onu ya zor iciyor yada hic icmiyoriki gün sarılıktan hastanede yattı orda mamaya biberona alışmış göğsümü emiyor ama biberon gibi aksın istiyor emdikten sonra haala aranıyor bi ölçek mama veriyorum kıtlıktan cıkmış gibi yiyor ya sütüm yetmiyor yada mama tadına alıştı bende çözemedim bi düzene girseydik
Kızlar herkes doğurmuştur inşallah,herkes doğursunda yazayım diye bekledim,ben sezeryanı olduktan sonra gaz çıkardım ama büyük abdeste çıkamamıştım,ağrılardan duramıyordum,kan sulandırıcı iğne kullanıyordum,sezeryandan 1 gün önce kesmiştik, iğneyi kesince kalın bağırsağıma pıhtı atmış ve o bölgede kangren oluşmuş,sezeryandan 2 gün sonra çok ciddi bi ameliyata daha girdim,1000 kişide 1 inde oluyormuş,beni buldu,ölüm tehlikem bile vardı,Allah bebişime sevdiklerime bağışladı beni,çok şükür ki en hafifi buymuş,beyne de atabiliyormuş,akciğerlere de,ince baüırsaklarda onlarda hiç şans yokmuş,sezeryan dikişinden başka karnımın ortasında kocaman dikey dikişlerim vardı dün alındı çok şükür :) Kimse korkmasın diye yazamadım da....
Ben dün tekrar başladım cnm zırt pirt uyanıp aranıyor ben de dayanamayip meme veriyordum. .Eylül de kısacık emip bırakıyordu. .eşim atıştırmaci bebek olmuş eylül dedi..şimdi uyandığında emzik verip pispisliyorum tekrar uykuya dalmasını sağlıyorum. .2.5 -3 saatten önce beslememeye çalışıyorum çünkü bu sefer doğru düzgün bi ogunu olmuyor yarım saat bi saatte bi az az emip bırakıyor. .bgn 2.günümüz şimdilik iyi gibi
canım çok geçmiş olsun.bu ne tuhaf bi durummuş.benimde beyinde var bağırsağı hiç duymamıştımKızlar herkes doğurmuştur inşallah,herkes doğursunda yazayım diye bekledim,ben sezeryanı olduktan sonra gaz çıkardım ama büyük abdeste çıkamamıştım,ağrılardan duramıyordum,kan sulandırıcı iğne kullanıyordum,sezeryandan 1 gün önce kesmiştik, iğneyi kesince kalın bağırsağıma pıhtı atmış ve o bölgede kangren oluşmuş,sezeryandan 2 gün sonra çok ciddi bi ameliyata daha girdim,1000 kişide 1 inde oluyormuş,beni buldu,ölüm tehlikem bile vardı,Allah bebişime sevdiklerime bağışladı beni,çok şükür ki en hafifi buymuş,beyne de atabiliyormuş,akciğerlere de,ince baüırsaklarda onlarda hiç şans yokmuş,sezeryan dikişinden başka karnımın ortasında kocaman dikey dikişlerim vardı dün alındı çok şükür :) Kimse korkmasın diye yazamadım da....
Tek zevkim çay kaldı onu da içeyim artık
Senin neden o kadar düştü?
Benim kanama olmuş.
Çok önemli birşey sorucam
Şimdi ben 32inci haftada izne çıktım ve rapor alıp muhasebeye verdik. Doğumdan sonra bir daha rapor falan almadım ??? Ne olucak şimdi. Geçmi kaldık artık. Doğum yapalı 4 hafta oldu
Arkadas ben anneme gidiyorum ya, bakıcı buliim bi süre bende kalın dedi walla doğumdan beri bi gün dinlenemedim , en iyisi bu olacak gbi
Annemler haftaya bugün gidecekmis.. Hamileligimde pek yardimini goremesemde doğum sonrasi annem beni çok sasirtti.. Mutfaktan cikamafi bulasik bitmedi geleni gideni agirladi.. Arada söyleyeceğini söyledi yapacagini yapti ama yinede beklemiyordum ne yalan diyim.. Yaklasik 2 ay dir yanimdalar..
Simdi onlar gidince garip bir şekilde evi nasip çekip cevirecegimi düşünmeye basladim.. İlk çocukta hic boyle bir kaygiya kapilmamistim ama bu sefer endiselerim var..birazda evimin pis olmasına yemek olmamasına alisik olmayisimdan sanirim..
Herşeye en mükemmel şekilde nasil yetisebilirimin sancilarini yasiyorum icerlerde..
Yemeğimi dışardan söylüyorum çok da güzel doyuyorum. Salatamı proteinimi alıyorum. Evimin istediğim Odasında yerim yemeğimi artık.
Dana yazorla ayırıyom memeden uyudu şimdi iliğimi sömürdü 10 kilo verdim
Aramış annesini fırçalamış hasta çocuğu bize neden gönderdin diye.
Benim korkumdan önceden önlemini aldı.
Ben kolay hasta olmam ama virüs varmış piyasada belli mi olur.
Kizlar ben dogurcak miyim sizce ya.. dusunmemeye calisiyorum elimde degil surekli tetikteyim hareket ediyo mu diye. Doktor normal bi durum dedi korkma dedi ama insanin cidden elinde degil..
Bi de inmiyo ya asagi hala kaburgalarimda resmen agzimdan cikacak. Bu kadar beklemeye bi sey olcak yine sezaryen olcam ben bak demisti dersiniz. Pazar gunune kadar inmezse kanala artik zaten direkt alicak doktor. Pek inecek gibi de durmuyo.
Benim stresim bana yeterken bi de milletle ugrasiyorum. Neden hala dogurmadin diye ariyolar ya. tutuyom kendimi inadina ondan dogmuyo
Tobe tobe yaa.. offf!
pazar olunca geç kalkdik kahvalti vs giremedim canim ya
gecede hiç uyanmadan uyumusum sabah 8 buçuga kaadr :)))
Anne sutu sagip verdigim icin mi yaramiyor kizima kızlar bebegim kilo kaybediyormamayi 2 ogun falan anca veriyorum sutum yetmmeyince ona ragmen kilo kaybediyor var mi basinda boyle durum olan
benimki aşağıda çoktan indi ama ne oldu hala tık yok
bu kadar beklemişken bi de sezo olursam hiç şaşmam bu talihime
Kızlar herkes doğurmuştur inşallah,herkes doğursunda yazayım diye bekledim,ben sezeryanı olduktan sonra gaz çıkardım ama büyük abdeste çıkamamıştım,ağrılardan duramıyordum,kan sulandırıcı iğne kullanıyordum,sezeryandan 1 gün önce kesmiştik, iğneyi kesince kalın bağırsağıma pıhtı atmış ve o bölgede kangren oluşmuş,sezeryandan 2 gün sonra çok ciddi bi ameliyata daha girdim,1000 kişide 1 inde oluyormuş,beni buldu,ölüm tehlikem bile vardı,Allah bebişime sevdiklerime bağışladı beni,çok şükür ki en hafifi buymuş,beyne de atabiliyormuş,akciğerlere de,ince baüırsaklarda onlarda hiç şans yokmuş,sezeryan dikişinden başka karnımın ortasında kocaman dikey dikişlerim vardı dün alındı çok şükür :) Kimse korkmasın diye yazamadım da....
sütüm bugün daha iyi geliyor ama emerkenn çok daha fazla gelsin istiyor huysuzlanıyor biberon gibi olsun istiyor memeyi unutacak reddedecek diye korkuyorum
sut problemim yok ama benimkide memeyi reddetti simdi avent gogus ucu koruyucusu ile emziriyorum malesef.umarim birqz buyuyunce normal gogsume doner benim derdim anne sutu alsinda nasil aliyorsa alsin modundayim takmiyorum artik kafaya 1 aylik olduk artik
İnstegrama koymuştuResim falan mı koydunuz?
benimki erkek ama biz el yapımı cam bi süs eşyası aldık çok memnun kaldı.gümüş bi takı setine ne dersin??Doktoruna hediye alan oldu mu. Bayan benimki hatırası olan bisey almak istiyorum ama ne? Esime dedm beceremedi ben nasil gidip seccem bilmiyorum yarin kontrole gideyim dedm niyetim yola dusup evime gitmek kafaya koydum. Hediye icin acil oneri lazım yani. Fular ve kisiye ozel kupa kahve seti disinda bsy gelmio aklima. Cicek ölüp gidiyor diye vazgectm
Ben de koydum instagrama, şimdi gördüm sizin kuzuları da maşallah bebeklerimizeSen hala koyma e mi
iyiyiz maşallah.Yaa görmedim ben yazdığını benimki bi yapıştımı 45 dkayırabilene aşk olsun o emerken Kalkıp gezebiliyorum o derece süt Çeşmeden akar gibi damlıyor maşallah çok ta var zaten 10 dk emdikten sonra gelmeye Başlayan süt çok sağlıklıymış yapı ANCA gidermiş Dr Demişti
Emek hanım nasıl anlaşıyorsunuz dimi
benimki erkek ama biz el yapımı cam bi süs eşyası aldık çok memnun kaldı.gümüş bi takı setine ne dersin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?