- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Canim benimki de oyle. 8de uyanmisti 1 gibi anca uyudu tekrar. Ki o da soyle yaptim: yatinca viyaklamaya basladi. Yan yatirip sirtinin ortasina pat pat vurdum. Bi elimle de bi emzik tiktim agzina cikmasin diye tutmaya devam ettim. Bi yandan da pispispis dedim ta ki iyice dalana kadar 30 dkmi aldi ama dalmasi. Bazen bu ise yariyo. Bi dene arada sen de belki sende de yarar.Gidip bütün markA emziklerden alıcam ağlamasına dayanamıyorum ben de onunla ağlıycam. Uyudu sanıyorum yatağına yatırıyorum beş dak sonra ağlamaya başlıyor
Yavrum daha ne istiyon. Hem emiyo hem uyuyo hem altina yapiyokızlar bu arada ben sabah kızımı yıkadım
ardından emzirdim 10 bucuk gibi uyudu hala uyanmadı
12 de emzirdim emdi uyudu 2 de uyandı altını temizledim emzirdim tekrar uyudu hala uyuyor
neredeyse 6 saat oldu korktum yav
Hıçkırıyorsa midede karnı gerginse bağırsaklarda gaz oluyor canım. Bide gaz sancısı çekiyorsa bebekbacaklarını karnına çekip kendini sıkıyo bi yandan da çığlık çığlığa bağırıyo.Bebişe biraz muskat cevizinden Bıçağın ucuyla kazıyıp sütünle karıştırıp verirsen beş dakikada gaz çıkartıyor.çok ağlıyordu gazı varsa diye verdim ben de. Bu arada gazı olup olmadığını nasıl anlıyoruz?
sonunda bakkal emziğini biyerde bulduk akşam gelecek inşallah onu alır kuzum
Arada emzirmissin ya uyuyarak buyuyecek iste ne guzel. Banyoyu aksam yaptirsan bu uykuyu gece uyisa sen de rahat edersin hem de geceyi gunduzu karistirmazkızlar bu arada ben sabah kızımı yıkadım
12 de emzirdim emdi uyudu 2 de uyandı altını temizledim emzirdim tekrar uyudu hala uyuyor
Zeytinyagi mi sursem pamuklu çubukla? İki gundur yoğun olarak kakasini da yapmiyor, gaz cikartirken leke leke kaka geliyor.Niye kiz bazen bizimde yapabilecegimiz şeyler oluyor hayati kolaylastirmak adina
Kizim 3 ay altta. Gaz cikarmadi yeni doğduğunda catlayacak sanardim.. Derecenin ucunu poposuna hafif soktugumda pesi pesi e cikarirdi gazini.. Bebkler popolarina hakim olmayi bilmez mis surekli ikinmalari bundanmis yani kakasi gazi yoksa bile ikinabilormis..zaman lazimmis ogrenmeleri ici ..uc
Hıçkırıyorsa midede karnı gerginse bağırsaklarda gaz oluyor canım. Bide gaz sancısı çekiyorsa bebekbacaklarını karnına çekip kendini sıkıyo bi yandan da çığlık çığlığa bağırıyo.
Bakkal emzigi kiraz uclu mu? Ben bi kiraz uclu buldum dandik bi se belkim alir. Oysa ki ona taaaa amerikalardan getirttiydim emzik
Yavrum daha ne istiyon. Hem emiyo hem uyuyo hem altina yapiyokeski benimki de bole olsa
Ya ben bu hickirigi midesi buyuyor zannediyodim. Gaz miymis? Hickirdiginda seviniyodum :/
Ben susturamiyorum bu cocugu, ne yaparsam yapim ne yatiyor ne susuyor viz viz avazi ciktigi kadar agliyor basedemiyorumBilmiyorum yanlış mı ama mesela emzirdim yarım saat önce gazını çıkardım altını aldım yatağına yatırdım ama mızmızlanıyor yine.
Memeyi versem bir kez çekip bırakıyor.
Bende ısrarla vermiyorum
Uyuyor uyanıyor sonra bolca emiyor
Ama her zaman tutmuyor.bazen mızıltısı susmuyor işte.
Canım hemen bi kerede tutmuyolar.ben bi haftalıkken aldım.ilk baslarda istemedi yinede tok oldugundan emin oldugum zamanlarda verdim.bi haftada alisti ancak.Gidip bütün markA emziklerden alıcam ağlamasına dayanamıyorum ben de onunla ağlıycam. Uyudu sanıyorum yatağına yatırıyorum beş dak sonra ağlamaya başlıyor
Ben susturamiyorum bu cocugu, ne yaparsam yapim ne yatiyor ne susuyor viz viz avazi ciktigi kadar agliyor basedemiyorum
Benimkide öyle banyo yaptımı fena gevşiyokızlar bu arada ben sabah kızımı yıkadım
Benimkide öyle banyo yaptımı fena gevşiyo
Arada emzirmissin ya uyuyarak buyuyecek iste ne guzel. Banyoyu aksam yaptirsan bu uykuyu gece uyisa sen de rahat edersin hem de geceyi gunduzu karistirmaz
Elektirik supurge veya sac kurutma maknsn sesi yada youtube kolik muzikleri var.genelde ise yariyo ben yataga yatirp o muzikleri aciyirum kendi kendine uyuyoBen susturamiyorum bu cocugu, ne yaparsam yapim ne yatiyor ne susuyor viz viz avazi ciktigi kadar agliyor basedemiyorum
Canim o almadikca zorla tekrar ver tekrar ver alisacaktir emzik cok sakinlestiriyor canim inat ediyorlar cunkusonunda bakkal emziğini biyerde bulduk akşam gelecek inşallah onu alır kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?