2015 Şubat Anneleri

Yine genze kacirmali oksurmeli bir emme seansi. O yuttugu gazla bir kucuk tüp dolar.

2.5 saat uyyup uyandi emerken geri uyudu kucsgimda.birskinca uyanmaz ins.o uyurjrn bende cocuklarin banyosunu hallettim.kenimde dus aldim.yemek yaotim.kayisi hosagimida ysptim.he bukurdsm attim icine.vahidenin dedigi karbonatli syyu yspyim.zeytijysgi bile ictim.hep kendime calistim yni

Benimki altini alirken bile agliyor
canim.banyoda da agliyor.bodyi giyince susuyor.bi yeri acidi diye aglamiyolar ama cokda hoslanmiyolar iste gyinme soyunma isinden.[/QUOTE]
Guvensiz hissediyorlarmis, hemisre oyle dedi bana. Dedigin gibi alt degistirme giydirme sevmiyor

Ben de çoğu zaman daha sade bir yaşamın özlemini cekiyorum.ama sadece hayalde kalıyor.tuzun kuru tabii hem bir tane çocuğun var hem de kendine ait bi isin düzenin var ve her zaman olmasa da bebeğini yanina alabilirsin. Benim isim gereği öyle Bisey yapma şansım yok..

ay evet ben herkesle anlaşırım eşimde ilk etapta uzak durmayı tercih eder ve lider ruhlu son kararı o vermek ister tabi benim istediğim şekilde

uykuya dalma problemi anlaşılan tüm şubat bebelerinde mevcut
dün gece de 1,5 saat kucağımda salladım memede tuttum tam beşiğe yatırdım sanki yangın alarmı mübarek çocuk
ciyak ciyak bağırdı
ama bu gün sabah 7 den beri toplasanız 3 saat uyanık durmuşluğu yok
7 de zorla uyandırdım altını aldım oynadım hoplattım zıplattım şimdi yine uyudu
bu uykusu gece olsa ne iyi olurdu

anlaşılan bu gece uzun olacak
şimdiden kafein depolayıp göz kapaklarıma bant mı yapıştırsam acaba

Aynen canim yaa gunduz cok daha iyi uyuyorlar nedenini cozemedim gecede boyle olsa keske bikac aksamdir yanimizda yatiriyorum ozamanda iyi uyuyor

telefondan yazinca hiç bisey anlasilmamis duzelteyim dedim :)

su instagramin indirildigi goggle seyini bulamadim ya telefonda neresinde acaba

Bi ara farkli topiclerden gelip esobaya cinsiyet soruyolardi simdide litche burc yorumu sorucaklar burda biri burc yorumu yapiyomus diye
Valla kıZ kadın programlarına davet edecekler yorumcu diye. Bizde balık ve koç muhteşem ikili. Hazır konuya girmişken yazayazayımm dedim

Aynen canim yaa gunduz cok daha iyi uyuyorlar nedenini cozemedim gecede boyle olsa keske bikac aksamdir yanimizda yatiriyorum ozamanda iyi uyuyor

ben beşiğini yatak odasına sürüklüyorum hep
dibimde tutuyorum uyurken elimle arada sallıyorum
başka oda da yatırmalara bilmem nasıl başlarım
gündüz her yer aydınlık diyemi rahat uyuyorlar acaba
bu akşam bütün ışıkları açtım bende
şimdi kımıldamadan uyuyor

birde benim kız korkuyor sürekli
hep titriyor ağlamaya başlıyor
korkuluğunu aldıracaktım bugün ama alan kadın müsait değilmiş

Cidden benimkide bugün öyle. Birde rutinden emzirme zamanını ayaırlıyordum bugün ona da uyamadım çünkü her dk deli gibi meme aranıyor.aç bu diyorsun emıyor ya kusuyor ya rahatsız oluyor.
Neden yapıyor anlamadım.
Çözen yardım.etsin.
uyku zaten hak getire.

canim.banyoda da agliyor.bodyi giyince susuyor.bi yeri acidi diye aglamiyolar ama cokda hoslanmiyolar iste gyinme soyunma isinden.[/QUOTE]

Poposu kırmızı olmuş canı yanıyor belli Dr u arayamıyorum pazar diye uff yaa nasıl geçicek

Canım ben sardığım havluyu banyonun peteğine asıyorum. Orda ısınıyor
Sonra odaya gelince yine başka petek üstündeki başka havlu ile değiştiriyorum ve sarıyorum.biraz ısınınca giydiriyorum.hem ağlamıyor hemde titremiyor.
İki seferdir üşüyor diye yağlamıyorum.başka zaman masaj yaparken yağlıyorum.

canim.banyoda da agliyor.bodyi giyince susuyor.bi yeri acidi diye aglamiyolar ama cokda hoslanmiyolar iste gyinme soyunma isinden.

Poposu kırmızı olmuş canı yanıyor belli Dr u arayamıyorum pazar diye uff yaa nasıl geçicek[/QUOTE]
evde hangi kremler var ?
yarin eceaneden eau borique hazirlatip yika, herhangi bi pisik kremi sur iyi geli insallah

Sudocremden başka krem yok onu süreyim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…