2015 Şubat Anneleri

Poposu kırmızı olmuş canı yanıyor belli Dr u arayamıyorum pazar diye uff yaa nasıl geçicek
evde hangi kremler var ?
yarin eceaneden eau borique hazirlatip yika, herhangi bi pisik kremi sur iyi geli insallah[/QUOTE]
Sudocrem diye krem var süreyim keşke zeytinyağını sürmeden onu sürseydim birkaç alt almadır zeytinyağı sürüyorum

Benim en çok anlaştığım burçlardan yay ve aslan.
Heryerde yaylar gelip beni bulurlar. Ben soğuk biriyim onlarda girişken o nedenle nedense iyi Anlaşıyoruz.

Poposu kırmızı olmuş canı yanıyor belli Dr u arayamıyorum pazar diye uff yaa nasıl geçicek

pişik kremi yokmu
biraz açık kalsın poposu havalandır

su instagramin indirildigi goggle seyini bulamadim ya telefonda neresinde acaba

telefonun markası ne

hepsi aynı işte
acaba anneye yakınlık mı istiyorlar yada ne bileyim huzur mu arıyorlar
sadece birimizde yada ikimizde olsa anlayacağım bir derdi var diyeceğim ama hepsi de aynı be kardeşim
demekki onlarda ağrı sızı yok anne kokusunu istiyorlar

Sudocrem diye krem var süreyim keşke zeytinyağını sürmeden onu sürseydim birkaç alt almadır zeytinyağı sürüyorum
sudocrem iyi bi krem dene bakalim, sadece kizariksa iyi gelebilir, yaraya donusurse o zaman fena olur

I
Su küçük tek kullanimlik tuplerden yapıyorum ben. Yarısını edit sekilde iki delige sıkıyorum sanirim.ikiser ya da ucet damla gidiyor
Icinde baya var ondan benimkide icinde kullan at yaziyo yani2-3 damla sikip gerisini atcammi eczaci bi tupu 24 saat kullanabilirsin dedi ama icinde kullan at yaziyo tereddut ettim

Benimki altini alirken bile agliyor
canim.banyoda da agliyor.bodyi giyince susuyor.bi yeri acidi diye aglamiyolar ama cokda hoslanmiyolar iste gyinme soyunma isinden.

Poposu kırmızı olmuş canı yanıyor belli Dr u arayamıyorum pazar diye uff yaa nasıl geçicek[/QUOTE]
Ben sebamed kullanıyorum ve altını bekletmeden sürwkli değiştiriyorum.hiç pişik olmadı. Öyle aşırı özenli de değilim ama.

Kızlar benim bazen göğüslerimde yumuşacık oluyor bazen doluyor sizdendir öylemi, bazen azalıyor mu ne

oy benim oglan bzeini degistirmeden uyudu
kesin çisi geçicek yaaaaa ((

Kızlar benim bazen göğüslerimde yumuşacık oluyor bazen doluyor sizdendir öylemi, bazen azalıyor mu ne
ben hiç bakmiyorum artik gogsume, onu kafaya takarsam paranoya yaparim
emerken yutkunuorsa sut var demekdir

bizim yarin sabah dr ra,devumuz var çok merak ediyorum kilosunu

Sizinde kendi işşiniz sanıyordum eşinle.siz ne iş yapıyorsunuz

oglan uyyorken bizde yemegimizi yiyelim çocuklarla, kendime verdiigm internet surem bitti :)

Canim iyice kendi yatagimizda yatiriyorum esimle ikimizin arasinda yatiyor guven duyuyor heralde iyi uyuyor ama nereye kadar tabi

Kizlar benim kizda uyurkengarip sesler cikariyo bide nefes alamiyor gibi yapiyor uykuda boyle olan varmi aranizda

Kizlar benim kizda uyurkengarip sesler cikariyo bide nefes alamiyor gibi yapiyor uykuda boyle olan varmi aranizda
Benimkinde her türlü ses mevcut.hırıltılı bir şeylerde yapıyor
Başta korkuyordum iyice endişelendim şimdi alıştım
Dr söyledim durmadı üstünde.

Resmen kusmuk kokuyorum bugun üstüme de işedi akşama kadar oyle oturdum neyin kokusunu ariyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…