evde hangi kremler var ?Poposu kırmızı olmuş canı yanıyor belli Dr u arayamıyorum pazar diye uff yaa nasıl geçicek
Benim en çok anlaştığım burçlardan yay ve aslan.Guzel yorumluyorsun ben de cok merakliydim bir ara ama unuttum simdi.
Ben yay esim yengec sitelerde sakin evlenmeyin hic anlasamazsiniz yaziyordu ben de biraktim burc isini
Anne yay baba yengec. Oglum basak kizim da kova. Cok uyumsuz bir ailr sanirim burclar acisindan
Poposu kırmızı olmuş canı yanıyor belli Dr u arayamıyorum pazar diye uff yaa nasıl geçicek
su instagramin indirildigi goggle seyini bulamadim ya telefonda neresinde acaba
Cidden benimkide bugün öyle. Birde rutinden emzirme zamanını ayaırlıyordum bugün ona da uyamadım çünkü her dk deli gibi meme aranıyor.aç bu diyorsun emıyor ya kusuyor ya rahatsız oluyor.
Neden yapıyor anlamadım.
Çözen yardım.etsin.
uyku zaten hak getire.
sudocrem iyi bi krem dene bakalim, sadece kizariksa iyi gelebilir, yaraya donusurse o zaman fena olurSudocrem diye krem var süreyim keşke zeytinyağını sürmeden onu sürseydim birkaç alt almadır zeytinyağı sürüyorum
Icinde baya var ondan benimkide icinde kullan at yaziyo yani2-3 damla sikip gerisini atcammi eczaci bi tupu 24 saat kullanabilirsin dedi ama icinde kullan at yaziyo tereddut ettimSu küçük tek kullanimlik tuplerden yapıyorum ben. Yarısını edit sekilde iki delige sıkıyorum sanirim.ikiser ya da ucet damla gidiyor
Benimki altini alirken bile agliyor
canim.banyoda da agliyor.bodyi giyince susuyor.bi yeri acidi diye aglamiyolar ama cokda hoslanmiyolar iste gyinme soyunma isinden.
samsungpişik kremi yokmu
biraz açık kalsın poposu havalandır
telefonun markası ne
ben hiç bakmiyorum artik gogsume, onu kafaya takarsam paranoya yaparimKızlar benim bazen göğüslerimde yumuşacık oluyor bazen doluyor sizdendir öylemi, bazen azalıyor mu ne
Sizinde kendi işşiniz sanıyordum eşinle.siz ne iş yapıyorsunuzBen de çoğu zaman daha sade bir yaşamın özlemini cekiyorum.ama sadece hayalde kalıyor.tuzun kuru tabii hem bir tane çocuğun var hem de kendine ait bi isin düzenin var ve her zaman olmasa da bebeğini yanina alabilirsin. Benim isim gereği öyle Bisey yapma şansım yok..
Canim iyice kendi yatagimizda yatiriyorum esimle ikimizin arasinda yatiyor guven duyuyor heralde iyi uyuyor ama nereye kadar tabiben beşiğini yatak odasına sürüklüyorum hep
dibimde tutuyorum uyurken elimle arada sallıyorum
başka oda da yatırmalara bilmem nasıl başlarım
gündüz her yer aydınlık diyemi rahat uyuyorlar acaba
bu akşam bütün ışıkları açtım bende
şimdi kımıldamadan uyuyor
birde benim kız korkuyor sürekli
hep titriyor ağlamaya başlıyor
korkuluğunu aldıracaktım bugün ama alan kadın müsait değilmiş
Benimde oyle oluyor canim ben incir yiyorum incir sut yapiyoKızlar benim bazen göğüslerimde yumuşacık oluyor bazen doluyor sizdendir öylemi, bazen azalıyor mu ne
Ben ben ben :) ilk zamanlar korkuyodum ama alıştım artık ,normalmiş..Kizlar benim kizda uyurkengarip sesler cikariyo bide nefes alamiyor gibi yapiyor uykuda boyle olan varmi aranizda
Bende korkuyorum canim ya o yuzden yaninda yatiyorum digerlerinde gormedigim seyi bu kucukte goruyorumBen ben ben :) ilk zamanlar korkuyodum ama alıştım artık ,normalmiş..
Benimkinde her türlü ses mevcut.hırıltılı bir şeylerde yapıyorKizlar benim kizda uyurkengarip sesler cikariyo bide nefes alamiyor gibi yapiyor uykuda boyle olan varmi aranizda
Ben de yayımBenim en çok anlaştığım burçlardan yay ve aslan.
Heryerde yaylar gelip beni bulurlar. Ben soğuk biriyim onlarda girişken o nedenle nedense iyi Anlaşıyoruz.
Resmen kusmuk kokuyorum bugun üstüme de işedi akşama kadar oyle oturdum neyin kokusunu ariyor kipişik kremi yokmu
biraz açık kalsın poposu havalandır
telefonun markası ne
hepsi aynı işte
acaba anneye yakınlık mı istiyorlar yada ne bileyim huzur mu arıyorlar
sadece birimizde yada ikimizde olsa anlayacağım bir derdi var diyeceğim ama hepsi de aynı be kardeşim
demekki onlarda ağrı sızı yok anne kokusunu istiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?