2015 Şubat Anneleri

Allahım ya sinirden ağlıcam şimdi 8 veya 9 defa uuttum tekrar uyanıyor kesin var bişey yoksa niye uyumasın öğlen onikiden beri ayakta sadece bir saat uyumuştur uyumaıştır o saatten beri
o durumu bende yasiyorum gozunu kapamasi acmasi 5 dk aliyor eyer yaninda oldugumu hissederse biraz daha uzun oluyor elini battaniyenin icine birakiyorum oda bir yontem uykuya dalmasi icin bebek anne karninda daha dar alanda oldugu icin simdi elini salladiginda kendini gvende hissedemiyormus tam dalana kadar elini cikarmiyorum o sekilde uyuttum bir sure idare etti gunduzleri simdi kafaya takmiyorum gnduz ister uyusun ister uyumasin germeye gerek yok uykusu geldiginde uyuyor uyandirmak imkansiz oluyo ben kastikca o daha inat uyumadi :)
 
canım merhaba kaçıncı haftada gebeliğin .ben 21 haftadayım 1.3 mm vsd dedi doktor içim içimi yiyiyor...
Ben doğum yaptım 7 Şubatta.. Hiçbi sıkıntımız yok şükür.. Benim kadın doğumcum ısrarla bişey olmadığını söyledi,her muayenede inceledi iyice kızımın kalbini.. Çocuk doktorumuz da kalpte üfürüm olmadığını vsd olduğunu sanmadığını söyledi.. Zaten olsa da 1 mm sorun olmazmış.. O yüzden gitmedim ben ekstradan kardiyoloğa.. Senin de için içini yemesin rahat ol,hiçbi sıkıntın olmaz.. Kendine ve bebeğine zehir etme hamileliğini.. Bebeğim maşallah cin gibi :)
 
Kizlar gunaydinnn... Benim beyza hanim cokkk gazli arkadass.. Cikartiyorum gazini, yatagina koyuyorum yine pat pattt. Evi sallandirio nerdeyse... Son 4 5 gundur cok olmaya basladi. Bugun asimiz var. Bakalim kilo alip boyu uzamis mi.hele bi buyumesin sorarim ben bu sipayaaa:)))
 
Güzel düşünce. Ben akıl edemedim işte böyle yapmayı. Annem babam ben büyükken bile böyle yaparlardı. Sağol canım söylediğin için mutlaka ısıtmalıyım ben de havluları.
 
Benim en çok anlaştığım burçlardan yay ve aslan.
Heryerde yaylar gelip beni bulurlar. Ben soğuk biriyim onlarda girişken o nedenle nedense iyi Anlaşıyoruz.

Yay ve koç ikisi de ateş burcu o yüzden de iyi anlaşırsınız bir de Aslan var sizden.
 

Vardı güya öyle bir tülbent aldırmıştım nereye konduysa bir bakayım canım.
 
4 saat oldu gaz sancisindan uyumuyoruz. Zombi oldumokumadigim yorum almadi. Metsil ve sub simplex ise yaramiyor. Topuguna yagda surdum masajda yaptim olmuyor. Karnigurul gurul ötuyor kizimin ne yapmali yaaa
 
Çok güzelll eşimle küstük...
fena atıştık tip tip bakıyoruz şimdi yokmuşuz gibi davranıyoruz evde.
ve benn dayanamadım yeter artık seninle ve kızımla yalnız kalmak istiyorum dedim.

O lohusalktan illa ki oluyor. Bizim bütün vitamin mineral dengemiz bozuldu çoğu sıfır seviyede. Kafamızı toplayıp doğru düzgün düşünemiyoruz Eşler de empati yoksunu maalesef. Bol vitamin al canım. Ağlama çok bebişine bak Yağmur'u sev Mutluluğu hisset geçicek özür diliycek.
 
Poposu kırmızı olmuş canı yanıyor belli Dr u arayamıyorum pazar diye uff yaa nasıl geçicek
Ben sebamed kullanıyorum ve altını bekletmeden sürwkli değiştiriyorum.hiç pişik olmadı. Öyle aşırı özenli de değilim ama.[/QUOTE]

ben de güya beklemiyorum acaba bezden mi oluyor ki Prima kullanıyorum beyaz olanı.
 
Yara olma olayı bitene kadar her emzirme de sur.yaralar geçince artik gerek yok.meme de alisiyo ya bi daha yara olmuyor zaten
 
1993 doğumlu olanlarda bi cinslik vardı, aynı şeyi eşimle 2015 şubat doğumlu olanlar için söylüyoruz:) benim ve eşimin 93 doğumlu kardeşi var sanki aynı fabrika:) ama o tarihli çocuğu olan şey diyo " var bişey 93 senesinde" :) 2015 şubatıda mimledim arkadaş:)
 
Kızlar selamlar,

Amerika'dan tedbir amaçlı arkadaşım mama getirdi? Bilen duyan var mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…