- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
Canim bn de anlayamiyirm. Tecrubeliyim kolay olur diyordum. Ama elli cesit soru var cevapsizAma bir sürü takviye verdikten sonra pütürlü oldu... Bu annelik ne zor Allahim. Hiç anlamıyom bebemin dilinden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bn de anlayamiyirm. Tecrubeliyim kolay olur diyordum. Ama elli cesit soru var cevapsizAma bir sürü takviye verdikten sonra pütürlü oldu... Bu annelik ne zor Allahim. Hiç anlamıyom bebemin dilinden![]()
Aa ben de süt yapar diye okudumnane maydanoz sütü kesiyor cnm..psikopat gibi ben yemeden once herseyi bi googla a sorgulatıyorum emziren anneler için uygun mu diye
ne biliyim ödem falan attırıyor ya mantıklı gelmişti bana sütü kesmesiAa ben de süt yapar diye okudum
Canim en fazla 3 lt yeter. Doktor fazlasi bobreklerini yormaktan baska bi ise yaramaz zorlama kendini demisti.Kizlar su icin bol bol.biliyorsunuz benim yardimcim yok ev desen cocukdan gecilmiuor dinlenemiyorumda.ama stresim yok ve 5-6 lt su iciyorum gunde.omrumde ucmedim ben boyle cok suyu.yemeyede ozel bisey yspmiyorum eskisu gibi yemeklerim.zaten su dan yemege de cok yer kalmiyor :)
Aminnn:)hadi hayırlı olsun ekliyorum :)
her biberon için de anne memesine en yakın diyorlar :)) mamajoo var ben de en yakın o diye biliyorum..cok sık vermediğin sürece alısmaz heralde biberona..bi de cok kucukken vermezsen..iyice memene alıstıktan sonra bırakmaz zatenKizlar biaeyi cok merak ediyorum. Ben simdi azar azar sagip buzluga atiyorum disari ciktigimda falan buzlukta dursun.
simdi bu sut biberonla verilcek ya ben yokken. ya biberona alisir da mememi almazsa? Su an bi sikinti yok ama biberon verirsek ne olur diye korkuyorum acikcasi. Her zaman olacak bi durum degil gerci bu. Bende chicco nun yenidogan biberonu var anne memesine en yakin biberonmus diye aldim ama siz ne oneriyosunuz nasil olmali biberonu?
Cok sık verecek bi durumum olmayacak ya is hayatina ara verdim en azindan 1 yasina gelsin bakalim. Disari falan cikinca sadece. Ondan da alismaz herhalde. Kucukken zaten birakamam daha kiyamamher biberon için de anne memesine en yakın diyorlar :)) mamajoo var ben de en yakın o diye biliyorum..cok sık vermediğin sürece alısmaz heralde biberona..bi de cok kucukken vermezsen..iyice memene alıstıktan sonra bırakmaz zaten
kuaför cok iyi moral oluyor..ben sacımı boyatıp kestirdiğimde kadın oldugumu hatırladım :) o kdr az verince alısmaz merak etme ama ben buzluktan cıkan sütün tadını begenmedim..o yuzden biyere gideceğin zaman sag bırak daha iyi benceCok sık verecek bi durumum olmayacak ya is hayatina ara verdim en azindan 1 yasina gelsin bakalim. Disari falan cikinca sadece. Ondan da alismaz herhalde. Kucukken zaten birakamam daha kiyamamay ama bi kuafore gitmem lazim benim on bin bakima giricem kendimi berbat hissediyorum o kadar da olsun ya biraz kendimize de bakmamiz lazim ama di mi :/
Emin ol evinde yalnız olmak gibisi yok.Doğum yaptım ve eve sadece eşim defne ben geldik ve 1 aydır da böyleyiz.Gelen 1 saat kaldı gitti eşim ne anneme ne kv gel dedi.Ben varım biz hallederiz siz özlerseniz görmek isterseniz gelin dedi öyle de oldu.Hoş gerçi okuldaki derslerini azalttı 3 gün gidiyor sadece okula diğer günler bana bakıyor ben de bebişe şanslıyız ama kimse olmasa da tek başına olmak güzel.Eşle aile oluyorsun paylaşım artıyor gece uzun uğraş sonrası bebiş uyuyunca ohh diyip sarılıp yatıyorsun aile olmanın temeli ilk başlarda atılıyor bence eşle bakınca çocuğa daha güzel oluyor.allah bin kere razı olsun eşimden.
Sen de tek kalınca göreceksin daha çok seviyorsun çekirdek aileyi mutluluk sizinle olsun...
20 dkyı ecmiyor uyumasi, derin uykusu yok maalesefCok emince ya da sulu sutu cok emince de kakasi civik oluyor. Uzun uyuyup az emerse puturlu kakasi
Tabi en güzeli.. Bak benim hic böyle sorunlarim yokO zaman küveti nerdeyse ağzına kadar su doldurmam lazım :)) ya da ya fileyi ya küveti değiştirmeliyim.. En güzeli iremguzum gibi leğende yıkamak sanır.:))
oyle cok ortak sorunlarimiz varki ilk cocuklardan yana seninle bu sebepten de suanki psikolojini anlamamam imkansiz.. 2. Ye hamileyken cok dua ettim emzirebileyim diye.. sezo yu en cok bu yuzden istemedim sutum olmaz diye. Canimmn sana diyebilecegim tek sey var "Bir musluman ayni delikten ikinci kez sokulmaz" diye bir hadisi serif var.Allaha inan ve candan dua et ..ayni derdi vermeyecektir buna inan.bu anlattiklarini bazen bende yasiyorum.. Ama hep sakin kalmaya cabaliyorum cunku agladikca olan once sana sonra evladina oluyor hayatta zindan oluyor.Tarih tekerrür ediyor sanki bebeğimi besleyemiyorum. Sut coklugu hızı gazi derken gitgide beter oluyor durumumuz. Sakin kalmaya çalışıyorum ama onu emmek isteyip ememedgni feryat figan aaglayisini gormek saatlerce ac kalmasi canimi söküp alıyor sankidun gece biberonu alsın bari diye dua eder hale geldim onun acliktan aglaysna gonlum dayanamadi biberonu da almiyo saatlerce ugrastim akıta akıta cok az icirebldm sagdigim sütü de öyle uyudu yavrum. gece ve sabah yine ememedi tuttugunda da eskisi gibi cekmiyo oynuuo sanki ısirir gibi. UclariM kan oturnus gibi oluyor beyaz beyaz. Aninda sızıp kalıyo devamli uyukluyor uyurkrn de emmiyor anlmadm bu nsl is derdimiz ne niye hersey gitgide daha karmaşık hale geliyor. Çok üzülüyorum gozyaslarim sel oldu artik. Sakin olup gecici olduguna inanmk istedkce durum daha kotuye gidiyor
onceden iki saate bi kurulu saat gibi aglardi acikinca o da yok artık. Rabbim sabir degil care ver nolur ben bunu tekrar yaşamaya inanin dayanamiyorum hersey ruya gibiyken bir anda ayni kuyunun dibinde buldum kendimi. Cisli bez sayimiz da azaldi dünden, gel dayan anne yuregim
![]()
kuruyemis ve hazir gidalar yapiyor demisti dr.Yuzundeki sivilceler niye oluyordu. Yanaklarini sivilce basti. Kotu bisey miydi
Zaten cirkin iyice cirkin oldu :)
ter bezleriyle alakali dedi bizede ozeldeki drya cnm bana ank daki dr yenidogan alerjisi önemsiz dedi..gecen ist te götürdüğümüz dr senin yediğin bişiye karsı alerji gelişmiş bebekte dedi..süt yumurta peynir domates fındık fıstık kestim herseyi..yicek bişi kalmadı..ama isilik de olabilir ev sıcaksa
sen cevabi vermissin zatenSicak degil. Ince giydiriyorum. Degisik bisey kuru incir kuru kayisi yedim bu ara. Hmm kaju yedim bak ondan olur belki
Tadina baktin mi, benşm midem almaz heraldekuaför cok iyi moral oluyor..ben sacımı boyatıp kestirdiğimde kadın oldugumu hatırladım :) o kdr az verince alısmaz merak etme ama ben buzluktan cıkan sütün tadını begenmedim..o yuzden biyere gideceğin zaman sag bırak daha iyi bence
Ben rahat dolasamiyorum evde
Cok daraldim. Birsey yaptiklari yok ama varliklari fazla geliyor
Ben mi anormalim. Esim evde olsa neyse de o yokken daraldim fena.
Yok bebegin elleri sogukmus yok corultulu kaka yapiyormus ishal miymis. Yok oglum buyumusmus abi olmusmus. Cinnet geliyor ben im sabrim mi az baskasi nasil geciniyor.
Kiz ama susuyorum benCanim en fazla 3 lt yeter. Doktor fazlasi bobreklerini yormaktan baska bi ise yaramaz zorlama kendini demisti.
Gaz ilaci veriyorum gece son beslenmesinden sonra, 5:30 gibi iki saat so ra kendi pırtlarıyla uyaniyor. Çok komik oluyor geriniyor once pırtlıyor sonra bi daha geriniyor yine pırt gülesim geliyorAynen iste ikininca genzine kaciyo sonra nefesi zorlasiyo beni asliyobir panik
Bir harekete baslasalar da gazlarini kendileri cikarsa
İkinci cocugum , yasimda kucuk degil ama ben de esimde acemilik cekiyoruz
Herseyin daha kolay olacagini saniyordum ama malesef baya
ne biliyim ödem falan attırıyor ya mantıklı gelmişti bana sütü kesmesi
normal olani bu canim. Kv nin sacmalamasi iste. Ishal mi olur hicBen de dolaşmıyordum sabahlık üzerime fazla geliyordu. Gürültülü kaka nasıl oluyor? Bebiş hep Gürültülü kaka yapıyor ve hep ishal gibi bu normal sanıyordum hep mi ishal ki?
Cnm yemekten ziyade sıvı tüket bol bol, hoşaf, elma suyu, bol su tüket.