2015 Şubat Anneleri

Bu arada küspe derler şeker pancarının şeker üretiminden sonra kalan posasına, onu inekler yerse sütü daha tatlı olur. Bize de kilo yüzünden şekerli yemeyin derler. Eskiden habire şekerli şeyler yedirilirmiş bir kilo tatlı aldım ben de.

Ben de dolaşmıyordum sabahlık üzerime fazla geliyordu. Gürültülü kaka nasıl oluyor? Bebiş hep Gürültülü kaka yapıyor ve hep ishal gibi bu normal sanıyordum hep mi ishal ki?
Anne sutu kakasi oyle oluyor hafif sulu hafif puturcuk iceren. Cocuk doktoruna kakasini sormustum da boyle demusti :)

N olur biraz sakin ol :) sen bu kadar kendini sıkmasan evham yapmasan onca yemeye içmeye o sütler musluktan akar gibi akar.. Olduğu kadar olmadigi kaderdemis üstad..;)
Ben de dolaşmıyordum sabahlık üzerime fazla geliyordu. Gürültülü kaka nasıl oluyor? Bebiş hep Gürültülü kaka yapıyor ve hep ishal gibi bu normal sanıyordum hep mi ishal ki?

N olur biraz sakin ol :) sen bu kadar kendini sıkmasan evham yapmasan onca yemeye içmeye o sütler musluktan akar gibi akar.. Olduğu kadar olmadigi kaderdemis üstad..:KK66:

Dr a giderken sütyene Göğüs pedi de koydum eve geldim damla yoktu. Fışkırsın istiyırum Dr a da dedim o da emdikçe olur yeme içme bişey dedi. Yawrum bu tedirginliğimi de hissediyordur di mi?

8. ayda ult. boyu 47 cm
doğdu ölçtüler 47 cm
bugün aşıdan önce ölçtüler 47 cm
bu çocuk hiç uzamadı mı şimdi
moralim bozuldu

[QUOTE="albayrak33, post: 40017243, member: 6065cekuyor surekliu var canım. :KK43: ama ağlamaya baslayınca susmak bilmiyor coğu zaman mecburen göğsüme alıyorum en azından bir süre susuyor.
Hata yapiyorsun canim.cocuk hazimsizlik sancisi cekuyor surekli emzirdigin surece bu kisir donguden kurtulanazsiniz.emdikce sancisi olur aglar yine emer.karnida cok guruldar.bebek arabasina at gezdur.kucakda gezdir oyala bi sekilde[/QUOTE]
çok yaygaracı yaaa ağlamaya başlayınca susmuyor. dediğin gibi farklı odalara girince susuyorda şu havalar ısınsa. evimizde doğalgaz yok her oda aynı ısıda olmayınca çıkartamıyorum çok fazla

Sutun bolE="Litchi, post: 40019950, member: 522935"]Dr a giderken sütyene Göğüs pedi de koydum eve geldim damla yoktu. Fışkırsın istiyırum Dr a da dedim o da emdikçe olur yeme içme bişey dedi. Yawrum bu tedirginliğimi de hissediyordur di mi?[/QUOTE]
Sutun bol olmasıiiyi güzel de en güzeli kaliteli olması..su siralar bir çok kişiden duydum durum fiskiriyor ama mama veriyoruz çünkü suyumuz kilo aldirmiyor lafini.ben buna çok inaniyoru.
Kizimda inanılmaz sutum vardi.sagip lavabodan dokerdim sürekli bas edemezdim oyle coktuki kizim emer fiskirtarak kusardi megerse sut çok geliyormuş bende oturur aglardim çocuk hasta diye..

Simdi sutum çok değil hatta sezon olunca ilk 2 gece full emdi çocukben anneme ssürekli emzirmeme yardim et dedim sut gelmicek diye korkumdan..sonra geldi ama kizimdaki gibi sertleşmesi goguslerim akmadi sizlamadi falan dedim emziremicem kesin bu stresle sut azaldi yemedigim icmedigim hic birşey kalmafi ama hicbirseyde sut yapmadi.. Sonra vaktim boyle olmicak Allahim dedim riskin sahibi Sensin..benim kiyamadigima Senin merhametine suphesi z daha çoktur.yavrunun riskini artir korkularimdan emin kil.. Onu emzirmeme imkan ver..

Gogsum yumusacikken bile sut varmis ta tas gibiymis gibi düşünerek emzirdim..inanmixaksin belki ama sizlamaya be birden sutle dolmaya basladi goguslerim emerken daha.. Anladim yemek içmek hikaye sadece inan ve dua et .:KK66: bu denli sut azken oglum 1550 gr almis ilk ay kontrolunde.halbuki kizim onca sute ragmen ;bu kadar alamamisti ;) .simdi özellikle yaptigim hiçbirşey yok sadece su iciyorum ve evladima yetecek kadar ini Allahin vereceğine inanıyorum..

Ben kesinlikle bakliyatlarin yumurtanin ve etin sütun miktarini ve kalitesini artirdigini düşünüyorum.. Yani kilo aldiruyor çocuğa .. Seker ve tatlidan ziyada haftada 3 4/günbakliyat oöneririm..

Haa bide gaz olacak diye yememezlik etmeyin ne bulursaniz yiyin benden size tavsiye ;)

Dr a giderken sütyene Göğüs pedi de koydum eve geldim damla yoktu. Fışkırsın istiyırum Dr a da dedim o da emdikçe olur yeme içme bişey dedi. Yawrum bu tedirginliğimi de hissediyordur di mi?

O akma olayı süt kanallarıyla ilgiliymis canım akmiyorsa ille de az sütun var demek degil

Sutun bolE="Litchi, post: 40019950, member: 522935"]Dr a giderken sütyene Göğüs pedi de koydum eve geldim damla yoktu. Fışkırsın istiyırum Dr a da dedim o da emdikçe olur yeme içme bişey dedi. Yawrum bu tedirginliğimi de hissediyordur di mi?
Sutun bol olmasıiiyi güzel de en güzeli kaliteli olması..su siralar bir çok kişiden duydum durum fiskiriyor ama mama veriyoruz çünkü suyumuz kilo aldirmiyor lafini.ben buna çok inaniyoru.
Kizimda inanılmaz sutum vardi.sagip lavabodan dokerdim sürekli bas edemezdim oyle coktuki kizim emer fiskirtarak kusardi megerse sut çok geliyormuş bende oturur aglardim çocuk hasta diye..

Simdi sutum çok değil hatta sezon olunca ilk 2 gece full emdi çocukben anneme ssürekli emzirmeme yardim et dedim sut gelmicek diye korkumdan..sonra geldi ama kizimdaki gibi sertleşmesi goguslerim akmadi sizlamadi falan dedim emziremicem kesin bu stresle sut azaldi yemedigim icmedigim hic birşey kalmafi ama hicbirseyde sut yapmadi.. Sonra vaktim boyle olmicak Allahim dedim riskin sahibi Sensin..benim kiyamadigima Senin merhametine suphesi z daha çoktur.yavrunun riskini artir korkularimdan emin kil.. Onu emzirmeme imkan ver..

Gogsum yumusacikken bile sut varmis ta tas gibiymis gibi düşünerek emzirdim..inanmixaksin belki ama sizlamaya be birden sutle dolmaya basladi goguslerim emerken daha.. Anladim yemek içmek hikaye sadece inan ve dua et .:KK66: bu denli sut azken oglum 1550 gr almis ilk ay kontrolunde.halbuki kizim onca sute ragmen ;bu kadar alamamisti :KK66: .simdi özellikle yaptigim hiçbirşey yok sadece su iciyorum ve evladima yetecek kadar ini Allahin vereceğine inanıyorum..[/QUOTE]

Benim de iki numarada öyle olmuştu. Hatta doğar doğmaz emzirmeye başlamıştım ama sanki boşa etmiyordu sut yok gibiydi. Oğlumda sut sorunum hic olmamıştı korkmustum acaba sutum gelmicek mi diye.yine de emzirmeye devam ettim.. Kizim yaşına girdiğinde hamile kalmisim üçüncüye.yine de doktorun da desteklemesiyle 4 ay daha emzirdim,kizim 16 aylıkken karnındaki bebis 4 aylık olasıya emzirdim.kısmeti bu kadarmis demek.simdi yine bazen bebeğim bos emiyor gibi oluyor.ama emzirmeye devam ediyorum bakıyorum sut geliveriyor bebis çektiği için,en önemlisi sıvı almak ve et sut ürünleri yumurta gibi besin değeri yuksek olan besinler yemek.. Yine de olmazsa dediğin gibi yapacak Bisey yok..
Bu arada hoşgeldin kuzum nerelerdesin goremiyoruz seni uzun zamandır

Saçının diplerini de boyattın mı? Sütü etkiler mi ki saç boyası? Özellikle Rofle için oreal?

Canım sen kimyaciydin di mi sen ne düşünüyorsun bu konuda? Sen sarışın misin ben seni hep kumral hayal etmiştim nedense :KK51: esobayi da kızıl hayal ediyorum :KK48: maral sarışın olabilir.iparkatre esmerdir :p

saatlerdir uyutamamanin ardindan yine 90cc mama. Yetmiyo benim sutum ya. Kasmayayim vereyim mamayi gitsin :KK43:
Canim ya sagdin mi hic o zaman ne kadar cikiyo bende ilk zamanlar sagiyodum 10cc sut cikiyodu ardindan mama veriyodum artik sadece mama ve su veriyorum oyle boyle buyucekler saglikli olsunlar yeter ki

Kizlar su icin bol bol.biliyorsunuz benim yardimcim yok ev desen cocukdan gecilmiuor dinlenemiyorumda.ama stresim yok ve 5-6 lt su iciyorum gunde.omrumde ucmedim ben boyle cok suyu.yemeyede ozel bisey yspmiyorum eskisu gibi yemeklerim.zaten su dan yemege de cok yer kalmiyor :)

Kiz su zehirlenmesi gecirirsin bi de 6 lt su ne demek :KK57: bu arada kaç kilosun?

kuaför cok iyi moral oluyor..ben sacımı boyatıp kestirdiğimde kadın oldugumu hatırladım :) o kdr az verince alısmaz merak etme ama ben buzluktan cıkan sütün tadını begenmedim..o yuzden biyere gideceğin zaman sag bırak daha iyi bence
Bende kestiricem de kocami ikna etmeye calisiyorum. Bu erkekler uzun sac hastasi ama kendileri bakiyolar sanki. Hele lohusalikta hic cekilmiyo uzun sac var ya sirf o yuzden banyo yapasim gelmiyo.

Kiz ama susuyorum ben

O zaman yarasin :))

Benim anne ctsi gidiyo ayni duygulari paylasiyoruz.ama benim kv burda ve sanirIm bize yerlescek ve yerlesirse emini. Sen evine bak ben bebege bakarim diycek kotu olcazz
:KK43: yanilmak istiyorum bu defaaa
Sakın oyle bisi yapma yardimci olmasina izin ver ama senin dedigin sekilde yapsin kv 1 hafta kaldi ben kendi isimi yapayim diye yardimci olmak icin sadece ayaginda salladi uyuyo diye bebegi doyurmama izin vermiyodu acikinca mikirdaniyo diye kucagina alip deli gibi salliyodu beyin sarsintisi gecirtecekti cocuga uyuyunca ayagindan birakmiyodu simdi ben birakinca hemen uyaniyo kv gittide duzen oturtmaya calisiyoruz bi dahaki gelince hicbirine izin vermicem...

Back
X