normal olani bu canim. Kv nin sacmalamasi iste. Ishal mi olur hic
Kendileri anne ya çok bilmiş konuşuyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal olani bu canim. Kv nin sacmalamasi iste. Ishal mi olur hic
Anne sutu kakasi oyle oluyor hafif sulu hafif puturcuk iceren. Cocuk doktoruna kakasini sormustum da boyle demusti :)Ben de dolaşmıyordum sabahlık üzerime fazla geliyordu. Gürültülü kaka nasıl oluyor? Bebiş hep Gürültülü kaka yapıyor ve hep ishal gibi bu normal sanıyordum hep mi ishal ki?
Ben de dolaşmıyordum sabahlık üzerime fazla geliyordu. Gürültülü kaka nasıl oluyor? Bebiş hep Gürültülü kaka yapıyor ve hep ishal gibi bu normal sanıyordum hep mi ishal ki?
N olur biraz sakin ol :) sen bu kadar kendini sıkmasan evham yapmasan onca yemeye içmeye o sütler musluktan akar gibi akar.. Olduğu kadar olmadigi kaderdemis üstad..![]()
Hata yapiyorsun canim.cocuk hazimsizlik sancisi cekuyor surekli emzirdigin surece bu kisir donguden kurtulanazsiniz.emdikce sancisi olur aglar yine emer.karnida cok guruldar.bebek arabasina at gezdur.kucakda gezdir oyala bi sekilde[/QUOTE][QUOTE="albayrak33, post: 40017243, member: 6065cekuyor surekliu var canım.ama ağlamaya baslayınca susmak bilmiyor coğu zaman mecburen göğsüme alıyorum en azından bir süre susuyor.
ooo herkes instagramda eklemiş birbirni benide ekleyin g_albayrakhadi hayırlı olsun ekliyorum :)
Dr a giderken sütyene Göğüs pedi de koydum eve geldim damla yoktu. Fışkırsın istiyırum Dr a da dedim o da emdikçe olur yeme içme bişey dedi. Yawrum bu tedirginliğimi de hissediyordur di mi?
Aynen bendede öyle resmen kararsızlık hastalığı var![]()
Sutun bol olmasıiiyi güzel de en güzeli kaliteli olması..su siralar bir çok kişiden duydum durum fiskiriyor ama mama veriyoruz çünkü suyumuz kilo aldirmiyor lafini.ben buna çok inaniyoru.Sutun bolE="Litchi, post: 40019950, member: 522935"]Dr a giderken sütyene Göğüs pedi de koydum eve geldim damla yoktu. Fışkırsın istiyırum Dr a da dedim o da emdikçe olur yeme içme bişey dedi. Yawrum bu tedirginliğimi de hissediyordur di mi?
Saçının diplerini de boyattın mı? Sütü etkiler mi ki saç boyası? Özellikle Rofle için oreal?
Canim ya sagdin mi hic o zaman ne kadar cikiyo bende ilk zamanlar sagiyodum 10cc sut cikiyodu ardindan mama veriyodum artik sadece mama ve su veriyorum oyle boyle buyucekler saglikli olsunlar yeter kisaatlerdir uyutamamanin ardindan yine 90cc mama. Yetmiyo benim sutum ya. Kasmayayim vereyim mamayi gitsin![]()
Kizlar su icin bol bol.biliyorsunuz benim yardimcim yok ev desen cocukdan gecilmiuor dinlenemiyorumda.ama stresim yok ve 5-6 lt su iciyorum gunde.omrumde ucmedim ben boyle cok suyu.yemeyede ozel bisey yspmiyorum eskisu gibi yemeklerim.zaten su dan yemege de cok yer kalmiyor :)
Bende kestiricem de kocami ikna etmeye calisiyorum. Bu erkekler uzun sac hastasi ama kendileri bakiyolar sanki. Hele lohusalikta hic cekilmiyo uzun sac var ya sirf o yuzden banyo yapasim gelmiyo.kuaför cok iyi moral oluyor..ben sacımı boyatıp kestirdiğimde kadın oldugumu hatırladım :) o kdr az verince alısmaz merak etme ama ben buzluktan cıkan sütün tadını begenmedim..o yuzden biyere gideceğin zaman sag bırak daha iyi bence
Kiz ama susuyorum ben
Etrafımdakiler yüzünden mama verdim ben sinirlerimi tepeme çıkardılar. Deli gibi yiyorum artık süt olsun diye. Kimseyi de eve sokmuyorum
Sakın oyle bisi yapma yardimci olmasina izin ver ama senin dedigin sekilde yapsin kv 1 hafta kaldi ben kendi isimi yapayim diye yardimci olmak icin sadece ayaginda salladi uyuyo diye bebegi doyurmama izin vermiyodu acikinca mikirdaniyo diye kucagina alip deli gibi salliyodu beyin sarsintisi gecirtecekti cocuga uyuyunca ayagindan birakmiyodu simdi ben birakinca hemen uyaniyo kv gittide duzen oturtmaya calisiyoruz bi dahaki gelince hicbirine izin vermicem...Benim anne ctsi gidiyo ayni duygulari paylasiyoruz.ama benim kv burda ve sanirIm bize yerlescek ve yerlesirse emini. Sen evine bak ben bebege bakarim diycek kotu olcazz
yanilmak istiyorum bu defaaa