2015 Şubat Anneleri

Tiramisuyerinst: 40026917 .!.:
Valla ben de taktirdin sandım uzulmistum ben doğumdan bir ay sonra gittim rahim yerine gelmemiş dedi doktor , iki doğum Arasi çok olmadığından midir bilmiyorum seninki yerine geldi sandım :oops: rahim Nasil toparlanacak eskisi gibi olacak mi zaten merak ediyorum :oops: offf :oops:
Deme ya.benimki yerine gelirmiki.ben onceki spirali dogumdan 1 yil sonra takdirmistim.biliyorsun onceki dogumlarimin arasi az.kizimin ikk dogum gununde 2 aylik hamileydim.zamanla duzelir merak etme

Yüz üstü ben biraz tedirgin olayk
m sanki kafasını kaldıramayıp nesef alamaz korkusu oluyo o yüzden yüzüstü yatırınca hep yanında kalıyorum..gaz için çok araştırdım canm ama malesrf pek işe yaramıyo hiç biri...zinko damla dedi ebemiz içinde etil alkol var ven vermem ole bi ilacı..bi tane daha vardı onda anason var bildiğin uyuşturucu..bikaçgündür için

el vermesede biyogaia kullanıyorum..pek bi değişiklik yok gibi....zamanla geçiyo demiş tecrübeli anneler.ne uyutuyo ne uyanık

ken ağlamadan durabiliyo bizimki Allah yardımcımız olsun
İlaclarda zaten umudum yok benm.gun gecmiyorki bi haber cikmasin zararli diye.3 aylik olunca hareketleniyolar o zmn bitiyor gax

Kizlar bebislerinizin gobusu ne zaman dustu. Benim 12 gunluk su an hala dusmedi. Ne kadarda dusee acaba? Kac gun dusmezse endiselenmeliyim doktora mi gitmeliyim :/

Banyo yaptiramadik kuzumu biraz isilik oldu bogazi bi yikansa paklansa artik :KK43:
3 haftaya kadar normalmiş benimde 11. Gün son düştü bir anda oluyor merak etme

Canim 6 gun oncesne kadar emiyordu gayet guzel bende değişen bisey yok o guclndi hizli cektikce sut hizli iniyor o seklde basladi bu sorun sonra ugrastkca gazlndkca yorgun dustu mu nedr bazen alcagi tutuyor iste bi kan vernce avunmya tuttu emdi gayet yuttu bi de aksam evde biraz emdi. Yani bi öyle bir böyle tuhaf seyrediyor :KK43: o dedgni hic beni ttutmasa denerdm ama bunu sinadik gectik o yuzden gerek yok sağlığı da gorunurde bsy yok tahlilde de cikmsz inşallah

m
daha iyi olmaniza sevindim , gelisme olmasi iyi bisey
az once emzirirken ogluma bakdikça dua ettim sizin için, Rabbim senin yakarislarinida gorsun yardimcin olsun insallah ..

Kizlar bebislerinizin gobusu ne zaman dustu. Benim 12 gunluk su an hala dusmedi. Ne kadarda dusee acaba? Kac gun dusmezse endiselenmeliyim doktora mi gitmeliyim :/

Banyo yaptiramadik kuzumu biraz isilik oldu bogazi bi yikansa paklansa artik :KK43:
canim biz dogumun ertesi gunu hastanede yikadik hemsirelerle uç çocugumuda
sonrasindada her gun rutin yikadfim halada yikiyorum
ilk çocuklarimda 15 gun civari dusmustu gobek bunda 1haftada dustu,iki tarihde normal yani

ama çocugu yikamazsan isiligi geçmez mahvolir ben sana soyleyim .. çok sicak tutma, illede yikmayacaksin sil bari nemli bezle

Yüz üstü ben biraz tedirgin oluyorum sanki kafasını kaldıramayıp nesef alamaz korkusu oluyo o yüzden yüzüstü yatırınca hep yanında kalıyorum..gaz için çok araştırdım canm ama malesrf pek işe yaramıyo hiç biri...zinko damla dedi ebemiz içinde etil alkol var ven vermem ole bi ilacı..bi tane daha vardı onda anason var bildiğin uyuşturucu..bikaçgündür için el vermesede biyogaia kullanıyorum..pek bi değişiklik yok gibi....zamanla geçiyo demiş tecrübeli anneler.ne uyutuyo ne uyanıkken ağlamadan durabiliyo bizimki Allah yardımcımız olsun
Canım gazın çaresi olsa bize uygularlardı doğumdan sonra. Onca ağrı çektim bir sürü ilaç verdilerde çıkmadıya gaz. Bebekten de cıkmıyor işte.
Sıcak tutacaksın

Bir goruse gore emzirmek kilo vermeyi kolaylastirmiuormus. Vucut odem tutuyormus. Az miktar yag tutma egilimi oluyormus. Istah acmasi da var.
Ben sporsuz veremiyorum hic :KK43:
halter kaldirmamiza gerek yok hanimlar
bebeleri atin pusete yuruyus yapin , karbonhidrati kesin bakin nasil gidiyor kilolar
biraz toparlansin benimki , havalar iyice isinsin ben basliycam diyete,sutle karbonhidratin etkisi olamaz zaten demi kesince sutun kesilecek hali yok

bugun oglan durmuyordu odalari geziyorduk, bi ara kendimi boy aynasind agordum :KK57: sanirsiniz dev aynasiii:KK61::KK61::KK61:
hala hamilelik pantalonu giyyorum ben
ama ben boyle kalamam acil zayiflamam lazim
çok asagilarda gozum yok 60 a insem yeter, yoksa giyecek kiyafet bulmaiycam dolapta kendime

bugun benim oglan sabah 4h30 aksam 16 h 30 full mesai yapti, yarim sar saatlik kus uykulariyla aksami etttii
simdide baygin yatiyor
ama bi daha ugrasmiycam kucagimda pispisss ataacm kanguruya gak gak otsun dursun :)
uzerinde 3.5 kg dan itibaren yaziyor biz SINIRI geçiyoruz koydum gitti valla :)

Yaa arkadaşlar biz çok kusuyoruz.Aradan iki saat geçti, yeniden emziricem bi bakıyorum ağzına hala süt geliyor..Gene de emzirmeli mi yoksa hazmetmesini mi beklemeli?:KK51:Bu arada az önce 'beyaz gürültü' denen şeyi dinletmeyi denedim.Oğlumun huzursuzluğuna iyi geldi, Üstelik uyuttu bile..Umarım güzel bi gece olur..

Bende soyleyebilaem keske diyorum:en azindan bir hafta misafir kabul etmeyelim kv kp dahil biz bi duzen oturtalim oglumla.ama eminim kuserler esim dahil:KK43:ama gercekten bunu yapmm lazim.az kaldi ise baslicam ve emzirme saatlerini fln tam olarak ayarlamak istiyorum.bunu nasil soyleyebilirim?fikrin ya da fikri olan var mi?
Sen duzenini oturt onada nasil yaptigini anlatirsin ise baslamadan 1 hafta once falanda ondan rica edersin yapmasini sende takip edersin gerekirse saatleri yazip buzdolabina asarsin

Emdikten sonra sagıyorum çok dengesiz :/ bi 5cc çıkıyo bi 30cc bi 40cc... Anlamadım bebe mi dengesiz benim mi memeler dengesiz :KK43:

Kesin yanlış ölçmüşlerdir canım merak etme..
Yani ben emzirmedigim icin o kadar anne sutunun bebege yetip yetmedigini anlamam tecrubeli annelere yada doktoruna bir sor ben mamayi 110cc yapiyorum mamaya gececeksen de once sutunu sagip ver ne kadar icerse kardir

2 veletle temizlikmi yapılır. Ama bitti çok şükür:) evim pırıl porıl oldu.
Kızımda göbek fıtığı çıkmıştı ya, netten baktım parayla sarın falan yazıyo. Yakınında böyle bişey yaşayan varmıydı? Annem zamanında demişti sar diye ama dinlemedim:)
Gule gule kirlet,ben ancak ev supurebiliyorum,bu fazlasiyla yetiyor bize:))
Benim oglanin gobeginin hemen solu,aglayinca ve ikininca pek az kabariyordu.annem gazli bez arasina 1tl koyarak belini sardi bikac gunlukken,kirkina kadar saralim gobek saglam olur dedi.dr gordu,pek faydasi olmaz ama zarari da olmaz,cok sikmadan yapabilirsiniz deyince devam ettik biz...

Demiyim kız kilomu korkma.110 ile doğuma gittim.

Bi yerde okumuştum 13 mu vermiştin doğumdan sonra neydi.en kotu ihtimal 90 kilosundur.cermelekti sanırım 91im diyen.. Oluyor yani.demek 62ydin bir yılda olmasa da bir buçuk yılda filan versen tam sağlıklı bi kilo verme olur. Maasallah bebis büyümeden çalışmaya başladın bile.. Zayiflarsin takma kafana ;)

Ozaman 20 kilo fazlayla yasicak miyim. Eski halimin teyzesi gibiyim :KK43:
Yarim saat yurusem yeter aslinda
Herkese soruyorum sen kaç kilosun peki? Sen kaç kilo aldın ki hamilelikte,ben o kadar aldığını bilmiyordum?

Back
X