2015 Şubat Anneleri

çok uykum var bebeler uyyor ben gidip yatayim bakalim gece mesaimiz kaç saat surecek

Kızlar deneyimli anneler,
28inde 2.ay aşısı olacak bebik ve ben çok stresliyim.Ateşi çok çıkar mı çok canı yanar mı beni neler bekliyor?Biraz bilgilendirebilir misiniz beni lütfen, resmen günlerdir stres oluyorum ):

Kilodan konu açılmış hemen dikkat kesildim :) ben 2 gündür başladım yürüyüşe müthiş ter atıyorum ama ağrılarım hamlamam da cabası :( 83 le hamile kaldım 102 ile doğuma girdim şuan 93 kiloyum şu 10 kiloyu atmam lazım boyum uzun o yüzden sıkıntı yapmıyorum açıkcası birazda kocam istemiyor kilo vermemi bakalım inşallah veririm 10 kg mı ;) Tiramisu35 Tiramisu35 sende durumlar ne ?

Ben bugün paris açılışını yaptım:KK14:

Kizlar bebislerinizin gobusu ne zaman dustu. Benim 12 gunluk su an hala dusmedi. Ne kadarda dusee acaba? Kac gun dusmezse endiselenmeliyim doktora mi gitmeliyim :/

Banyo yaptiramadik kuzumu biraz isilik oldu bogazi bi yikansa paklansa artik :KK43:
Hastanede dusene kadar yikamayin dedi diye 1 hafa bekledik.annem dayanamayip yikadi.8.gun gobek dustu:))

Kilodan konu açılmış hemen dikkat kesildim :) ben 2 gündür başladım yürüyüşe müthiş ter atıyorum ama ağrılarım hamlamam da cabası :KK43: 83 le hamile kaldım 102 ile doğuma girdim şuan 93 kiloyum şu 10 kiloyu atmam lazım boyum uzun o yüzden sıkıntı yapmıyorum açıkcası birazda kocam istemiyor kilo vermemi bakalım inşallah veririm 10 kg mı :KK66: Tiramisu35 Tiramisu35 sende durumlar ne ?
Ayy benim durumuma benziyor senin durumun da bende 86 ile kaldım 82 oldum 107 ile doğum yaptım şu anda 97 yim vermem gereken 27 kilom var :)
Sen bizim2015 Tombiş Şubat anneleri topiğimize gelsene :)

Bi yerde okumuştum 13 mu vermiştin doğumdan sonra neydi.en kotu ihtimal 90 kilosundur.cermelekti sanırım 91im diyen.. Oluyor yani.demek 62ydin bir yılda olmasa da bir buçuk yılda filan versen tam sağlıklı bi kilo verme olur. Maasallah bebis büyümeden çalışmaya başladın bile.. Zayiflarsin takma kafana :KK66:
Ben öyle çalışma ve tempo ile zayıflayabilen biri değişim mutlaka diyet yapmalıyım.
Ekmek yemesem yeter ama lavaş,pide hastasıyım.

60.4 ile hamile kaldım, 67 ile doğuma girdim. Şuan 59,5 kg. Boyum uzun değil. Bende biraz daha vermrk istiyorım.

Uyumuyo bu kız :KK64: En sonunda popişe şaplak yicek heee:KK34:

Bugün akşama misafir çağırdım çaya. Hain planlarım var:) gelsin kilolar:) cumadan kv gidiyorum, haftasonu ordayım inşaAllah. Kocam balığa gidiyo, kafa dağıtsın biraz:) tabi bende:) uyudu galiba bu kız:KK57:

halter kaldirmamiza gerek yok hanimlar
bebeleri atin pusete yuruyus yapin , karbonhidrati kesin bakin nasil gidiyor kilolar
biraz toparlansin benimki , havalar iyice isinsin ben basliycam diyete,sutle karbonhidratin etkisi olamaz zaten demi kesince sutun kesilecek hali yok

bugun oglan durmuyordu odalari geziyorduk, bi ara kendimi boy aynasind agordum :KK57: sanirsiniz dev aynasiii:KK61::KK61::KK61:
hala hamilelik pantalonu giyyorum ben
ama ben boyle kalamam acil zayiflamam lazim
çok asagilarda gozum yok 60 a insem yeter, yoksa giyecek kiyafet bulmaiycam dolapta kendime
oglumda hic kolay vermedim kiloyu ki daha azdi. 3 aydan sonra karatay yaptim. Kolay kilo verenlerden olsaydim keske. 100 gr da olsa emek vrmeden gitmiyor. Iki cocukla yuruyus nasil olcak bakalim

oglumda hic kolay vermedim kiloyu ki daha azdi. 3 aydan sonra karatay yaptim. Kolay kilo verenlerden olsaydim keske. 100 gr da olsa emek vrmeden gitmiyor. Iki cocukla yuruyus nasil olcak bakalim
Ben o kadar hamlamışım ki dün biraz yürüdüm şu anda resmen bütün kemiklerim kırılıyor
Üstümdem tank geçmiş resmen.

Back
X