2015 Şubat Anneleri

Ah canım, Ben ele muhtacım yani k.valideye... Annem hasta baba desen sadece adı var. Biraz önce Yaşadığım olayı anlatayım yemek var az kalmış oğluna çok kıyacakmışız ona koyarsam bana hiç kalmıyor ben 47 oğlu 85 kilo pesssss dedim, pessssss
Hee diyeydin yesin de sütü gelsin oğlunun gece emzirirken lazim olur

Havalar ısınsada bebeğimizle Dışarıya çıksak...ne güzel olur değil mi, patladım evde, her gün hava durumunu takip eder oldum

benim kv kp geldi yataj odasina kapali kaldim. Bir de bebegi kapma yarisi var. Aklima sen geldin bugun napiyordur kendi evi de degil diye. Allah yardimcin olsun :KK43:

Çok zorlanıyorum anlatamam. Benim Göğüslerim sizinki kadar dolmuyor akışı hızlı değil sütün, ağzına vermeden masaj yapmam gerekiyor aynı odada gizlene gizlene yapmak beni çok geriyor. Kp odada yokmuş gibi düşünmeye çalışıyorum ama illa bişeyler soruyor ben emzirirken,bende artık duymamazlıktan geliyorum cevap vermiyorum ama gerginleşiyorum haliyle. Bugünde misafir ağırlamaya başladık odada 5 kadın 3 erkek var kızım ağlıyo bende aldım diğer odada emzireyim diye erkek misafir nereye götürüyorsun diyor.emzirecem dedim on dkk sonra bir kısmı gitti misafirlerin hala 1 kadın 1 erkek var Kv gelmiş istersen içeri gel diyor. Bunlar göğüslerini herkesin içinde açmışlar anlaşılan normal geliyor yabancı erkeklerin yanında emzirmem yada ben çok sapık bir insanım utanıp sıkıldığıma göre!

Başka bir derdim daha var. Geceleri kızımın eşref saati tutunca emiyo emiyo doymuyo sürekli emiyo süt az geldiğinde de sinirlenip sağa sola çekiştiriyo çığlığı basıyo. Uçlar zaten hep yara. Buraya geldiğimden beri mama vermediğim gece yok. Bi de ilk başlarda 40-50 ml içince rahatlıyordu dün 90 ml içti uyudu. Çok üzülüyorum mama olayına dün çok direndim bu gece vermiycem dedim ama sabahın 4üne kadar uğraştım baktım olmuyo verdim yine, içince uyudu. Günde. 2-3 kere humana içiyorum,rezene-anason içiyorum,Dereotu yiyorum, başka napayım bilmem. Bi akıl ver bana nolur :(((

Vay normal doğumun etkisi diyorsun yani. Ben yedi kilo vermişim ama nasıl verdim ben de bilmiyorum hayatımda yemediğim kadar çok yiyorum. Bu arada mesajını bulamadım annen yengeç burcu muydu? Su grubu anneleri çok iyi olur. Balık baştadır sonra yengeç ve akrep gelir. Yengecin Gözleri hassas noktasıdır ne düşündüğünü Gözlerinden anlarsın. Duygusaldır.
Ben yengeç burcuyum, çok kötü bi anne olduğumu düşünüyorum. Bazen kızıyorum bebeğime, oysaki tek derdi karın tokluğu,temizlik ve gaz sancısı ama yetemiyorum ona :((( hayatım boyunca şu son bir ayda ağladığım kadar ağlamadım herhalde

Çok zorlanıyorum anlatamam. Benim Göğüslerim sizinki kadar dolmuyor akışı hızlı değil sütün, ağzına vermeden masaj yapmam gerekiyor aynı odada gizlene gizlene yapmak beni çok geriyor. Kp odada yokmuş gibi düşünmeye çalışıyorum ama illa bişeyler soruyor ben emzirirken,bende artık duymamazlıktan geliyorum cevap vermiyorum ama gerginleşiyorum haliyle. Bugünde misafir ağırlamaya başladık odada 5 kadın 3 erkek var kızım ağlıyo bende aldım diğer odada emzireyim diye erkek misafir nereye götürüyorsun diyor.emzirecem dedim on dkk sonra bir kısmı gitti misafirlerin hala 1 kadın 1 erkek var Kv gelmiş istersen içeri gel diyor. Bunlar göğüslerini herkesin içinde açmışlar anlaşılan normal geliyor yabancı erkeklerin yanında emzirmem yada ben çok sapık bir insanım utanıp sıkıldığıma göre!

Başka bir derdim daha var. Geceleri kızımın eşref saati tutunca emiyo emiyo doymuyo sürekli emiyo süt az geldiğinde de sinirlenip sağa sola çekiştiriyo çığlığı basıyo. Uçlar zaten hep yara. Buraya geldiğimden beri mama vermediğim gece yok. Bi de ilk başlarda 40-50 ml içince rahatlıyordu dün 90 ml içti uyudu. Çok üzülüyorum mama olayına dün çok direndim bu gece vermiycem dedim ama sabahın 4üne kadar uğraştım baktım olmuyo verdim yine, içince uyudu. Günde. 2-3 kere humana içiyorum,rezene-anason içiyorum,Dereotu yiyorum, başka napayım bilmem. Bi akıl ver bana nolur :KK43:((

Ben yengeç burcuyum, çok kötü bi anne olduğumu düşünüyorum. Bazen kızıyorum bebeğime, oysaki tek derdi karın tokluğu,temizlik ve gaz sancısı ama yetemiyorum ona :KK43:(( hayatım boyunca şu son bir ayda ağladığım kadar ağlamadım herhalde
Canım emzirme önlükleri var internetten alabiliyorsan hemen al derim. Alamazsan adresi söyle burdan alıp kargolayalım. Kadın erkek kimse görmesin. Anason bazı yerlerde süt için içilmemeli diyor bilemedim. Rezene ben de inşallah bugün başlıycam daha önce naneli rezene içmişim nane sütü etkiliyormuş. Malt içilebilir belki ana senin mutlaka stres olmaman lazım. Ben bir ayda çöktüm resmen. Bu arada bir ısıtıcı alsan kaç para ki. Başka odaya koysan orda dursa emzireceğin zaman oraya gitsen. Evde biri varken bile zor oluyor sen bir de Yanlarında emziriyorsun.

kızlar ben çok bunaldım çok sıkıldım
evde kapalı kaldım iyice
havalar soğuk gidiyor
güneş olsada çıkamıyorum güvenip
ama en azından yarım saatlik de olsa gidip biyerde kahve içmek istiyorum
çok yalnız hissediyorum kendimi
eşim akşam geç geliyor bazen yemekten sonra yine çıkıyor
gelen giden yok
canım sıkılıyor üzerine yorgunlukda biniyor
dün akşam sinirimi kızımdan çıkardım
uyumuyor ağlıyor diye ona bağırdım
o masumun ne suçu varsa sanki :KK61:
sonradan pişman oldum vicdan azabı duydum öptüm kokladım
ama artık çok sıkıldım havalar düzelse diye bakıyorum

bebeğiyle dışarı çıkanlar nasıl çıkıyorsunuz onları nasıl giydiriyorsunuz pusetle mi geziyorsunuz
bu pazar inşallah hava biraz daha iyi olurda en azından yarım saatlik çıkarım dışarıya
çok bunaldım artık yaaaa :mad:
ben sıkıca giydirip battaniyelere sarıp pusetle gezdirdim valla cnm..aynen senin gibi hissediyordum bende..bi dısarı cıkmak cok değiştiriyor insanı

Sol göğsüm kocaman bebiş emerken ağzına doluyor sonra hop genze allahtan kusmuyor iki öksürük sonra gazdan debelenerek emmeye çalışıyor olan göğsüme oluyor acıtıyor çekmekten sonra gazdan uyuyamıyor. Şöyle sorayım sütün gazı alttan çıkıyor yutulan hava ağızdan mı çıkıyor nasıl oluyor ?
agızdan cıkmayan gaz bagırsaga geçiyor diye biliyorum ben

Hadi yaw boynunu tutmayınca kangruya koyamıyor muyuz? Kaç aylık olması lazım ki iki olunca belki tutabilir.
ablam en rahat 3 aydan sonra kullanılıyor dedi ama görüyorum daha kucuk kullananlar da var..kücük olunca kayıyormus bebiş..ama iri bi bebekse kaymaz belki

Başka bir derdim daha var. Geceleri kızımın eşref saati tutunca emiyo emiyo doymuyo sürekli emiyo süt az geldiğinde de sinirlenip sağa sola çekiştiriyo çığlığı basıyo. Uçlar zaten hep yara. Buraya geldiğimden beri mama vermediğim gece yok. Bi de ilk başlarda 40-50 ml içince rahatlıyordu dün 90 ml içti uyudu. Çok üzülüyorum mama olayına dün çok direndim bu gece vermiycem dedim ama sabahın 4üne kadar uğraştım baktım olmuyo verdim yine, içince uyudu. Günde. 2-3 kere humana içiyorum,rezene-anason içiyorum,Dereotu yiyorum, başka napayım bilmem. Bi akıl ver bana nolur :KK43:((

Ben yengeç burcuyum, çok kötü bi anne olduğumu düşünüyorum. Bazen kızıyorum bebeğime, oysaki tek derdi karın tokluğu,temizlik ve gaz sancısı ama yetemiyorum ona :KK43:(( hayatım boyunca şu son bir ayda ağladığım kadar ağlamadım herhalde
Cnim ya mamayi takma kafaya. Sen taktikts sutun gider. Sutum var diye dusun. Isitici iyi fikir baska odada bebeginle basbasa emzir. Benim kv de demisti yanimizda emzir diye eskilere normal geliyor. Isitici al elektrik faturasini da odersinjz laf ederlerse. Zaten bebegi sarsan senin kucaginda usumez o ama sen usursun.
Kendi evinde kendi halinde olsan ama yalniz olsan daha iyiydi ama sartlar iste.

Hakkaten havalar niye acmadi bir turlu. Birini kanguruya koyacagim birinin elinden tutacagim gidecegim parka yuruyus fln yapacahimdan degil gunes gorurum hava alirim.
Avm ye gidilir aslinda artik ama salgin varmis bir suru.

Back
X