2015 Şubat Anneleri

nerdeyse 1 aydir tencere yemeginden gina geldi yaa
oglan uuutunca hamur mayaladim içini hazirladim,pisirmesi kaldi
onuda yarim saatde hallederim insallah durur benimki
çocugun gunduz uyumasi ne buyuk nimetmiss vallaaa Allahim sen devaminida getir nolurr
ama aksam 5-6 olunca saat kucagimdada susuturamiyorum noluyor anlamiyorumki, sadece emzirince susuyor ondada yine yuzunu burusturuyor

nasil bi çcouk bu çozemedim gitttii

benden tam 1 ay sonra başlayacaksın benim 15 nisanda iş başı yapmam gerekiyor ben nasıl bırakayım daha 2 aylık olacak çok duygusalım
Cok zor keske evlatlarimizi birakmak zorunda kalmasak ama hayat sartlari her gece ise baslamak zorunda kalmayayim yada bebegimi gorumceme birakmak zorunda kalmayayim diye dua ediyorum

Ayniyiz uyutamiyorum bide emziriyorum alttan ustten cikariyor 2 bezlik yapiyor hala kivraniyor ne bagirsakmis anlamadim yine emzirme saati ve biz hic uyumadik

Acayip sikkinim annemi aradim butun akrabalar toplanmis gun yaoiyorlarmis ya ben kac gun oldu disari yuzu gormuyorum tek gordugum yer hastane oldu hava soguk birde kar yagiyor bahar nr zaman gelecek

kızlar şu devitdeki BHA yı twitter dan sağlıkbakanlığı ve cüneytözdemire yazdım

Benimkide geceyle gunduzumu karistirdi ne yaptiysa aksam 11 gibi uyaniyo gece 4 e kadr etrafi izliyo ama gunduz uyumasi iyi rn azindan temizligimi yemegimi yapipyapip.diger kizima zaman ayirabiliyorum ama aksamaksam.olunca ruh gibi geziyprum o ayri

Ayniyiz uyutamiyorum bide emziriyorum alttan ustten cikariyor 2 bezlik yapiyor hala kivraniyor ne bagirsakmis anlamadim yine emzirme saati ve biz hic uyumadik
bende emzirme saati diye birşey bilmiyorum sık sık olmasın diye oyalamaya çalışıyorum ama onu da başaramıyorum

Yani sanki oteki dubyada cocugumun isminden dolayi allah bizden degil de onlardan hesap soracak. SANANE YA SANANE!

Ismini begenmiyo haspam bi de kuran ismi koysaydiniz keske diye yorum yapiyo. Kendi isminin anlamini kokenini bile bilmiyo herhalde gerizekali! Uyuz oluyorum ya takmayayim diyorum duramiyorum. Herseyin en dogrusunu biliyo bu insanlar. Ismin kuranda gecmesi degil anlami onemlidir. Gerzekler ya sinirlerim zipladi resmen.

Bebişi ne zaman yıkıyorsunuz besledikten önce mi sonra mı? Sonra yıkasam sorun olur mu?

Cok zor keske evlatlarimizi birakmak zorunda kalmasak ama hayat sartlari her gece ise baslamak zorunda kalmayayim yada bebegimi gorumceme birakmak zorunda kalmayayim diye dua ediyorum

aynen bende öyleyim aslında çalışmak zorunda değildim hatta bırakmıştım bile ama planlarımız değişti çalışmak durumunda kalacağım bu kötü bişey değil tabiki ama benim çalışma şartlarım sizden çok çok farklı
mesela ben 15 gün 16-24 7 gün 8-16 çalışıyorum
ve pazar tatilim yok pazar tatilini hafta içi kullanıyorum ve hafta içi de eşim çalışıyor pazar çalışmıyor
şimdiye kadar sorun olsada çok önemli değildi
ama artık minik bir bebeğimiz var tam bir aile olabilmemiz için pazar günlerine ihtiyacımız var
şirket hamileliğimde bile yasalara uygun davranmamışken işe dönünce hiç davranmaz diye düşünüyorum
ve bende her gün dua ediyorum bir mucize olsun işe dönmek zorunda kalmayayım diye

Ben çıkıyorum bir haftadır ama işe gitmek işe yaramıyor eğlenceli bir şeyler yapmak gerek.
ben kızı da alıp bi cafeye gidip çay kahve keyfi yapmak yada yemeğe gitmek istiyorum
hava güzel olsa keşke

Bebişi ne zaman yıkıyorsunuz besledikten önce mi sonra mı? Sonra yıkasam sorun olur mu?

sonra yıkarsan kusabilir ben önce yıkıyorum sonra karnını doyurup uyutuyorum hem daha huzurlu iyi uyuyor
yada besledikten 1 saat sonra yıka

kızlar benim kız sabahtan beri kakasını yapamıyordu
az önce yaptı ama bir garipti
yeşile çalan sulu kakası var içinde yine pütürler var
fakat kötü bir benzetme olacak mideniz bulanabilir ama erimiş kaşar gibi uzayan beyaz şeylerde vardı ince değil kalınlardı
korktum açıkçası neden olabilir
sanki geniz akıntısı gibi ama öyle değil valla aldım yakından inceledim o beyazları bişeye benzetemedim

Tatlim kukusundan gelen akintidan mi bahsediyosun? Bende gormustum onu doktora sordum boyle sumuksu beyaz uzayan bi akinti var demistim cok normal vajinayi bakterilerden korumak icin o akinti oluyomus. Ama senin dedigin kakasindaysa onu bilemedim :/

Ama rengi ve puturlu olmasi doydugu anlamina geliyomus. Benimki de sulu hardal rengi ve puturlu. Normalmis bu yani.

ya nerden geldi bilmiyorumki kakasını yaptı hemen altını açtım vajinasında değildi kakasının içindeydi hepsi
korku düştü içime

Endişelenmene gerek yok canım gaz ve hazımsızlık eseri o kaka,bizde de oluyo aynısından :)

Acayip sikkinim annemi aradim butun akrabalar toplanmis gun yaoiyorlarmis ya ben kac gun oldu disari yuzu gormuyorum tek gordugum yer hastane oldu hava soguk birde kar yagiyor bahar nr zaman gelecek
Hava isinsin diye beklerkn iyice buz oldu.hastane yenilendide icimiz kararmiyo gidince:)gunesi gorelim de alalim bebisleri parka gidelim.cok mu uzak hayal oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…