- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Sırf bu yüzden Mevlüt okutup cat kapı. Gelebılme ıhtımalı bulunan herkesı savet ettım .. Hadı onları savıştırdık da bu oğlan gündüz gram uyku bılmedıgı ıcın gece esım cocuğa bakarken ben ortalık toplamaya mutfak temızlemekten uğraşıyorum ev daıma derlı toplu dursun dıye ama cok yoruluyorum 7/24 cocuk salla
bbizde öyleyiz gündüz hep uyanık kalıyoruz kucağımda yarım saat falan uyuyakalıyor yerine koymak isteyince uyanıyor ama bir şey vermeyi düşünmmüyorum açıkçası daha çok küçükler ya.
Baska alternatifin var mi Yani gorumcene birakmaktan baska?ne olur bi mucize olsa da 24 haftaya ciksa bizim izinler bitmedenCok zor keske evlatlarimizi birakmak zorunda kalmasak ama hayat sartlari her gece ise baslamak zorunda kalmayayim yada bebegimi gorumceme birakmak zorunda kalmayayim diye dua ediyorum
Beslenme saatine yarim saat kala fln yikasan?hem ssutun birikmis olur hem o iyice acikir belki mayisir eminceBanyo yapınca bebişi uyutamıyorum hani banyo yapınca uyuyordu şimdiye kadar yaptırdığım tüm banyoların sonrası uyutamadım yaw. Besleyip yıkadım yıkayıp besledim aynı ikisinde de uyumuyor.
Hiç olmazsa yarım saat önce arasalar Toparlanmak için yeter. Düşünce yok insanlarda.
Gittim , azcık bi dikişim varmış efendim ben abartıyormusum. Çektim kapısını cıktım. Idrar enf mi var die test yaptırdım artık aklıma bi de o geldi o da değil . Ben abartıyormuşum. Başka doktora gidicem ..Ya tekrar gitsen bi dr a bana en çok 1 ay sürmesi lazım ve bıtmesi lazım dedi sıkıntılı bi durum olabilir ihmal etme.Benim 1 hafta bile sürmedi hiç ağrı kesici bile içmedim sıkıntı olmasın sen de amann ihmal etme git hemen...
bizimkiler burdayken banyodan sonra çıplak havlusuyla iyice sarıp uyutuyorlardı uzun süre uyuyordu ben ıslak havluyla hasta olur diye kıyafetleri giydirip uyutuyorum çok uzun uyumuyorBanyo yapınca bebişi uyutamıyorum hani banyo yapınca uyuyordu şimdiye kadar yaptırdığım tüm banyoların sonrası uyutamadım yaw. Besleyip yıkadım yıkayıp besledim aynı ikisinde de uyumuyor.
Endişelenmene gerek yok canım gaz ve hazımsızlık eseri o kaka,bizde de oluyo aynısından :)
Banyo yapınca bebişi uyutamıyorum hani banyo yapınca uyuyordu şimdiye kadar yaptırdığım tüm banyoların sonrası uyutamadım yaw. Besleyip yıkadım yıkayıp besledim aynı ikisinde de uyumuyor.
İkinci evliliklerini yapan adamlara bi haller oluyo. Eşleriyle birlikte çocuklarınıda boşuyorlar heralde. Benim kp ikinci evliliğini yapmış 15 sene önce falan. Evlendiğimin ikinci senesinde eşinin dolduruşuyla bi tartışma yaşandı ve ben artık görüşmüyorum. Heee eşim tabiki görüşecek, torununu tabiki görecek o konuda kısıtlamam. Ama çocuğumu görmeye hala gelmedi. Görüntülü arıyo ekrandan seviyo konuşuyo. İkimizde ist yaşıyoruz. Kendi bu çocuğu görmeye gelmediği sürece göndermeyeceğim dedesine dedim eşime. Bişey diyemedi tabi adam. Hayır yani, sen niye bana laf veriyosun ki. Niye oğlunu ezik duruma düşürüyosun. Evine geldinde kovdummu? Dedimde gelsin niye gelmiyo diye. Daha napayım arayıp yalvarayımmı? Kocama üzülüyorum, ne kadar hissettirmesede o mahçup oluyosonrada diyolarki benimkine, sen ne kadar çok seviyosun kv kp . E adam ailesinden görmediği ilgiyi onlardan görüyo. Ne çok konuştum:) ama daha neler var içimde:) hele kp yeni karısı konusuna bi girsem roman olur :)
Bişey oldu bana ama bilemiyorum doktor da ilgilenmiyor. Başka doktora gidip baştan hepsini anlatmaktan nefret ediyorum yine sarbaşa doktor ara . Ciddi nefret ediyorum bu meslek grubundanBence de bi git doktoruna anlat bakalim boyle devam etmesi normal degil cunku 2 ay. Benim bile 15 gunde daha iyi oldu su an.
Bugüne kadar hep öyle yıkadım yok uyumuyor. Bugun de besledikten sonra yıkadım yine uyumuyor.Beslenme saatine yarim saat kala fln yikasan?hem ssutun birikmis olur hem o iyice acikir belki mayisir emince
Kv ilk doğduğunda ısrarcı oldu doktora gittiğimizde onun yanında sordum doktora sürelim mi diye oda fırça kaydı hiçbişey yapmayacaksınız çocuğa diye. Kvnin sesi kesildi, şimdi akrabalarına dert anlat tek tek. Eşimin fotosu var sürmeli sürmeli 40 yıl önceki adetleri dayatmaya çalışıyorlar tek başıma direniyorum
Nasil ismis o ya. Sen baktin mi aynada durum ne.Gittim , azcık bi dikişim varmış efendim ben abartıyormusum. Çektim kapısını cıktım. Idrar enf mi var die test yaptırdım artık aklıma bi de o geldi o da değil . Ben abartıyormuşum. Başka doktora gidicem ..
Habersiz gelmek ayıp , senin bi ayıbın yok benceAynen canım yaa.mesela dayım bize gelmek ister önceden arar ben geliyorum Bisey lazım mi der,halbuki ondan hicni zaman Bisey istememisizdir,ama o bi yandan da toparlanjn demek.gecen eşimin amcası geldi habersiz geldiler çamaşırlığı içeri almıştım oyuncaklar her bi taraftaydi Ne kadar ayıp oldu ya.. Ben öyle rahat bi insan değilim iste 3 cocukla evle basedemiyorum millet de boyle görüp hoşuna mi gidiyor nedir..neyse ya sabir..
Doktor nasi ilgilenmiyo ya vallahi cileden cikartiriyo bu doktorlar bazen haklisin. Sen baska doktora git yine bosver. Ihmal etme belki bi cozumu vardir git de kurtul.Bişey oldu bana ama bilemiyorum doktor da ilgilenmiyor. Başka doktora gidip baştan hepsini anlatmaktan nefret ediyorum yine sarbaşa doktor ara . Ciddi nefret ediyorum bu meslek grubundan
Saati tutarsa uyuyor beninki. Bugun butun gun uyudu. Simdi banyo yapsa da uyumaz aksamBugüne kadar hep öyle yıkadım yok uyumuyor. Bugun de besledikten sonra yıkadım yine uyumuyor.
@fzy35 ebeyi aradım 6 ay kadar ağrı sızı olur dedi. Bu ağrı sızıdan kasıt ne onu da anlayamıyorum zaten . Hafif bi ağrı değil dmi sende de ? Baya zorum var Benm yani
Yorulmuştum banyodan sonra uyur sandım ama yok dinlenemiycem yineSaati tutarsa uyuyor beninki. Bugun butun gun uyudu. Simdi banyo yapsa da uyumaz aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?