- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Kendimi hizmetci gibi hissediyorum!ev topla milletin hizmetini gor.cocukla biz ilgileniriz sen isine bak desinler! Sanki ben millete hizmet etmek icin evdeyim!haftasonu olsun da kocamla iki dakka Gecireyim yukum hafiflesin de o da odanin camini bile acmadan kafa dagitmaya gitsin!bizimki kafa degil zaten butun gun milleti egle!
Yorgunum sanırım ondan etkilendi.öylemi diyorsun canım ya
valla rengi önemli değilde ilk kez gördüm o uzayan beyaz şeyleri onlar korkuttu beni
yine streslimisin sende
senden etkileniyor bu çocuk galiba
bende 2 gündür acayip gergindim hiç uyumadı hep ağladı kucak istedi
bugün daha iyiyiz ben de sakinleştim ama
Değişik bir düşünceymiş. Islak kalmasın diye hemen giydiriyorum ben de.bizimkiler burdayken banyodan sonra çıplak havlusuyla iyice sarıp uyutuyorlardı uzun süre uyuyordu ben ıslak havluyla hasta olur diye kıyafetleri giydirip uyutuyorum çok uzun uyumuyor
Canım bana da Söylüyorlar da Rabbim nasıl yaratmışsa öyle olsun diyorum Rabbim özene bezene yaratmış benim kaşlarım kalem gibi değil sanki çok büyük eksiklikNerenin adeti bu boyle? Senin bebis kiz mi erkek mi?
uzakta olunca da gelip uzun uzun duruyorlar.Ya su sen is yap ben çocuğa bakarım mantığı beni s sinir ediyor o isi sen de yapabilirsin ama o bebegin annesi benim benim bebeğine de sen annelik yapamazsın aslında en iyisi gurbette filan yalniz yasamak
Bu kanama ne zaman bitecek. 37. Gun bugun ve leke leke devam ediyor hala.
Oglumda tam 40 surmustu sonra 1 yil adet olmamistim. Adet olmayinca de menopozlu gibi olunuyor
KusabilirBebişi ne zaman yıkıyorsunuz besledikten önce mi sonra mı? Sonra yıkasam sorun olur mu?
Maralım yaKusabilir
Gunduz olmuyormu cnm.burnu tikali deil demiMaralım yabenim bebiş gece emerken süt sürekli gencine kaçıyor helak oluyo oğlumda böyle birşey olmuyordu
uzakta olunca da gelip uzun uzun duruyorlar.
Ya da iyice kopup hic gelmiyorlar
Ben normal aptamil kullaniyorum canim karistirinca sut gibi oliyo premature mamasi cok kotuydu kurtulduk sukurKizlar ya aptamil conformil kullaniyorum ama mama topak topak oluyor. Ilik yaptim sicak yaptim soguk yaptim yine topaklaniyor bu konuda fikri olan var mi
Aynen ben de cocuklarla ne yapabilirim diye dusunuyorum bulamiyorum.İki durum da hic iyi değil ama insanların birbirlerini anlamaya çalışması lazım herkes benim düşündüğüm olsun diye diretiyor bu nedir ki anlamadım.
Canım çok sıkılıyor eşim burada değil çocukları alıp bi yerlere atiyim kendimi dedim hiçbir yeri de begenemedim ne yapacağımi şaşırdım resmen..
Sadece gece mi oluyor. Gazdandir ozaman. Uyandi emzirmeye calistim genzine kacirdi kendini geriye atti sonra kaka yapti gaz cikardi. Sonrasinda rahat emdi. Gaz sancisi oldugunda kaciyor genzineMaralım yabenim bebiş gece emerken süt sürekli gencine kaçıyor helak oluyo oğlumda böyle birşey olmuyordu
İyileşmiyorum ben .Canım sen normal doğum yapmamış miydin çoktan iyileşmesi lazımdı dikişlerin
Aynen ben de cocuklarla ne yapabilirim diye dusunuyorum bulamiyorum.
Benim bebek de uyuyor sabahtan beri. Gece uyumayacak. Zombi oluruz bu sekilde. Oglumla ilgilenmem icin gunduz uyumasi iyi ama biz ne zman uyuyacagiz onu bilmiyorum. Sen de uyu yarim saat bile olsa.Üçü de uyuyor bu da demek oluyor ki gece tepeme binecekler acaba banyo mu yapsam diyorum ama hava çok soğuk üşeniyorum..
Bu arada eşim de hiç aramadi ben de aramıycam bakayım aklına geliyor muyuz.hic deniyor uç çocukla ne yaptın ne ettin diye.. Midem tuttu yine ilaç da aldım fayda etmiyor.
İyileşmiyorum ben .
Hayata Küstüm
D vitamini kan ilacına başlicam yine , düzelemiyo bünye . Yardım eden de yok hep kendi basıma , bi gun Yatıp dinlenmedim belki de ondan iyileşemedim
Benim bebek de uyuyor sabahtan beri. Gece uyumayacak. Zombi oluruz bu sekilde. Oglumla ilgilenmem icin gunduz uyumasi iyi ama biz ne zman uyuyacagiz onu bilmiyorum. Sen de uyu yarim saat bile olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?