2015 Şubat Anneleri

Ya su sen is yap ben çocuğa bakarım mantığı beni s sinir ediyor o isi sen de yapabilirsin ama o bebegin annesi benim benim bebeğine de sen annelik yapamazsın aslında en iyisi gurbette filan yalniz yasamak

Yorgunum sanırım ondan etkilendi.

bizimkiler burdayken banyodan sonra çıplak havlusuyla iyice sarıp uyutuyorlardı uzun süre uyuyordu ben ıslak havluyla hasta olur diye kıyafetleri giydirip uyutuyorum çok uzun uyumuyor
Değişik bir düşünceymiş. Islak kalmasın diye hemen giydiriyorum ben de.

Ya su sen is yap ben çocuğa bakarım mantığı beni s sinir ediyor o isi sen de yapabilirsin ama o bebegin annesi benim benim bebeğine de sen annelik yapamazsın aslında en iyisi gurbette filan yalniz yasamak
uzakta olunca da gelip uzun uzun duruyorlar.
Ya da iyice kopup hic gelmiyorlar

uzakta olunca da gelip uzun uzun duruyorlar.
Ya da iyice kopup hic gelmiyorlar

İki durum da hic iyi değil ama insanların birbirlerini anlamaya çalışması lazım herkes benim düşündüğüm olsun diye diretiyor bu nedir ki anlamadım.
Canım çok sıkılıyor eşim burada değil çocukları alıp bi yerlere atiyim kendimi dedim hiçbir yeri de begenemedim ne yapacağımi şaşırdım resmen..

Aynen ben de cocuklarla ne yapabilirim diye dusunuyorum bulamiyorum.

Kızlar bebeği egzama olan var mi ne kullanıyorsunuz? Acildeki doktor fito verdi ama pek guvenemedim?

Maralım ya benim bebiş gece emerken süt sürekli gencine kaçıyor helak oluyo oğlumda böyle birşey olmuyordu
Sadece gece mi oluyor. Gazdandir ozaman. Uyandi emzirmeye calistim genzine kacirdi kendini geriye atti sonra kaka yapti gaz cikardi. Sonrasinda rahat emdi. Gaz sancisi oldugunda kaciyor genzine

Canım sen normal doğum yapmamış miydin çoktan iyileşmesi lazımdı dikişlerin
İyileşmiyorum ben .
Hayata Küstüm
D vitamini kan ilacına başlicam yine , düzelemiyo bünye . Yardım eden de yok hep kendi basıma , bi gun Yatıp dinlenmedim belki de ondan iyileşemedim

Aynen ben de cocuklarla ne yapabilirim diye dusunuyorum bulamiyorum.

Üçü de uyuyor bu da demek oluyor ki gece tepeme binecekler acaba banyo mu yapsam diyorum ama hava çok soğuk üşeniyorum..
Bu arada eşim de hiç aramadi ben de aramıycam bakayım aklına geliyor muyuz.hic deniyor uç çocukla ne yaptın ne ettin diye.. Midem tuttu yine ilaç da aldım fayda etmiyor.

Benim bebek de uyuyor sabahtan beri. Gece uyumayacak. Zombi oluruz bu sekilde. Oglumla ilgilenmem icin gunduz uyumasi iyi ama biz ne zman uyuyacagiz onu bilmiyorum. Sen de uyu yarim saat bile olsa.

İyileşmiyorum ben .
Hayata Küstüm
D vitamini kan ilacına başlicam yine , düzelemiyo bünye . Yardım eden de yok hep kendi basıma , bi gun Yatıp dinlenmedim belki de ondan iyileşemedim

Of cherishcim ne diyim birşeyler söylersem seni avutmak için içimden gelmiyor ben de bunalimim bu aralar.. Kendini ihmal etme ama mutlaka görün doktora.dikislerim kalmadı bile benim Kİ benim ayni yerden 3. Kesigim..

Benim bebek de uyuyor sabahtan beri. Gece uyumayacak. Zombi oluruz bu sekilde. Oglumla ilgilenmem icin gunduz uyumasi iyi ama biz ne zman uyuyacagiz onu bilmiyorum. Sen de uyu yarim saat bile olsa.

Uykum yok ki.

Acaba hazır eşim yokken sacimi boyasam mi diye düşünüyorum.hem ona sürpriz olurdu belki bana da iyi gelirdi? Yada hic bulaşmasam mı boyasız uzadı saçlarım bayağı da uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…