Anne sutu ne kadar cikiyo benim en fazla 10-20cc falan cikiyodu mamayida 60'tan basladim 90 ve yeni 110 yapiyorum sut verirken mamayi bitirmiyodu yetiyo diye kalani icin zorlamiyodum gunduz 3 saatte bir veriyorum gece ne zaman uyanirsa 3 saatten fazla olabiliyo dr' a sor ama 60cc gunde 2 kere verilecekse sutunde azsa nasil doyacak bu cocuk gunde kac kere yediriyosun?
Canım benimkinin kimliği çıktı hala adı kesin mi doğru düzgün isim koyun diyorlar.Yani sanki oteki dubyada cocugumun isminden dolayi allah bizden degil de onlardan hesap soracak. SANANE YA SANANE!
Ismini begenmiyo haspam bi de kuran ismi koysaydiniz keske diye yorum yapiyo. Kendi isminin anlamini kokenini bile bilmiyo herhalde gerizekali! Uyuz oluyorum ya takmayayim diyorum duramiyorum. Herseyin en dogrusunu biliyo bu insanlar. Ismin kuranda gecmesi degil anlami onemlidir. Gerzekler ya sinirlerim zipladi resmen.
Sonra beslenecekmiiş.Bebişi ne zaman yıkıyorsunuz besledikten önce mi sonra mı? Sonra yıkasam sorun olur mu?
Cok guzel cevapmis yalniz tebrik ederim :)) senin kuzunun ismi de cok guzel ve anlamli ayrica. ben de yanlissa da biz vericez hesabini sen korkma diyorum ne diyeyim. Yani en fazla anne babalarimizin yorum yapma hakki olur ki onlar da karisamaz zaten karismadilar da. Elin adami ayda yilda bi gorup adiyla seslenecek ama gelip yorum yapiyo ya vallahi dayanamiyorum dalasim geliyo.Canım benimkinin kimliği çıktı hala adı kesin mi doğru düzgün isim koyun diyorlar.
Kuranda yokmuş arafta kalırmış
Bende benimde yok kuranda eşiminde hep beraber nerde kalınıyorsa orda kalırız diyorum
bizimkiler burdayken banyodan sonra çıplak havlusuyla iyice sarıp uyutuyorlardı uzun süre uyuyordu ben ıslak havluyla hasta olur diye kıyafetleri giydirip uyutuyorum çok uzun uyumuyor
Üçü de uyuyor bu da demek oluyor ki gece tepeme binecekler acaba banyo mu yapsam diyorum ama hava çok soğuk üşeniyorum..
Bu arada eşim de hiç aramadi ben de aramıycam bakayım aklına geliyor muyuz.hic deniyor uç çocukla ne yaptın ne ettin diye.. Midem tuttu yine ilaç da aldım fayda etmiyor.
Benim bebeğimde mi kolik anlamıyorum, sürekli huzursuz kucakta susuyor sadece. Gazı kolay çıkıyor, ben anlamıyorum bu çocuğun derdi ne, babası konuşunca susup dinliyor arada sırıtıyor, oyuncak sağlayınca izleyio susuyor. Tek basına yatağına veya kanepeye koyamıyoruz, karın üstü durmayı cok seviyor.
Esine iyi olmus senin ne noktada oldugunu anlamistir belki.
Allah yardimcin olsun bazi gunler daha zor geciyor yarina dahs iyi olun ins
Canım benimkinin kimliği çıktı hala adı kesin mi doğru düzgün isim koyun diyorlar.
Kuranda yokmuş arafta kalırmış
Bende benimde yok kuranda eşiminde hep beraber nerde kalınıyorsa orda kalırız diyorum
Sağol cnm benim iyi ama zor tabi daha 49 günlük bebek insan kötü oluyor ağlıyor ağrısı oluyor içim paramparça oluyor ne zor o hiç ağrı sızı yaşamasın ben yaşayayım istiyorum.
O zmn direk depresyondayım ben .
sana iyi gelicekse boya gitsun, nasil olsa iki aya akip gidiyor :)))
Hava isinsin diye beklerkn iyice buz oldu.hastane yenilendide icimiz kararmiyo gidince:)gunesi gorelim de alalim bebisleri parka gidelim.cok mu uzak hayal oldu?
Bi ay sonra diyorum niyeyse .Ne zaman? Boya yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum.hadi yapiyim diyim hangi renk olacak onu da bilmiyorum..
yok ben boyamiyorumÇok kararsizim. Sen normalde saçını boyatiyor muydun
Dipleri temiz boyasız olduğu için tamamen değil de ortadan uçlara boyatmak niyetimÇok kararsizim. Sen normalde saçını boyatiyor muydun
Benziyoruz aslında . İçine atma konusunda bi numarayız öesela . Sabır desen ohooNeyden dolayı değişiyor bilmem.chrrish de mi kovaymis.ben de kovayim.licthi de kova.ama ucumuz de birbirimize benzemiyor di mi
9 subatta ameliyat oldum, dogru duzgun kanama olmadi lekelenme oldu hep bugun de 40. gunumuzdu, bir haftadir birsey yoktuBekliyorum daha gecsin diye. Leke leke devam
Ya sabır canım geçecekBugun lohusa depresyonunun dibine vurdum. Sabah buyukle kucugu de goturdum doktora. Buyuk kiz ileri derecede iltihaplı geniz akintisi yaşıyormus yine alerji belasından. Ciddi bir antibiyotik tedavisi verdi ardından koruyucu tedavi gerekeblir dedi toz ilac şeklinde var ya kortixonlu zıkkımlaro bildiğim şeylerdi hadi kucumenin derdini anlattım reflu icin biraz gozlemliyelim su anki hali kolik gibi dedi. Gaz ilaci ve sabir disinda önerisi caresi yokmus. Fakat nurtopu gibi iki dert edindirdi bana. Kalca usg de cektrelm dedik gitmisken muayenede kalcasinin tam acilmadgna dair bsyler dedi takip edelm bir ay cift bez kullan dedi. Ultrason ceken radyolog gorunurde biseyyok dedi. Bundan once gittgm iki dr da bu kkonuda şüphelennedginden buna cok takilmiyorum. Ikincisi de bingildagi. Bunu dogdugunda fark ettm sordum muhm degl bisey olmaz demslerdi. Bingildagi oldukca kucuk kafa takibi cok muhim dedi kesnlkle dvit vermiyorsun dedi zaten vermiyorum dedim. Bu konu ilkinden ziyade daha endiselndrdi çünkü muhim bi mevzu. Velhasil dertten kurtulmya gittim yenilerni yuklendim geldim.
Eve geldik adaml yine girdik birbrmze saat bir olmus lokma yenemisim buhranin dibindeym heryer almis yürümüş destege muhtacim o Baska alemde.saydim durdum o da bana cıkisti dedm tepemi attrma atarm bardagi kafana laf olsun dite dedmdi sinirle. Ciddiye aldi at hadi diye o üstüme geldi ben de aldim porselen kupayi yere fırlattm bin parca oldu oh iyi oldu valla. Dedim az insaf burda oluyorum bedenen ruhen bir aciyin ya görün halimi pskoljim devreler yanmis zaten. Onun ustune bozuldu ortalgi toprladi ben kahvalti ettm temzlge girstim. Kostur kostur butun evi temizle camasr as yika carsaf değiştir banyo wc derken bittim de o kızgınligndan inadindan istfini bozmadi ya pes. Tam rahata ercem iki yee gorcek totom dedm buyugu kedi gibi srnasip ilgi bekler oldu tepmde. Bense bitkisel hayatta gibiyim kolum oynamio ve saat bes oldu kucumen cozuttu hobaa baslasin emme gaz krizi feryat figan uyusu diye ugras basar buyuk uyandirir don basa. Aciktim diye agladi bu sefer buyugum hadi kostur yemek yap o sirada buyuk uyuyakaldi. Yedrcem diye uyandraym dedim vi kıyamet de o kopardi. Inattan gebercek kalk kalkmio yemegini ye yemio boyuna bagirip agliyor. Napsam gonlunu edemedm. En son babasina vurdu odaya gonderdm kaldrdm sofradan. Bu defa icerden agliyor kendi kendine konusyor. Ben cok hata yapıyorum hep annemi uzuyorum. Keşke bebek olsaydim o zaman uzmezdim boyle olmazdi ama ben ablayim nsl bebej olayim ki seklinde derin alt yapısı olan icime işleyen onun pskoljisini yansitan cumlelerbunları dinlerken ayagmla kizi sallayip elimle sut sagmaya ugrasmam da tablonun ayri bi resmi. Velhasikelam merhamet et yardım et feraha çıkar medet yarabbim! Iste ahvalim budur a dostlar (
Valla ben gazini almicam bi daha, memede uyuyan cocuk gazi alininca cin gibi oluyorBazen gazla birlikte kusuyor o zaman cin gibi uyanmış oluyor bazense gaz çıkarıp uyumaya devam ediyor bebeklerin Ne yapacağı belli olmuyor
nasil olacak o is?Litchi banyodan sonra ustunu giydirmeden yavrucanı emzirirsen bebiş anneannemin deyimiyle pambık gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?