2015 Şubat Anneleri

Acaba hazır eşim yokken sacimi boyasam mi diye düşünüyorum.hem ona sürpriz olurdu belki bana da iyi gelirdi? Yada hic bulaşmasam mı boyasız uzadı saçlarım bayağı da uzun
sana iyi gelicekse boya gitsun, nasil olsa iki aya akip gidiyor :)))

Gaz canim sizinki de.
Ayni memeyi ayni sutu gazi yoksa bir iki genzine kacirmayla emiyor. gazi varsa agliyor kiziyor ememiyir hik mik gurk hava yutuyor kizariyor . Bunlarin ustine uyukluyor 15 dk. Uyaninca yine bastan.
Hoplat ziplat bacaklarini oynat karnini sicak tut. Gececek bu da

Canim ben sevindim teshisinize. Allah korusun baska kotu birsey degilmis. Kolik zor ama gecici. Kilo almasina engel degil sana zorluk. Annelik kolay degil :/
Yani sevinilecek sey degil ama ne bileyim. Anlatamadim sen anla iste

Bugun lohusa depresyonunun dibine vurdum. Sabah buyukle kucugu de goturdum doktora. Buyuk kiz ileri derecede iltihaplı geniz akintisi yaşıyormus yine alerji belasından. Ciddi bir antibiyotik tedavisi verdi ardından koruyucu tedavi gerekeblir dedi toz ilac şeklinde var ya kortixonlu zıkkımlar o bildiğim şeylerdi hadi kucumenin derdini anlattım reflu icin biraz gozlemliyelim su anki hali kolik gibi dedi. Gaz ilaci ve sabir disinda önerisi caresi yokmus. Fakat nurtopu gibi iki dert edindirdi bana. Kalca usg de cektrelm dedik gitmisken muayenede kalcasinin tam acilmadgna dair bsyler dedi takip edelm bir ay cift bez kullan dedi. Ultrason ceken radyolog gorunurde biseyyok dedi. Bundan once gittgm iki dr da bu kkonuda şüphelennedginden buna cok takilmiyorum. Ikincisi de bingildagi. Bunu dogdugunda fark ettm sordum muhm degl bisey olmaz demslerdi. Bingildagi oldukca kucuk kafa takibi cok muhim dedi kesnlkle dvit vermiyorsun dedi zaten vermiyorum dedim. Bu konu ilkinden ziyade daha endiselndrdi çünkü muhim bi mevzu. Velhasil dertten kurtulmya gittim yenilerni yuklendim geldim.
Eve geldik adaml yine girdik birbrmze saat bir olmus lokma yenemisim buhranin dibindeym heryer almis yürümüş destege muhtacim o Baska alemde.saydim durdum o da bana cıkisti dedm tepemi attrma atarm bardagi kafana laf olsun dite dedmdi sinirle. Ciddiye aldi at hadi diye o üstüme geldi ben de aldim porselen kupayi yere fırlattm bin parca oldu oh iyi oldu valla. Dedim az insaf burda oluyorum bedenen ruhen bir aciyin ya görün halimi pskoljim devreler yanmis zaten. Onun ustune bozuldu ortalgi toprladi ben kahvalti ettm temzlge girstim. Kostur kostur butun evi temizle camasr as yika carsaf değiştir banyo wc derken bittim de o kızgınligndan inadindan istfini bozmadi ya pes. Tam rahata ercem iki yee gorcek totom dedm buyugu kedi gibi srnasip ilgi bekler oldu tepmde. Bense bitkisel hayatta gibiyim kolum oynamio ve saat bes oldu kucumen cozuttu hobaa baslasin emme gaz krizi feryat figan uyusu diye ugras basar buyuk uyandirir don basa. Aciktim diye agladi bu sefer buyugum hadi kostur yemek yap o sirada buyuk uyuyakaldi. Yedrcem diye uyandraym dedim vi kıyamet de o kopardi. Inattan gebercek kalk kalkmio yemegini ye yemio boyuna bagirip agliyor. Napsam gonlunu edemedm. En son babasina vurdu odaya gonderdm kaldrdm sofradan. Bu defa icerden agliyor kendi kendine konusyor. Ben cok hata yapıyorum hep annemi uzuyorum. Keşke bebek olsaydim o zaman uzmezdim boyle olmazdi ama ben ablayim nsl bebej olayim ki seklinde derin alt yapısı olan icime işleyen onun pskoljisini yansitan cumleler bunları dinlerken ayagmla kizi sallayip elimle sut sagmaya ugrasmam da tablonun ayri bi resmi. Velhasikelam merhamet et yardım et feraha çıkar medet yarabbim! Iste ahvalim budur a dostlar (

Canim ben sevindim teshisinize. Allah korusun baska kotu birsey degilmis. Kolik zor ama gecici. Kilo almasina engel degil sana zorluk. Annelik kolay degil :/
Yani sevinilecek sey degil ama ne bileyim. Anlatamadim sen anla iste

Anladim ben seni kuzum ben de sukrediyorum gerci hangi doktor dogrudur bilmiyorum tıbba da inancim kırık benm. Sut fazlaliligindan olabliri bu da dedi reflu tanısı icin biraz daha bekliyelm dedi . yalnız cidden bu sorun basladi beri kilo almamis. Dogun uzerne bir kg ile duruyor hala en azından vermems napalm buna şükür. Annelik inan hic kolay degil

elime alip saga sola donderiyorum kendi dondunleri gibi,bi avuda atmadim her hareketi yapiyorum
ve aksam ustu oluyor huysuzlanmasi artik eminim saatimizde bellllii
ama memeyle kavga ederken gaz çikarmayi denemedim
gece bi sorun yok
ne gazmis bu yaaa her delikden çikiyorrr
gaz ilaci kullanmak istemiyorum ama boylede napicaz bilmiyorumki (((

aksam oldu çocuklara yemek hazirlancak ben hala gazla cart curtla ugrasiyom
gozler acik uyumuyorkiiiiiiii

Dün sana bahsettiğim arkadaşım sab sımolex ve biogagia yı aynı anda kullandı senin gibiydi durum ve düzeldi yani hep böyle kalmıyor düzeliyor artık rahatlamış olmalısın tek sorun bu olsun çare var.

Bu arada bugun oglen uzun zaman sonra ilk defa iyi emeblidi karni doyunca öyle guzel uyudu ki 4 saate yakin ah dedm cocugum az az emip akittgmla doymuyor iste ondan uyuyamiyor
Canim bnm ilk kizin bingildagi dogustan kapali dogdu. Ve bi sorun yok cok sukur. Kafana takma. Buyume varsa sorun degil.

Hepimizde aynı sorun var galiba sesi bile inceliyor hava tuyunca helyum gazı çekmiş gibi asıl soru yine de beslenebiliyor mu istediğini alıyor mu kilo alır mı ?
Bir de düne kadar uyuyan bebiş bugün deli gibi emmek istiyor veriyorum etrafı izliyor diline dolandırıyor dışarıya bakıyor Bebişe ne oluyor sizce?

Sezeryan olan arkadaslar kanama seklinde hafif olan akintilsriniz gecti mi veya ne zaman gecti

emzirdim uyudu iki uç defa genirdi
saatimizde feçti bakalim uyyacakmi

Bir ayda bir kilo gayet iyi. N yapalim toplama bakicaz. Arada iyi emecek gazi olmadiginda kilo da alacak.
Yani kakasini yapmamissa bile ememiyor benimki. Degisik degisik huy cikarmasalar emip uyusalar

Esine iyi olmus senin ne noktada oldugunu anlamistir belki.
Allah yardimcin olsun bazi gunler daha zor geciyor yarina dahs iyi olun ins

seninki kaç günlük,sen hangi marka kullanıyorsun mamayı?

Bir ayda bir kilo gayet iyi. N yapalim toplama bakicaz. Arada iyi emecek gazi olmadiginda kilo da alacak.
Yani kakasini yapmamissa bile ememiyor benimki. Degisik degisik huy cikarmasalar emip uyusalar

Aya vurunca iyi evet fakat bu kiloyu sorunsuz emerken almisti bu sorun oldugundan beri almams bu ay icin sıkıntı yok bakalm obur ay rengini belli edecek inşallah iyi olur et derdinde deglm saglikli olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…