2015 Şubat Anneleri

kocam kendisine doğum hediyesi yeni telefon almış
bem boşuna midr bulantısı çektim boşuna sezeryan acısını yaşadım
doğuran ben lohusa olan kv kendini şımartan kocam
bileydim sıkın totonuzu doğurun derdim

benim komsunun 4 çocugu var hiç biirinin asla gazini almamis, emzirip atarmis yatagina çocugun giki çikmazmis
otekisi diyor ben emzirip gazini çikarirdim atardim yataga uyutmak için ugrasmazdim diyor

milleti dinleyince diyorum ya ben arizaliyim yada benim çocuklar fabrika çikis hatasi veriyor

o nasil oluyormus kiz :)
senin telefonunmuydu bozulmustu hamileyken, noldu o telefona sonra?

Benim buyuk olan da sen bana kiziyosun diyo, icim sizliyo. Kucuk olan da emerken doysa bile kendisi veda edecek memeye, ben cekersem kesin aglamaya basliyo.

Benim 23 gün oldu dikişler düşmemiş ama iyileşmiş demişti 13.gün dr. sadece çömelince düğüm yeri ağrıyor. Ki benim dikişimi 3 dr birlikte dikti benim bile iyileştiyse...
Hatta gecen hafra dr ultrasonla falan bakarken ağrı olmayınca paris korkum da azaldı.
sen en iyisi başka dr a git canım.

Bugüne kadar hep öyle yıkadım yok uyumuyor. Bugun de besledikten sonra yıkadım yine uyumuyor.

Gazı kakası falan yok dimi canım? Sen huzursuzsan ondan olabilir kaç gündür benim kız da hep kucakta uyuyordu eyvah ne yapacağım yalnız kalınca diyordum. Bırakınca uyanıyordu çünkü.
eşimi kv ile gezmeye yolladım emzirdim uyuttum yatırdım 2 saat ben ütüyü bitirene kadar uyanmadı.
banyodan sonra uyumamıştı sabah.

Ya su sen is yap ben çocuğa bakarım mantığı beni s sinir ediyor o isi sen de yapabilirsin ama o bebegin annesi benim benim bebeğine de sen annelik yapamazsın aslında en iyisi gurbette filan yalniz yasamak

Benim kv 20 gün olacak neredeyse bende ama yarın öğlen gidiyorrr...
en son bugün öğlen duştan çıktığımda "süt nenen geldi kızım" dedi 1 günü kaldı diye bir şey demedim

aslinda benim dr sut emdikçe gelir birikme fln olmaz diyor ama daha onu tasdikleyemeidm
sen tasdiklerisn belki yani bebek emdikçe sut uretiliyorsa bos da olsa meme çocuk doyacakdir

benimkide sonunda uyudu emzirmistim
son 5 saat içinde nerdeyse saat basi emzirdim ise yaramamisti baya yoruldu herhalde sonunda
gider artik sabaha kadar
6 saat uyanik kaldi iyimi 17 gunluk bebek, benim buyuk kiz 3 yasina kaadr 5 saat de bi uyurdu bu çocuk bana bildigim tecrube ettigim hereyi unutturdu
demekki neymis her çocuk bir olmuyormus

Bilen varsa beri gelsin. Bebek uyumuyor ağlıyor kusuyor. Oglumun ateşi var.bi tek kızımda Bisey yok o da ağlama krizine girer yakında. Ve üstüne esim de yanımda değil.ve bi merak edip aramiyor bile.

Benim buyuk olan da sen bana kiziyosun diyo, icim sizliyo. Kucuk olan da emerken doysa bile kendisi veda edecek memeye, ben cekersem kesin aglamaya basliyo.
of çocuklar hakli , kizim oyle dediginde emziriyordum ben kuçugu hem agladim hem emzirdim

benim kiz erken kalkar sabahlari hep diyorum dedesi alistirmis ben hastanedeyke, erken dedigim7 gibi uyaniyor, bende aksam sekizde yataga koyyorum
bugun camide hoca 9 da uyyun demis, yok ben uyumuycam 9 u bekliycem diyor hocayi dinleyecekmis, yaws kizim diyorum sen kaçta uyandin bunu biliyormu hoca yokk,sabahin korunde kalkdinmi kalkdin e o zaman sorun ne git yat iste
oglan uzerini açmis bagiriyor ortun yorganimi diye, kiza yalvardim ort diye inadindan kalkmadi

valla bi tane çocuk neyinize yetmiyor, sevin opun buyutun çikarin meydana
sakin baska çocuk falan yapmayinnnn bir olan, iki olanlarda yapmayin basiniza is almayin
hele benimki 5 sene sonra rahata ermisken kendinze bu eziyeti reva gormeyin ..

Reactions: ydm
Bilen varsa beri gelsin. Bebek uyumuyor ağlıyor kusuyor. Oglumun ateşi var.bi tek kızımda Bisey yok o da ağlama krizine girer yakında. Ve üstüne esim de yanımda değil.ve bi merak edip aramiyor bile.
geçmis olsun canim ogluna
baska nesi var , burun akintisi vs varmi ?

Yok ben komsusuyum deseydin.

HAHAHAHHAH hiç gulecegim yokdu
sut nenesi haaaaaaaa

geçmis olsun canim ogluna
baska nesi var , burun akintisi vs varmi ?

Yok canım 2 hafta önce ameliyat oldu boğaz enf. Orta kulak iltihabı vardı genzinden ve kulagindan oldu artik geçti demiştim ama yine ateşli..napcam bilmiyorum

Son düzenleme:

Yok canım 2 hafta önce ameliyat oldu boğaz enf. Orta kulak iltihabı vardı genzinden ve bogazindan oldu artik geçti demiştim ama yine ateşli..napcam bilmiyorum
ameliyat için geçmis olsun canim
grip belirtileri yoksa dokuntulu hastalik olabilirmiki, okula gidiyormu seninki
ins amleiyat bosa olmamistir, kbb ciler genelde kasap gibi kesecek hasta avinda oluyolar

Yok canım 2 hafta önce ameliyat oldu boğaz enf. Orta kulak iltihabı vardı genzinden ve bogazindan oldu artik geçti demiştim ama yine ateşli..napcam bilmiyorum
kizimin geniz eti hikayesini anlatyim sana
geceleri çok horluyordu odaya girince iki çocuk yan yana yatiyor birinden ses seda yok digeri buyuk adam gibi horluuyordu
bigun oyle esti dr a goturdum horluyor diye, film istedi kbb ye sevk etti
gittik kbb ciye, bakdi etti geniz etini alicam dedi açti ajandasini bana tarih verdi, fikirmide sormuyor adam :)
neyse eve geldim arastirdim , mesela eltim kiizni ameliyat ettirmis kizimin yaslarindayken yani 4-*5 sene once simdi yine horluyor dedi

sonra geniz etinin zamanla yine olustugunu ogrendim , bademcik gibi aldin bitti olmuyor yani
esime dedim ameliyat ettirmiycem istemiyorum dr dan iyimi bilicen dedi bana , bende sende horluyorsun once sen git ol amleiyati dedim :)
ertesi gun geldi haklisin amleiyat konusunda dedi,tarihi iptal ettirdim
o yaz izine geldik bi iki denize gidi kiizm geldigimizde horlamiyordu artik
ha su an bademcikleri buyuk hala ama yapisi oyle
hiç hasta olmaz benim kiz , ateside çikmaz bi yeride agrimaz kolay kolay, arada oksurur tek tuk grip yuzunden

o filmleri tr de kbb ciyede gosterdim oda ameliyat demisti bu arada

ameliyat için geçmis olsun canim
grip belirtileri yoksa dokuntulu hastalik olabilirmiki, okula gidiyormu seninki
ins amleiyat bosa olmamistir, kbb ciler genelde kasap gibi kesecek hasta avinda oluyolar

Kiz boğazından demişim kulağından oldu,geniz eti %70 kaplamış 1 yaşından beri sürekli üst solunum yolları enf. Geçiriyordu sürekli doktorumuz çok iyi biri sevecen ve profesyonel bi doktor oğlum zaten ameliyat olacağını biliyordum ama bu zamana denk geleceğini bilmiyordum.au an sanırım bademciklerinde problem var yine aslında bademcikler de büyük demisti alicam misiniz dedim yok demişti şimdi onlar sorun çıkarıyor olabilir aklıma Bisey gelmiyor erkenden yattı olmazsa gece ateş düşürücü filan vereyim.

Amin canim her duamizda birbirimize de dua edelim ins bi mucize olur...

kizlar telefon kafayi yedi alinti karisti bir arkadasim mesaj gondermis amme suresinde gecen bir ayet 11defaokunursa uyur Allahin izniyle diyor dut bulup yazayim maral

Ya zaten ateşi çıkıp rahatsız etmiyorsa problem yok 12 yaşından sonra filan geriliyoormus geniz eti ama bekleyemedik çünkü her üst solunum yolları enf. Olduğunda antibiyotik yazıyor doktor e almazsan çocuk duzelmiyor.
Bir de bu geniz eti oğlumun kulağında sıvı birikimi yapmış. Bundan dolayı hafif duyma kaybı vardı zaten kelimeleri uyduruyordu yanlış anlıyordu yuksek sesle dinliyordu bilgisayarı filan açtığında. Doktor dedi ki bu sıvı kulak zarına baskı yapıyor.bu baskı zamanla arttıkça kulak zari delinebilir.o zaman duyma kaybı kalıcı olur.zaten filmde de gördük geniz etini kocaman olmuş çocuk hep burnu tıkalı nefes alamıyor ateşleniyordu sürekli hasta oluyor bu ateş yüzünden havale geçirecek diye korkar olduk.en yuksek 39.7 oldu havale geçirmesine ramak kaldı.Allah korusun. Antibiyotik zaten uzun vadede böbreklere de zarar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…