2015 Şubat Anneleri

Bilmiyorum hangi marka sizinki de iyi markalarin ki bebegin anatomik yapisina gore tasarlaniyor. Bilhassa anne karnında alistiklari pozisyona göre veriliyor o cukurumsu eğim. Ben cok ince bir yastik koyuyorum var yok arasi o da. Gayet de rahat. Biz duz yere alisik olunca rahat degl gibi geliyor tabi marka da muhim rahatlıkta

benimki kız :)
aynı fikirdeyim puset konusunda resmen hayal kırıklığı yani
arabayı yatar pozisyonda kullanmayı düşünüyorum ben böyle giderse
sevi bebenin bel destek minderi var onu alsammı dedim
sonra o da hayal kırıklığı olur diye vazgeçtim

içine ben otursam anca doldururum çukurki ne çukur

Hic duymamistim canim deneyeyim ama bi zarari olmaz di mi? Saf z.yagi lazim tabii ona.

zararı olacağını sanmıyorum canım ben kullandım sorun olmadı
evde kullandığım z.yağını sürdüm ben safını bilmiyorum

biz 28. gün doktora gittik 550 gr almış sınırlar içinde dedi normalde en uzun 4 saat uyumuştur ben uyandırsam mı uyandırmasam mı ama 6,5 saatte çok

Dr bir hafta uyandırma bi deneyelim iyi kilo alırsa uyandrmayız dedi.! hafta hanımefendi istediğinde emzirdim gittim haftada 150 gr almış yok dedi dr uyandır uyandırınca da 250 -300 alıyor haberin olsun bence de uyandır.

chıcco lıteway plus benimki
ama hakikaten çok çukur ya
bir ara altındaki battaniye kaymış kuzumun çenesi karnına değecek neredeyse
hırkasının yakasını emiyordu

Dr beni bir haftalikken kontrole cagirdi usg ile rahme bakti dikislere bakti. 40 cikinca kontrole gel dedi de gitmesem ne olur herkes gitti mi

Ben 13. Günbgittim kontrole daha gelmene gerek yok 3. Ayda spiral takılabilir dedi o kadar...

Benim dr gazlı bez koydurmadı. sadece kuru tut kendi kendine düşsün dedi. 1 haftalıkken düştü ama biz fototerapi aldık 1 gece kurumuştu o akşam baya

Kizlar aktardan rezene almisti esim. Bebegim 38 gunluk. Ona bu rezeneden verebilir miyim? Verenler varsa ne kadar veriyor. Gaimiz cok cikaramiyor

Ben milupa nın granül rezenesini kullanıyorum. Anında etki ediyor.
biz de pırt gark iki taraftan gazı çıkarıyotuz da kakayı yine 3. Gün oldu yapamıyoruz..

Doll markasi benimkinin. Ama hangi markaya baktiysam ayni. Cok cukur ici. Belki de olmasi gereken odur ama bize olmaz gibi geliyo bebek dusuyo gibi oluyo o cukura.

Bende asla ufak yastigini koymadan yatirmiyorum artik napalim idare esicez oyle. Arabayla cikmaya baslayinca da buyugunu kullaniriz artik.

Demekki kurumaya basladicmi dusuyo. Bizimki de gozle gorulur derecede kurudu zaten o yuzde yapisiyo gazli bez ona ve leke oluyo sanirim.

Benım kızımda uyurdu 6 saat
sımdı oglum en fazla 4 saat uyuyor
sekerı dusmedı hıc kızımın senın kuzunda buyumus sekerı dusmez artık

Rutin yapıyoruz şimdi easy sistemi önce besle sonra aktivite yap sonra uyut o uyurken zaman sana kalsın. Besleme 45 dakika aktivite 45 dakika uyutma 1.5 saat arada üç saat oluyor hep.
Yapabiliyorsanız bravo. Bugün gün boyu doğru düzgün uyumadı. En uzun yarım saat. Ben rutin yapabileceğimi hiç sanmıyorum. Belki 3-4 aylık olduktan sonra

Yapabiliyorsanız bravo. Bugün gün boyu doğru düzgün uyumadı. En uzun yarım saat. Ben rutin yapabileceğimi hiç sanmıyorum. Belki 3-4 aylık olduktan sonra
Ben de yapmiyorum dr.u da sallama rutini bebek nasil istiyorsa oyle yapin dedi, gelisimi iyi masallah dedi. Gece uyudugu surece bosverin dedi. Gece uykusuna yuklenecez artik :)

Ana kucagi ile bebek tasimayi ilk uc ay tavsiye etmiyoruz dedi hemsire biz hastanesen cikarken

Yok aynı numaralar da 1 numarada 2-5 yazıyor alt onu kullanıyordum ama alt sınıra bakmam gerekiyordu galiba.
2-5 çok kuçuk canim
biz hepinizden kuucguz ben 3.-6 ya geçeli 1 hafta oldu hatta paket bitti 4-9 a geçsemmi diyorum yenisinimi alsam 3-6 nin karar veremedim daha
elimde son iki bez kaldi ne zaman karar verceksem artik , 3 numara bezim çok stok yapmistim
2 numara yok elimde baska : (
gecen hafta takdim bi çok buyuk gelmisti gozume 3 numara

benim canavarlar dis firçalarken oyun çikarmislar
kiz oglanin saçini islatmis
sonrada kardesi aglamasin diye kendi saçini islatmis
bu kizin anaçligi beni oldurecek

bi daha aglamasin diye kendine boyle yaparsan ben seni suya komple sokarim dedim
madem yaptin kaç git demi niye aglamasin diye ugrasiyorsun, aglarsa susar Allahh Allahhhh

asıl bez büyük olursa daha cok sızdırma yaparmış artık sık değiştirecem elimdekiler bitsin o zamana kadar bebek babamızın istediği beklediği kiloya ulaşır

Bizimkide buyuk 2 numara kullaniyorum 3'e gecsem cok buyuk gelmez mi huggies aldim oda ayni olursa 3 numarayi denerim hergun kiyafet degistiriyoruz oglum bide huysuz ust degistirirken kiyamet kopuyo her sabah kavga ediyoruz
Ben de bezi kilosuna göre alıyorum yanlış mı yapıyorum. Kaç kilo civarı 2 noya geçmeliyiz sizce ?
Kizlar benim bebek 3580 dogdu.o yuzden beyaz prima 2no(3-6kg) almistik. Bebek hemsireleri de uygun gordu boyutunu.dogdugundan beri bunu kullaniyoruz.hic sizdirmadi,az buyuk geliyor ama ic lastikleri tutuyor cisi,kakayi.bir ara molfix denedim,ayni numara daha kucuktu ve emis ozelligi daha az,bebek cok rahatsiz oldu genel olarak ve cisi cikti bir gece.

Kizlar aktardan rezene almisti esim. Bebegim 38 gunluk. Ona bu rezeneden verebilir miyim? Verenler varsa ne kadar veriyor. Gaimiz cok cikaramiyor
Ben kendime gunde 2kez yapiyorum,1 kupa icin 2 cay kasigi..bebegime de caydan 2cay kasigi gibi veriyorum bazen 3..

Yerım ya guzel bısey yapmıs annesı kıyamamıs kardesıne

Yerım ya guzel bısey yapmıs annesı kıyamamıs kardesıne
ne biliyim canim çok abrti deilmi yaptigi
madem aglatiyon niye susturmaya çaliisiyon
madem susuturucan niye aglatiyorsun :)))

bu daha iyi gunlerimiz, iki sene boyunca tavuk cücüsü gibi kolladi kardesini okulda,ikisininde baska arkadasi yokdu ayrilmadiklari için
kiz ilk okula geçti okullar ayrildida kurtuldum : )))
herseyin azi yarar ortasi karar fazlasi zarar demisler

kizlar facede burun sprayinin sut yaptigini okudum
bi yasima daha girdim
ayrintilari ogrenmeye àalisiyorum çok merak ettim
biz bebege bakinca beynimize sinyal gidip bi hormon salgilaniyormus, o sprayin içindede bu hormondan varmis
google a yazincada çikiyor diyolar ben once buraya yazayim dedim unutmadan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…