- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
Senin yine iyimiş. İnanmazsın ama benim deli koca 4 numaraya kadar 2şer 3 er paket stok yaptı. Bezden dağ var evdeBide premium care. Ama sızdırıyo dediğin gibi. Çamaşırı nemli oluyo. Primanın eski kalitesi kalmamış. Eşime dedim böyle böyle. Ee huggies alalım dedi. Ben napıcam bu kadar bezi, kendimemi bağlayım dedim Memnunmusun canım huggies den? Kullananlarda memnun olup olmadıklarını yazabilirmi? Çünkü baa ıslanıyo üstü başı
Ne aldiysam elimde patladi resmen, babasi da daha kucuk uc aydan sonra hepsine alisşr diyor. Dogrudur belki de hava duzelip de disari ciktikca alisir insallah :)bende ondan korkuyorum işte
o kadar alırım kullanmazsa boş yere almış olurum diyorum
benimkide hep kucak istiyor
uyuyordu uyandı şuan 2 makine çamaşırım katlanacak ve ütülenecek bekliyor
1 makine asılmayı bekliyor
daha yemek yok ortada
dun gece ilk kez kullandim sizdirmadi sadece 2 numara kullandigim halde huggies gozume kucuk geldi bu gece yine kullanicam eger yine sizdirmazsa ona gecicem elimdeki primayi bitireyim diye gunduz onu kullanacaktim ama az once baktim yine sizdirmis Allahtan az kalmisti elimdeki paketide dogum yapan bi arkadasima gotururum degerlenir sende öyle yapabilirsin...Senin yine iyimiş. İnanmazsın ama benim deli koca 4 numaraya kadar 2şer 3 er paket stok yaptı. Bezden dağ var evdeBide premium care. Ama sızdırıyo dediğin gibi. Çamaşırı nemli oluyo. Primanın eski kalitesi kalmamış. Eşime dedim böyle böyle. Ee huggies alalım dedi. Ben napıcam bu kadar bezi, kendimemi bağlayım dedim Memnunmusun canım huggies den? Kullananlarda memnun olup olmadıklarını yazabilirmi? Çünkü baa ıslanıyo üstü başı
Ice dogru katliyosun dimi canim...Primanın beyaz paketi nasıl bilmiyorum ama yeşil paket 2 no var bende huggies kullanıyorum normalde. Huggies in beli lastikli yeşil primanın değil o yüzden arkasını katlıyorum Belini primayı bağladığımda.
Aynen bende almam artik elimdekileride dogum yapan arkadaslarima goturucem prima hem pahali hem ise yaramaz bence...Ben çok memnunum canım Huggies ten.
1 paket yeşil prima var 2 numara onu bitirmeye uğraşıyorum. Bitsin primaya dönmem daha mecbur kalmazsam. Bu paketi de huggies bulamadı diye almıştı eşim.
Sunnet olmayinca,ordaki deri icinde birikiyormus.tecrubeliler daha iyi bilir ama.her alt degisimde pipi derisini geriye dogru hareket ettirmek gerekiyormus,yoksa idrar yollari enfeksiyonuna sebep olabiliyormus bu pislikler..
Cmt kontrole gitmistik,pipi ucunda pembelik gordu dr.sunnet tavsiye ediyorum dedi.
Kiyamam cnm ya.benm babam imkani olsa ben kapidan girince gudecekdi erkek diye oyle saniyordum.anne demi oylrbende anneme çok kırıldım ama ne kendine ne de başka bioyl söylemedim
malum benim doğum geç oldu annem önceden geldiği için sıkıldı
doğumun ertesi günü hemen gitti bi acele sanki heran gidemeyecekte kalacak gibi arkasına bile bakmadı giderken çok kırıldım ona çokk, bak içim doldu yine
Benim kız 44 günlük,ben de prima premium care kullanıyorum ve kızım iyi de idrar yapıyo maşallah,bezi balon gibi şişiyo ama hiç sızdırma olmadı.. Sadece 1 kere,önden arkaya kadar kaka yaptığı zaman azcık çıkmıştı bi kenarından.. Olumsuz yorumları görünce şaşırıyorum.. Ben memnunum şansımaSenin yine iyimiş. İnanmazsın ama benim deli koca 4 numaraya kadar 2şer 3 er paket stok yaptı. Bezden dağ var evdeBide premium care. Ama sızdırıyo dediğin gibi. Çamaşırı nemli oluyo. Primanın eski kalitesi kalmamış. Eşime dedim böyle böyle. Ee huggies alalım dedi. Ben napıcam bu kadar bezi, kendimemi bağlayım dedim Memnunmusun canım huggies den? Kullananlarda memnun olup olmadıklarını yazabilirmi? Çünkü baa ıslanıyo üstü başı
Yuhhh kocan ne dedı
Deme canim ya
Canim geceden sabaha vcok uzun sure degilmi bende yesil prima kullaniyorum hic sizdirmadi en dolu halinde bile en gec 6 saat durdu oda uyudu karambole geldi falan 3-4 saatte bir degistiriyorum benmi cok sik degistiriyorum acaba bazen cok bi aciyorum altini bez gulle gibi olmus kiyamiyorum kizlar siz ne kadar zamanda bir altini aliyosunuzSirtina cikiyo daha dogrusu yan kisimlarina ozellikle gece oluyo saat 10-11 gibi bagliyorum gece mama verince bi sag tarafina bi sol tarafina yatiriyorum sabah bi bakiyorum iki tarafta sirilsiklam bende primanin yesilini kullaniyorun bende sorun yok sizdirmasin diye sıkı bagliyorum kizanin bacaklari lastik izi olmus buyuk ihtimal bezin emis gucu cok uzun saat degilturuncu paket aradim bulamadim huggies aldim bu gece onu denicem bakalim ne olacak
Benim kiz gece hic altina yapmiyir.bende artik gece acmiyorum sabah altini actim anda yapmaya badliyor gun icinde surekli degistiriyorum. Cok sik yapiyor.Merhaba
Canim geceden sabaha vcok uzun sure degilmi bende yesil prima kullaniyorum hic sizdirmadi en dolu halinde bile en gec 6 saat durdu oda uyudu karambole geldi falan 3-4 saatte bir degistiriyorum benmi cok sik degistiriyorum acaba bazen cok bi aciyorum altini bez gulle gibi olmus kiyamiyorum kizlar siz ne kadar zamanda bir altini aliyosunuz
gecmis olsun allah korumusUzerime demlik dokuldu. Cok cok ucuz atlattim az bisey gobegim yandi. Annem itmese beni bastan asagi yanmistim herhalde. Ocakta duran demlik ben yemegi karistirirken nasi ustume dokuldu anlamadim ya. Olayin şokundayim hala yaniyodum anamm..
bence beklediklerini soyle annene de esine de. Benimle ilgilenin zaten hormonlarim bir garip bunaldim vs. Ozmn ilgilenen oluyorKizlar bu lohusalik durumu daha ne kadar devam edecek?bugun 41.gundeyiz.benim herseye sinir olmam gecmiyor hala...kocama,kendi anneme sinir oluyorum..surekli cocugu aglatma,cocuk ac,cocugun altina bak demesi,esimle az bi tartisinca alenen onun tarafini tutmasi,kendisine dayanamayip bisey soyleyince alinip kusmesi beni cildirtiyor..
Dun pazar gunu harika bir hava vardi.bebegi uyutup dedim ki esime, gezmeye gidelim,birileriyle de gorusebiliriz.gideceksek erken soyle ancak hazirlanirim ben,sacim filan berbat cunku..disarida hava sogukmus,avm ise kalabalik olurmus bizim oglan icin.ben de sinir oldum,ters davranmaya basladim.beni dusunen yok.surekli evdeyim sikildim zaten.bi haftasonu gelse de kocamla gezsem,basbasa kalsam diye beklerken adam bebek odakli olmaya basladi..annem ben bakarim siz cikin diyor ama biberon verrmek istemiyor,esim de istemiyor.ama bebek de zirt birt uyaniyor,emmek istiyor.ne yani kosedeki markete mi gidip gelelim koca istanbulda. Surat astim oturdum bi saat.benim sinirlendigimi gorunce gidelim dedi ama gecmis olsun,ben bi kere inada bindirdim isigitmicem dedim..bebek uyaninca gaz sancisini gecirmek icin aldi,altini degistirdi,sevdi filan bebek agliyor,gelip de demiyor ki emmesi gerek.ben de bekledim biraz ne zaman bana ihtiyaclari oldugunu anlayacak..anlamadim tabi ama ben anneme gaddar oldum,merhametsiz oldum..ay neyse,biz kavga ediyoruz diye annem kendine donmek icin bilet ayirtmaya basladi,gidecem diye tutturup.neymis boyle ortamda duramazmis,sanki her dakika boyleyiz de..bana affedici ol,terslenme,damadi kotu bisey yapmiyomus vs..bana onu savunuyo.hayir kocama deseki,bu kizi alttan al,hormonlar boyle boyle,lohusalikta normal bunlar ama yok...ustelik her lafi da ters anliyo,anlamadim ben mi o mu lohusa..biberon meselesinde dedim ki sen de beni emzirmemissin,kimse olmuyo sonucta mama yemekle..ona aliniyor...uffff,evden kosarak uzaklasasim,kafami dinleyecegim bir yere gidesim var....aman ya ne dolmusum..
Valla onun uyanip bir daha uyumamasindan iyidir ki cok rahatsiz oldugunda o belli ediyor o zaman degistiriyorum birde gece gunduz ayirimi yapsin diye de degistirmiyorum Allaha cok sukur pisik falanda olmadiMerhaba
Canim geceden sabaha vcok uzun sure degilmi bende yesil prima kullaniyorum hic sizdirmadi en dolu halinde bile en gec 6 saat durdu oda uyudu karambole geldi falan 3-4 saatte bir degistiriyorum benmi cok sik degistiriyorum acaba bazen cok bi aciyorum altini bez gulle gibi olmus kiyamiyorum kizlar siz ne kadar zamanda bir altini aliyosunuz
lohusalikta herkesin esi annesi kv si kafayi yedi zaten. Bizdn cok onlar lohusa.annem bıraktı gitti
eşim izninde hiç ilgilenmedi , programsız olduğu için hergüne bişey doldurdu sürekli bi yerlere gitti kp istekleri bitmedi
böyle hayal etmemiştim 40 ı dolduraydım
Ice dogru katliyosun dimi canim...
ben de ikisi de uyudu diye yattim bir saat uyudum uyumasam sarhos gibiydim hakktenAgzimda aft cikti ya. Zorkonusuyorum. Halbuki ufacik bisi. Ama dersin dudagim komple yara... Bugun 12 de buyugu yedirdim. Yatirdim uyufi. Ufakligida zorla 1.3o da uyuttum. Bnde yattim.3.30 da kalktik. Babamizda evdeydi. O buyuk kizla yatmisti. 4 muz yatistaydik. Hep boyle oglen uyusalarrr ahhh ahh . ilac gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?