2015 Şubat Anneleri

Ben çok memnunum canım Huggies ten.
1 paket yeşil prima var 2 numara onu bitirmeye uğraşıyorum. Bitsin primaya dönmem daha mecbur kalmazsam. Bu paketi de huggies bulamadı diye almıştı eşim.

Ne aldiysam elimde patladi resmen, babasi da daha kucuk uc aydan sonra hepsine alisşr diyor. Dogrudur belki de hava duzelip de disari ciktikca alisir insallah :)

dun gece ilk kez kullandim sizdirmadi sadece 2 numara kullandigim halde huggies gozume kucuk geldi bu gece yine kullanicam eger yine sizdirmazsa ona gecicem elimdeki primayi bitireyim diye gunduz onu kullanacaktim ama az once baktim yine sizdirmis Allahtan az kalmisti elimdeki paketide dogum yapan bi arkadasima gotururum degerlenir sende öyle yapabilirsin...

Ben çok memnunum canım Huggies ten.
1 paket yeşil prima var 2 numara onu bitirmeye uğraşıyorum. Bitsin primaya dönmem daha mecbur kalmazsam. Bu paketi de huggies bulamadı diye almıştı eşim.
Aynen bende almam artik elimdekileride dogum yapan arkadaslarima goturucem prima hem pahali hem ise yaramaz bence...

ben erken yaptırmayı düşünüyorum sünneti biraz toparlansında böyle sıkıntılar yaşamamk için
o sünnet derisini geriye doğru hareket ettirmenın bi zamanı var mı
daha küüçükler ya
olmadı o şekilde kapanmasını engelleriz
o beyazşeyi görünce panik oldum

Kiyamam cnm ya.benm babam imkani olsa ben kapidan girince gudecekdi erkek diye oyle saniyordum.anne demi oylr

Kizlar ben ilk cocuklarda huggies kullandim hep .prima hep sizdirirdi hatta brdava verseler almam derdim.simdi prima kullaniyorum iki numara yesil psket iyi gibi.kakayi birikdrip yapiyo bu ara taasiriyo .ben prima icin dediklerimi unuttum ve 3 numaradan baya stok ysptim.ins cok kotu deildir.bide huggies hic ucuzluga gelmiyor hep prima koyyolar promosyona

Benim kız 44 günlük,ben de prima premium care kullanıyorum ve kızım iyi de idrar yapıyo maşallah,bezi balon gibi şişiyo ama hiç sızdırma olmadı.. Sadece 1 kere,önden arkaya kadar kaka yaptığı zaman azcık çıkmıştı bi kenarından.. Olumsuz yorumları görünce şaşırıyorum.. Ben memnunum şansıma

Merhaba
Canim geceden sabaha vcok uzun sure degilmi bende yesil prima kullaniyorum hic sizdirmadi en dolu halinde bile en gec 6 saat durdu oda uyudu karambole geldi falan 3-4 saatte bir degistiriyorum benmi cok sik degistiriyorum acaba bazen cok bi aciyorum altini bez gulle gibi olmus kiyamiyorum kizlar siz ne kadar zamanda bir altini aliyosunuz

Kızlar yakınlarında H&M mağazası olan ve varsa alışveriş yapabilecek ya da yaptırabilecek olan var mı?? Online mağazası yok malesef ve Diyarbakırda yok mağazası.. Beğendiğim ürünler var ve almak istiyorum.. Var mı yardımcı olabilecek olan??

Benim kiz gece hic altina yapmiyir.bende artik gece acmiyorum sabah altini actim anda yapmaya badliyor gun icinde surekli degistiriyorum. Cok sik yapiyor.

Uzerime demlik dokuldu. Cok cok ucuz atlattim az bisey gobegim yandi. Annem itmese beni bastan asagi yanmistim herhalde. Ocakta duran demlik ben yemegi karistirirken nasi ustume dokuldu anlamadim ya. Olayin şokundayim hala yaniyodum anamm..
gecmis olsun allah korumus

bence beklediklerini soyle annene de esine de. Benimle ilgilenin zaten hormonlarim bir garip bunaldim vs. Ozmn ilgilenen oluyor

Valla onun uyanip bir daha uyumamasindan iyidir ki cok rahatsiz oldugunda o belli ediyor o zaman degistiriyorum birde gece gunduz ayirimi yapsin diye de degistirmiyorum Allaha cok sukur pisik falanda olmadi

annem bıraktı gitti
eşim izninde hiç ilgilenmedi , programsız olduğu için hergüne bişey doldurdu sürekli bi yerlere gitti kp istekleri bitmedi
böyle hayal etmemiştim 40 ı dolduraydım
lohusalikta herkesin esi annesi kv si kafayi yedi zaten. Bizdn cok onlar lohusa.

ben de ikisi de uyudu diye yattim bir saat uyudum uyumasam sarhos gibiydim hakkten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…